2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım...
Canım şuraya bak
https://www.hobidunya.com/index.php?route=product/isearch&search=Lohusa terligi&description=true

Canm kendini iyi hissediyorsan bosuna gitme he birde bn heycan yapip stres yaptigim zaman cok k hizlaniyo hava al biraz dolas iyi gelcek bn nabzm yukselince hmn disari cikiyorum kafaya takarsan daha hizlanir hamilelikte normal boyle seyler
ÖYle yaptım canım gitmedim bakalım hastaneye. Hemen nefessiz kalmam dışında sorun yok oda hamilelikten normal diye düşünüyorum

Benimde son üç gündür filan karnım taş gibi kızlar ve artık hareketleri de az hissediyorum eskisi gibi çok hareketli değil büyüdüğü içindir inşallah iyice endişe etmeye başladım ama sakin kalmaya çalışıyorum herkeste oluyor sanki

Aynı durumdayız bende napicimi bilmiyorum :) birazdan yatıcam nasıl uyurum diye düşünüyorum eşimde çok horluyo üstünü acıyo beni bide ter basiyo yorganin altında bide benim zilli galiba gece yan yatıyor karnımda ondan ağırlık oluyo sağımda yatınca kafası falan vardir diye hadi sola dön bu sefer de yanlarım batmaya basliyo azcik sırt üstü yatıp tekrar sola dönüyorum sabaha kadar da en az 3 kere wc ye kalkıyorum uyku falan olmuyo bazı geceler

Ay kiyamam sans canm bn bir haftadr cekiyorum bu kasilmayi karnim tas gibi oluyo nefes alamiyorum gece yataktan kaliyorum biraz yürüyorum gece cok oluyo gunduz rahatim cok olmuyo ama gece cok rahatszlik veriyo
Kızlar benimde sabahları oluyo o sertlik genelde göbek deliginin sol üst tarafında çıkıntı oluyo hep kafası falan mı acaba diyodum ama karnim taş gibi oluyo hatta bi gecede çatlak olmuş sabah gordum yukarda değil aşağıda baya ama bi gecede nasıl oldu anlamadım...

Canım merhaba, ben yiğenime baktım bu sene evlenene kadar emzirmek dışında herşeyini dahil oldum tüm bu süreçlerde eğitimleri beraber yaptık ablamla bizde çok zorlandık erkek çocukları bir tık daha zor öğreniyor bizde kuzeni vardı aynı yaş o kız hiç zorlanılmadı onda. Doktorada gittik , sağlıksal hiç bir problemi olmadığı için bize sadece bir kaç tüyo dışında pek bir faydası olmadı . İdrar torbası ilk 50 dakikada doluyomuş yani bebeği ilk 40-60 dakika aralığında tuvalete kaldırmak ve sonrasında eğer hala yapıyorsa bir kez de aançbaha karşı kaldırmak bizim bu yatağa kaçırma olayını minimuma indirmemizi sağlamıştı. Ne akşam sıvı tüketimini kesmek , ne ödül/pano sistemi nede başka şey fayda etmedi . Bir süre sonra sadece ilk bir saat kalkması yetiyodu sonra sabah uyanıp kendi yapmaya başladı sonra oda bitti ama bu bittti dediğim süreç 2.sınıf ve daha bu sene. Hala çok yorulduğu günler hasta olup uyanamadığı zamanlar kaçabiliyor :/ Allah kolaylık versin gerçekten tuvalet eğitimi bide emzik biberon bırakma benim gözlemlerime göre en zor eğitimler.. umarım faydasını görürsün:)

Canım inşallah küvoze gerek kalmıcak güzel düşün güzel olsun , stres yapma sabaha kadar sabredin inşallah Allah kurtarsın canım sağlıkla al kucağına
Sagol Birtanem inş kalmıcak vuruldum son ignemide zaten kanalda cocuk sancım var baya allahım sag salim kavusurur bizi ve tüm bekleyenleri sendede güzel haberi alıyorum görüyorum allahım en kısa zamanda kızına kavusayı nasip etsin nasıl Defnemiz kilo almış daha da iyi inş

Evet tatlım ya cok aceleci dogum sancım başlamış kanala sokmuş kafasını rahimde yumuşama var dendi kordonda boynunda olunca zorlanmasın cok daha diye kavusucam yarın moralim yüksek lakin heyecandan uyuyamıyorum orucuma basladim 12 den sonra su dahi yasak :)

İnş canım ya allah razı olsun amin cnm dualarımız o yönde inş saglıkla öpüp koklarım aceleci cıktı baya :)

İnş Birtanem evet 2 adet vuruldum sancılarım var baya dogum sancısı dedi doktor kanala girmişiz kordon boynunda rahimde yumuşama var dendi bakalım aceleci kızım benim

İnş bizim düşük cıkmaz kilosu dogrudur inşallah girmesin cnm tek isteğimiz o ignemide oldum 2 adet tedbir amaçlı sagolun dualarınız için Allah razı olsun

Vericem tabi Birtanem spinal olucam zaten ayık ayık gezicem

Cok sağol canım allah razı olsun inşallah kavuştum küveze gerek kalmadı yanımda darısı basınıza diye yazmak nasip olur :) cok sağol düşündüğünüz ve desteğiniz için oldum ignemide tedbir bizden gerisi allahtan

Bende genelde sağda hissediyorum ama çaprazlama da yatıyor çok :) biliyorum o resmî canım gerçek olabilir de çünkü ben instagramda bi video izledim bebek anne karnında ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor sağdan bastırıyor sola gidiyor kadın ve yanındakiler şok oluyor bende ilk görünce dedim ama anne karnında naptiklarini hiç bilmiyorlar ki gündüz açıyorum ben karnımı ozaman daha çok hareket ediyor ışık görünce..dr uma sorcam daha bakalım artık çoğu kuaför farklı açıcı kullanıyo kokmuyodur heralde yeni boyaların çoğu kokmuyo çünkü..evet canım ilk doğum olcak benimde adet ağrısına benzer diyolar benim acı eşiğim yüksektir ama gorcez bakalım dayanabilcem mi...valla benim ananemin gaviscon stoğu var o verdi bana gece yatmadan önce içiyorum ama şuan nasıl yanıyo anlatamam.valla benimki de ilk zamanlar yardim etmezdi fazla ama bakiyo görüyo halimi zorlanıyorum gercekten çünkü baya baya corabimi bile zor giyiyorum biraz da ay uy diyorum bilerek:) sorma valla erkek işte ona kalsa bana taşıması kolay der e yapıları gereği güçlüler de yani hani ama bütün hormonlarımız değişiyo kolay değil aslında da onlara göre abartıyoruz:)valla uyanık olunca gerçekten öyle fir dönüyo :)

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yarın inş mis kokusunu içine çekesin bizde haberdar et toparlaninca allah yardimci olsun dualarımız seninle
Allah razı olsun canım benim cok sağolsun ederim tabi heyecandan uyku tutmadı sancım da var :) saatler geçmiyor bana

Evet cnm inş cabucak toparlanıcaz allahın izni ile demekki Rabbim dogum tarihini zamanını böyle belirledi ignemide oldum allah büyüktür

Teşekkür ederim sabah ilk iş ballı süt olacak. Nerden de hasta oluyorum anlamadım evden çıktığım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…