- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.761
Sabahin bu saatinde bu yazdigini okuyunca diken diken oldum... Rabbim bu mubarek saatlerin hürmetine ezanların kilinan namazların hürmetine sana dayanma gücü versin acını dindirsin insallah canim benim.. Cennette yavrunla kavusacaksin inşallah en azından bundan emin olarak teselli ol... Rabbim yar ve yardimcin olsun en yakın zamanda kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Canım sundvik model.Gulliver mi canım bende onu almayı düşünüyorum
Şuan ayrı oda yapamıyoruz. Annem ya da kayınvalidem yatacak çocuk odasında. Bebek de zaten 6 ay yanımda yatacak diye girişmedik oda işine . Şifonyer aldım yatak odamıza eşyaları için. Sonra kendi odasına da koyabilirim diye düşündüm. Böyle bir yatak iki kademeli sizce nasıl olur?Bebek odasi alacak misin ayri olarak?Birde bu begendigin besik ilk 6 ay rahat olacak mi yanina koymak icin?
Ben anne yani besik aldim ilk 6-7 ay icin yanimda kullanmak icin sonrasinda odasinda buyuyebilen besiğe gecirecegim
Böyle bir şey canım beğendiğim 1 yaştan sonra alt kata indiriliyormuş yatak. Bebek odası 6 aydan sonra yanımdan ayırırken yapıcam. Şifonyer de beyaz aldım ilerde odası beyaz olacak direk odasına taşırız dedim. Yatak da bu olursa bi dolap kalıyor odası için.Parmaklikli karyola nasil canim buyuyen tarzdami??bebek odasi yapmiycak misin?
Şuan ayrı oda yapamıyoruz. Annem ya da kayınvalidem yatacak çocuk odasında. Bebek de zaten 6 ay yanımda yatacak diye girişmedik oda işine . Şifonyer aldım yatak odamıza eşyaları için. Sonra kendi odasına da koyabilirim diye düşündüm. Böyle bir yatak iki kademeli sizce nasıl olur?
Şifonyer böyleParmaklikli karyola nasil canim buyuyen tarzdami??bebek odasi yapmiycak misin?
Yaaa ne güzel ben de araştırayımHastanemin (memorial ankara) egitimleri oldu onlara katildim ben
Canım gulliver in bir tarafı istersen çıkarılabiliyor bebek biraz büyüdüğünde iyi olur diye düşündüm ben o yüzden gulliver e yöneldi mCanım sundvik model.
Canım sundvik de öyle. Gerçekte gördün mü bilmiyorum ama sundvik biraz daha tok gibi geldi bize yoksa modeli çok benziyor ikisinin.Canım gulliver in bir tarafı istersen çıkarılabiliyor bebek biraz büyüdüğünde iyi olur diye düşündüm ben o yüzden gulliver e yöneldi m
Başın sağolsun. Rabbim sabır versin. Çok çok zor bir durum. Allahım birdaha nasip etsin onun ömrünü ona versin. Çok doğru. Yok kilosu az yok fazla yok şusu eksik alamadım edemedim hepsi çok boş işteMerhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Allah yardimciniz olsun inşallah sabırlar versin size ve esinize. Benim de var bir meleğim cennette şimdi zaman size geçmez gibi gelir o acının altında ezilirsiniz hayat bomboş tur ama klişe bir laf var ya zaman her şeyin ilacı diye gerçekten öyle Allah im sabırlar versin.Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Fotoğraf paylaşabilir misin canım?Günaydın kızlar, suwende indirim var haberiniz olsun,yaklaşık 2 aydır lohusa pijaması,geceliği ve sabahlığının indirime girer mi diye bekliyorum,mağazaya bi 10kere girip çkmışımdır fiyat değiştimi diye,hem model çok güzel hemde çok kaliteli ürünler var suwende,sonunda bekledğim indirim oldu,dün 100de 50 indirim olmuş ve alabildim,ihtiyacınız varsa mutlaka bakın,ben daha güzelini hiç biryerde görmedim çünkü
Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Allah sabir versin hayat boyle birsey iste boşuna abartiyoruz herseyi saglik olsun gerisi bos...Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Işıklar içinde uyusun meleğiniz başınız sağolsun.Allahım sabırlar versin.Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah
Başınız sağ olsun...Rabbim sabır versin size...ne desem bilemedim...kelimelerim kifayetsiz kalıyor.
Canım benim başın sağolsun rabbim sabrını versin insalĺah hayırlı zamanda sagliklica yeniden anne olmayı tattirsin rabbim insallah.Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Amin canim benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama bebegini kaybeden anne ben degilim lucky arkadasimiz ona yazmak istedin herhaldeAllah yardimciniz olsun inşallah sabırlar versin size ve esinize. Benim de var bir meleğim cennette şimdi zaman size geçmez gibi gelir o acının altında ezilirsiniz hayat bomboş tur ama klişe bir laf var ya zaman her şeyin ilacı diye gerçekten öyle Allah im sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?