2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende bugün penti den lohusa pijamaşı (alt ust) sabahlik aldım. Toplam 114 tl ye geldi. Sizde bi bakın

Bnm kız iki üç gündür çok yavaş hareket ediyor eskisi gibi değil sanki ya canım sıkıldı çok sakin hafif hareketler hissediyorum o da arada yani

Bnm kız iki üç gündür çok yavaş hareket ediyor eskisi gibi değil sanki ya canım sıkıldı çok sakin hafif hareketler hissediyorum o da arada yani
Canım arada benimkide hafif dokunuşlar yapıyor. Arada sert dokunuşlar yapıyor. Burada konuşulmuştu galiba bebeğin pozisyonuyla da alakalıymış diye.. biraz daha bekle eminim güçlü hareketler hissedeceksin. Acaba erkek bebekler kız bebeklere göre daha mı güçlü :) benimki de kız.

Pozisyonuyla ilgili olabilir canım doğru korkuttu bayağı ama şuan tepiniyor çok ilginç

Benimde olmuştu cnm geçen günler 3 4 gün boyunca hemde meğerse ters dönmüş makat geliş duruyormuş ayaklar filan aşağıda olunca cok hafif hissediyordum şimdi düzeldi çok şükür
Normalde çok hareketli olup arada böyle sessiz takılınca endişelenmemek elde değil tabi :)
Bnm geçen hafta baş aşağıdı ama şimdi dönmüş olabilir sürekli dönüyorlar zaten :)

Biz de yine hastanedeydik gün geçmiyor ki doktora girmeyeyim sabah yine dehşet bı kanama ile uyandım apar topar gittik 27+5deyiz 1050olmus 36cm olmuş minik. Suyum azalmış biraz takıp edilecek. Sanki burda paylasilanlara göre biraz az geldi kilosu erken doğum riski de olunca çokça çokça alsın istiyorum

Canım benimkide 27+3 te 1044 gr dı. Buradaki arkadaşlarınkine göre benimkide az sanki. Ama doktor birşey demedi

Kızlar bebiş büyüydükçe yeri daralıyor güçlü tekmeler yerine hafif tekmeler hissetmek gayet normal sıkmayın canınızı çikolata yiyip uzanın biraz.
Ben bugün çok yürüdüm belim çok ağrıyor.
Pentinin internet sitesi varmı bir bakıyım enimde emzirme sütyeni almam lazım

Anladım canım ama bence yine bir şey fark etmez bu sefer de doğumdan önce fazla izin yapmış olmazmıyız sonrasından keserler doğum tarihini de istiyorlar çünkü bebeğin
Konuştığumuz arkadaşın durumu farklıydı. Kimi erken çıkmak istiyor kimisi de geç ayrılmak istiyor ya. 37. Haftası şubat tatiline gelenler vardı. Şubat tatilinden sonra ayrılma şansımız olsa ne güzel olurdu diyordu. Bende satı geç göstert ona göre şubat tatilinden sonra çıkmış olur diye söylemiştim. Olurmu sistemleri ortakmıdır falan diye ikilemde kalmıştık. O yüzden dün başka doktora satı farklı söyledim hiç gak guk etmedi.

Yok mu bebek esyasi alan kizlar ? Neler aldiniz

Çıtçıtlı badi 8-10tane
Hastane çıkış seti
Ayaklı tulum3-4tane
Alt-üst takım 7-8tane
Kalın battaniye, bir tane aldım bir tane daha alıcam.
Yelek, çorap
Bebek bezi, ıslak mendili, pişik kremi, tırnak makası, burun aspiratörü, alt açma örtüsü, biberon, bebek deterjanı (ateş ölçer alacağım bir de), şampuan
İhtiyaca göre bebek telsizi/kamerası
Müslin bez 2tane
Banyo havlusu

Aklıma gelen aldıklarım

Benimde öyle canım iki gün sakin geçiyor dikkat kesiliyorum, sonra 3.gün artıyor. Sonra yine sakin

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız marka v.s. öneriniz var mı ?

Bir de güvenli uyku yastığı var faydalı mıdır, daha önce kullanan veya çevresinden duyup fikri olan var mı ?

Hm anladım canım Valla iyiymiş o xaman işine yarayacak olanlar yapabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…