- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.781
Merhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah tez zamanda acinizi hafifleticek bebek nasıp etsin Rabbim sizeMerhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Kızlar size hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı dualar ederim . Küçük ayrıntılarla hiç kafanızı bozup strese girmeyin .. bana yaşamaz dediklerinde bile ben inanmadım Allah bilir onu diyerek cevap verdim doktorlara. Bu yüzden ufak tefek oluşan rahatsızlıklar hiç kafayı takmayın hep şükredin ...Gerçektende hepinize duacıyım sağlıklı bebişlere kavuşun inşallah ...hoşçakalın
Evet sonradan düzelttim ama sana bildiri gelmiş demek ki kusura bakmaAmin canim benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama bebegini kaybeden anne ben degilim lucky arkadasimiz ona yazmak istedin herhalde
Benim bebiş biraz süpriz bi gelişmeydi canım. Daha 1 senelik evliydim öğrendiğimde. O zaman çok korkuyodum nasıl baş ederim bakabilir miyim diye ama şimdi diyorum ki iyiki hamile kalmışım çünkü yalnızlık artık çok bunaltıyor beni üstelik panik atak hastalığım var. En azından bebişle vaktin nasıl geçtiğini anlamıcam bana arkadaş olucak çok mutluyum o yüzden 2 ay çabucak geçse diye bakıyorum
Neler aldın, bize de fikir olur derken okudum aldıklarını, hemen hemen aynı şeyleri almışız. Ben bir de kitaplara saldırdım diğer kitap siteleriyle karşılaştırıp, gayet çok uyguna geldi.
Benden de gelmeye başladı az az geçen haftadan beri
Gule gule kullan canim Ben de dün gece 3te yattım kastı site çünkü biberon emzik banyo urulerı yani bebek bakım beslenme temizlik herseyini aldim ama kotu olmus farklı satıcıların olmasi parca parca geliyor
Ben diğer sitelerde özellikle n11le karşılaştırdim cogu ürün daha indirimliydi Güle gule kullan canim
Ben de avent diyorum basliklari anne memesine daha uygun Lansinoh süt isinde basarili yanlız sağma makinesi göğüs Pedi falan güzel oluyor
soothie mi öyleymis canım baska modelleri mi ben onu aldim nasıl bilmiyorum ama.
Yok mu bebek esyasi alan kizlar ? Neler aldiniz
Biz de yine hastanedeydik gün geçmiyor ki doktora girmeyeyim sabah yine dehşet bı kanama ile uyandım apar topar gittik 27+5deyiz 1050olmus 36cm olmuş minik. Suyum azalmış biraz takıp edilecek. Sanki burda paylasilanlara göre biraz az geldi kilosu erken doğum riski de olunca çokça çokça alsın istiyorum
Kızlar plasentası aşağıda olanlar vardi son durumunuz nedir yukari cikan var mı? Gecen haftaki kontrolde doktor artik yukari çıkmaz düşüncesi ile bizimle açık acik konustu anlattı. Plasenta rahim ağzını kapatmiyor ama cok yakin dedi. Kanama riskinin yuksek olduğunu sezaryen olayının daha riskli oldugunu anlatti. Plasenta tam sezeryan kesiginin olacagi yerde ve ilk o kesilirse fokur fokur kanama olur dedi.. Bunları doktorun agzindan duyan eşim kahrolmus durumda. Ya sana bisey olursa diyip duruyor. Sabahlari uyanıp vicdanim sızlıyor hadi bebegimize ne istersen alalim bunlar yetmez diyor. Az önce bu saatte tutturdu kalk sana gidip hastane pijamalarini alalim ne istersen alalim diye.. Deli gibi para harcamaya başladı bizim için.. Sana bisey olursa sanma ki evlenirim ben de fazla yasamam falan demeye başladı doyamiyorum sana diyo.. Ya adamın kafa gitti yani... Napacagimi şaşırdım. Ben güçlü duruyorum ama o böyle yaptikca beni de evhamlandirmaya basladi.. Uyudu simdi koltukta yanimdan ayrılmıyor yataga bile gitmiyor..
Okurken gözümden yaşlar süzüldü allah sabır versin nûrlar içinde uyusunMerhaba uzun süredir girmiyorum ...bende şubat annesi olacakken , 2 hafta önce doğum yaptım , ayrıntıya girmiycem ama bebeğim , meleğim 1 hafta kuvezde kaldı , hidrops ve kalp hastalıklarıyla mücadele etti , yoğun bakımın kapısında dualarla geçirdim . Salı günü meleğimi toprağa verdik .Kucağıma sadece cenazede yıkama yapılırken zorla girdim tutamadılar beni, öptüm kokladım sarıldım hıçkıra hıçkıra ,.
Online sitesi var mi Ankara’da nerede mağazası var bilmiyorum sanırım Koray da satılıyor bu markaGünaydın kızlar, suwende indirim var haberiniz olsun,yaklaşık 2 aydır lohusa pijaması,geceliği ve sabahlığının indirime girer mi diye bekliyorum,mağazaya bi 10kere girip çkmışımdır fiyat değiştimi diye,hem model çok güzel hemde çok kaliteli ürünler var suwende,sonunda bekledğim indirim oldu,dün 100de 50 indirim olmuş ve alabildim,ihtiyacınız varsa mutlaka bakın,ben daha güzelini hiç biryerde görmedim çünkü
Öyle yapicam canim bir sonraki randevuda eşimi sakinlestirsin. Sezaryen ya da normal dogum doğumikisinde de kan kaybim olma ihtimali cok yüksek yani her iki ihtimalde de kan nakli gerekecekmis. Doguma kadar kan grubumdan en az 5 kişi hazır olacakAnlaşılan çok etkilenmiş, psikolojik destek almak faydalı olabilir. Bir de doktorun riskini bildiğine göre sezeryan gerekirse yedek kan isteyecektir sanırım. Bence sen doktorunla önden konuş, ilk gidişinizde eşini biraz sakinleştirsin
Bende Ankarada kendi magazasini bulamadim boynerde falanda satiliyor ama cesit cok olmaz sanirim.internet sitesi var ben lohusa geceligi almistim 26tlye indirimli ama şuan sadece ic camasiri gozukuyor baska birsey yokOkurken gözümden yaşlar süzüldü allah sabır versin nûrlar içinde uyusun
Allah bir kapıyı kaparken bir hayırlı kapıyı açacaktır hayırla sağlıkla bir evlat almayı nasip etsin rabbim
İns
Online sitesi var mi Ankara’da nerede mağazası var bilmiyorum sanırım Koray da satılıyor bu marka
Yok canım ben canlı görmedim kız kardeşim gidip bakacak izmir de ona incelettireceğim bendeCanım sundvik de öyle. Gerçekte gördün mü bilmiyorum ama sundvik biraz daha tok gibi geldi bize yoksa modeli çok benziyor ikisinin.
Aynen baktım sitesine indirim yok mağaza da bulamadım tarus da varmıştı kapanmis Boyner siteden baktım indirim yokBende Ankarada kendi magazasini bulamadim boynerde falanda satiliyor ama cesit cok olmaz sanirim.internet sitesi var ben lohusa geceligi almistim 26tlye indirimli ama şuan sadece ic camasiri gozukuyor baska birsey yok
Suwen in internet sitesinde lohusa takımı bulamadım ben hiç satılmıyor galibaGünaydın kızlar, suwende indirim var haberiniz olsun,yaklaşık 2 aydır lohusa pijaması,geceliği ve sabahlığının indirime girer mi diye bekliyorum,mağazaya bi 10kere girip çkmışımdır fiyat değiştimi diye,hem model çok güzel hemde çok kaliteli ürünler var suwende,sonunda bekledğim indirim oldu,dün 100de 50 indirim olmuş ve alabildim,ihtiyacınız varsa mutlaka bakın,ben daha güzelini hiç biryerde görmedim çünkü
Aynen adam akıllı gecelik ve pijama da göremedim site deSuwen in internet sitesinde lohusa takımı bulamadım ben hiç satılmıyor galiba
Oysho ya bakmıştım ben indirim başladığında orada da yok hiç lohusa takımı filanOysho da black friday yaparken cuma sitesi çokmuş o yüzden bu akşam 22:00 dan yarın 23:00 a kadar mi ne indirim olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?