- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.001
Oh iyi hadi çok sevindim gözün aydın. Olumlu haberler alınca nasıl da keyfimiz yerine geliyor hemen:)Simdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Canim suyum 3 cm cikmisti. Bugun 4 e yukselmis. Havuc suyunu bol bol ic. Bana doktorum portakal suyuyla karistir dedi. Hem c vitaminide almis olursun hem tadi guzellesir dedi :)
Ay sonunda iyi ciktik kontrolden :) nesem yerine geldi.
Simdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Canim suyum 3 cm cikmisti. Bugun 4 e yukselmis. Havuc suyunu bol bol ic. Bana doktorum portakal suyuyla karistir dedi. Hem c vitaminide almis olursun hem tadi guzellesir dedi :)
Masallah efsun hanımaSimdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Simdi ciktim canim. Gelisimimiz 30+1 olmus yine one gecmis. Ben sordum bu ileri geri onemli bir sey mi diye. Gelisim oldukca onemli degil ama eger 1 aylik surede hic gelismezse problem dedi. Bebekler bazen 2 3 hafta hic kilo almayip gelismeyip 1 hafatda birden kilo alabiliyormus :)
Sendende yarın güzel haberler bekliyoruzMaşallah canım sizeBu bebeklere akıl sır ermiyor
İniş yarın benimki de en azından haftasını yakalamış olsun ya
Benim 15 tatilden dolayi 36. Hafta dolup öyle çıkmış sayılıyorum canım 37. Hafta çalışamayacağım mecburenKızlar Benin sat 7 mayıs buraya ekleyince tahmini Doğum 12 subat doktoruma da söyleyince tahmini Doğum 12 subat çıkıyor
Ama Banu çiftçinin ve nette bi hesaplama daha var oraya 7 mayıs girince 11 subat çıkıyor
Neden bi 11 subat bi 12 çıkıyor anlamadım bileğiniz var mi?
Ayrıca
Netten araştırmalarım sonucu tahmini Doğum tarihinizden 3 haftaya geriye sayıp öyle çıkıyoruz izne yanı 37. Haftamız dolmuş oluyor basında çıkarsak Doğuma 4 hafta kalmış oluyor Doğuma en geç 3 hafta kala çıkmış oluyor musuz
asistaniyla görüştüm doktorun aynısını iletti
32. Hafta raporu icin 8 hafta geriye izine çıkma icin Doğumdan 3 hafta bazında geriye sayıyor musuz
Koray icgiyimde %25 indirimliydi Cuma günü...ben google veya n11'de arama yaparken önden düğmeli kadin pijama takimi yazinca biraz daha secenek cikiyor...tek marka ile sınırlı kalmıyor. Bir de evet degeri kadar eder mi - ederi kadar bedel mi...ben 40 Tl'ye alabilecegim seye 100 Tl vermek istemem tabi kalitesi düşuk olmamak kaydıyla yoksa bir seyi bu sefer de 1 kez giyip bez kumaşi gibi atmak istemem.
Hafi gözünğzaydın biz bile Prof derecesine geldik, kan sulandırıcı hakkındaki yorumlarımız doğrulandı:)Evet sordum. Bugun yine kan verecegim yine yuksek cikarsa dpzu 0.4 e dusurecek. Onunda gelişimde gerilip yapip yapmayacagini sordum. Bu konuda yapılmış net bir çalışma yokmus. Diyor ki kimse hamileyken bilerek fazla doz ilac alip bebegini riske etmez o yuzden boyle bir klinik çalışma yapılamıyor. Ama senin bebegin geven hafta 9 gun geriydi bu hafta 1 hafta onde ignenin dozu degismedi o yuzden birebir budur diyemeyiz dedi. Yine test icin kan verecegim 1 saat sonra yine yuksek cikarsa dozu dusurecek.
Ay aynen. Resmen yurek agizDa yasatiyorlar bizi sipalar :)
Herkesede tesekkur ederim kizlar ilginiz desteginiz icin :)
Süpersiniz yaşasınnnn
Hic sorma sonunda bir acaba boylemiydi soylemiydi demeden ciktim kontrolden. Ne zamandir dusun dusun kukumav kusu oldumOh iyi hadi çok sevindim gözün aydın. Olumlu haberler alınca nasıl da keyfimiz yerine geliyor hemen:)
Amin canim. Hepimiz hep guzel haberler aliriz inşallah.Çok geçmiş olsun...iyi haberlerin devamı gelsin inşallah...
Teselkurler canim :) darisi herkesin başına :)Masallah efsun hanıma
Gözün aydın olsun cnm cok sevindim
Sanada cok tesekkurler liviyacim :) umarim artik rahatlariz ekip oalrak guzel haberlerle :)nemesis masallah size canm gozun aydin insallah bundan sonrada boyle sorunsuz devam eder
Maşallah canım sizeBu bebeklere akıl sır ermiyor
İniş yarın benimki de en azından haftasını yakalamış olsun ya
Valla zaten dilekce verecegim saglik bakanligina doktor.olarak olmasada ebe olarak filan alsin beni bunyesine :) bizzat herseyi ezberledimHafi gözünğzaydın biz bile Prof derecesine geldik, kan sulandırıcı hakkındaki yorumlarımız doğrulandı:)
Mağazadan aldım ben netten değilOnline de da mı o
.
ben bizzat mağazasına gittim, orda yokmuş. Online de vR dedi
İnternetten değil mağazasından aldm cnmSuwen in internet sitesinde lohusa takımı bulamadım ben hiç satılmıyor galiba
Ben vitaminleri aynı anda içemiyorum ya nedense. Şu an decavit alıyorum bitince demir i tekrar alcam. Tiroid içinde bende başka bi ilaç kullanıyorum.Ay ben çok ilaç kullanıyorum sanıyordum artık ilaç içmekten fenalık geldi. Meğer benden çok içenler varmış:) 2 demir 1 decavit 1 balıkyağı 1 tiroit için levatron 1 magnezyum. 6 taneymiş benimde:) Allahtan mideme dokunacak bişey yok içlerinde
Aynen baktım sitesine indirim yok mağaza da bulamadım tarus da varmıştı kapanmis Boyner siteden baktım indirim yok
Dün ankamall Koray’ın önünden geçerken markalar yazıyor kenarda suwen gördüm ama içeri girmedim
Keşke girseydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?