2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
yaaa çook tatlı güzel günlerde kullan canım inşallah

Kızlar merhaba.Çok komik bişey yaşadım şuan.Saat ikide süslendim püslendim giyindim dışarı çıkmak için ama tahmin edin ne oldu.Uyuya kalmışım saat 4 de kalktım kıyafetler üzerimde hala kendine gülüyorum vakit geçti ben evdeyim

Kızlar hesaplayıcı büyük gösteriyor pazartesi günü doktora gittiğimde 6+4 günlük dedi yani aslında bugün 7 haftalık. Bu arada çalışan bir anneyim 2. Gebeliğim

Teşekkür ederim canım dikkat etmeye başladım bakalım :) Yani belki geç döllenme falan oldu dediğin gibi yumurtla ile ilgilidir :)

Sonra bana agir kaldirma diye tembih etti sağolsun :) maşallah canim, darisi bize inşallah. ..
İnş canım anlamadım yani benim karnım var az bastırdı da abanmadı canım acımadı yani allah korumuş sen doktorunu degişme sansın varsa değiş ne olur ne olmaz ihmallere kurban giden cok insan var

Kızlar dış gebelik yokmuş bende
Ama sol kasıgım hala agrıypr hatta bacağıma vuruyor

Nitekim keseyi biz de gördük
Üstten sadece boş keseyi gördük
Benim minnakım yüne normalden minnak sanırım çok evham yapınca kalp atışını alttan dinledim

Sol tarafımda da kist oluşmuş Ağrının sebebi o
Çatlamamış yumurtam varmış hayırlı olsun

Çatlamamış yumurtan kiste mi dönmüş yoksa hamile iken yumurtluyor olma ihtimalı varmı

Boşuna evham yapmışsın gözün aydın bak ne güzel haberleri aldın döndün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…