- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.761
Cnm beyninde kist var şu anda. Erken doganlarda genelde olan bişey dediler. Bebeğin büyümesiyle zamanla o da küçülürmus. Hakketen de bir aydir 4mmden 3mm e geriledi sukur. İşte nefes problemi var bı de o da zamanla geçecek inşallah. Gerçi ben böyle üzülüyorum ama tabi ki solunumu sıkıntılı olan bebeği eve götürmek de hiç akıl karı değil beslerken boğulur morarir Allah korusun o yüzden beklemeye razıyım sağlık olsun da. Ama annelik bı yandan yaninda olmak istiyorum.
Gule güle giyin :) ben de 2 pijama takımı aldım ama taç ve terlik takım olsun istiyorum ve dolaşmaya mecalim yok internetten sipariş niyetim var ama siteye karar veremedim. Bi tane site gördüm baya güzel modeller vardı ama onun da fiyatı ucuktu 100 kusurdu çoğunun fiyatıCanim ben cok klasik olarak kirmizi tac aldim 2 farkli fiyonklu, bir de sacimi toplamak istersem diye kirmizi toka aldim. Terlikleri de oysho dan aldim, icine gri corap giyerim. Bir tane gecelik sabaklik takimim var ama pijamalarla daha rahat olur diye gri uzun bol hirka almayi dusunuyorum. En rahat o olur diye dusundum.
Canm taç terlik icinmi 100 dedi bn instagramdan sipariş verecem 40tl +kargo parasi varmışGule güle giyin :) ben de 2 pijama takımı aldım ama taç ve terlik takım olsun istiyorum ve dolaşmaya mecalim yok internetten sipariş niyetim var ama siteye karar veremedim. Bi tane site gördüm baya güzel modeller vardı ama onun da fiyatı ucuktu 100 kusurdu çoğunun fiyatı
Evet ama normal web sitesiydi ben de instagramda daha uyguna bulurum diye düşünüyorum da güvenilir sayfa bilmiyorum. Senin baktığın sayfanın ismini öğrenebilir miyim?Canm taç terlik icinmi 100 dedi bn instagramdan sipariş verecem 40tl +kargo parasi varmış
Şimdi baktım tekrar sayfanın ismine sinyora design diye bir site. Güzel görünüyor ama fiyatlar uçuk.Canm taç terlik icinmi 100 dedi bn instagramdan sipariş verecem 40tl +kargo parasi varmış
Aynen canım ya hormonlar da alt üst oluyo ya kendimi bakımsız çirkin hissediyorum..Bende son Haftalara düşünüyorum inş bi sorun olmaz ya çok sikildim
Maşallah kız niddin ben o kadar suyu bur haftada icemem heralde gunde 1 lt yi gecmiyordur ben anca ilaclarla vitaminlerle su aliyorum.. Cok guzel ama bol su içmeyi isterdim insallah ilerki yaşlarda çabuk kırışmamBen su tüketimini abarttım. 6 litreyi geçiyor galiba. Severek aşkla coşkuyla içiyorum. Tüm gece wc yüZünden uykusuz kalıyorum. İşin garibi şekerim de iyice düşüyor diye gösteriyor. Niye bu kadar su bağımlısı oldumki
Dur bakim canm adresini verecemŞimdi baktım tekrar sayfanın ismine sinyora design diye bir site. Güzel görünüyor ama fiyatlar uçuk.
Canm bn bunu sordum 40 tl dediŞimdi baktım tekrar sayfanın ismine sinyora design diye bir site. Güzel görünüyor ama fiyatlar uçuk.
Canm bnde sag sola donerken karnim kasiliyo sol yatsamda sag yatsamda çarpıntim oluyo aksamlari nefes darlığı cekiyorum ama sirt ustu yatmamaya calisİyi geceler kızlar ben yatarken çok zorlanmaya başladım. Yani sağa sola dönerken, pozisyon değiştirirken acaip ağrıyor kasıklarım. Karnım da kasılıyor mu diyim sancıyor mu diyim tuhaf bişey oluyor. Bir de benim sol tarafa yatınca çok çarpıntım oluyor. Sağlıklı olan oymuş ama çoğu zaman yatamıyorum. Sırt üstü daha rahat ediyorum. Öyle de yatmayın diyorlar napcam bilmiyorum.
Canm bnde sag sola donerken karnim kasiliyo sol yatsamda sag yatsamda çarpıntim oluyo aksamlari nefes darlığı cekiyorum ama sirt ustu yatmamaya calis
Canim arkana birkaç tane yastik koyup yaslanarak uyumaya çalış. Ben de son zamanlarda en rahat böyle yatiyorumÇarpıntım olunca da hiç nefes alamıyorum hemen kalkıyorum zaten bogulacak gibi oluyorum. Bir de şimdi karnım acaip sertleşti. Dönerken ters bişey mi oldu noldu. Kalktım salonda az yürüdüm ama taş gibi hala.
Canım rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin maden suyunu ilk defa duyuyorum kilo yapıyor mu bebeğe
Bnmde karnim tas gibi oluyo uzandigim zmn oluyo ayaga kalkiyorum karnimi oksiyarak yuruyorum bi dkk sonra geciyo bu yalanci kasılmaymış canm ne zmn olursa pozisyon degistr gobegini okşa geciyo dun doktorum dedi banada carpntida normalmis son aydaÇarpıntım olunca da hiç nefes alamıyorum hemen kalkıyorum zaten bogulacak gibi oluyorum. Bir de şimdi karnım acaip sertleşti. Dönerken ters bişey mi oldu noldu. Kalktım salonda az yürüdüm ama taş gibi hala.
Canim arkana birkaç tane yastik koyup yaslanarak uyumaya çalış. Ben de son zamanlarda en rahat böyle yatiyorum
Ha ha tabi çıkışı olacak mecburen ama olsun ona da alışmışsındır artıkBu kadarıda fazla sanki. İçerken sorun yokta wc işi güzelliği bozuyor
Bnmde karnim tas gibi oluyo uzandigim zmn oluyo ayaga kalkiyorum karnimi oksiyarak yuruyorum bi dkk sonra geciyo bu yalanci kasılmaymış canm ne zmn olursa pozisyon degistr gobegini okşa geciyo dun doktorum dedi banada carpntida normalmis son ayda
Ay kiyamam sans canm bn bir haftadr cekiyorum bu kasilmayi karnim tas gibi oluyo nefes alamiyorum gece yataktan kaliyorum biraz yürüyorum gece cok oluyo gunduz rahatim cok olmuyo ama gece cok rahatszlik veriyoNe meret yalancı kasılmaysa korkuttu beni gece gece. Eşimi de uyandırmaya kıyamıyorum kaldım yalnız başıma korkuyorum.
Insallah bi an once hayirlisiyla iyilesir bebegin canim. Gunden gune daha iyi olurSağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Benim kiz hep sagda gibi hissediyorum ben. Orda bi sertlik sislik oluyo. Sol taraf daha bos gibi sankiSorma canım bazen çok canımı yakıyor ama alıştım artık karnımda soldan saga kaydıgini görüyorum yer değiştirdiğini..inşallah döner de dönmese de yapcak bişey yok paşa paşa sezeryan:) ama kafanın sertliğinden anlıyorum nerde olduğunu...yeni boyalar fazla kokmuyor ama ben yinede maske götürcem sanırım.saclar pirasa gibi oldu benim ondan düşünüyorum geçen ağdaya gittim ağda yapılırken okadar canı yanan ben doğumu düşününce sinek ısırması gibi geldi valla :) mide yanmam asiri artti yastigi da yukselttim ama fark etmedi bide nefes almak iyice zorlasinca e ateste basiyo bende eşime çatıyorum geçen sinirden bulaşık yikarken bana yardım etmiyorsun diye tabak kırdım düşün sonra üzüldüm..aynen kafası ağır basiyo heralde anlık mesanem sizliyo çünkü dr da öyle dedi :)
Gozun aydin guzel gecmis muayene :)Çıktım kontrolden. Her şey yolunda şükür. Baş aşağı pozisyonda hala. Suyum iyi oğlum 2600gr. Doktor normal düşünüyorsan biraz frenlemelisin kendini dedi. Yürümelisin dedi. Magnezyum normal doğumu zorlaştırıyormuş diye okuyorum dedim ağızdan alınan magnezyumun böyle bir etkisi olmaz damardan verdiğimizin bile etkisi çok az dedi. Et benlerimin büyüdüğünü ve boynumdan kolaltı ve göğüslerime yayıldığını söyledim. Kıllanma ve benlerin büyümesi normal dedi. Hepsi doğumdan sonra kaybolacak. Kaybolmasa bile bunlar doğumdan sonra halledilecek sorunlar dedi. Son ay bütün estetik kaygıları unut dedi. Diş eti kanamalarım durmuyor dedim. Karbonat tuz su gargara yap dedi. Yaptım çok etkisi olmadı dedim. İstiyorsan diş doktoruna gidebilirsin dedi. Ayrıca sol yatış pozisyonda olmaya dikkat et dedi. Sırt üstü yatmamaya çalış dedi. İki hafta sonraya gün verdi.
Kızlar merak edip yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim biz bigün daha hastanede kaldık Dr bırakmadı çünkü potasyum düşüklüğü varmış 3 serum daha verdi bitti yarın tekrar kan tahlili yapılacak gerekirse tekrar hastanede kalacam inşallah yükselmiştir ozaman reçete veecek ayrıca patates muz ve kayısı yemem istedi yükselisn diye yarın bakalım benden boyle
Canım Ankara da yaşarken soğuk derdim, şu an burada soğuk neymiş öğrendim :) üzerine bir de hasta oldum ilk defa. Tüm hamileliği hastalıksız atlamıştım. Şimdi boğazım faranjit gibi oldu
Terlemen arttiysa ondan da olabilir diye geldi aklima.Kizlar idarim çok koyulasti bi kaç gündür içtiğim su miktarı aynı yetmiyor mu acaba artik.cuma günü idrar tahlili de temiz çıkmıştı yanma acı falan da yok anlamadım az önce şok oldum wcde baya koyuydu
Cok gecmis olsun. Ilik sute bal karabiber ve zerdecal karisimi iyi geliyor bogaz agrisina canim.Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki.
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?