2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben biberonda Dr browns la avent arasında kaldım. Ama sonra Kızımda biberon kullanmadığım için şimdilik almamaya karar verdim:) ihtiyaç olursa çoğu eczanede var zaten

Amin amin insallah tatlım :)

Dur kiz simdi hic bilmedigim bir marka çıkarttin ortaya :)
Neyse ben aventi aldim hepsiburadadan :))
İyi yapmışsın canım avent iyidir bildiğim güvendiğim bir marka yani oğlum 2,5 yaşında hala aventten başka biberon sürmez ağzına nefessiz içiyor bırakmadan bebekliğinden beri :) antikolik özelliğinden mi nedir bırakmadan içme lüksü oluyor :))

Kızlar Bende casual cadilac düşünüyordum. Ebebekte bakmıştım hafifti ,tipide iyiydi , Ama internette özellikle şikayet var da bir çok kişi olumsuz yorum yapmış ,hatta bebek içindeyken kapandığını söylemişler. Bende soğudum kafam karıştı. Şimdi baby2go volvo var bi de prego var onları inceliyorum , sizin önerdiğiniz var mı ?

Bugün dolap içlerini filan düzenledim yoruldum bayağı akıntımda artmış belim sancıyor ağrıyor sabaha kadar dinlenmiş olurum inşallah

Belime ince sancı sızı gibi bişeyler gelip gidiyor ya yorgunluktandır inşallah tecrübe de olsa korkuyor insan yani farklı farklı her gebelik

Belime ince sancı sızı gibi bişeyler gelip gidiyor ya yorgunluktandır inşallah tecrübe de olsa korkuyor insan yani farklı farklı her gebelik
Ben biraz rutinimin dışına çıksam belim kopuyor canim ne ince sancısı bağırıyorum resmen :) bir salonu süpüremiyorum ya da dışarıda belli bir zamandan sonra yuruyemiyorum. Normal sanirim canim doktoruma anlattigimda bunlar hep olabilecek şeyler endiselenme demişti.

Evet canım ya normaldir ince sızı dediğim böyle durup durup bayağı sancı giriyor ama kapı pencere açıktı bugün ondandır diye düşünüyorum eğilip kalmakta yordu tabi sabaha bişeyim kalmaz inşallah

Özellikle bişiler atıştırdıktan sonra şakaklarıma ağrı giriyo. 15.20 dk sürüyo

Kizlar biberonu avent mi aliyorum lansiloh mudur nedir o yazmasi zor seyimi aliyoruz :)) hangisi daha iyi.
Biberonve emzikleri avent aldim ben. Once bunlari bi denicem beniste eger almazsa biberon Dr. Brownyn icinde tup gibi olan biberonlari ovduler cok onu alicam ama dogduktan sonra artik.

Krafta baktım satıcı iyi dedi diye ama satış sonrası garanti süreci iyi değilmiş, ilgisizlermiş. Kanz var o da fena değildi. Nette şikayetsiz ürün kesinlikle yok, en az şikayet edileni buluruz ancak

Kızımda nuk un damaklı emziğini kullanmıştım bence çok güzel ve kibar bir incele istersen
Evet nuk aklımda avent bir de nuk önermişti satıcı bayan ben avent aldım nuk de alayım olmadı
Evet geçen geldiler soothie birlikte almıştık uzun çocuğun ağzından düşüyor bi de o ayicik kafası ağır gibi kavrayamıyor kız eliyle tutuyor resmen bana da o kafası büyük burnunu kapatıyor gibi geldi belki de çocuğun ağzı küçüktür bilemeyeceğim ama o ayicik kulakları burnuna değdikçe ben pimpiriklendim yeni doğana göre büyük bi emzik olmadı yedek nuk alacağım
Gerçi kullanmayacağım demiştim dişler de damakta sorun olur diye annem bizlerde hiç kullanmamis ama hemşireler bile asi vs olurken istiyormuş bir de çalışan anne olacağım ben yokken onunla tatmin olur diye düşünüyorum önemli olan çok uzun sure kullanmamakmış o zaman damak sorunları dişler de çarpıklık vs oluşuyormuş diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…