2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Başınız sağ olsun...Rabbim sabır versin size...ne desem bilemedim...kelimelerim kifayetsiz kalıyor.

Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah tez zamanda acinizi hafifleticek bebek nasıp etsin Rabbim size

Ben de annemler evlenir evlenmez geliyorum demişim :) ve o zaman babam nöbetçi çalıştığı için annemde ailesinden uzakta ve yalnızmış. Hep sen arkadaş oldum der :)

Neler aldın, bize de fikir olur derken okudum aldıklarını, hemen hemen aynı şeyleri almışız. Ben bir de kitaplara saldırdım diğer kitap siteleriyle karşılaştırıp, gayet çok uyguna geldi.

Aaa evet bir kitapta ben de aldım, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler i aldım. Bu kitabın hamilelik aşamasındakinden çok memnundum :)

Aynen ben de siteyle uğraştım baya, ben çoğunu özellikle hepsiburada depodan seçtim ona rağmen tek tek geliyor.

Yok mu bebek esyasi alan kizlar ? Neler aldiniz

Ben oda takımı İle başladım. 10 taneye yakın patikli kendinden eldivenli tulum, 2 tane hastane çıkışı, 1 tane kalın tulum (dışarı çıkarken), 3-4 battaniye, 9 çorap, birkaç patikli alt, 10 tane beyaz iç body, annem her boy yelek ördü. Küvet takımı, deterjanı, şampuanı filan aldım. Henüz bebek arabası almadım, belki yurtdışından hallederim diyorum. Biberon ve emzik işine de girmedim çünkü elimden gelirse emzik kullanmasını istemiyorum. Hastane için kendime taç-terlik yaptırdım. Şimdi gecelik arıyorum.

Kızlar İstanbullu gelin dizisinde yeni doğum yapan İpek in geceliği ve sabahlığı hangi markadan? Bilen var mı?

Düşüncesi bile zor canım, yaşadıklarını hayal edebiliyorum. Allah yardımcın olsun, bazı gebelikler kanamalı geliyor işte. Suyun için bol bol havuç suyu iç canım. Bebeğin kilosuna çok takılma hep dediğim gibi her biri başka başka sonuçta. Şimdi şimdi yağlanma haftalarına girdin zaten. Kaşar peyniri ve muz tüket her gün.

Anlaşılan çok etkilenmiş, psikolojik destek almak faydalı olabilir. Bir de doktorun riskini bildiğine göre sezeryan gerekirse yedek kan isteyecektir sanırım. Bence sen doktorunla önden konuş, ilk gidişinizde eşini biraz sakinleştirsin

Okurken gözümden yaşlar süzüldü allah sabır versin nûrlar içinde uyusun
Allah bir kapıyı kaparken bir hayırlı kapıyı açacaktır hayırla sağlıkla bir evlat almayı nasip etsin rabbim
İns
Online sitesi var mi Ankara’da nerede mağazası var bilmiyorum sanırım Koray da satılıyor bu marka

Öyle yapicam canim bir sonraki randevuda eşimi sakinlestirsin. Sezaryen ya da normal dogum doğumikisinde de kan kaybim olma ihtimali cok yüksek yani her iki ihtimalde de kan nakli gerekecekmis. Doguma kadar kan grubumdan en az 5 kişi hazır olacak

Bende Ankarada kendi magazasini bulamadim boynerde falanda satiliyor ama cesit cok olmaz sanirim.internet sitesi var ben lohusa geceligi almistim 26tlye indirimli ama şuan sadece ic camasiri gozukuyor baska birsey yok

Bende Ankarada kendi magazasini bulamadim boynerde falanda satiliyor ama cesit cok olmaz sanirim.internet sitesi var ben lohusa geceligi almistim 26tlye indirimli ama şuan sadece ic camasiri gozukuyor baska birsey yok
Aynen baktım sitesine indirim yok mağaza da bulamadım tarus da varmıştı kapanmis Boyner siteden baktım indirim yok
Dün ankamall Koray’ın önünden geçerken markalar yazıyor kenarda suwen gördüm ama içeri girmedim
Keşke girseydim:)

Suwen in internet sitesinde lohusa takımı bulamadım ben hiç satılmıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…