- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.701
Baktım da canım benimde öyleymiş 36. Hafta tam karne haftası oluyor 37. Hafta tatilde 1 hafta ileriye alsam satı olur mu acabaKonuştığumuz arkadaşın durumu farklıydı. Kimi erken çıkmak istiyor kimisi de geç ayrılmak istiyor ya. 37. Haftası şubat tatiline gelenler vardı. Şubat tatilinden sonra ayrılma şansımız olsa ne güzel olurdu diyordu. Bende satı geç göstert ona göre şubat tatilinden sonra çıkmış olur diye söylemiştim. Olurmu sistemleri ortakmıdır falan diye ikilemde kalmıştık. O yüzden dün başka doktora satı farklı söyledim hiç gak guk etmedi.
Braun kulaktan olcer aldim canim ebebekten. Yastiktan bana da al diyorlar ama senin sordugun hangisi bilemedim.Reflu yastigi gibi olan var bir de yan yatirmaknicin destekli yastik var. Hangisini almak lazim acaba?Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız marka v.s. öneriniz var mı ?
Bir de güvenli uyku yastığı var faydalı mıdır, daha önce kullanan veya çevresinden duyup fikri olan var mı ?
Canim insallah iyi olun ikinizde.Biz de yine hastanedeydik gün geçmiyor ki doktora girmeyeyim sabah yine dehşet bı kanama ile uyandım apar topar gittik 27+5deyiz 1050olmus 36cm olmuş minik. Suyum azalmış biraz takıp edilecek. Sanki burda paylasilanlara göre biraz az geldi kilosu erken doğum riski de olunca çokça çokça alsın istiyorum
Bence normal canım kilosu zaten doktor geri demediyse sorun yoktur Üzme kendini suyunu artırmak için havuç suyu filan iç Inşallah zamanında doğar silah yardımcın olsun çok zor sürekli böyle kanama olmasıBiz de yine hastanedeydik gün geçmiyor ki doktora girmeyeyim sabah yine dehşet bı kanama ile uyandım apar topar gittik 27+5deyiz 1050olmus 36cm olmuş minik. Suyum azalmış biraz takıp edilecek. Sanki burda paylasilanlara göre biraz az geldi kilosu erken doğum riski de olunca çokça çokça alsın istiyorum
Allah yardımcın olsun yazacaktım silah yazmışım tövbe yarabbimBiz de yine hastanedeydik gün geçmiyor ki doktora girmeyeyim sabah yine dehşet bı kanama ile uyandım apar topar gittik 27+5deyiz 1050olmus 36cm olmuş minik. Suyum azalmış biraz takıp edilecek. Sanki burda paylasilanlara göre biraz az geldi kilosu erken doğum riski de olunca çokça çokça alsın istiyorum
Onun camı yok ama.Dr Browns diye bir marka var canim Acibademin hemsireleri onermisti ablama ben ondan aldim
Geceleri zor oluyormuş. Emme refleksi düştüğü için , uyanma riski vRmış.Hiç fikrim yok emzik avent smothie mi ne ondan mı aldın canm aklıma ne geldi belki saçma ama bu avent emzik çok büyük gibi ya emzik kutuların a sığıyor mu avent in kendi emzik kutusu yok sanırsam
Emzik büyük olduğu için mi bebek TutamıyormuşGeceleri zor oluyormuş. Emme refleksi düştüğü için , uyanma riski vRmış.
Ömcelikle geçmiş olsun allah yardımcınız olsun gönlünüzü ferah tutun tabi ki adamcağız korkmuştur erkekler çok daha hassas oluyorlar gercekten. Daha önce sezeryan mı olmuştun canım yani sezeryan olmak zorunda mısınKızlar plasentası aşağıda olanlar vardi son durumunuz nedir yukari cikan var mı? Gecen haftaki kontrolde doktor artik yukari çıkmaz düşüncesi ile bizimle açık acik konustu anlattı. Plasenta rahim ağzını kapatmiyor ama cok yakin dedi. Kanama riskinin yuksek olduğunu sezaryen olayının daha riskli oldugunu anlatti. Plasenta tam sezeryan kesiginin olacagi yerde ve ilk o kesilirse fokur fokur kanama olur dedi.. Bunları doktorun agzindan duyan eşim kahrolmus durumda. Ya sana bisey olursa diyip duruyor. Sabahlari uyanıp vicdanim sızlıyor hadi bebegimize ne istersen alalim bunlar yetmez diyor. Az önce bu saatte tutturdu kalk sana gidip hastane pijamalarini alalim ne istersen alalim diye.. Deli gibi para harcamaya başladı bizim için.. Sana bisey olursa sanma ki evlenirim ben de fazla yasamam falan demeye başladı doyamiyorum sana diyo.. Ya adamın kafa gitti yani... Napacagimi şaşırdım. Ben güçlü duruyorum ama o böyle yaptikca beni de evhamlandirmaya basladi.. Uyudu simdi koltukta yanimdan ayrılmıyor yataga bile gitmiyor..
Benimde seninle ayni 1 hafta somestra gidecek ama zaten 36ya kadar calisabilirsek izin bitiminde 4 hafta rapor alsak seminere kadar yetiyor. Bir hafta icin ben ugrasmamBaktım da canım benimde öyleymiş 36. Hafta tam karne haftası oluyor 37. Hafta tatilde 1 hafta ileriye alsam satı olur mu acaba
Beuer marka alindan olcmeli aldim biz.Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız marka v.s. öneriniz var mı ?
Bir de güvenli uyku yastığı var faydalı mıdır, daha önce kullanan veya çevresinden duyup fikri olan var mı ?
Beuer marka alindan olcmeli aldim biz.Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız marka v.s. öneriniz var mı ?
Yok canim daha once dusuklerim olmuştu yani bu ilk gebeligim. Doktor epidural normal dogumu önerdi ama bunun kesinlesmesi icin son haftalarda alttan bakip rahim agzindan emin olmasi gerekiyormuş. Eğer normal doguma da uygun çıkmazsa iyi bir prof bulmamız gerelecek sanirimÖmcelikle geçmiş olsun allah yardımcınız olsun gönlünüzü ferah tutun tabi ki adamcağız korkmuştur erkekler çok daha hassas oluyorlar gercekten. Daha önce sezeryan mı olmuştun canım yani sezeryan olmak zorunda mısın
Camı var cnm. Sana denk gelmemiştirOnun camı yok ama.
Ya aynen bende uğraşmayım madem hiç seminere kadar bir şekilde idare ederiz seminerde de bebeğimiz i alıp gideriz inşallahBenimde seninle ayni 1 hafta somestra gidecek ama zaten 36ya kadar calisabilirsek izin bitiminde 4 hafta rapor alsak seminere kadar yetiyor. Bir hafta icin ben ugrasmam
Kıyamam canım ya. Ne hayırlı bir eş. Allahın izniyle normal yaparsın inşallah cmm. O en büyük. Hergün yürüyüş yap yor kendini. Alaturka wc kullan. Normal doğum için.Kızlar plasentası aşağıda olanlar vardi son durumunuz nedir yukari cikan var mı? Gecen haftaki kontrolde doktor artik yukari çıkmaz düşüncesi ile bizimle açık acik konustu anlattı. Plasenta rahim ağzını kapatmiyor ama cok yakin dedi. Kanama riskinin yuksek olduğunu sezaryen olayının daha riskli oldugunu anlatti. Plasenta tam sezeryan kesiginin olacagi yerde ve ilk o kesilirse fokur fokur kanama olur dedi.. Bunları doktorun agzindan duyan eşim kahrolmus durumda. Ya sana bisey olursa diyip duruyor. Sabahlari uyanıp vicdanim sızlıyor hadi bebegimize ne istersen alalim bunlar yetmez diyor. Az önce bu saatte tutturdu kalk sana gidip hastane pijamalarini alalim ne istersen alalim diye.. Deli gibi para harcamaya başladı bizim için.. Sana bisey olursa sanma ki evlenirim ben de fazla yasamam falan demeye başladı doyamiyorum sana diyo.. Ya adamın kafa gitti yani... Napacagimi şaşırdım. Ben güçlü duruyorum ama o böyle yaptikca beni de evhamlandirmaya basladi.. Uyudu simdi koltukta yanimdan ayrılmıyor yataga bile gitmiyor..
Inşallah her şey normal bir şekilde güzelce ilerler canım allah gönlüne göre versin sağlıklı güzel bir şekilde normal Doğumunu yaparsın böyle düşüncelere de hiç gerek kalmazYok canim daha once dusuklerim olmuştu yani bu ilk gebeligim. Doktor epidural normal dogumu önerdi ama bunun kesinlesmesi icin son haftalarda alttan bakip rahim agzindan emin olmasi gerekiyormuş. Eğer normal doguma da uygun çıkmazsa iyi bir prof bulmamız gerelecek sanirim
Kızlar plasentası aşağıda olanlar vardi son durumunuz nedir yukari cikan var mı? Gecen haftaki kontrolde doktor artik yukari çıkmaz düşüncesi ile bizimle açık acik konustu anlattı. Plasenta rahim ağzını kapatmiyor ama cok yakin dedi. Kanama riskinin yuksek olduğunu sezaryen olayının daha riskli oldugunu anlatti. Plasenta tam sezeryan kesiginin olacagi yerde ve ilk o kesilirse fokur fokur kanama olur dedi.. Bunları doktorun agzindan duyan eşim kahrolmus durumda. Ya sana bisey olursa diyip duruyor. Sabahlari uyanıp vicdanim sızlıyor hadi bebegimize ne istersen alalim bunlar yetmez diyor. Az önce bu saatte tutturdu kalk sana gidip hastane pijamalarini alalim ne istersen alalim diye.. Deli gibi para harcamaya başladı bizim için.. Sana bisey olursa sanma ki evlenirim ben de fazla yasamam falan demeye başladı doyamiyorum sana diyo.. Ya adamın kafa gitti yani... Napacagimi şaşırdım. Ben güçlü duruyorum ama o böyle yaptikca beni de evhamlandirmaya basladi.. Uyudu simdi koltukta yanimdan ayrılmıyor yataga bile gitmiyor..
Bnm de aşağıda canım sezaryen yerimden biraz çekilmiş ama doktor bir nebze de olsa kanama riski var dedi ama eskisi kadar kötü değilmiş şuan o yüzden rahatım ben de aslında 2. Sezaryen olcak benim .. Şu haftadan sonra çok yerinin oynaması mümkün değil tabi zaten ama Allah tan ümit kesilmez canım yine de belki çekilir .. Stres yapmamaya çalışın dicem ama aynı şeyleri bizde yaşadık çok zor gerçekten yaşayıp görülecek bazı şeyler :/Kızlar plasentası aşağıda olanlar vardi son durumunuz nedir yukari cikan var mı? Gecen haftaki kontrolde doktor artik yukari çıkmaz düşüncesi ile bizimle açık acik konustu anlattı. Plasenta rahim ağzını kapatmiyor ama cok yakin dedi. Kanama riskinin yuksek olduğunu sezaryen olayının daha riskli oldugunu anlatti. Plasenta tam sezeryan kesiginin olacagi yerde ve ilk o kesilirse fokur fokur kanama olur dedi.. Bunları doktorun agzindan duyan eşim kahrolmus durumda. Ya sana bisey olursa diyip duruyor. Sabahlari uyanıp vicdanim sızlıyor hadi bebegimize ne istersen alalim bunlar yetmez diyor. Az önce bu saatte tutturdu kalk sana gidip hastane pijamalarini alalim ne istersen alalim diye.. Deli gibi para harcamaya başladı bizim için.. Sana bisey olursa sanma ki evlenirim ben de fazla yasamam falan demeye başladı doyamiyorum sana diyo.. Ya adamın kafa gitti yani... Napacagimi şaşırdım. Ben güçlü duruyorum ama o böyle yaptikca beni de evhamlandirmaya basladi.. Uyudu simdi koltukta yanimdan ayrılmıyor yataga bile gitmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?