2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar lohusa taci ve terliğini nereden alıyorsunuz internetten alanlar? En kaliteli güvenilir ve ucuz yeri arıyorum da :)
Canim ben cok klasik olarak kirmizi tac aldim 2 farkli fiyonklu, bir de sacimi toplamak istersem diye kirmizi toka aldim. Terlikleri de oysho dan aldim, icine gri corap giyerim. Bir tane gecelik sabaklik takimim var ama pijamalarla daha rahat olur diye gri uzun bol hirka almayi dusunuyorum. En rahat o olur diye dusundum.

Eklentiler

• 7C2DC850-0B9E-4E85-B717-1E312A77DC7F.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 110
Kizlar idarim çok koyulasti bi kaç gündür içtiğim su miktarı aynı yetmiyor mu acaba artik.cuma günü idrar tahlili de temiz çıkmıştı yanma acı falan da yok anlamadım az önce şok oldum wcde baya koyuydu

Olucaksınız canım elbette kavuşacaksınız.biraz daha sık dişini çok şükürki şu an iyisiniz.

Canım Ankara da yaşarken soğuk derdim, şu an burada soğuk neymiş öğrendim :) üzerine bir de hasta oldum ilk defa. Tüm hamileliği hastalıksız atlamıştım. Şimdi boğazım faranjit gibi oldu
Çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın insaallah. Büyük bir deneyim oluyor senin için.

Valla benim doktor bana bebekte sorun yoksa sen kardijolojiye gideceksin demisti. Ama perintolog hic gerek yok gayet saglikli bir hamilelik seninki dedi.
Yine atraksiyon yaşamışsin umarım.dogumdan sonra bu performans devam etmez kızçende

Çok sükür yolundaymış hersey tek tek okudum mesajlarını heyecanla.

Yine atraksiyon yaşamışsin umarım.dogumdan sonra bu performans devam etmez kızçende

Çok sükür yolundaymış hersey tek tek okudum mesajlarını heyecanla.
Aynen hic sorma :) 2 gun gerilim ve heycan yasadik yine :) bir soru varmis gibi gelmedi zaten ama insan yinede stress oluyor. O ihtimal insanin aklini yiyip bitiriyor.

Haahhaaaa senden beklerdim valla :)

Toz magnezyum kullanıyor musun? O da çok koyulaştırıyor.

Anladım canım dikkat et o zaman son ay xaten sık dişini diyete uy tabi normal doğum mu istiyorsun bilmiyorum ama hem sezeryanda olsa çok kilo iyi değil. Gerçi sağlıklı olsunda bir şekilde çıkarlar içerden

Ben su tüketimini abarttım. 6 litreyi geçiyor galiba. Severek aşkla coşkuyla içiyorum. Tüm gece wc yüZünden uykusuz kalıyorum. İşin garibi şekerim de iyice düşüyor diye gösteriyor. Niye bu kadar su bağımlısı oldumki

Ay ne güzel ya maşallah canım ben hiç içemiyorum içesim gelmiyor

Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür her şey yolunda olsun...hala ters olmasına gelince zaten malum annesi gibi son anda sürpriz yapacak demek ki...

Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki .
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum

Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki .
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum
Hımmmıdık. Adaçayı iç diyeceğim doktora sormak icap eder. Ben içtim. Öyle bir günde dinç olmak lazım tabi. Limon c vitamini yd şekerin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…