- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.741
Hastanemin (memorial ankara) egitimleri oldu onlara katildim benEğitim nerde alıyorsunuz?
Camı var ben kullanmıştım. Geçen sene vardı yaniOnun camı yok ama.
Bebek odasi alacak misin ayri olarak?Birde bu begendigin besik ilk 6 ay rahat olacak mi yanina koymak icin?Kızlar merhaba. Ben park yatakta kararlıydım bugüne kadar ama vazgeçtim. İkeadan parmaklıklı karyola beğendim bugün ama emin olamadım. Tavsiyeniz var mıdır, alan oldu mu yatak?
Doktorum herşey doğum anında belli olur açıp görmeden anlaşılmaz bazen dedi canım o yüzden bekleyip görmekten başka çaremiz kalmıyor :/Aynen canım Rabbim hayirlisini versin. Benim doktorum da ümitsiz konuşmadı ama işte stres yapmamak elde değil
İnşallah sorunsuz atlatiriz dogumlari canim benimDoktorum herşey doğum anında belli olur açıp görmeden anlaşılmaz bazen dedi canım o yüzden bekleyip görmekten başka çaremiz kalmıyor :/
Tabi ki zaten hassas olduğumuz dönem canım teselli de olamıyoruz ve kötü pencereden bakıyoruz genelde
Amin canım inşallahİnşallah sorunsuz atlatiriz dogumlari canim benim
Evet bende oğlumda kullandım ama 4.5 yıl önceydi benimdeCamı var ben kullanmıştım. Geçen sene vardı yani
Canim k.bakma lulicik yerine seni etiketlemisim senin mesajı gördüm en son sanirim k.bakma tekrardanŞeker için mi diyorsun canım ben anlamayamadım k.bakma:)
Yok canim aslinda doktor gayet sakin ve tedbir açısından açık konuştu. Son haftalarda alttan bakacagim benim icin 1 cm mesafe varsa bile yeterli bebegin kafası plasentaya baskı yaparak kanamayi durdurabilir dedi.. Ben hic panik yapmiyordum ama 1 haftadir esim inanilmaz duygusal hep dizlerimin dibinde oturuyor. Dua ediyor "Allah im benim karım dayanamaz ona acı sancı verme" diyo.. Aman duygulandiriyor beni yaaa tamam biseyim yok insallah rahat gececek doğum bak görürsün diyorum ama içi hep sıkıntılı
Braun kulaktan olcer aldim canim ebebekten. Yastiktan bana da al diyorlar ama senin sordugun hangisi bilemedim.Reflu yastigi gibi olan var bir de yan yatirmaknicin destekli yastik var. Hangisini almak lazim acaba?
Ben destekli sütyen, atleti de zaten penye olduğu için bir de atletli aldım. Malum kış, tamamı açıp üşümemek için. Ama destekli kesinlikle dışarı için.inş çok emer de, hep onu kullanırım gezmelerde bile:) Çünkü emzirme yerini açtığı için iyi katlanmıyor'bebeği rahatsız eder. penye emzirme sütyen ayrıyeten almadım. Kampanya olsaydı alırdım:) 2 sini de ten rengi aldım, rengini belli etmesin diye... bugün çok denedim, krem rengi geceliğin üstüne bile denedim belli olmuyor1 saati mi vermişimdir nerdeyse.. ev de zaten hiç bişe takmadan gezeceğimiz zaman bile olacak. İstersen bir de atletli alabilsin . Pentinin ki alttan destekli ,dışarda bile giyebilirsin.Ben bir siyah bir de ten rengi emzirme sutyeni aldim 2 tane. Yeter mi sizce yoksa bu tane daha ten rengi alsammi?
Aynen dogru soyluyorsun canim ben gayet relaxtım ama kocamın üstüme vok düşmesi beni de tedirgin ediyor. En iyisi doktoruma söyleyeyim eşimle bir konuşma yapsin yoksa bu adam kendini de beni de mahvedecek2,5 ay böyle geçmez. Boşuna üzülüyorsunuz. Artık hastanelerde herşey tam. Doktor en kötüsünü söylemiş belli ki. Dua edip beklicez hepimiz Allaha emanetiz. Bebeğini kucağına aldığın anı hayal et bencebütün odak noktan bu olsun, kötü enerji biriktirmeyin.
O zaman kesin vRdır, vay e bebek çalışanı vay:)Camı var ben kullanmıştım. Geçen sene vardı yani
Beuer marka alindan olcmeli aldim biz.
Egitimde doktorlar kesinlikle yastik olmayacak yatakta duz yatakta yatiracaksiniz dedi.
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim başın sağolsun Allahtan sabır diliyorum .inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp büyüteceğin bir evlat nasip etsin Allahım tez zamandaMerhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Gulliver mi canım bende onu almayı düşünüyorumKızlar merhaba. Ben park yatakta kararlıydım bugüne kadar ama vazgeçtim. İkeadan parmaklıklı karyola beğendim bugün ama emin olamadım. Tavsiyeniz var mıdır, alan oldu mu yatak?
Ne denir hiç bilmiyorum canım çok üzüldüm Başın sağolsun allah sabır versin inşallah allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğum tekrar nasip eder sanaMerhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Yok canım ne demek sorun değil :)Canim k.bakma lulicik yerine seni etiketlemisim senin mesajı gördüm en son sanirim k.bakma tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?