2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
byzglm cnm nasılsın ben yarın sabah doguma giriyorum kordon boynunda ritmi bir yükseliyor bir cok alçalıyo boynunu sıkıyormuş dogum sancılarım başlamış yumuşama var rahimde bebek kanala girmiş beni sormuşsun kaç gündür git gel hastanelere helak olduk hayati riskimiz söz konusunu sabah 9 da dogum olucak ciger geliştirici oldum 2 adet dualarını eksik etme inşallah küveze girmez 36.0 hafta 2800 dendi kilo için suan cok sıkıntıdayız yarın ikimizde sag salim kurtulalım inş helal et hakkını az konusmadık senlede görüşürüz cnm yazarım yine sanada..

Aşırı stres yapıyorsun cnm. Sıra sen varsın dediydim sana. Daha önceki gibi sezeryan olacaksın sakinleş. Hayırlısıyla ikiniDe yarjn beraber olacaksınız
Ögle de tatlım işte insan asırı panik yapıyor stres yapıyor kızımda cok ani oldu herşey cahildim bunda bilincliyim ve bilgi sahibisin.
+ küveze girerse diye düşünmeden edemiyorum

Ay ne güzel ya maşallah canım ben hiç içemiyorum içesim gelmiyor
Aynen asla ama asla su içemiyorum aklım çıkıyor bebeğim susuz kalıcak diye, çünkü kız kardeşim anne karnında susuz kalarak iyi gelişememişti ve zamanında doğmasına rağmen 1150gr dopmuştu ama yinede içemiyorum

Homely_angel geçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah neyse ki daha bar Doğuma son haftalarda olmaktan iyidir

Teşekkür ederim canım, evden çıkmıyorum işte bakalım dinlenerek çabucak atlatırım inşallah. Evet Doğum aşamasında olmak daha fena olur gerçekten. Acaba diyorum içerde minik adam da hissediyor mu?

Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki .
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum

Ben de boğaz ağrısı ve tahrişiyle uğraşıyorum canım. Bal ve limonu karıştırıp yemek iyi geliyor gibi. Bir de ıhlamur.

Canım bana burada her yemek sonrası sola doğru yattığında 8-10 kere oynamalı dediler. Oynamazsa geleceksin diye tembih ettiler.

Kızlar helal edin hakkınızı dogum bu.
Okadar dualarınızı aldım bende sizler için edicem hepinizi seviyorum iyi geceler

Canım benim helal olsun, okuyunca duygusal bağladım ya. Sen de helal et. Her şey yolunda diye yazacaksın yarın ben inanıyorum.

Allah yardımcın olsun, iyi geceler.

Canım benim helal olsun, okuyunca duygusal bağladım ya. Sen de helal et. Her şey yolunda diye yazacaksın yarın ben inanıyorum.

Allah yardımcın olsun, iyi geceler.
Helali hoş olsun canım uyku tutmadı ve sancım cogaldı baya suan ilk belimde baslayıp kasıgıma dogru giren o esnada bebek taş kesilip ayaklarıyla ittirip aşagı ya baskı yağışı ile bacaklarıma kadar agrı var popom ve ön taraf agrıyor oturamıyorum kaldırıyor ayakta tur atıyorum suan saati bekliyoruz.
İnşallah canım inşallah güzel haberler veririm sancım var diye seviniyorum sütüm gelir hemen

Bnde de aynisi canm bazen gobegim komple tas kesiliyo bnm doktorum normal yalanci dogum
Kasilmasi dedi ama ne bilim bu kadar cok olmasi normalmi acaba bnde gecen hafta bi gecede catlaklar olustu baya catladi gobegim kullanmadigim catlak krem yaglar kalmamisti

GÜNAYDIN canm bnm hayirli cumalar Robbim bu mubarek cuma yuzu hürmetine yavruna sag salim kavustursun insallah yavrun kuveze girmesin Allah yar ve yardımcınız olsun Allaha emanetsiniz ikinizde mutlaka haberdar et bizi

Kızlar helal edin hakkınızı dogum bu.
Okadar dualarınızı aldım bende sizler için edicem hepinizi seviyorum iyi geceler

Helal olsun kuzum...sen de helal et her şey güzel olacak Allah' ın izniyle yavruna kavusacaksın sağlıkla ve kolaylikla. Pylaşimlarimiz oldu, ortak dertlerimiz ve insallah ortak sevinclerimiz olacak.
İçini ferah tut, dualarımız seninle

Heyecanın da etkisi vardır canım ama sancın olması güzel, zaten çıkmak istiyor artık demekki. Çok az kaldı kavuşmana, bir kaç saat sonra kucağında olacak. Tüm sancılar, stresler bitecek inşallah. Cukcuk emecek yarın annesini :)

Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
çok şükür sevindim senin doktor seni kalpte götürecek sen doğurana kadar :)
canım çok sevindim haberler güzel zamanla onlarda olacak Allah şifa ve sabır versin bu günleri de gülerek hatırlayacaksınız inş
Ben bi kaç gün ishal olmuştum sanırım su ondan azalmış
alla alla bende aynı seyı yasayıp sordugumda kusma ıshal gecırdıgımde hıc alakası yok bebegın suyu azalmaz demıstı doktor ama ben o zaman 6 aylıktım belkı ondan farklıdır
kuzum daha bol su kahve cay tuketıyorsan ozellıkle daha fazla su içmelisin
masallah beybı bende 2 ıcıyordum 3 e cıkardım
cok su ıcmen sekerden seker hatsaları suyu cok ıcer genelde

Ben de boğaz ağrısı ve tahrişiyle uğraşıyorum canım. Bal ve limonu karıştırıp yemek iyi geliyor gibi. Bir de ıhlamur.
Çok şükür ben atlattım benim inatçı keçim hala atla
ama işte şekerim normal çıkıyor . hatta düşüyor gitgide. onu anlayamadım

Çok şükür ben atlattım benim inatçı keçim hala atla

ama işte şekerim normal çıkıyor . hatta düşüyor gitgide. onu anlayamadım
düşük şekerde çok su içtirir canım
belki ateş basmalaırn basladıysa ondandır iç iç daha iyi :)

Teşekkür ederim canım, evden çıkmıyorum işte bakalım dinlenerek çabucak atlatırım inşallah. Evet Doğum aşamasında olmak daha fena olur gerçekten. Acaba diyorum içerde minik adam da hissediyor mu?
Bence hissetmiyor bir yerde okumuştum hissetmiyorlar diyordu merak etme onu etkilemez yüksek ateş filan olmadığı sürece öksürüyorsan filan biraz zıplar o kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…