- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.981
bana da yazdı aynısını da pek etkilemedi. 2 demir hapı 2 antibiyotik 2 d ,vitamini hapı bir progestan 1 aspirin 1 kan sulandırıcı öff içim dışım ilaç oldu. midem artık kasım kasım kasılıyor.
Bizimki de istekli ama zannediyorki o bir biblo olacak. Doktordayken hiç uslu durmuyor mesela. Çok uğraştırıyor bizi. Kıskanıyor çünkü hep ona bakılmasına alıştıBugün benim küçük oğlum Emre yi dışarı atalım bizi istemiyor diyor. O sana oyuncak getirecek bizi cok seviyor dedim ne dese iyi benim odamda oyuncaklarım var diyor 3 yaşına girecek sıpa. İşimiz var anlaşılan. Gerçi bu güne kadar hep olumlu konuşuyordu kardeşim gelecek diye seviniyordu dur bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 2072476 Ayyy aksam suprizi geldi bana :))
Bebisimin babynesti geldi kargodan :))
Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz
Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz
Çıktın mı canım nasıl geçtiBenim kontrolede son iki saat bakalim brnim bacaksiz yine bir sey cikaracakmi basima :)
Suyu kaç çıktı soylemismiydi doktorunuz bana da azalmış dedi de ben de başladım havuç suyuna ve de zemzem suyu duymuştum az az ondan da içiyorum günlük inş fayda saglarValla suan korkum suyunun dahada azalmis olmasi olacak. Bakalim insallah havuc sulari ise yaramistir.
Koray icgiyimde %25 indirimliydi Cuma günü...ben google veya n11'de arama yaparken önden düğmeli kadin pijama takimi yazinca biraz daha secenek cikiyor...tek marka ile sınırlı kalmıyor. Bir de evet degeri kadar eder mi - ederi kadar bedel mi...ben 40 Tl'ye alabilecegim seye 100 Tl vermek istemem tabi kalitesi düşuk olmamak kaydıyla yoksa bir seyi bu sefer de 1 kez giyip bez kumaşi gibi atmak istemem.
Eki Görüntüle 2072484
Bende çok beğendim canım Güle güle kullan internete baktım ama bulamadım çok güzelmiş her zaman kullanılır[/QUOTE]Ankarada oturuyorum...Istanbula anneme gittim sırf ordan biseyleri daha rahat bulurum diye...40 Tl'ye normal bir pijamacidan aldım ...ama Eros diye bir marka var hatta dizilerde goruyorum bunun.2.kati fiyati o da güzel...Koray camasirda gordum bu hafta 90 Tl idi. Bir de Korayda gene Vienetta diye bir marka var polar önden düğmeli o da indirime girmiş...benim.aldigim yerde lacivert vardi bedeni kalmamisti...kral tacı vardi ustunde.etiketinden markasini yolliycam belki googleda satan yer çıkar.
Çıktın mı canım nasıl geçti
Bu arada babynest süper güle güle kullanın:)
Suyu kaç çıktı soylemismiydi doktorunuz bana da azalmış dedi de ben de başladım havuç suyuna ve de zemzem suyu duymuştum az az ondan da içiyorum günlük inş fayda saglar
Hadi gözün aydın canım sevindim senin adına havuc suyu ile yaramış demekki iğne nin fazla gelmesi olayını sordun mu pekiSimdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Canim suyum 3 cm cikmisti. Bugun 4 e yukselmis. Havuc suyunu bol bol ic. Bana doktorum portakal suyuyla karistir dedi. Hem c vitaminide almis olursun hem tadi guzellesir dedi :)
Ay sonunda iyi ciktik kontrolden :) nesem yerine geldi.
Süpersiniz yaşasınnnnSimdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Canim suyum 3 cm cikmisti. Bugun 4 e yukselmis. Havuc suyunu bol bol ic. Bana doktorum portakal suyuyla karistir dedi. Hem c vitaminide almis olursun hem tadi guzellesir dedi :)
Ohh cok sevindim canim senden haber almak icin girdim siteye :) hafi gözün aydın demek ki her duydugumuza hemen üzülmemek gerekiyormuş bu minnoşların sağı solu belli olmuyor :))Simdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Hadi gözün aydın canım sevindim senin adına havuc suyu ile yaramış demekki iğne nin fazla gelmesi olayını sordun mu peki
Ohh cok sevindim canim senden haber almak icin girdim siteye :) hafi gözün aydın demek ki her duydugumuza hemen üzülmemek gerekiyormuş bu minnoşların sağı solu belli olmuyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?