2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence haklılar zaten kontrollerin oluyor şuan hic riske gitme otobusle 2 2.5 saat baya bir yol demek. Ben ilk doğumda 37 haftada 5 saat yolculuk yaptım 3 gün sonrada doğum yaptım sancım ve 3 cm açılmam olmuş etkisi yoktu belki ama bilmiyorum riskli gebesin riske atmazdım ben.

Benim sat 9 mayıs tahmini doğum 13 şubat. Seninde bu durumda 7 mayıssa 11 şubat olmaz mı? Doktorda da böyle çıkıyor benim.

37+0 da izin başlıyor. Yani 37+0 38+0 1 hafta 39+0 2 hafta 40+0 da 3 hafta ve doğum. 37+0dan sonra istesen de çalısamıyorsun.

Teşekkür ederim..

Ben de dönüp dolaşıp erosunkilere denk geldiğimden ve de elim bir pijamaya 100₺ üzeri vermeye gitmediğinden hala arayışlardayım. Teşekkürler, bu markayı googlelayayım ben
Keşke pentiye denk gelseydiniz 60 tl idi indirmle.[/QUOTE]

Pentiye denk geldim ancak baktığım mağazada önden düğmeli model yoktu

Bence bir uzmana danismalisin.boyle belirsizlik cok fena.

ankara da bulamadım :/

Doktorda 7 mayıs girince 12 çıkıyor burada ki takvim 12 Banu çiftçi 11 netten bi takvim buldum onda da 11 gozukuyor devlete gittiğim de 12 Subat çıkmıştı

Ne günaydını kız uyuşuk öğlen bitmek üzere diyorum ama ben de bazen çok geç uyaniyorum son zamanlarda

Ah be canım keşke uyku uyuyabilsem. Yaklaşık 3 aydır göz altı morluklarım oğlum ve ben dolaşıyoruz resmen. Günlük toplam uyku uyuma sürem 4 saat daha fazlası yok hiç dalamıyorum rahat uyuyamıyorum sürekli uyanıp geziniyorum. Derin derin uyumayı öyle çok özledim ki....

Kızlar uyku durumları nasıl sizde. Hamilelik öncesindedr sırt ağrısı yaşayan ben şimdi hiç uyuyamıyorum. Göğüs kafesi kemiklerim yumuşamışta birbirine geçmiş gibi ağrıyo. Dokununca bile acıyo. Uykuya biraz erken veda ettim galiba

Kızlar günaydın. Şaka maka daralmaya başladı zamanımız. Umarım hiçbirimiz vaktinden önce doğurmayız. Kilo durumlarınız nasıl kızlar, kilo aldıkça sırt ve sol göğsümün altında enteresan bir ağrı oluşuyor bende. Doğurup kendi kiloma döndükten sonra geçer diye umuyorum. Bugün 28+3 olduk ve hamile kalmadan önceki halime göre 7 kg aldım. Sizde durumlar nasıl?

Günaydinn herkese arkadaşlar ben üç yastık ile yatıyorum biri bazaya destek koyuyorum birini beline doğru indiriyorum bel boşluğunu kapatsın diye bi de minik bi yastığın var kafama destek olarak diğerlerinin üstüne koyuyorum biraz havada kalıyorum ama böyle çok rahat ettim eskiden dön done uyuyamazdim artık en azından uyuyabiliyorum uyku sorunu çekenler bide böyle denesin

Canim ben 23. haftaya kadar yaklasik 11 kilo almistim. Sonra seker cikinca dikkat etmeye basladim, bugun 27+1 im ve hala 11 kilodayim. Yani son 1 ayda hic kilo almadim ama bebek ne durumda cok merak ediyorum. Insallah gelisiminde gerileme falan olmamistir. Yarin kontrolum var.

Kizlar benim sorunum da uykusuzlugun yaninda soluma yatamiyorum bir turlu. Bir uyaniyorum hep sirt ustu, saate bakiyorum hemen kac saattir oyleyim falan diye. Internette 28. hafta videolarinda da artik sirt ustu yatmayin bebege oksijeni engellersiniz falan diyor. Yarin doktora sorucam ama sizde durumlar nasil?, yatis seklinize dikkat ediyor musunuz?

ben istediğim gibi yatıyorum sırt üstü sağ sol çok da inanmıyorum o laflara bebek zaten kendi şeklini alıyor ben sırt üstü yatsamda yatmasamda kendi isterse oynuyor bana cok anlamlı gelmıyor bu söylemler

3 aydır öyleyim canımmm uyumayı çok özledimmm

Yok be canım 28+2 yim. +2 kilo aldım sadece bence bebeğin yükü yapıyor karnımız büyüdüğünden

.

Doktorda 7 mayıs girince 12 çıkıyor burada ki takvim 12 Banu çiftçi 11 netten bi takvim buldum onda da 11 gozukuyor devlete gittiğim de 12 Subat çıkmıştı
Canım takvimi alıp ordan da bakabilirsin. 37nin dolduğu güne bak. Dur ben bakayım.

Canım 11 şubat 40+0 oluyor. 21 ocak 37+0 oluyor. 21 ocakta çalışıp ertesi gün işe gelmiyorsun yani. Haftaları 31+7 demiyoruz 32+0 diyoruz ordan kafa karışıyor gibi oluyor

Günaydın 27+1 benimde 3kilo aldım başlangıca göre. Bende çok şükür ağrı filan yok, bunu kilo almamama değil hareketli olmama bağlıyorum aslında. Çünkü her gün rutin iş temposunda 8bin adım atıyorum. Fazlası oluyor eksiği olmuyor.

Sola yatmaya çalışıyorum ama sağa yattığım da oluyor. Sırtüstü de bazen koltukta filan yatıyorum. Zaten bu ara biraz genzim tıkalı sırtüstü yatabilmem imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…