- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.781
Geçmiş olsun canım...Kızlar merak edip yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim biz bigün daha hastanede kaldık Dr bırakmadı çünkü potasyum düşüklüğü varmış 3 serum daha verdi bitti yarın tekrar kan tahlili yapılacak gerekirse tekrar hastanede kalacam inşallah yükselmiştir ozaman reçete veecek ayrıca patates muz ve kayısı yemem istedi yükselisn diye yarın bakalım benden boyle
Canım şuraya bakGule güle giyin :) ben de 2 pijama takımı aldım ama taç ve terlik takım olsun istiyorum ve dolaşmaya mecalim yok internetten sipariş niyetim var ama siteye karar veremedim. Bi tane site gördüm baya güzel modeller vardı ama onun da fiyatı ucuktu 100 kusurdu çoğunun fiyatı
ÖYle yaptım canım gitmedim bakalım hastaneye. Hemen nefessiz kalmam dışında sorun yok oda hamilelikten normal diye düşünüyorumCanm kendini iyi hissediyorsan bosuna gitme he birde bn heycan yapip stres yaptigim zaman cok k hizlaniyo hava al biraz dolas iyi gelcek bn nabzm yukselince hmn disari cikiyorum kafaya takarsan daha hizlanir hamilelikte normal boyle seyler
Aynı durumdayız bende napicimi bilmiyorum :) birazdan yatıcam nasıl uyurum diye düşünüyorum eşimde çok horluyo üstünü acıyo beni bide ter basiyo yorganin altında bide benim zilli galiba gece yan yatıyor karnımda ondan ağırlık oluyo sağımda yatınca kafası falan vardir diye hadi sola dön bu sefer de yanlarım batmaya basliyo azcik sırt üstü yatıp tekrar sola dönüyorum sabaha kadar da en az 3 kere wc ye kalkıyorum uyku falan olmuyo bazı gecelerİyi geceler kızlar ben yatarken çok zorlanmaya başladım. Yani sağa sola dönerken, pozisyon değiştirirken acaip ağrıyor kasıklarım. Karnım da kasılıyor mu diyim sancıyor mu diyim tuhaf bişey oluyor. Bir de benim sol tarafa yatınca çok çarpıntım oluyor. Sağlıklı olan oymuş ama çoğu zaman yatamıyorum. Sırt üstü daha rahat ediyorum. Öyle de yatmayın diyorlar napcam bilmiyorum.
Kızlar benimde sabahları oluyo o sertlik genelde göbek deliginin sol üst tarafında çıkıntı oluyo hep kafası falan mı acaba diyodum ama karnim taş gibi oluyo hatta bi gecede çatlak olmuş sabah gordum yukarda değil aşağıda baya ama bi gecede nasıl oldu anlamadım...Ay kiyamam sans canm bn bir haftadr cekiyorum bu kasilmayi karnim tas gibi oluyo nefes alamiyorum gece yataktan kaliyorum biraz yürüyorum gece cok oluyo gunduz rahatim cok olmuyo ama gece cok rahatszlik veriyo
Canım merhaba, ben yiğenime baktım bu sene evlenene kadar emzirmek dışında herşeyini dahil oldum tüm bu süreçlerde eğitimleri beraber yaptık ablamla bizde çok zorlandık erkek çocukları bir tık daha zor öğreniyor bizde kuzeni vardı aynı yaş o kız hiç zorlanılmadı onda. Doktorada gittik , sağlıksal hiç bir problemi olmadığı için bize sadece bir kaç tüyo dışında pek bir faydası olmadı . İdrar torbası ilk 50 dakikada doluyomuş yani bebeği ilk 40-60 dakika aralığında tuvalete kaldırmak ve sonrasında eğer hala yapıyorsa bir kez de aançbaha karşı kaldırmak bizim bu yatağa kaçırma olayını minimuma indirmemizi sağlamıştı. Ne akşam sıvı tüketimini kesmek , ne ödül/pano sistemi nede başka şey fayda etmedi . Bir süre sonra sadece ilk bir saat kalkması yetiyodu sonra sabah uyanıp kendi yapmaya başladı sonra oda bitti ama bu bittti dediğim süreç 2.sınıf ve daha bu sene. Hala çok yorulduğu günler hasta olup uyanamadığı zamanlar kaçabiliyor :/ Allah kolaylık versin gerçekten tuvalet eğitimi bide emzik biberon bırakma benim gözlemlerime göre en zor eğitimler.. umarım faydasını görürsün:)vallahi cannim bunaldim artik. gunduz hic sikinti yok.disarida olsak bile tutabiliyo.ama gece ilk zamanlar uyaniyo tuvalete kaliyodu .cok su iciyo bide gece yataken illaki 250 gram sùtt iciyo.yoksa uyuyamiyo.sabredicem artik diyorum
senin oglusun buyumus masallah .bende beklim anaokuluna kadar .olmadi bi doktorla gorusucem.yataken sòz annecim altima yapicam bez takmayalim diiyo.tamaam diyorum .uyur uyumaz hemen yapmis oluyo.
Sagol Birtanem inş kalmıcak vuruldum son ignemide zaten kanalda cocuk sancım var baya allahım sag salim kavusurur bizi ve tüm bekleyenleri sendede güzel haberi alıyorum görüyorum allahım en kısa zamanda kızına kavusayı nasip etsin nasıl Defnemiz kilo almış daha da iyi inşCanım inşallah küvoze gerek kalmıcak güzel düşün güzel olsun , stres yapma sabaha kadar sabredin inşallah Allah kurtarsın canım sağlıkla al kucağına
Evet tatlım ya cok aceleci dogum sancım başlamış kanala sokmuş kafasını rahimde yumuşama var dendi kordonda boynunda olunca zorlanmasın cok daha diye kavusucam yarın moralim yüksek lakin heyecandan uyuyamıyorum orucuma basladim 12 den sonra su dahi yasak :)He şöyle morelini yuksek tut kuzum sende iuiki barsin bak kızında sana kavusmak icin sabrszlaniyo biraz erken kavusmak istedi aceleci prenses hele gelsinde kucagna al bu gunleride unutursun artik yaninda olucak icin rahatlicak emiziriceksin ay bnde heycanlandim simdi :)
İnş canım ya allah razı olsun amin cnm dualarımız o yönde inş saglıkla öpüp koklarım aceleci cıktı baya :)POWERHACK hakkında hayırlısı olsun. Bebeğin kilosu ii iğnelerde işe yarayacak Alahın izniyle inşallah küveze gerek kalmadan kollarına alacaksın minik cimcimeyi.habersiz bırakma canım dualarımdasın
İnş Birtanem evet 2 adet vuruldum sancılarım var baya dogum sancısı dedi doktor kanala girmişiz kordon boynunda rahimde yumuşama var dendi bakalım aceleci kızım benimPOWERHACK canım herşey sorunsuz güzel geçer inşsllah zaten iğne de vuruluyor muşsıun inşsllah gerek kalmaz küvöze girmesine. Allah sağ Salim kurtulmayı nasip etsin yarın bebeğinle buluşacaksın ne güzel
İnş bizim düşük cıkmaz kilosu dogrudur inşallah girmesin cnm tek isteğimiz o ignemide oldum 2 adet tedbir amaçlı sagolun dualarınız için Allah razı olsunCanım 2 gün önce hastanedeydim. Biriyle tanıştım. 35 haftalıkmış bi gün önce doğum yapmış 2800 demişler bebeğe 2400 doğmuş ve öncesinde ciğer için iğne felan da yapılmamış. Birden sancı ve açılması olmuş. Kilosunun söylenenden düşük çıkması dışında hiç bi sorunumuz yok sezeryan olduğum için 1 gün daha kalıp çıkıcaz demişti. Bence sendede bi sorun olmucak haftan gayet güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Vericem tabi Birtanem spinal olucam zaten ayık ayık gezicemNe güzel elinden gelmiş hepsini yapmışsın. Bende ufaktan bi ikram ve hediye vericem. Aslında hastaneye biri geleceğinden değil fotolarda htıra kalsın diyebenim daha çikolatam, tacım yok. Masa sağlıyorlar mı hastaneye soramadım. Hediyelikleri aldım ama son haline getiremedim. Taç için de koca koca şeyleri sevmiyorum kendim yapıcam hatta kardeşime yaptırırım bir ara bu işlerle ilgileniyordu. Bakalım benimkiler yetişecek mi tabi bir de o var. Kendimi çok geç kalmış hissediyorum. Bebeğin odası dolabı yerleşmedi hala
İnşallah sıkıntısız doğacak canım içini ferah tut, aklımız sende mutlaka haber ver bize de
Gözümüz aydınzaten bişey çıkmayacağı belliydi ama olsun içimiz rahat etsin
Benimki de dönmedi bence, aşağıda hiç baskı hissetmiyorum
Cok sağol canım allah razı olsun inşallah kavuştum küveze gerek kalmadı yanımda darısı basınıza diye yazmak nasip olur :) cok sağol düşündüğünüz ve desteğiniz için oldum ignemide tedbir bizden gerisi allahtanCanım iğnelerini de oldun küveze filan girmeyecek Allah ın izniyle, hep olumlu güzel düşünelim öyle de olsun. Sen sabah Doğuma girerken ben daha yatmamış oluyorum burada, dua edeceğim senin için. Uyandığımda da mutlu haberleri okurum İnşallah.
Bende genelde sağda hissediyorum ama çaprazlama da yatıyor çok :) biliyorum o resmî canım gerçek olabilir de çünkü ben instagramda bi video izledim bebek anne karnında ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor sağdan bastırıyor sola gidiyor kadın ve yanındakiler şok oluyor bende ilk görünceInsallah bi an once hayirlisiyla iyilesir bebegin canim. Gunden gune daha iyi olur
Benim kiz hep sagda gibi hissediyorum ben. Orda bi sertlik sislik oluyo. Sol taraf daha bos gibi sankihep seye ozeniyorum hani fotograflar var. Annenin karninda disardan gorulecek sekilde bi ayak cikmis. Gercek midir bilmiyorum ama oyle bi goruntu yakalar miyim acaba diye karnimi acip bakiyorum arada
Ben epeydir boya kesim vs yapmayinca kokulardan falan hic haberim yok tabikokmuyorsa doktor da bi sey demediyse yaptir gitsin canim. Maske de alacaksan bi problem olmaz
Senin ilk dogum mu olacak? Ben hic bilmiyorum dogum aninda nasi bi agri cekilcek. Canim da cok tatlidir, dusundukce korkular basiyo icimi valla
Mide yanmasindan ben de napsam kurtulamadim. Gaviscon yazdi doktor artik gidip gelip onu iciyorum yandikca. Midemi yakan besinler de gunden gune degisiyo. Baslarda sut iyi gelirdi son zamanlarda sutun de yaktigini hissetmeye basladim. Midem yanar korkusuna hicbi sey yiyemiyorum resmen surekli ayni seyler
Bana da bazen geliyo o sinir hali. Bakiyorum beyimiz yaymis totoyu utu bekliyodu gecen gun. Actim agzimi yumdum gozumu. Ilk aylarda daha cok yardim ediyodu simdi hic orali degil. Sanki karnimdaki bebek degil de yag muamelesi yapmaya basladi. Zorlaniyo olmamiz garip geliyo galiba erkeklere.
Ay sizin kiz baya fır dönüyo galiba icerde
Gozun aydin guzel gecmis muayene :)
Dis eti kanamasina paradontax cok iyi geliyordu benim. Denemediysen onu da dene istersen canim
Cok gecmis olsun insallah yukselir degerlerin guzelce
Bogaz agrisina ilik sute bal+karabiber ve zerdecal karisimi cok iyi geliyor canim. Baharatlari azar azar koyarsan bi zarari olmaz diye biliyorum. Cok gecmis olsun
Terlemen arttiysa ondan da olabilir diye geldi aklima.
Cok gecmis olsun. Ilik sute bal karabiber ve zerdecal karisimi iyi geliyor bogaz agrisina canim.
Allah razı olsun canım benim cok sağolsun ederim tabi heyecandan uyku tutmadı sancım da var :) saatler geçmiyor banaAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yarın inş mis kokusunu içine çekesin bizde haberdar et toparlaninca allah yardimci olsun dualarımız seninle
Evet cnm inş cabucak toparlanıcaz allahın izni ile demekki Rabbim dogum tarihini zamanını böyle belirledi ignemide oldum allah büyüktürDoktorun en iyisini bilir canım 3 kilodan az doğan bebekler benim hep gördüğüm kadarıyla çok çabuk topluyor ve Tosun oluyor inşallah yarın kavuscaksiniz
Canim sana tavsiyem Çarşafi çok ince tut ve musamba ser altına yani islakligi hissetmesi lazım ince pijama giydir rahatsız olunca yapmıyorlar çünkü. Bi de yaptigi saat aynıdır mutlaka ilk zamanlar o saate yakın kaldırıp cise tutabilirsin.
Geçerli cnm haklısın heyecan inş yarın büyük güzel birgün allah yar ve yardımcı olsunAllah razı olsun canım benim cok sağolsun ederim tabi heyecandan uyku tutmadı sancım da var :) saatler geçmiyor bana
Insallah bi an once hayirlisiyla iyilesir bebegin canim. Gunden gune daha iyi olur
Benim kiz hep sagda gibi hissediyorum ben. Orda bi sertlik sislik oluyo. Sol taraf daha bos gibi sankihep seye ozeniyorum hani fotograflar var. Annenin karninda disardan gorulecek sekilde bi ayak cikmis. Gercek midir bilmiyorum ama oyle bi goruntu yakalar miyim acaba diye karnimi acip bakiyorum arada
Ben epeydir boya kesim vs yapmayinca kokulardan falan hic haberim yok tabikokmuyorsa doktor da bi sey demediyse yaptir gitsin canim. Maske de alacaksan bi problem olmaz
Senin ilk dogum mu olacak? Ben hic bilmiyorum dogum aninda nasi bi agri cekilcek. Canim da cok tatlidir, dusundukce korkular basiyo icimi valla
Mide yanmasindan ben de napsam kurtulamadim. Gaviscon yazdi doktor artik gidip gelip onu iciyorum yandikca. Midemi yakan besinler de gunden gune degisiyo. Baslarda sut iyi gelirdi son zamanlarda sutun de yaktigini hissetmeye basladim. Midem yanar korkusuna hicbi sey yiyemiyorum resmen surekli ayni seyler
Bana da bazen geliyo o sinir hali. Bakiyorum beyimiz yaymis totoyu utu bekliyodu gecen gun. Actim agzimi yumdum gozumu. Ilk aylarda daha cok yardim ediyodu simdi hic orali degil. Sanki karnimdaki bebek degil de yag muamelesi yapmaya basladi. Zorlaniyo olmamiz garip geliyo galiba erkeklere.
Ay sizin kiz baya fır dönüyo galiba icerde
Gozun aydin guzel gecmis muayene :)
Dis eti kanamasina paradontax cok iyi geliyordu benim. Denemediysen onu da dene istersen canim
Cok gecmis olsun insallah yukselir degerlerin guzelce
Bogaz agrisina ilik sute bal+karabiber ve zerdecal karisimi cok iyi geliyor canim. Baharatlari azar azar koyarsan bi zarari olmaz diye biliyorum. Cok gecmis olsun
Terlemen arttiysa ondan da olabilir diye geldi aklima.
Cok gecmis olsun. Ilik sute bal karabiber ve zerdecal karisimi iyi geliyor bogaz agrisina canim.
Amin canım benim allah razı olsun :) kızımda anlamış gibi oda uyumuyor nöbet yapıyoruz :)Geçerli cnm haklısın heyecan inş yarın büyük güzel birgün allah yar ve yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?