2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben pijamayı şöyle normal bir takım aldım hırkayı kendim uydurdum sabahlık yaptım üstüne yani zaten bizde hasteneye gelen pek kimse olmaz bnm ailem ve eşimin ailesi dışında 1-2 yakın arkadaş gelir ancak bu takımla rahat edeceğimi düşünüyorum bir normal takım daha var yedek olarak..

Eklentiler

• B0A6D271-D0C1-4A60-BAED-73D53E40F345.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 128
Çok az bisey almamıza rağmen nasıl böyle yükseliyor bende onu anlayamıyorum ya. Dün akşam grip olduğum için iki mandalina , iki parça da bisküvi yedim 140 dan inmesi zaman aldı
Evet ben de hayret ediyorum. En ufak bisey yemege gelmiyor. Ne guzel giderken 4 kasik pilavla geldigim hale bak. Neyse az kaldi dayanicaz

Hm ben hiç duymadım o markayı lohusa sepetinde çok güzel modeller var hiç indirim de olmuyor ki alalım belki yılbaşında olur diyorum :)

Kızlar benim görümcemde gebelik te şeker oluşmuş onun ki 200 ü filan geçiyormuş tokluk şekeri çocuğu da sapasağlam doğdu ama kendisi şeker hastası oldu insülin iğnesi vuruyor su an kendisine. Yani 130 filan bebeği etkilemez bence

Çok güzel seçmişsiniz ama ben de pahalı bir lohusa pijamasi yerine normal takım istiyorum ama beden olarak ne almak lazım ona karar veremiyorum. Siz bedeni nasıl aldınız?

Ben zaten şimdiden gebelikte sonra şeker hastalığı devam ederse diye korkuyorum

Sende gripmisin canımm ben öksürmekten mahvoldum bebeğim kimbilir napıyordur deli gibi gıcık tutuyor çok öksürüyorum.

Çok güzel olmuş. Güle güle giyinirsin inşallah. Bende polar sabahlığım vardı onu giyeceğim

İşte benim dediğim gün 200 ü geçmişti dikkat etmezsem geçecek yani durum bunu gösteriyor:/ bugün de aksam yemekte bi kaç kaşık makarna yedim diyet listesinde bi dilim ekmek yerine 3 4 kaşık makarna, bulgur pilavı olabilir diyordu. Ama 190 cıktı canım sıkıldı yine. Biraz stresliyim bugünlerde o mu etkiliyor bilemiyorum ki hiç yükselmezdi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…