2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
5 yıl süresi var. 5 yıldan sonra kullanımı uygun değil.
Evet o yuzden 2016 uretimi alip ilk 2 senesi zaten gecmis bi urunu kullanmak cok mantikli degil. Ayrica bir kopuk saticisi olarak diyebilirim ki o kopuklerin omrude 5 sene degil 3 seneden sonra bozulmalar basliyor :)

Bebekler bazen dönüyor. Yüzüstü yatarken sirtüstü mesela. Tekmeler içeri oluyor ama hissedilmiyor. Çok normal azda olsa hissediliyorsa yeterli. 28 haftadan sonra günde 10 hareket yeterli sayılıyor.

Evet o yuzden 2016 uretimi alip ilk 2 senesi zaten gecmis bi urunu kullanmak cok mantikli degil. Ayrica bir kopuk saticisi olarak diyebilirim ki o kopuklerin omrude 5 sene degil 3 seneden sonra bozulmalar basliyor :)
Ben koltuğun içinde yazan icin söyledim aslında son kullanma tarihine göre. Birde seminerde öyle demişlerdi. Ama üreticiden öğrenmek iyi oldu

5 yıl süresi var. 5 yıldan sonra kullanımı uygun değil.

çocuğunuz 10 yaşına gelene kadar kullanır olayı hikaye biraz demek ki

Benim var. Ilk gebeliktede vardı doğuma kadar iyice artti. Bunda da var artıyor. Son zamanlar oturduğum yerden kalkamıyordum.

Normal bir durum değilmi? benim ilk gebeliğim zorlamaya başladı, söylediğinden
anladığım kadarıyla daha da artacak, bunun için yapılabilecek bişeyler varmı?

Ben koltuğun içinde yazan icin söyledim aslında son kullanma tarihine göre. Birde seminerde öyle demişlerdi. Ama üreticiden öğrenmek iyi oldu
onlar dead line veriyor. ama 3 seneden sonra moleküllerin arasındaki bağlılık mı denir artık ne denirse o azalıyor esnek bir hal alıyor.yani bozulma başlıyor.

külliyen hikaye. bir keresinde bizim depodan eskiden kalma bir koli köpük tabak çıkmıştı. kaldı ki depoda öyle ışıkta görmüyor. oyun hamuru gibi oynadık öyle bir erimiş yalan olmuş

canım benimde 2 haftadır falan ağrı var o kemiklerde özellikle yürürken oturup kalkarken falan çatıdan bacağa doğru inen tarafta ağrı var
kendi kendime masaj yapayım diyorum, öyle hiç ağrı yok, sadece hareket edince ağrıyor, bebekler iri olunca da oluyormuş galiba, ama şimdilik bebeğim normal gidiyor, öyle iri bir bebek de değil ama anlamadım :O

bilmiyorum ki canım ama haftalar ilerledikçe ve bebek büyüdükçe içerideki alanı da daraldığı için hareket alanı kısıtlanıyor bir de böyle düşünmek lazım

kendi kendime masaj yapayım diyorum, öyle hiç ağrı yok, sadece hareket edince ağrıyor, bebekler iri olunca da oluyormuş galiba, ama şimdilik bebeğim normal gidiyor, öyle iri bir bebek de değil ama anlamadım :O

aynen canım benimde sadece hareket edince oluyor, benim bebekte kilo olarak normal gidiyor şuanda, senin dr muayenen ne zaman benim iki hafta sonra olmazsa hangimiz önce giderse bi soralım bakalım

Normal bir durum değilmi? benim ilk gebeliğim zorlamaya başladı, söylediğinden
anladığım kadarıyla daha da artacak, bunun için yapılabilecek bişeyler varmı?
Normal bir durum evet. Ama zorlayıcı çok. Ben magnezyum kullandım ama 35 haftada bıraktırmiştı ne kadar faydası oldu bilmiyorum bunda kullanmıyorum şimdi. Normal doğum istediğim icin etkiler belki diye bıraktım.

Bebek ürünlerinin hiçbirinde yok öyle bir durum. Sadece satış stratejisi bence. Mesela kangurular var ya ergonomik 4 yaşa kadar diyor ama aslında 1.5 yaş civarı bir üst model şart. Yoksa ergonomiklik bozuluyor.

Yani bebekler çok masraflı canlılar

Bırde benım aklımda mesela kıyfet alıyoruz ayına gore mı almak lazım buyuk mu
bı mont begendım hm de bayadır da stokta yoktu sımdı 9-12 aylıgı gırmıs alsam kucuk gelır mı bılemıyorum sene subatta 12 aylık olacak neredeyse nısana kadar montu kullanması lazım kullanabılır mıb ılmıyorum
sonrakı beden de 12-18 aylık oda bana cok buyuk gelıyor malum ankarada ekım kasım gıbı montu gıymeye baslayacak 9 aylıkken 12-18 aylık mont ustune cuval gıbı oulur diye de dusundum

bebeklıkte cabuk buyuyorlar ama 1 yasa dogru cabuk buyuyorlar mı bılmıyorum hiç

aynen canım benimde sadece hareket edince oluyor, benim bebekte kilo olarak normal gidiyor şuanda, senin dr muayenen ne zaman benim iki hafta sonra olmazsa hangimiz önce giderse bi soralım bakalım
benimde aşağı yukarı 2 haftam var, 15 aralıkta randevum bakalım inşallah bukadarla kalır daha fazla artış olmaz

Bende 36da izne çıkmayı düşünüyorum. 37yi beklemem herhalde. Doğumdan sonra işe devam edip etmeyeceğimi de bilmiyorum. Çok kararsızım.

Merhaba kızlar çıktık kontrolden , 1260 gr 37 cm olmuş 1 haftada 360 gr almış gerilik 1-1,5 haftaya düşmüş doktor az da olsa beslendiği sürece suyun filan azalmazsa erken almıcam gittiği yere kadar gider dedi inşallah bakalım böyle 1 hafta sonra corasprini kes dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı

oii masallah kılosu gayet ortalama olmus bence az değil yanı
ay cok sevindim gökçe maşallah
bu hafta yaptığın her şey işe yaramış demek ki

Aslında bunlar için erken. Çünkü her bebek farklı gelisiyor. Mesela geçen sene 9 12 giydi oglum mayıs 14 doğumlu. Yani kasımda 9 12 giyerken daha 6 aylıktı sonrada giysin diye öyle aldim. Şuan 18 24 aldım daha yeni 18 aylık oldu tam oluyor ama büyüme artık daha yavaş olacak o yüzden yine giyer. Arkadaşımın kızi 8 ay büyük oglumdan oda 18 24 giyiyormus. Yani bebek doğmadan almak pek mantıklı değil şimdiden. Hmye aynı modeller geliyor hep geçen sene aldığim mont yeni sezonda da var bu senede gördüm. Bide her markanın kalıbı farklı carters uyku tulumlarini aldım mesela 2 3 yas tam oldu, yani aslında zamanla öğreniyor insan ama önceden almak mantıklı değil.bide bende çok büyük giydirmedim hiç buda tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…