2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oh iyi hadi çok sevindim gözün aydın. Olumlu haberler alınca nasıl da keyfimiz yerine geliyor hemen:)

Çok geçmiş olsun...iyi haberlerin devamı gelsin inşallah...

Masallah efsun hanıma
Gözün aydın olsun cnm cok sevindim

Kızlar Benin sat 7 mayıs buraya ekleyince tahmini Doğum 12 subat doktoruma da söyleyince tahmini Doğum 12 subat çıkıyor
Ama Banu çiftçinin ve nette bi hesaplama daha var oraya 7 mayıs girince 11 subat çıkıyor

Neden bi 11 subat bi 12 çıkıyor anlamadım bileğiniz var mi?

Ayrıca
Netten araştırmalarım sonucu tahmini Doğum tarihinizden 3 haftaya geriye sayıp öyle çıkıyoruz izne yanı 37. Haftamız dolmuş oluyor basında çıkarsak Doğuma 4 hafta kalmış oluyor Doğuma en geç 3 hafta kala çıkmış oluyor musuz
asistaniyla görüştüm doktorun aynısını iletti
32. Hafta raporu icin 8 hafta geriye izine çıkma icin Doğumdan 3 hafta bazında geriye sayıyor musuz

Maşallah canım size Bu bebeklere akıl sır ermiyor
İniş yarın benimki de en azından haftasını yakalamış olsun ya

Benim 15 tatilden dolayi 36. Hafta dolup öyle çıkmış sayılıyorum canım 37. Hafta çalışamayacağım mecburen

Ben de dönüp dolaşıp erosunkilere denk geldiğimden ve de elim bir pijamaya 100₺ üzeri vermeye gitmediğinden hala arayışlardayım. Teşekkürler, bu markayı googlelayayım ben [/QUOTE]
Keşke pentiye denk gelseydiniz 60 tl idi indirmle.

Hafi gözünğzaydın biz bile Prof derecesine geldik, kan sulandırıcı hakkındaki yorumlarımız doğrulandı:)

Süpersiniz yaşasınnnn

Valla bu gece bir rahat uyurum artik ya :))

Oh iyi hadi çok sevindim gözün aydın. Olumlu haberler alınca nasıl da keyfimiz yerine geliyor hemen:)
Hic sorma sonunda bir acaba boylemiydi soylemiydi demeden ciktim kontrolden. Ne zamandir dusun dusun kukumav kusu oldum
Çok geçmiş olsun...iyi haberlerin devamı gelsin inşallah...
Amin canim. Hepimiz hep guzel haberler aliriz inşallah.

Masallah efsun hanıma
Gözün aydın olsun cnm cok sevindim
Teselkurler canim :) darisi herkesin başına :)
nemesis masallah size canm gozun aydin insallah bundan sonrada boyle sorunsuz devam eder
Sanada cok tesekkurler liviyacim :) umarim artik rahatlariz ekip oalrak guzel haberlerle :)

Maşallah canım size Bu bebeklere akıl sır ermiyor
İniş yarın benimki de en azından haftasını yakalamış olsun ya

Dualarim seninle zaten :) bence sende guzel haberler alacaksin. Ben ozellikle senin icin sordum. Bu gelisim olayını. Gelisim az olmus cok olmus onemli degim yeterki olsun dedi doktorum. Ayda ortalama 200 400 gr alinmaliymis. Sma bu 3 hafta hic almadan son 1 hafta tamamen hepsini alabilecegin anlaminada gelir bebek bu sagi solu belli olmaz dedi Benim doktor :)

Kızlar şimdi size bişey sorucam. Ben küçük bı ilçede yaşıyorum hastanemizde kadın doğum doktoru yok dolayısıyla en yakın il e gidiyorum kontrollere arabamla bir saat otobüsle 2 yada 2.5 saat falan sürüyor . Şimdi benim durumu biliyorsunuz ya kanama var evde yatıyorum izinliyim falan eşim bu süreçte baya izin aldı okuldan . Ha idare ediyorlar müdürü falan ama her seferinde ekdersi kesiliyor ve maddi olarak az biraz sıkıntıdayiz. Neyse benim durum belli olmayınca ben bı de üniversitede bı hocaya gozuksem dedim kendim gidip gelsem dedim eşim yalnız göndermem dedi annem de gerek yok otobüslerde rezil olursun hastaneye gitmek için de biraz yürümek gerekiyor beni yolumdan çevirdiler . Vicdan yaptırdılar yürüyüp edince kanama artar falan diye.siz olsanız ne yapardınız düşünmek istemiyorum artık bı yandan da elimde değil kendimi sürekli internetten birşeyler araştırırken buluyorum

Kızlar bisey sorcam kaynanamin şekerini olcerken onun kullanigi iğne parmağıma battı ama çok değil kan filan gelmedi benden . Bisey olur mu ya

Ben vitaminleri aynı anda içemiyorum ya nedense. Şu an decavit alıyorum bitince demir i tekrar alcam. Tiroid içinde bende başka bi ilaç kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_3125.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_3126.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3127.webp
    7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3128.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_3129.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_3130.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…