2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sadece
Akşamları düşünüyorum zaten. Parkta falan çocukların ağzında görüyorum.doğru gelmiyor bana. Ama büyük konuşmayacağım. Belki çok huysuz olur başedemem çocuğu ve kendimi yıpratacağıma verebilirim

Canlar dün kahvaltıda az Biraz salam yedim canım çekti sizce biraz midem ekşiyor dokunmuş olabilirmi yemesemiydim acaba

Canlar dün kahvaltıda az Biraz salam yedim canım çekti sizce biraz midem ekşiyor dokunmuş olabilirmi yemesemiydim acaba
Nefsini tatmin edecek kadar yediysen daha yeme canimm benim amca kızı hamileyken salam sosis zehirlenmesinden hastanede yatmıştı. Bir sefere mahsus bisey olacagini zannetmiyorum

Günaydın sabah sabah bi istoça gideyim dedim, felaket karışık bi yermiş. Bişey bakmadan döndüm eminönüne. Lohusa geceliği, emzirme atleti, bi kaç tane büyük külot, bebeğe yedek eldiven şapka, hastane çantasında kolaylık olması için file torba alıcam. Bebek arabasına da burda bidaha bakıcam.

pentiden bildiriyorum her şey de %40 indirim varmış atlet ve sütyen alacağım bugün sönmüş alın sonra değişim olur diyorlar

Birdilimkek senin dişin nasıl oldu canım. Bahsetmedin hiç. Kırılmıştı ya ağrısını durdurabildinmi
Canim valla maşallah resmen kırık diş ama agrisi falan olmuyor cok şükür. O disimin üzerine yemiyorum sicak soguk iletmiyorum o tarafa.. Ve agridigi zaman diş ağrısına iyi gelen ayetler var onları okuyorum. Cok şükür rahatim. Doguma kadar idare eder inşallah.. Sagol hatirlayip sordugun için

Ne demek canım. Hep aklımda. Hatta bazen uzak kalıyosun.ağrılarından heralde diyorum. İnşallah dayanırsında geçer doğumdan sonra

ben gittigimde de 3al 2 ode vardi hala var mi bilmiyorum ama
O yok bugüne özel her seyde %40 bugün alın beden yoksa sonda değiştirirsiniz dedi bölüne sitesinde de varmış
Emzirme Atletler 25 geldi sanırım sütyen de 32 e emzirme
Bir de hastane icin terlik aldım evde de giyerim diye 42 e geldi kalın taban girls sleep yazıyor
Bir de nemessis termal çorap al demişti hazır bulmuşken onu da aldım sabahlık 65 kiraydı polar beden yoktu sonra da bulamam belki diye almadım ama güzeldi

Kizlar benim gobek deligimin 4 parmak ustunde, diyaframa yakin yerde bi sislik gibi bisey olustu. Bebek mi diyorum ama itiyorum falan cekmiyor. Acaba kasilmayla mi alakali? Hic agri sizi hicbisey yok. Boyle olan var mi?Lutfen boyle olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…