2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Streste çok etkiliyormuş canım neyi stres yapıyorsun ki boşver takma hiç bir şeyi 2 buçuk ay sonra ya ertele bak baya yükselmiş hiç bir şey sağlığında n önemli değil

Sonradan sekerin devam etmesi de kendim icin ayri bir korkum. Seker hastasi olanlara allah yardim etsin valla zor biseymis

Çantada da instsgramda çok güzel modeller var ama çok pahalı 180tl falan ben de ilk çocuğum bu kadar ozenmemistim sanki tecrubesizlikten mi yoksa internet falan bu kadar yaygın değildi ondan mi bilemiyorum

Sende gripmisin canımm ben öksürmekten mahvoldum bebeğim kimbilir napıyordur deli gibi gıcık tutuyor çok öksürüyorum.
Gribim canım ya valla pazartesiden beri hep hastayım bünyem iyice çökmüş gibi . Çok oksurme olmuyor ama ateşim var boğazım kötü. Bakalım inşallah bebekler iyidir ya kotu düşünmeyelim .

Sende gripmisin canımm ben öksürmekten mahvoldum bebeğim kimbilir napıyordur deli gibi gıcık tutuyor çok öksürüyorum.
Gribim canım ya valla pazartesiden beri hep hastayım bünyem iyice çökmüş gibi . Çok oksurme olmuyor ama ateşim var boğazım kötü. Bakalım inşallah bebekler iyidir ya kotu düşünmeyelim .

Stres etkiliyor bence. Bi de cihaz bozuk olma ihtimali de olabiliyor ya bilmiyorum. Inşallah sayılı gün geçecek sonrasında normale döneceğiz diyelim .

O kadar çok yükseliyor mu ki canım 200 leri geçiyor mu korkma ya çok az kadın da kalıyormuş genelde geçiyormuş
Inşallah kalmaz ya ben normalde çok tatlı yiyen biriydim şimdi az bisey alınca bile yüksek çıkıyor. Ama 200 leri geçmiyor öyle . Ne diyeyim kimsede kalmasın bu şeker cidden zor geliyor.

Canım kafada bitiyor. Senle değerlerimiz yakın. Ben az sinirleneyim 160 ları buluyordu sabah açlık. Tabi aletler nekadar doğru ölçüyor

Çantada da instsgramda çok güzel modeller var ama çok pahalı 180tl falan ben de ilk çocuğum bu kadar ozenmemistim sanki tecrubesizlikten mi yoksa internet falan bu kadar yaygın değildi ondan mi bilemiyorum
Yok bu kadar önemsemiyorduk cnm. Oğlumda hatırlıyorum bukadar ayrıntı yoktu. Vardı ama biriki kişi dikkat ediyordu. Şimdi çok yaygınlaştı

Kızlar siz de bazen açlıktan ölcekmiş gibi hissediyor musunuz:) ben şu an öyleyim:) ne yesem diye mutfağa girip çıkıp duruyorum. Birazcık prynir ekmek yedim korka korka. haftamız ilerledikçe az mı geliyor acaba yediklerimiz

Az önce bende tatlı bişey yedim yanında süt içtim ki şekeri fırlatmasın. Bana dr ölç filan bişey demedi. Diyet de vermedi. Sadece dikkat et dedi. İki gündür çok dikkat ettiğim söylenemez ama yarından itibaren cidden sıkı sıkıya dikkat edicem geçen haftaki gibi. Kilo da almadım 10gündür doktora gittiğimden beri 63 kiloyum. O yüzden şekeri kontrolde tuttuğumu düşündüm ama ölçmeden nerden bilicem tabi

Benim kuzenlerim hamileyken doymuyoruz falan diyince kızıyordum. Nasil doymuyorsunuz iradeniz yok mu falan diye.. Ama şu son haftalarda cok iyi anladım gercekten ben de o duruma geldim doymuyorum hep biseyler yemek istiyorum. Eşim 23:30 da gelecek eve. Ve ben ona siparis verdim o saatte yemek zararli ama yemzsem de rahat edemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…