2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kolik bebek de gazli bebek oluyor canım yanlız onların gaz sorunu naparsan yap çözülmuyor..genelde gün içinde ayni saatte ki aksamuzeri falan başlıyor bi ağlamaya başlıyorlar asla susmuyorlar..
Bebekte hep bi huzursuzluk oluyor bazi şeyler rahatlatıyor kısa süreli davlumbaz sesi saç kurutma makinesi sesi gibi ama tam olarak çözmuyor 3_4aydan sonra kendiliğinden bitiyor.yanlız çok zor anne baba için yipratici oluyor insallah bebeklerimiz kolik olmazlar. Benim oğlum gazlı bi bebekti o bile zorken eltimin kızı kolikti kadinin psikolojisi bozulmustu cunku elinden bişey gelmiyordu

Anlıyorsun zaten. Bol bol ten tene temas ve sabır tek caresi baģirsaklar geliştikçe azalıyor. Kısaca biz şöyle anladik. Sürekli aģladi ama tüm tahliller vs hersey normaldi. Sonuçta kolikmis.

Kızlar selam geçmiş konuşmaları okuyamadım ama bu indirim haberini vermem gerek :) çünkü bugün son gün. chakra.com.tr ev giyimde bazı ürünler baya uyguna geliyor. sabahlık bakabilirsiniz çok kalitelidir ürünleri

Hahaha çok iyiymiş ben de çok uykucu degilim hamileligin son zamanlarinda uyumaya basladim ama az da uyusam kaliyeli uyumam lazım. En zor uykusuzluk gelecek bama sanırım..

Aynen canim tek gereken sabır..

Merhaba güzel anneler.
Yine bir bakmaya geldik. Fırsat bulduğum gibi geliyorum ama çoğunlukla fırsat olmuyor.
Günler evdeki oğlum sebebiyle yoğun geçiyor.
27+2 olduk Meriç ile.
Çok şükür herşey yolunda şimdilik bel ve sırt agrılarımı saymazsak.
Hepinizi kocaman öpüyoruz

Kiskanmazlar inşallah canim. Simdiden cocuklariniza benim oğlum yakında süper abi olacak ona küçük bir kardes alacagiz ve onu koruyacak gibi gazlar verin. Ve bebegi bol bol abisinin ablasının kucagina verin kıyafetlerini falan beraber degistirin insallah kiskanmazlar

Bugün benim küçük oğlum Emre yi dışarı atalım bizi istemiyor diyor. O sana oyuncak getirecek bizi cok seviyor dedim ne dese iyi benim odamda oyuncaklarım var diyor 3 yaşına girecek sıpa. İşimiz var anlaşılan. Gerçi bu güne kadar hep olumlu konuşuyordu kardeşim gelecek diye seviniyordu dur bakalım neler olacak

Bnm ki şimdilik hevesli ama doğumca böyle olmaz büyük ihtimalle, süt vercem yoğurt vercem ayran vercem diyor kendi bayılıyor ya süt ürünlerine kırlenti alıyor ayağına koyuyor uyutcam diyor

Eki Görüntüle 2072344 [/QUOTE]

Bu pijama nerden acaba? Ben de böyle önden düğmeli bir şey arıyorum ama güzel bulamadım fiyat da uygun istiyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…