- 12 Mart 2012
- 160
- 221
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.761
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2012185 İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
bizim de bugun kontrol vardı şükür bebişimizi net olarak gördük 1,5 cm civarında olmuş kuzucuk.. artık bir dahaki randevumuz 1 ay sonra..
Eklediğiniz resim yanlış olmuş sanırım bizim bebiş cıkıyo resim deKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
Ayy çoook sevindim canım inşallah bir keseyi göreyim ogünlerde gelirKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
Gelir kuzum gelir inşAyy çoook sevindim canım inşallah bir keseyi göreyim ogünlerde gelir
maşallah canım, darısı başıma inşallahKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
Anlamadım cnm bu benim ultrason resmim tam foto alamadı doktor da biz gördük ekrandaEklediğiniz resim yanlış olmuş sanırım bizim bebiş cıkıyo resim de
İnşallah canımın içimaşallah canım, darısı başıma inşallah![]()
Kan verirsen bozulmazBugün çok önemli kadir gecesi allahıma şükür az zorlandım ama akşamı ettim şunun şurasında 3 gün felan kaldı yarın tutamam bi kan vericem inşallah diğergünler tutabilirim susuyorumda baya normalde hiç susamazdım rabbim yanımda olsun inşallah bebişim sağlıklıca büyür
hayırlı olsun darısı bizeEki Görüntüle 2012185 İyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve bu mübarek gece de hepimizin duaları inşallah kabul olsun..
Kaç haftalıkmışKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
7 hafta 2 günlük şekerimKaç haftalıkmış
Gözün aydın canım ben de yarın gidicem inşallah darısı bana :))7 hafta 2 günlük şekerim
Yok arkadaşlar ikinizin fotosu da çıkıyor 277. sayfa paylaşılan tüm fotolar çıkıyor saydırınca sıradan diğer arkadaşında çıkıyor yanlış anlaşılma sizin mevzu :))Anlamadım cnm bu benim ultrason resmim tam foto alamadı doktor da biz gördük ekranda
İnş canım aynı tarihler sende duyarsınGözün aydın canım ben de yarın gidicem inşallah darısı bana :))
Bende farkettim canım aynı anda paylaşınca ultrason resimler karışık gibi duruyor :)Yok arkadaşlar ikinizin fotosu da çıkıyor 277. sayfa paylaşılan tüm fotolar çıkıyor saydırınca sıradan diğer arkadaşında çıkıyor yanlış anlaşılma sizin mevzu :))