2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ohhh ya çok çok sevindim, süper haber. Artık kesin karar verdim Türkiye de doktorlar son ayda anneleri strese sokup erken doğurtuyor resmen.

Seninki doğunca da ters yatar bu gidişle :)
Valla benim doktor bana bebekte sorun yoksa sen kardijolojiye gideceksin demisti. Ama perintolog hic gerek yok gayet saglikli bir hamilelik seninki dedi.

Sorcam canım ben bidahaki gidisimde kesin dogumdan sonra hiç gidemem çünkü bu sefer de millet sütüne geçer dicek dipten boyatmayacagim halde...burdan yazarım sana...ama bu haftalar değilde daha ileriki haftalarda düşünüyorum gelişim devam ediyo çünkü ne olur ne olmaz..ama ben maske götürcem yine de...

Gözün aydın, güzel bir kontrol olmuş :) benim et benleri de çok arttı, İstanbul a döner Dönmez estetisyenime gideceğim. Boynumda o kadar çok ki.
Diş Eti kanamaları için de listerin gargara çok iyi geldi bana, diş hekimi arkadaşım önerdi zaten. Ama alkolsüz olanını almalısın.

Çok çok geçmiş olsun canım, neyseki çözülebilir duruyor. İnş yarın da iyi çıkar sonuçların.

Cnm beyninde kist var şu anda. Erken doganlarda genelde olan bişey dediler. Bebeğin büyümesiyle zamanla o da küçülürmus. Hakketen de bir aydir 4mmden 3mm e geriledi sukur. İşte nefes problemi var bı de o da zamanla geçecek inşallah. Gerçi ben böyle üzülüyorum ama tabi ki solunumu sıkıntılı olan bebeği eve götürmek de hiç akıl karı değil beslerken boğulur morarir Allah korusun o yüzden beklemeye razıyım sağlık olsun da. Ama annelik bı yandan yaninda olmak istiyorum.

Valla benim doktor bana bebekte sorun yoksa sen kardijolojiye gideceksin demisti. Ama perintolog hic gerek yok gayet saglikli bir hamilelik seninki dedi.

Yani bana da çok anlamlı gelmemişti doktorunun dediği. Seni habire bir doktora gönderiyor bu doktor anlamadım ki. Pıhtılaşman yok, ona rağmen benden yüksek dozda iğne kullanıyorsun. İşte her doktorun yoğurt yiyişi başka. Sonra bizim kafalar karışık.

Bana sende carpinti oluyor mi dedi. Arada oluyor dedim. Hamilelikten oncede ara ara bende cok hizli nabiz atisi.olurdu. 160 170 oldugunu bilirim nabzimin. Dogumm oncesi kontrol edilmesi iyi olur dedi.ama gerek yok sanirim.gitmeyi dusunmuyorum.

O da küçülüp yok olacak demekki. Nefesi de düzelir tabi, uzman gözetiminde olması en güzeli. Annem de kardeşim küvezdeyken öyleydi. Gidip hastanede otururdu :) tabi ki bir saniye ayrılmak istemez insan ama geçecek inşallah en kısa zamanda.

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yarın inş mis kokusunu içine çekesin bizde haberdar et toparlaninca allah yardimci olsun dualarımız seninle

Bana sende carpinti oluyor mi dedi. Arada oluyor dedim. Hamilelikten oncede ara ara bende cok hizli nabiz atisi.olurdu. 160 170 oldugunu bilirim nabzimin. Dogumm oncesi kontrol edilmesi iyi olur dedi.ama gerek yok sanirim.gitmeyi dusunmuyorum.

Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de :)

Bende son Haftalara düşünüyorum inş bi sorun olmaz ya çok sikildim

Gözün aydın canım maşallah bebeğine senin kilon için mi bebeğin kilosu için mi frenlemelisin dedi
Hem benim hem bebeğin kilosu için. 15 kilo aldım. Şekerde sınırda çıkmıştı. Diyetle düştü ama ben son haftalar uygulamadım yine hızlı bir kilo alış yaşadık hem bebek hem ben. 3 hafta önce 1780 grdı oğlum. Ben de 12 kilo almıştım 3 kilo daha aldım üç haftada. Oğlumda 800 almış. Doğum zor olur kafası çıksa omuzlarından çıkarken sinir zedelenmesi yaşayabilir bebek dedi.

Çok çok teşekkür ederim tavsiye için ilk fırsatta deneyeceğim.

Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de :)
Valla brbek ters olmasa bu saatten sonra kendi kendime kuvette dogururum o derece biktim hastaneden ama bebek ters iste donerse dusunuyorum ama kuveti sicak suyla doldurur adabimla dogururum. Atalarimiz tarla kenarinda doguruyormus ben kuvette mi doguramiycam

Doktorun en iyisini bilir canım 3 kilodan az doğan bebekler benim hep gördüğüm kadarıyla çok çabuk topluyor ve Tosun oluyor inşallah yarın kavuscaksiniz

Canim sana tavsiyem Çarşafi çok ince tut ve musamba ser altına yani islakligi hissetmesi lazım ince pijama giydir rahatsız olunca yapmıyorlar çünkü. Bi de yaptigi saat aynıdır mutlaka ilk zamanlar o saate yakın kaldırıp cise tutabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…