2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba. Ben park yatakta kararlıydım bugüne kadar ama vazgeçtim. İkeadan parmaklıklı karyola beğendim bugün ama emin olamadım. Tavsiyeniz var mıdır, alan oldu mu yatak?
Bebek odasi alacak misin ayri olarak?Birde bu begendigin besik ilk 6 ay rahat olacak mi yanina koymak icin?
Ben anne yani besik aldim ilk 6-7 ay icin yanimda kullanmak icin sonrasinda odasinda buyuyebilen besiğe gecirecegim

Aynen canım Rabbim hayirlisini versin. Benim doktorum da ümitsiz konuşmadı ama işte stres yapmamak elde değil
Doktorum herşey doğum anında belli olur açıp görmeden anlaşılmaz bazen dedi canım o yüzden bekleyip görmekten başka çaremiz kalmıyor :/
Tabi ki zaten hassas olduğumuz dönem canım teselli de olamıyoruz ve kötü pencereden bakıyoruz genelde

İnşallah sorunsuz atlatiriz dogumlari canim benim

2,5 ay böyle geçmez. Boşuna üzülüyorsunuz. Artık hastanelerde herşey tam. Doktor en kötüsünü söylemiş belli ki. Dua edip beklicez hepimiz Allaha emanetiz. Bebeğini kucağına aldığın anı hayal et bence bütün odak noktan bu olsun, kötü enerji biriktirmeyin.

Braun kulaktan olcer aldim canim ebebekten. Yastiktan bana da al diyorlar ama senin sordugun hangisi bilemedim.Reflu yastigi gibi olan var bir de yan yatirmaknicin destekli yastik var. Hangisini almak lazim acaba?

E-bebekte reflü yastığı ve diğer hani yandan destekli güvenli destek vardı...kendi sitesinde olumlu yorumlar var...aklım.karıştı

Ben bir siyah bir de ten rengi emzirme sutyeni aldim 2 tane. Yeter mi sizce yoksa bu tane daha ten rengi alsammi?
Ben destekli sütyen, atleti de zaten penye olduğu için bir de atletli aldım. Malum kış, tamamı açıp üşümemek için. Ama destekli kesinlikle dışarı için.inş çok emer de, hep onu kullanırım gezmelerde bile:) Çünkü emzirme yerini açtığı için iyi katlanmıyor'bebeği rahatsız eder. penye emzirme sütyen ayrıyeten almadım. Kampanya olsaydı alırdım:) 2 sini de ten rengi aldım, rengini belli etmesin diye... bugün çok denedim, krem rengi geceliğin üstüne bile denedim belli olmuyor1 saati mi vermişimdir nerdeyse.. ev de zaten hiç bişe takmadan gezeceğimiz zaman bile olacak. İstersen bir de atletli alabilsin . Pentinin ki alttan destekli ,dışarda bile giyebilirsin.

Aynen dogru soyluyorsun canim ben gayet relaxtım ama kocamın üstüme vok düşmesi beni de tedirgin ediyor. En iyisi doktoruma söyleyeyim eşimle bir konuşma yapsin yoksa bu adam kendini de beni de mahvedecek

Beuer marka alindan olcmeli aldim biz.
Egitimde doktorlar kesinlikle yastik olmayacak yatakta duz yatakta yatiracaksiniz dedi.

Ateş ölçer fiyatları cok değişken siz kaca aldınız ? Yastık deyince de e-be ek ve muhtelif bebek mağazalarında yan yatış için kusma ve Allah korusun boğulmaya karşı.

Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim başın sağolsun Allahtan sabır diliyorum .inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp büyüteceğin bir evlat nasip etsin Allahım tez zamanda

Ne denir hiç bilmiyorum canım çok üzüldüm Başın sağolsun allah sabır versin inşallah allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğum tekrar nasip eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…