2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım günden güne iyiye gidiyor maşallah bebişin...daha da iyi olacak o zamana kadar kontrol altında olması çok daha mantıklı.

Gule güle giyin :) ben de 2 pijama takımı aldım ama taç ve terlik takım olsun istiyorum ve dolaşmaya mecalim yok internetten sipariş niyetim var ama siteye karar veremedim. Bi tane site gördüm baya güzel modeller vardı ama onun da fiyatı ucuktu 100 kusurdu çoğunun fiyatı

Canm taç terlik icinmi 100 dedi bn instagramdan sipariş verecem 40tl +kargo parasi varmış

Canm taç terlik icinmi 100 dedi bn instagramdan sipariş verecem 40tl +kargo parasi varmış
Evet ama normal web sitesiydi ben de instagramda daha uyguna bulurum diye düşünüyorum da güvenilir sayfa bilmiyorum. Senin baktığın sayfanın ismini öğrenebilir miyim?

Maşallah kız niddin ben o kadar suyu bur haftada icemem heralde gunde 1 lt yi gecmiyordur ben anca ilaclarla vitaminlerle su aliyorum.. Cok guzel ama bol su içmeyi isterdim insallah ilerki yaşlarda çabuk kırışmam

İyi geceler kızlar ben yatarken çok zorlanmaya başladım. Yani sağa sola dönerken, pozisyon değiştirirken acaip ağrıyor kasıklarım. Karnım da kasılıyor mu diyim sancıyor mu diyim tuhaf bişey oluyor. Bir de benim sol tarafa yatınca çok çarpıntım oluyor. Sağlıklı olan oymuş ama çoğu zaman yatamıyorum. Sırt üstü daha rahat ediyorum. Öyle de yatmayın diyorlar napcam bilmiyorum.

Canm bnde sag sola donerken karnim kasiliyo sol yatsamda sag yatsamda çarpıntim oluyo aksamlari nefes darlığı cekiyorum ama sirt ustu yatmamaya calis

Canm bnde sag sola donerken karnim kasiliyo sol yatsamda sag yatsamda çarpıntim oluyo aksamlari nefes darlığı cekiyorum ama sirt ustu yatmamaya calis

Çarpıntım olunca da hiç nefes alamıyorum hemen kalkıyorum zaten bogulacak gibi oluyorum. Bir de şimdi karnım acaip sertleşti. Dönerken ters bişey mi oldu noldu. Kalktım salonda az yürüdüm ama taş gibi hala.

Canim arkana birkaç tane yastik koyup yaslanarak uyumaya çalış. Ben de son zamanlarda en rahat böyle yatiyorum

Canım rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin maden suyunu ilk defa duyuyorum kilo yapıyor mu bebeğe

Bilmiyorum canim grupta yazmislardi kim yazdi hatirlamiyorumda deneyim dedim denemekten zarar gelmez gunde 1 tanr icerim hem rahatlatiyorda migdemi

Bnmde karnim tas gibi oluyo uzandigim zmn oluyo ayaga kalkiyorum karnimi oksiyarak yuruyorum bi dkk sonra geciyo bu yalanci kasılmaymış canm ne zmn olursa pozisyon degistr gobegini okşa geciyo dun doktorum dedi banada carpntida normalmis son ayda

Ne meret yalancı kasılmaysa korkuttu beni gece gece. Eşimi de uyandırmaya kıyamıyorum kaldım yalnız başıma korkuyorum.

Ne meret yalancı kasılmaysa korkuttu beni gece gece. Eşimi de uyandırmaya kıyamıyorum kaldım yalnız başıma korkuyorum.
Ay kiyamam sans canm bn bir haftadr cekiyorum bu kasilmayi karnim tas gibi oluyo nefes alamiyorum gece yataktan kaliyorum biraz yürüyorum gece cok oluyo gunduz rahatim cok olmuyo ama gece cok rahatszlik veriyo

Insallah bi an once hayirlisiyla iyilesir bebegin canim. Gunden gune daha iyi olur
Benim kiz hep sagda gibi hissediyorum ben. Orda bi sertlik sislik oluyo. Sol taraf daha bos gibi sanki hep seye ozeniyorum hani fotograflar var. Annenin karninda disardan gorulecek sekilde bi ayak cikmis. Gercek midir bilmiyorum ama oyle bi goruntu yakalar miyim acaba diye karnimi acip bakiyorum arada
Ben epeydir boya kesim vs yapmayinca kokulardan falan hic haberim yok tabi kokmuyorsa doktor da bi sey demediyse yaptir gitsin canim. Maske de alacaksan bi problem olmaz
Senin ilk dogum mu olacak? Ben hic bilmiyorum dogum aninda nasi bi agri cekilcek. Canim da cok tatlidir, dusundukce korkular basiyo icimi valla

Mide yanmasindan ben de napsam kurtulamadim. Gaviscon yazdi doktor artik gidip gelip onu iciyorum yandikca. Midemi yakan besinler de gunden gune degisiyo. Baslarda sut iyi gelirdi son zamanlarda sutun de yaktigini hissetmeye basladim. Midem yanar korkusuna hicbi sey yiyemiyorum resmen surekli ayni seyler

Bana da bazen geliyo o sinir hali. Bakiyorum beyimiz yaymis totoyu utu bekliyodu gecen gun. Actim agzimi yumdum gozumu. Ilk aylarda daha cok yardim ediyodu simdi hic orali degil. Sanki karnimdaki bebek degil de yag muamelesi yapmaya basladi. Zorlaniyo olmamiz garip geliyo galiba erkeklere.

Ay sizin kiz baya fır dönüyo galiba icerde
Gozun aydin guzel gecmis muayene :)
Dis eti kanamasina paradontax cok iyi geliyordu benim. Denemediysen onu da dene istersen canim

Cok gecmis olsun insallah yukselir degerlerin guzelce

Canım Ankara da yaşarken soğuk derdim, şu an burada soğuk neymiş öğrendim :) üzerine bir de hasta oldum ilk defa. Tüm hamileliği hastalıksız atlamıştım. Şimdi boğazım faranjit gibi oldu

Bogaz agrisina ilik sute bal+karabiber ve zerdecal karisimi cok iyi geliyor canim. Baharatlari azar azar koyarsan bi zarari olmaz diye biliyorum. Cok gecmis olsun

Terlemen arttiysa ondan da olabilir diye geldi aklima.
Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki .
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum
Cok gecmis olsun. Ilik sute bal karabiber ve zerdecal karisimi iyi geliyor bogaz agrisina canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…