2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis canım gözün aydın. Zaten bir sorun olmadığını tahmin etmiştik ama için rahatlamış oldu. Demekki karnımızı çok aç bırakmamız gerekiyor

Cok şükür iyi gelismer oluyo daha minicik yoruluyordur insallah daha da iyi olucak masallah cok direncli kiz cikti minik prenses bnm yerimede kokusunu ceke ceke op olurmu

Çok sevindim canım gözün aydın:)
Tesekkur ederim canim. Saolasin:)
Vallahi hiçbir b.k olmadığını canavar gibi olduğunu hissetmiştim. O yüzden tamamen unutmuşum seni
Dur şu çirkin imgeyi koymazsam olmaz.
Bende cok takılmadım aslinda ama insanin icine o acaba sorusu gitince ister istemez kafasi karisiyor.neyse bununla atlattik en azindan :)

Aynen bazen evet anlık çığlık attigim oluyo sızlama da oluyo ondan ozaman:) bende takmıyorum artik sezeryan hiç istemiyorum ama o gelsin de sağ salim ister sezeryan ister normal fark etmez :)
Aynen oyle :) bende en sontakilacak abska derdim kalmadi tersligine taktim demistim. Allah carpti hemen

Gözün aydın canım.vakti gelince döner canım anasının kızı o
Aynen aynen. Son dakikayi bekliyor donmek icin

nemesis canım gözün aydın. Zaten bir sorun olmadığını tahmin etmiştik ama için rahatlamış oldu. Demekki karnımızı çok aç bırakmamız gerekiyor
Hayir normalde bogazim durmuyor o gun butun gun bir sey yemedim. Oglen yemeginden sonra benim kontrole kadar 7 saat var nerdeyse. Kabahat bende yesene birseyler..

Ne güzel elinden gelmiş hepsini yapmışsın. Bende ufaktan bi ikram ve hediye vericem. Aslında hastaneye biri geleceğinden değil fotolarda htıra kalsın diye benim daha çikolatam, tacım yok. Masa sağlıyorlar mı hastaneye soramadım. Hediyelikleri aldım ama son haline getiremedim. Taç için de koca koca şeyleri sevmiyorum kendim yapıcam hatta kardeşime yaptırırım bir ara bu işlerle ilgileniyordu. Bakalım benimkiler yetişecek mi tabi bir de o var. Kendimi çok geç kalmış hissediyorum. Bebeğin odası dolabı yerleşmedi hala

İnşallah sıkıntısız doğacak canım içini ferah tut, aklımız sende mutlaka haber ver bize de

Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))

Gözümüz aydın zaten bişey çıkmayacağı belliydi ama olsun içimiz rahat etsin

Benimki de dönmedi bence, aşağıda hiç baskı hissetmiyorum

Cok şükür iyi gelismer oluyo daha minicik yoruluyordur insallah daha da iyi olucak masallah cok direncli kiz cikti minik prenses bnm yerimede kokusunu ceke ceke op olurmu
İnş cnm Allah size de nasip etsin minikleri izi
Koklayıp öpmeyi

Daha güzel haberler alıcaz inşallah hep birlikte

Süper süper efsun bize şaka yapmışşşş

Gözün aydın canım maşallah bebeğine senin kilon için mi bebeğin kilosu için mi frenlemelisin dedi

Benim.doktor artik donunce hissedersin zaten. Ziplayip donecek disaridan bile fark edilir donusu dedi.

Süper süper efsun bize şaka yapmışşşş
Dogsun isircam hep onu :)

Kizlar lohusa taci ve terliğini nereden alıyorsunuz internetten alanlar? En kaliteli güvenilir ve ucuz yeri arıyorum da :)

Ben bi kaç gün ishal olmuştum sanırım su ondan azalmış

Kızlar merak edip yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim biz bigün daha hastanede kaldık Dr bırakmadı çünkü potasyum düşüklüğü varmış 3 serum daha verdi bitti yarın tekrar kan tahlili yapılacak gerekirse tekrar hastanede kalacam inşallah yükselmiştir ozaman reçete veecek ayrıca patates muz ve kayısı yemem istedi yükselisn diye yarın bakalım benden boyle

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.

Canım Ankara da yaşarken soğuk derdim, şu an burada soğuk neymiş öğrendim :) üzerine bir de hasta oldum ilk defa. Tüm hamileliği hastalıksız atlamıştım. Şimdi boğazım faranjit gibi oldu

Canım iğnelerini de oldun küveze filan girmeyecek Allah ın izniyle, hep olumlu güzel düşünelim öyle de olsun. Sen sabah Doğuma girerken ben daha yatmamış oluyorum burada, dua edeceğim senin için. Uyandığımda da mutlu haberleri okurum İnşallah.

Cnm aynı sıkıntılar bendede var saçlar da aynı ombre yaptırmak istiyorum bi sakıncası var mı acaba dr sordunmubenide haberdar et şu hastane işlerim bi düzelsin moral olsun diye bi sorun olmazsa yaptırmayi dusunuyorum

Doğum yaklaştığında hamilelerin üstüne enerji gelirmiş, senin de öyle olmasın :)

Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))

Ohhh ya çok çok sevindim, süper haber. Artık kesin karar verdim Türkiye de doktorlar son ayda anneleri strese sokup erken doğurtuyor resmen.

Seninki doğunca da ters yatar bu gidişle :)

Canım gününde doğanlar bile içerdeki hazıra alışkın olduklarından emerken yoruluyor, minik Gökçe daha da çabuk yorulur şimdi. O yüzden iyice kendine gelsin de varsın iki gün daha atsın. Emmesi dışında artık her şey iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…