2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız marka v.s. öneriniz var mı ?

Bir de güvenli uyku yastığı var faydalı mıdır, daha önce kullanan veya çevresinden duyup fikri olan var mı ?
Ben aldım yan yatış yastığı daha doğrusu yastık değil kafasının altında değil de iki yanlardan oluyor donmemesi icin.ondan aldım

Braun kulaktan olcer aldim canim ebebekten. Yastiktan bana da al diyorlar ama senin sordugun hangisi bilemedim.Reflu yastigi gibi olan var bir de yan yatirmaknicin destekli yastik var. Hangisini almak lazim acaba?
Reflü yastığı gibi olanlarda çocuk egimden dolayı kayiormus diye duydum

Inşallah hersey yolunda gider normal doğum olursun güzel dusun inşallah kotu bişey olmaz merak etme..benim de asagida bakalım haftaya gidicem kontrole inşallah çıkar hem 32ye kadar zamani oluyormus bazen

Penti de normal de 60 tl, yüzde 40 ile 36 tl ye geliyor. Emzirme atletleri de 40 tan 26 ya düşüyor. Nbb de ise indirimsiz 35 tl bilginiz olsun kızlar ikisi de

Emzik büyük olduğu için mi bebek Tutamıyormuş
Üst kısmı buruna değmesi, eğer tutamıyorsa bir deliği olduğunu , annenin o deliği parmağıyla kapatıp, tutmasına yardımcı olması gerekiyormuş. Toplammağırlığı 16 gr zaten. Gece de emme refkelsi zayıfladığı için ağIndan düşebiliyormuş.. bir de içindeki maddeden dolayı diş kaşıyıcı olarak kullanabilirmiş

Bizde 28+4 1318 gram 38 santim Olmuşuz şimdilik her şey yolunda çok şüşür. Bu haftada sizin bebişler ne kadardı

Kizlar instagramdan yan koruma ve yastik yaptirmak istiyorum beşiğe önerebileceginiz hesap var mi guvenilir

Kıyamam canım ya. Ne hayırlı bir eş. Allahın izniyle normal yaparsın inşallah cmm. O en büyük. Hergün yürüyüş yap yor kendini. Alaturka wc kullan. Normal doğum için.
Eşim benim hayattaki en büyük şansım canim Rabbim herkes böyle eş nasip eylesin. Bakalim 32. Hafta hersey daha net belli olur insallah. Ben rahattim ama esim böyle yaptikca beni de paniklendiriyor

Yok canim aslinda doktor gayet sakin ve tedbir açısından açık konuştu. Son haftalarda alttan bakacagim benim icin 1 cm mesafe varsa bile yeterli bebegin kafası plasentaya baskı yaparak kanamayi durdurabilir dedi.. Ben hic panik yapmiyordum ama 1 haftadir esim inanilmaz duygusal hep dizlerimin dibinde oturuyor. Dua ediyor "Allah im benim karım dayanamaz ona acı sancı verme" diyo.. Aman duygulandiriyor beni yaaa tamam biseyim yok insallah rahat gececek doğum bak görürsün diyorum ama içi hep sıkıntılı

Aynen canım Rabbim hayirlisini versin. Benim doktorum da ümitsiz konuşmadı ama işte stres yapmamak elde değil

Insallah cikar canim bir iki cm ciksa yeter zaten. Insallah senin de cikmistir

Kızlar merhaba. Ben park yatakta kararlıydım bugüne kadar ama vazgeçtim. İkeadan parmaklıklı karyola beğendim bugün ama emin olamadım. Tavsiyeniz var mıdır, alan oldu mu yatak?

Parmaklikli karyola nasil canim buyuyen tarzdami??bebek odasi yapmiycak misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…