2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bana da yazdı aynısını da pek etkilemedi. 2 demir hapı 2 antibiyotik 2 d ,vitamini hapı bir progestan 1 aspirin 1 kan sulandırıcı öff içim dışım ilaç oldu. midem artık kasım kasım kasılıyor.

Aynen...bir oligofer, bir bebe aspirini, bir dodex cıkti basima(b12 ignesi), sağlık ocağında aşıların olduğu günleri takip eden hafta dengem altüst oluyor, mağnezyum ve kalsiyum vardı biraktim...demiri de gün aşırı kontrollu aliyorum...bir de kabızlik icin Duphalac şurup var...vücudum kaldırmiyor artık. Hayırlısiyla 2 ay geçseydi...sağlıkla kucağımıza alsaydık kuzuları ..kışa denk geldiğinden soguk alginligina karşı oda ısısındaki suyu bile korka korka iciyorum. Ayranin içine sıcak su koyup ısıtıyorum hani küçük çocuklara yapar gibi...Yeter ki bebegıme bisey olmasın.

Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz[/QUOTE]

Ankarada oturuyorum...Istanbula anneme gittim sırf ordan biseyleri daha rahat bulurum diye...40 Tl'ye normal bir pijamacidan aldım ...ama Eros diye bir marka var hatta dizilerde goruyorum bunun.2.kati fiyati o da güzel...Koray camasirda gordum bu hafta 90 Tl idi. Bir de Korayda gene Vienetta diye bir marka var polar önden düğmeli o da indirime girmiş...benim.aldigim yerde lacivert vardi bedeni kalmamisti...kral tacı vardi ustunde.etiketinden markasini yolliycam belki googleda satan yer çıkar.

Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz[/QUOTE]

Koray icgiyimde %25 indirimliydi Cuma günü...ben google veya n11'de arama yaparken önden düğmeli kadin pijama takimi yazinca biraz daha secenek cikiyor...tek marka ile sınırlı kalmıyor. Bir de evet degeri kadar eder mi - ederi kadar bedel mi...ben 40 Tl'ye alabilecegim seye 100 Tl vermek istemem tabi kalitesi düşuk olmamak kaydıyla yoksa bir seyi bu sefer de 1 kez giyip bez kumaşi gibi atmak istemem.

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-27-18-52-53.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 96
Bizimki de istekli ama zannediyorki o bir biblo olacak. Doktordayken hiç uslu durmuyor mesela. Çok uğraştırıyor bizi. Kıskanıyor çünkü hep ona bakılmasına alıştı

Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz

Koray icgiyimde %25 indirimliydi Cuma günü...ben google veya n11'de arama yaparken önden düğmeli kadin pijama takimi yazinca biraz daha secenek cikiyor...tek marka ile sınırlı kalmıyor. Bir de evet degeri kadar eder mi - ederi kadar bedel mi...ben 40 Tl'ye alabilecegim seye 100 Tl vermek istemem tabi kalitesi düşuk olmamak kaydıyla yoksa bir seyi bu sefer de 1 kez giyip bez kumaşi gibi atmak istemem.[/QUOTE]

Ben de dönüp dolaşıp erosunkilere denk geldiğimden ve de elim bir pijamaya 100₺ üzeri vermeye gitmediğinden hala arayışlardayım. Teşekkürler, bu markayı googlelayayım ben

Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz

Koray icgiyimde %25 indirimliydi Cuma günü...ben google veya n11'de arama yaparken önden düğmeli kadin pijama takimi yazinca biraz daha secenek cikiyor...tek marka ile sınırlı kalmıyor. Bir de evet degeri kadar eder mi - ederi kadar bedel mi...ben 40 Tl'ye alabilecegim seye 100 Tl vermek istemem tabi kalitesi düşuk olmamak kaydıyla yoksa bir seyi bu sefer de 1 kez giyip bez kumaşi gibi atmak istemem.[/QUOTE]

afterhouse pijama yazınca yalnızca unnadoda çıktı ama orada da stok yok, desenleri çok güzelmiş bu arada, koray iç giyim nerede var istanbulda?

Ay ben çok ilaç kullanıyorum sanıyordum artık ilaç içmekten fenalık geldi. Meğer benden çok içenler varmış:) 2 demir 1 decavit 1 balıkyağı 1 tiroit için levatron 1 magnezyum. 6 taneymiş benimde:) Allahtan mideme dokunacak bişey yok içlerinde

Valla suan korkum suyunun dahada azalmis olmasi olacak. Bakalim insallah havuc sulari ise yaramistir.
Suyu kaç çıktı soylemismiydi doktorunuz bana da azalmış dedi de ben de başladım havuç suyuna ve de zemzem suyu duymuştum az az ondan da içiyorum günlük inş fayda saglar

Gittigidiyor da bu takım 60 tl ama sadece kirmizi m beden ve soluyormus açıklamada şu yazıyor
Açıklaması
DİKKAT %100 PAMUKLU KUMAŞTIR ÜRÜNÜN KIRMIZI TARAFI RENK VERMEKTEDİR İLK YIKAMAYI SABAHLIK İLE YAPILDIĞINDA KREM RENGİ OLAN YER PEMBE OLMAKTADIR. O YÜZDEN ÜRÜNÜN DEĞİŞİM VE İADESİ YAPILMAMAKTADIR. FİYAT UYGUN TUTULMUŞTUR

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-27-19-50-39.webp
    12 KB · Görüntüleme: 95

afterhouse pijama yazınca yalnızca unnadoda çıktı ama orada da stok yok, desenleri çok güzelmiş bu arada, koray iç giyim nerede var istanbulda?[/QUOTE]

Istanbulda son gittigimde Erosun bu pijamasina Pendikte rasladim...Koray Istanbulda nerelerede var animsamiyorum
..son 2 yildir Ankaradayim. Burda Ankamall' da gördum...ben Erosa n11'de rasladim... bu arada Pendik.pazari deyip gecmemek.lazim...kaliteli pijama satan tezgahlar var...bu.pijamanin lacivert puantiyelisi 40 tl idi...pazara göre ucuz sayilmaz diye almadim ama malı kaliteliydi...onu magazaya koysan 90Tl etiket koyarlar. Şimdi gitme sansim olsa o lacivert puantiyeliyi,özellikle de piyasadaki şişrilmiş etiketleri gordukten sonra alırdim...bence kaliteli pazarlar...misal Bakırköy ...Pendik...Kadıköy pazarlarina bakmak gerek.

Ben o ara sokaktakiannemin ordaki pijamacida ilk bu laciverti gorup almamistim (nedense algım o.kral tacinin "hac" gibi mi duruyo seklinde oldu o an ama sonradan.pisman oldum...40 Tl'ye pamuklu boyle bir urun baska yerde raslamadim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2072484

Ankarada oturuyorum...Istanbula anneme gittim sırf ordan biseyleri daha rahat bulurum diye...40 Tl'ye normal bir pijamacidan aldım ...ama Eros diye bir marka var hatta dizilerde goruyorum bunun.2.kati fiyati o da güzel...Koray camasirda gordum bu hafta 90 Tl idi. Bir de Korayda gene Vienetta diye bir marka var polar önden düğmeli o da indirime girmiş...benim.aldigim yerde lacivert vardi bedeni kalmamisti...kral tacı vardi ustunde.etiketinden markasini yolliycam belki googleda satan yer çıkar.[/QUOTE]
Bende çok beğendim canım Güle güle kullan internete baktım ama bulamadım çok güzelmiş her zaman kullanılır

Bende çok beğendim canım Güle güle kullan internete baktım ama bulamadım çok güzelmiş her zaman kullanılır[/QUOTE]

İnternete ben de o etiket ve kodla cok baktim sonradan...hatta aldigim.yerdeki.kadini aradim...tekrar gelir mi diye...ufak bi yer...ihracat oluyomus nu urunler nerden aliyosa toptancidi kimse artik...ihrac gidiyomus dedi...sorarim ama soz vermiym dedi

Çıktın mı canım nasıl geçti
Bu arada babynest süper güle güle kullanın:)

Simdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)

Suyu kaç çıktı soylemismiydi doktorunuz bana da azalmış dedi de ben de başladım havuç suyuna ve de zemzem suyu duymuştum az az ondan da içiyorum günlük inş fayda saglar

Canim suyum 3 cm cikmisti. Bugun 4 e yukselmis. Havuc suyunu bol bol ic. Bana doktorum portakal suyuyla karistir dedi. Hem c vitaminide almis olursun hem tadi guzellesir dedi :)

Ay sonunda iyi ciktik kontrolden :) nesem yerine geldi.

Hadi gözün aydın canım sevindim senin adına havuc suyu ile yaramış demekki iğne nin fazla gelmesi olayını sordun mu peki

Süpersiniz yaşasınnnn

Ohh cok sevindim canim senden haber almak icin girdim siteye :) hafi gözün aydın demek ki her duydugumuza hemen üzülmemek gerekiyormuş bu minnoşların sağı solu belli olmuyor :))

Hadi gözün aydın canım sevindim senin adına havuc suyu ile yaramış demekki iğne nin fazla gelmesi olayını sordun mu peki

Evet sordum. Bugun yine kan verecegim yine yuksek cikarsa dpzu 0.4 e dusurecek. Onunda gelişimde gerilip yapip yapmayacagini sordum. Bu konuda yapılmış net bir çalışma yokmus. Diyor ki kimse hamileyken bilerek fazla doz ilac alip bebegini riske etmez o yuzden boyle bir klinik çalışma yapılamıyor. Ama senin bebegin geven hafta 9 gun geriydi bu hafta 1 hafta onde ignenin dozu degismedi o yuzden birebir budur diyemeyiz dedi. Yine test icin kan verecegim 1 saat sonra yine yuksek cikarsa dozu dusurecek.

Ohh cok sevindim canim senden haber almak icin girdim siteye :) hafi gözün aydın demek ki her duydugumuza hemen üzülmemek gerekiyormuş bu minnoşların sağı solu belli olmuyor :))

Ay aynen. Resmen yurek agizDa yasatiyorlar bizi sipalar :)

Herkesede tesekkur ederim kizlar ilginiz desteginiz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…