2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kizlarrrr bnmle ayni haftalarda olan arkadaslar ben 30+4 oldum bebegim iki gundur cok ama cok yavaş hereket ediyo acaba normalmi ya sayilmicak kadar az korkmaya basladim
Ben de az hissediyordum canım 2-3 gün , 2 gündür de tepiniyor bence ara ara değişen pozisyonlarıyla alakalı olabilir canım

Zaten sisteme kayıtlısın tarih değiştiremezsin. Sağlık ocağıda kaydediyor sisteme. Eğer anlaşılırsa yalan beyan olur oda.
İŞ yerı kagıtta yazana bakacak ama arastırma yapmaz ki
7 mayısı yanlıs soylemısım aslında 8 mayısmıs
bir günden bi şey olur mu bilmiyorum

A
ıznım ocak 21den baslayacaksa 21 ı pazara gelıyor zaten ızınlıym
o sebeple regli tarihi mi 7 mayıs yerıne 8 mayıs mı soylesem de 22 sınden baslatsa izni bosu bosuna 21ı pazar gunum kesılmese
Aynı durumdayım. 22si yazdı doktor haftasonun gitmesin dedi.

cybex ındırım yapmıs oto koltugunda sınır sayıdaymıs
6a ydan sonra kullanmak ıcın alacaklar baksın ısterse

A

Aynı durumdayım. 22si yazdı doktor haftasonun gitmesin dedi.
hocanın yonlendrıecegı ozel hastane soruyormus reglıyı hıc kayıt olmadıgı ıcın
ama devlette kaydım var tekrar polıkınlıkte sorarlar mı bılemeıdm 7 degılmıs 8 mıs derım artık napaym
usg onemlı zaten haftasıyla uyusması gerek dedı bı arkadasımda
dolayısıyla 1 gunden bsy olmaz bence

merhabalar, kasınlarında kemik ağrısı hisseden varmı? İnernetten baktım çatı ağrısı diye geçiyor, yatakta dönerken, ayağa kalkınca, bacak bacak üstüne atarken ağrı yaşıyorum... aynı durumda olan varmı?

canım benimde 2 haftadır falan ağrı var o kemiklerde özellikle yürürken oturup kalkarken falan çatıdan bacağa doğru inen tarafta ağrı var

Öğretmendin di mi
mi

Kızlar normalde bem bebiş çok hareketli gece uyutmuyo diyebilirim ama dünden beri acayip hareketsiz çikolatalı sütü içtim bi azcık kıpırdandı ama bak bu sabah kalktım yine yok. 10 gün önce bi kerr daha böyle olmuştu 1 günde geçmişti. Acaba korkmalı mıyım bilemedim

benim bebeğimde sanki dün akşam hareket etmedi gibi geldi bana, sabah kalktım yine hareket hissetmedim, sağlık ocağına gittim hem iğnem vardı onu vuruldum hemde kalp atışı dinledim, hemşire sorun yok gayet iyi, şuan uyuyor dedi

Normal de hiç durmuyo nasıl uykuymuş bu kaç saattir aklım karısıyo olmadı sağlık ocağına gidiyim bende

Normal de hiç durmuyo nasıl uykuymuş bu kaç saattir aklım karısıyo olmadı sağlık ocağına gidiyim bende

canım normalde ben eşimle gece yatmadan önce karnımı açıp onunla konuşuyoruz o da hareket ediyor falan dün akşm hiç hareket etmedi, sabah uyandığımda da hiç hareket olmadı, sağlık ocağı evime yakın olunca gideyim içim rahat etsin dedim, hatta hemşireye de söyledim bebek hep hareketli olmaz günü gününe tutmaz merak etme dedi niketim iyiymiş çok şükür duyduk kalp atışlarını, sen de git için rahat etsin

Aklımı karıştıran nokta 19. Haftadan beri durmayan bebek dün neden bütğn gün uyuyo ben tatlı yemesem kımıldıyacağı yok. Kımıldama dediysem sağa sola dönüyo azcık Okadar. Acaba bi kalp atışından iyi olup olmadığı anlaşılır mı

kendi sitelere opera istanbul cnm

yok kuzum öğretmen olamayan öğretmenim devlet kurumunda şikete baglı calısıyorum
Hmm evet orayi takip ediyordum. Ama 2016 2017 uretimleri seri sonu satılıyor. Bilgin olsun. Icinde ki kopugun guvenirligi azaliyor bekledikce.

Hmm evet orayi takip ediyordum. Ama 2016 2017 uretimleri seri sonu satılıyor. Bilgin olsun. Icinde ki kopugun guvenirligi azaliyor bekledikce.
Hmm biz 6 aydan sonra düşünüyoruz bakalım almayı bne almak isteyen olur dıye söyleyim dedim dediğin gibiyse üretim tarihine bakmak lazım alırken

Benim var. Ilk gebeliktede vardı doğuma kadar iyice artti. Bunda da var artıyor. Son zamanlar oturduğum yerden kalkamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…