2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bunu direkt doktoruna söyle, pazartes olarak yazsın. Hiç birSıkıntı da olmaz 2 günlük. Yazmazsa da başka doktordan gider alırsın.garantiye almış olursun.
Asistanıyla görüştüm satı geç yazılıyorlarmıs 1 hafta kadar evet ama o kadar calısmanı isteme dinlen doğumdan önce sonrasında yorulacaksın dedi 2 gunluk bsy olmaz yazarım dedı
bende 16 yazdırım 15 den sonra ayrılayım 2 gun gec yazdırıp yarım maas alayım 5 gun ıcınde ugrasmayım dıyorum

kızıma kotondan ayakkabı aldım 15 liraya düşmüş tilkili bi tek 22 liraydı sanırım

penti indiriminden de emzirme atleti ve sutyeniyle bırlıkte bu sütlü kahve terliği aldım hem hastaneden sonra evde de giyerim diye
aslında kız olacak dıye prences yazanı mı alsam dedım ama rengi cok cart geldi

Eklentiler

• IMG_5230.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_5233.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bu arada izmir caddesinde erdoğanlar mı ne varya dügmeci yüncü oraya ugrasım cumartesi günü sade havlu terlik 10 tl
tel taç 1 lira bandana yok bebek için ama onu duz bandana alıp kendim o tel taçtan da alıp iki çiçek yapıstıracagım silikonla kızımla takım yapacağım terlik zaten aldım en olmadı yine alırım 10 tl bsy değil
düşüneneler oraya bakalım

5 yıldır hiç geç uyanmadım. 1 defa 9.30 da uyandım. Kalkıp hemen oğlumun nefesini dinledim. Korktup. Hergün 6.7 civarı uyanan çocuk hala uyanmamış.
Ay masallah o zaman :)) komşunun 8 aylik bebeği var geçen gün gozlerinden uyku akiyir dedi ki gece saat 3 de kalkip tv izledik bebek öyle istedi artik bunlar son uyumalarimiz biz de nasil alisacagiz uykusuzluga bilmiyorum :))

Bende oradan aldım tüm malzemeleri. Suluhana hić gitmedim o yüzden.

Ay masallah o zaman :)) komşunun 8 aylik bebeği var geçen gün gozlerinden uyku akiyir dedi ki gece saat 3 de kalkip tv izledik bebek öyle istedi artik bunlar son uyumalarimiz biz de nasil alisacagiz uykusuzluga bilmiyorum :))
18 aylık oğlum gece 4.30 7 arası uyanıktı ışığı yakmadım konuşmadım ama uyuyamadı geri hemen. Ilk zamanlar 6 7 kere bazen 10 kere kalkar emerdi

Ne var canım bebek uyurken bende uyurum diyorudm hamileyken. Aldim ağzımın payını

Ayyy en azindan siz tecrübelisiniz ben uykusuzluga hic dayanamam çok sinirli olurum.. Minnoşum ağladikça ben saçlarımı yolarım heralde

Uyku sevmeyen çocuk çok zor. Çok hareketli huysuz oluyorlar. Oğlum 2 yaşında öğlen uykusunu bıraktı. Arada sırada uyuyordu. Uyursa gece 11 den önce uyumuyordu. Bi defasında sanırım 2.5 yaşındaydı. Gece bir olmuş ben bugün uyumak istemiyorum anne yarın uyuyacağım diyordu. Gece birde sıpanın lafına bak

benim yine midem çok ağrıyor
bu ilaçlar mideme çok dokunuyor. günün her saatine bir ilacım oldu neredeyse

Ayyy en azindan siz tecrübelisiniz ben uykusuzluga hic dayanamam çok sinirli olurum.. Minnoşum ağladikça ben saçlarımı yolarım heralde
Yok ya tecrübe olsada zor uykusuzluk. Ben oğluma bakar bakar ağlardım

Bide kolikti sağolsun 7 ay sürdü. Gece gündüz ağladı sağolsun. Yani uyanıksa ya ağlar ya emerdi

Ama şimdi odanın ortasında elindeki mandalinayı soyuyor yemek için. yani bir şekilde geçiyor.

kolik olduğu nasıl anlaşılıyor aslında bu kolik nedir tam olarak herkes bundan bahsediyor gazlı bebek diye de ne derece gazlı olduğu falan nasıl anlasılıyor ne gibi önlemler laınmalı ne yapılmalı nasıl geçiyor çok merak ediyorum paylaşırsan cok sevınırım

Bence de tecrübenin bir önemi yok. Sen sıfır km sin şuan. Vücudun bizden daha dinç. Benim bu hamileliğim bile daha ağır geçiyor.yengem 3.hamileliğin az daha zor olduğunu söylüyordu. Zaten biriyle ilgilenmeye çalışıyorsun. Yanında bitane daha. Hepsi başedilir allahın izniyle. Benim korkum kıskançlğın olması. Sadece bu korkutuyor. Hepsi hallolur. Geçiyo bi şekilde.

benim yine midem çok ağrıyor
bu ilaçlar mideme çok dokunuyor. günün her saatine bir ilacım oldu neredeyse

Bana bugün Rennie şurup yazdı doktor. Ilaçlar mahvediyo midemi...ki önceden geçirilmiş mide kanamam var. Kan ilacı, o ilacı bu takviyesi derken midem allak bullak oldu. Bakalım şurup rahatlatır diye umuyorum.

Bana bugün Rennie şurup yazdı doktor. Ilaçlar mahvediyo midemi...ki önceden geçirilmiş mide kanamam var. Kan ilacı, o ilacı bu takviyesi derken midem allak bullak oldu. Bakalım şurup rahatlatır diye umuyorum.
bana da yazdı aynısını da pek etkilemedi. 2 demir hapı 2 antibiyotik 2 d ,vitamini hapı bir progestan 1 aspirin 1 kan sulandırıcı öff içim dışım ilaç oldu. midem artık kasım kasım kasılıyor.

bana da yazdı aynısını da pek etkilemedi. 2 demir hapı 2 antibiyotik 2 d ,vitamini hapı bir progestan 1 aspirin 1 kan sulandırıcı öff içim dışım ilaç oldu. midem artık kasım kasım kasılıyor.
canım sen ne için antibiyotik kullanıyorsun.bendede baya ilaç var saydımda toplam 9:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…