2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben artık burnumdan nefes alamaz duruma geldim. Burnum şişti ve özellikle geceleri burnumdan nefes alamıyorum. İnşallah doğumdan sonra düzelir.

Çok teşekkür ederim canım çok düşüncelisin yani olabilir belki şimdi bayağı almış olabilir tabi olmayabilir de herşeye hazır olayım da ben bakalım:)

Canım ben başından beri uyuyamıyorum . Günlük en fazla beş saat herhalde. Gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum. Son günlerde de ağrılar başladı sanırım. Vücudumuz uykusuzluğa hazırlanıyor şimdiden

Canım 11 şubat 40+0 oluyor. 21 ocak 37+0 oluyor. 21 ocakta çalışıp ertesi gün işe gelmiyorsun yani. Haftaları 31+7 demiyoruz 32+0 diyoruz ordan kafa karışıyor gibi oluyor
tahmini doğum tarihi neden farklı ben onu anlamadım bı 11 subat gozukuyor dogumu aynı satı gırmeme ragmen bı 12 subat gozukuyor

Canım 11 şubat 40+0 oluyor. 21 ocak 37+0 oluyor. 21 ocakta çalışıp ertesi gün işe gelmiyorsun yani. Haftaları 31+7 demiyoruz 32+0 diyoruz ordan kafa karışıyor gibi oluyor
ıznım ocak 21den baslayacaksa 21 ı pazara gelıyor zaten ızınlıym
o sebeple regli tarihi mi 7 mayıs yerıne 8 mayıs mı soylesem de 22 sınden baslatsa izni bosu bosuna 21ı pazar gunum kesılmese

Bende kilo almadım bu ay ama bebek gelişimi iyi çıktı çok şükür seninde öyledir inşallah

Ben olsam yapardım.
22 sınde gitmek durumunda mı oluyorum yoksa olmuyor muyum onu analamdım banu cıftcının uygulamasında 21den ıtıbaran 37. hafta gozukuyor yanı bu 21 de ıse gıtmemen oluyor ama banu cıftcının prgramında 11 subat gozukuyor dogum

doktorun 12 subat dıyor dogum ona gorece 3 hafta gerı 22 ocak gozukuyor

ben yınede her ıhtımale karsı satımı 8 mayıs dıyım gıbı gelıyor beynım yandı ya

30+1 olduk. Nasipse haftaya son benim için. Aslında çalışırım da ağrım sızım çok oluyor stresten. Çok sinirlenince karnım öyle geriliyorki. Çatlayacak gibi oluyorum. Vajinama öyle baskı oluyorki doğuracağım sanıyorum. Geçen hafta 2 gün izin kullandım fazla yolculukta yapmadım. Oğlum okula gidince dinlendim. Dedikodudan uzak olunca At gibi gezdim. Yumuşacıktı karnım. Hiç ağrım yoktu. O yüzden ıvır zıvır için para harcamıyorum.zaruri ihtiyaçlar için harcıyorum. 32 de de çıkıcam artık

Ben 32+0 da raporumu getirdim sisteme işledim. Hadi banz eyvsllah deyip çıktım. Personelci yeniydi. Bişi bilmiyordu. Kendim halletmiştim

Ay pardon yaa. Yanlış yazmışım. 37+0 da işe gelmiyorsun. Bir iki gün öncesinden bildirirsin sadece. Suç bende

Aaaaa o çok kotuymus canim. Gündüz uyuyor musun peki uykun daginiksa gündüz uyumamaya calis ki gece uykun verimli olsun. Gündüz ne kadar uyusan da gece uykusu kadar verimli olmuyor

Ay pardon yaa. Yanlış yazmışım. 37+0 da işe gelmiyorsun. Bir iki gün öncesinden bildirirsin sadece. Suç bende
anladım kuzum o zaman 8 mayıs dıyım ben yoksa pazar gununden baslayacak bosuna 1 günüm kesılecek

devlete gıtmıstım orada kaydım oldugundan 8 mayısla degıstırmem demi
bızım kocanın calıstıgı hastane cok ucret alıyormus ben muaynehanesıne gıttıgım ıcın 4 den sonra ya benım hastaneye gel ama ucretı yuksek 400 lira ya da ben senı bı ozel hastaneye yonledireyım orası da 150 tl gıbı bsy dedı
olmadı devletten al dedi

Zaten sisteme kayıtlısın tarih değiştiremezsin. Sağlık ocağıda kaydediyor sisteme. Eğer anlaşılırsa yalan beyan olur oda.

Bugün işten çıkıp eve geldim.öksürmekten artık sancı girmeye başladı eve gelip uzandım.
Kızlar çok korkuyorum bu hafta bu kadar öksürmekten bebeğe birşey olmuştur yada gelişiminde bir sıkıntı olmuştur diye.

Geçmiş olsun canm balli sut ic bigazini yumuşatır öksürüğe iyi gelir korkma bsy olmaz bebege sadece sallaniyordur miniğin

Günaydın kizlarrrr bnmle ayni haftalarda olan arkadaslar ben 30+4 oldum bebegim iki gundur cok ama cok yavaş hereket ediyo acaba normalmi ya sayilmicak kadar az korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…