2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oysho ya bakmıştım ben indirim başladığında orada da yok hiç lohusa takımı filan
Aynen takım yok gecelik var askılı
Zayıf olanlar alıp uydurabilir ya da terlik falan alabilirler
Bana sanırım suan osyho nun l bedeni olmaz xl de hiç Yok neredeyse ondan da ekmek çıkmadı bana

başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin

Canım çok üzüldüm...Allah sabır versin. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin.

Online de da mı o
.
Oysho da black friday yaparken cuma sitesi çokmuş o yüzden bu akşam 22:00 dan yarın 23:00 a kadar mi ne indirim olacakmış
ben bizzat mağazasına gittim, orda yokmuş. Online de vR dedi

Aynen takım yok gecelik var askılı
Zayıf olanlar alıp uydurabilir ya da terlik falan alabilirler
Bana sanırım suan osyho nun l bedeni olmaz xl de hiç Yok neredeyse ondan da ekmek çıkmadı bana
Bende bulamıyorum doğru düzgün bir şey lohusa sepeti nden alacağım herhalde en son orası da öok pahalı

Online de da mı o

.

ben bizzat mağazasına gittim, orda yokmuş. Online de vR dedi
Online da hiç göremedim lohusa pijaması ya da kalmamış

Bende bulamıyorum doğru düzgün bir şey lohusa sepeti nden alacağım herhalde en son orası da öok pahalı
Bende baktım ama pahalı orası
Ankara da kocabeyoglu pasajına baktım dün çok iyi markalar yok nena vardı 79 mu 89 lira mk neydi pijama takımı sabahlık ayrıydı
Aslında nenanin önceden yazlık pijamasını almıştım çeyize memnunun kullanıyorum
Ama lohusa modelleri hoşuma gitmedi bu sefer

Dün hepsi burada sitesinden göğüs Kalkan’ı 44 liraya aldım cuma daha mk uygundu sanki bilemedim

Kizlar selam, sekere cok dikkat ediyprum hic 120nin ustune cikmadim ama bugun yemege girmistim normal princ pilavi 3-4 kasik yedim bir de 1 top dondurma yedim su an 3. saat oldu ve hala 128 gosteriyor sekerimi. Cok moralim bozuk. 1 kerelik yukselmeden bisey olmaz diye kendimi avutmaya calisiyorum ama hala dusmedi.

Ben dün kendime lohusa gecelik sabahlık aldım. Aynısını lohusa sepetinde de görüp beğenmiştim. Sanırım fiyat olarak daha uyguna almışımdır. 130tl idi.

Bir de bugün bebek arabasını aldım şaka gibi ama hiç aklımda olmayan mamas papas armadillo flip xt2 modeli aldım. Büyük parçalardan bi yatağı kaldı. Onu da mobilya gelince alıcam. O zamana kadar mağazalara biraz bakınayım.

Başın sağolsun Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm..

Kızlar selam
Gribim sonucu kanda enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe augmentin 1000 gr basladım daha önce de kullanan vardı diye hatırlıyorum bebeğe bir zararı olmaz umarım.

Canım ben de gecen gün yaptım böyle bi hata bu kadar yükseltecegini düşünemediğim bişeyler yedim canım çok aşırı tatlı istemişti kuru meyve ve bi kaç tane kraker yedim. Tabi bin pişman oldum saatlerce düşmedi:/ inşallah bi zararı olmamıştır. Tecrübe oluyor bunlar bize işte

Ben de beğenip de alamadım bi türlü lohusa pijaması. Beğendiklerim çok pahalı bi pijamaya 200 lira vermeye gerek var mı bilemiyorum. Kızımda bilmezdim böyle seyler:)) gittim normal pijama takımları aldım hiç de eksikliğini hissetmemiştim:) bi çantayla pijama kaldı bunları da begenebilsem kafamı kurcalayan bişey kalmayacak

Canım stres yapma bende grip oldum dünden beri biraz bozdum diyeti . Dikkat etmeye calisiyorsan diyet yapıyorsan stres yapmadan devam et bi kerelikten bisey olmaz inşallah.

Çok az bisey almamıza rağmen nasıl böyle yükseliyor bende onu anlayamıyorum ya. Dün akşam grip olduğum için iki mandalina , iki parça da bisküvi yedim 140 dan inmesi zaman aldı

Dimi. Eldekilerle de yapılıyor ama işte insanoğlu inciği cinciği derken yükümüzü arttırıyoruz. Eşyalara esirlik. Ben 45 liraya sıradan önden düğmeli pijama aldım. Penye kumaşı kaliteli geldi. Yumuşak kumaş.

Cok sagol cevabin icin, acaba bende mi anormallik var dedim icimi rahatlattin. Evet demekki hep dikkat hep dikkat.

Kızlar selam
Gribim sonucu kanda enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe augmentin 1000 gr basladım daha önce de kullanan vardı diye hatırlıyorum bebeğe bir zararı olmaz umarım.
Ben 600 luk kullanmistim canim idrar yollari enfeksiyonu icin ama daha 2. Ayimdaydim belki bebek buyuk diye 1000 vermistir. Augmentini cok arastirdim zarari yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…