2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
eheheh bende çok dinlemistim oğlumda telefonıma müziksesi yapayım demistim esim olmaz demisti

Çatlamamış yumurtan kiste mi dönmüş yoksa hamile iken yumurtluyor olma ihtimalı varmı

Öyle bir ihtimal yoktur sanmam
Benim ilk gebeliğimde de kist oluşmuştu
Ama bebeği öğrenmemizle 12.haftaya kadar yoğun kanama düşük tehlikesi
Artık kistten midir nedir başıma bela olmaz inşallah bu yumurtalık

Boşuna evham yapmışsın gözün aydın bak ne güzel haberleri aldın döndün.

Ama gerçekten sol taraf sürekli ve çok ağrıyor
Ben evham manyagımıyım acaba
Mesela şuanki evhamlarım
Ya keselerden biri olması gereken yerde diğeri kanalda ise
Diğeri ise kalp atım hızı yavaş geldi bana
Ya bu sıkıntı var demekse,olması gerekenden azsa
Gülüyorum ama gerçekten kafaya takıyorum
Oysa beni tanısanız
Duygu çok rahatsın derler
Bilmezler içimdeki kurtları

Kalp atış hızı gibi detayları bilmemek en iyisi sanırım. Yeni başlamış kalp atımları var dedi doktor. Nasıl atıyor peşinde değilim bu sebepten. Bilsem takardım ben de. Bilmemekten yanayım ben artık

Canım annelik evhamsız olmuyor anlaşılan. Ben yapmıyor muyum? Tabi ki yapıyorum. Ama hamileliğin keyfini çıkartmaya çalışsak, evhamları da olabildiğince azaltıp olacağına varır desek daha iyi olmaz mı?

Mesela herkesin Ağrı eşiği başkadır, belki bizlerde de kaşık ağrısı var ama daha az hissediyoruz. Kalp atım hızı yetersiz olsaydı da doktor kısa süre sonra yine çağırırdı.

Sakinleş ve bebeği de strese sokma olur mu :)

Kesinlikle haklısın canım

Ya diyorum ya günlük hayatımda çok rahatımdır
Elimde değil yoksa %100 haklısın
Elimden internet alınmalı

M miriab canım gözün aydın kaç haftalık çıktı ultrasonda.Vajınal mi baktı?Memnun kaldın mı doktorundan?Yarında ben gideceğim inşallah kalp atışını duyabilirim
Vajinal bakmadi canim karnimdan gayet net gozuktu ama kalp atisi duyulacak kuvette degildi yeni olusmus kalbi.Farkli bir hafta soylemedi doktor bana 5hafta 5 gunluk bebegim:)Ben doktordan cok memnun kaldim onunla devam edecegim.insallah sen duyarsin canim kalp atisini

Bide tsh yüksek -düşük olanlar dereotu yiyin günlük azda olsa salatayla falan .
iyi geliyormuş endokrin doktor demişti Yükseği düşürürmüş düşüğü yükseltirmiş bugün kadın Doğuma da sordum yiyebilirsin dedi

Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm

Kızlaaar miğde bulantısıyla baş ağrısı var bende normalmi ikisinin böyle olması.?

Bende bugün aldım sonuçları tsh yüksek baya bayramdan sonra endokrine gideceğim. Keşeyi gördük kalp atışı yok. Alttan bakmak istedi ben istemedim biraz büyüyünce duyarız artık inşallah.

Aman dikkat et tatlım sen yinede başıma gelmedigi için bilmiyorum kist erir bir süre sonra eriyene kadar agrıda yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…