- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.701
Cok şükür iyi gelismer oluyo daha minicik yoruluyordur insallah daha da iyi olucak masallah cok direncli kiz cikti minik prenses bnm yerimede kokusunu ceke ceke op olurmuSağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Tesekkur ederim canim. Saolasin:)Çok sevindim canım gözün aydın:)
Bende cok takılmadım aslinda ama insanin icine o acaba sorusu gitince ister istemez kafasi karisiyor.neyse bununla atlattik en azindan :)Vallahi hiçbir b.k olmadığını canavar gibi olduğunu hissetmiştim. O yüzden tamamen unutmuşum seni
Dur şu çirkin imgeyi koymazsam olmaz.
Aynen oyle :) bende en sontakilacak abska derdim kalmadi tersligine taktim demistim. Allah carpti hemenAynen bazen evet anlık çığlık attigim oluyo sızlama da oluyo ondan ozaman:) bende takmıyorum artik sezeryan hiç istemiyorum ama o gelsin de sağ salim ister sezeryan ister normal fark etmez :)
Aynen aynen. Son dakikayi bekliyor donmek icinGözün aydın canım.vakti gelince döner canım anasının kızı o
Hayir normalde bogazim durmuyor o gun butun gun bir sey yemedim. Oglen yemeginden sonra benim kontrole kadar 7 saat var nerdeyse. Kabahat bende yesene birseyler..nemesis canım gözün aydın. Zaten bir sorun olmadığını tahmin etmiştik ama için rahatlamış oldu. Demekki karnımızı çok aç bırakmamız gerekiyor
kızlar bu arada hazırlıklarınız ne alemde bitti mi, bizim cok sükür kıyafet bakım nevresim yatak oda vs. tamam hastahane cantamızda hazır doğumda dagıtacağımız sekerler magnetler lohusa seti tac terlik vs de tamam hatta mevlütünde dağıtacagım tesbih yasin magnet onlar da ok bi tek bebek arabası kaldı birde hastahane odasını hafiften süsleyip süslemem konusunda kararsızım normalde hastahane için kokulu tas ve badem sekeri falan yaptım ama birde cikolata sipariş etmeyi düşünüyorum acaba azıcık tül balon süs püs minicik bi ikram masası yapsammı bilemiyorum , aslen seviyorum böyleseyleri bütün sekerlerini magnetlerini kaapı susu tac terlik kokulu tas vs herseyi kendim hazırladım ilgileniyorum bu tarz seylerle , sizlerin varmı planı yada fikri merak ettim
Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
İnş cnm Allah size de nasip etsin minikleri iziCok şükür iyi gelismer oluyo daha minicik yoruluyordur insallah daha da iyi olucak masallah cok direncli kiz cikti minik prenses bnm yerimede kokusunu ceke ceke op olurmu
Amin Allah razi olsun canm bnmİnş cnm Allah size de nasip etsin minikleri izi
Koklayıp öpmeyi
Daha güzel haberler alıcaz inşallah hep birliktecanm çok sağol ya. Tekden Hastanesi'nde kalıyor minigim.. siz ne taraftasiniz bilmiyorum ama yolun düşerse beklerim her zaman. Ama gerçekten maşallah eşin de yanında değil Allah güç kuvvet versin sana evde çocuk olunca dinlenmek hayal zaten..
kızlar sağolun hepiniz ya. Desteginiz iyi geliyor insana
Süper süper efsun bize şaka yapmışşşşTesekkur ederim canim. Saolasin:)
Bende cok takılmadım aslinda ama insanin icine o acaba sorusu gitince ister istemez kafasi karisiyor.neyse bununla atlattik en azindan :)
Aynen oyle :) bende en sontakilacak abska derdim kalmadi tersligine taktim demistim. Allah carpti hemen
Aynen aynen. Son dakikayi bekliyor donmek icin
Hayir normalde bogazim durmuyor o gun butun gun bir sey yemedim. Oglen yemeginden sonra benim kontrole kadar 7 saat var nerdeyse. Kabahat bende yesene birseyler..
Gözün aydın canım maşallah bebeğineÇıktım kontrolden. Her şey yolunda şükür. Baş aşağı pozisyonda hala. Suyum iyi oğlum 2600gr. Doktor normal düşünüyorsan biraz frenlemelisin kendini dedi. Yürümelisin dedi. Magnezyum normal doğumu zorlaştırıyormuş diye okuyorum dedim ağızdan alınan magnezyumun böyle bir etkisi olmaz damardan verdiğimizin bile etkisi çok az dedi. Et benlerimin büyüdüğünü ve boynumdan kolaltı ve göğüslerime yayıldığını söyledim. Kıllanma ve benlerin büyümesi normal dedi. Hepsi doğumdan sonra kaybolacak. Kaybolmasa bile bunlar doğumdan sonra halledilecek sorunlar dedi. Son ay bütün estetik kaygıları unut dedi. Diş eti kanamalarım durmuyor dedim. Karbonat tuz su gargara yap dedi. Yaptım çok etkisi olmadı dedim. İstiyorsan diş doktoruna gidebilirsin dedi. Ayrıca sol yatış pozisyonda olmaya dikkat et dedi. Sırt üstü yatmamaya çalış dedi. İki hafta sonraya gün verdi.
Ne güzel elinden gelmiş hepsini yapmışsın. Bende ufaktan bi ikram ve hediye vericem. Aslında hastaneye biri geleceğinden değil fotolarda htıra kalsın diyebenim daha çikolatam, tacım yok. Masa sağlıyorlar mı hastaneye soramadım. Hediyelikleri aldım ama son haline getiremedim. Taç için de koca koca şeyleri sevmiyorum kendim yapıcam hatta kardeşime yaptırırım bir ara bu işlerle ilgileniyordu. Bakalım benimkiler yetişecek mi tabi bir de o var. Kendimi çok geç kalmış hissediyorum. Bebeğin odası dolabı yerleşmedi hala
İnşallah sıkıntısız doğacak canım içini ferah tut, aklımız sende mutlaka haber ver bize de
Gözümüz aydınzaten bişey çıkmayacağı belliydi ama olsun içimiz rahat etsin
Benimki de dönmedi bence, aşağıda hiç baskı hissetmiyorum
Dogsun isircam hep onu :)Süper süper efsun bize şaka yapmışşşş
Ben bi kaç gün ishal olmuştum sanırım su ondan azalmışçok geçmiş olsun doktoru bırakman iyi olmus ne demek randevu verılmez asistanla görüşün sen asistana mı para veriyotrsunda
anında şutla o doktoru iyi bir doktor bulduysan ne güzel valla son hafta falan diye üzülme doğuma 2 gun kala dokor degıstırenler var memnun kalmayacaksna durmanın alemi yok zaten
su neden azılırmıs canım sızıntın mı vardı
şimdi iyimisiniz
seurm alman iyi olmus sende bebekte toparlar
Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
Kızlar Merhaba
Sizdede ateş basması oluyormu?
Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Cnm aynı sıkıntılar bendede var saçlar da aynı ombre yaptırmak istiyorum bi sakıncası var mı acaba dr sordunmubenide haberdar et şu hastane işlerim bi düzelsin moral olsun diye bi sorun olmazsa yaptırmayi dusunuyorumSuyu ıyi dedi dr...tansiyonun oynamadigi sürece korkma dedi her gün ölç dedi nadiren rast geldi baş aşağı pozisyonu..birde benim kız durdugu yerde durmuyo sürekli dönüyo bas aşağı gelse de kıpır kıpır durmaz yine doguma kadarinşallah dedigin gibi olur da döner:)
Uzaktan konuşunca bişey yokta hep diyorum cagarinca sessiz sessiz gel kedi gibi ama koca sesini duyuyo çocuk babasının korkuyoelini koyunca da inadına kipirdamiyo zilli ya birde şubat başı yada ortaları gibi sacimi boyatmayi düşünüyorum ombre yaptircam diplerine boya sürdürmeden rezalet durumdayım...esimle de kanka asker arkadaşı durumundayız zaten psikolojim de çöktü valla artık sinirsel acıdan kötü olduğumuz zamanlardayiz sanırım hepinizde oluyormu sinirlilik halleri vallahi herkese bağırıp çağırıyorum en çokta eşime yazik anlamiyo bile ne olduğunu sonra da pişman oluyorum üzülüyorum akşam oldu mu da ateş basiyo nefes alamıyorum hele yemekten sonra patliycam diye korkuyorum
Kızlar bu ara evde hiç durasım yok hep bişi uydurup çıkmak istiyorum dışarısonra da dışarda ağrım başlıyor pişman oluyorum çıktığıma doğum öncesi enerji patlaması yaşıyorum sanki .
Şafak 19
Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
Sağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?