- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.801
Sen nasıl oldun sakinldşebildin mi bir karara varabildiniz miMaşallah kız niddin ben o kadar suyu bur haftada icemem heralde gunde 1 lt yi gecmiyordur ben anca ilaclarla vitaminlerle su aliyorum.. Cok guzel ama bol su içmeyi isterdim insallah ilerki yaşlarda çabuk kırışmam
Aşırı stres yapıyorsun cnm. Sıra sen varsın dediydim sana. Daha önceki gibi sezeryan olacaksın sakinleş. Hayırlısıyla ikiniDe yarjn beraber olacaksınızKızlar helal edin hakkınızı dogum bu.
Okadar dualarınızı aldım bende sizler için edicem hepinizi seviyorum iyi geceler
Ögle de tatlım işte insan asırı panik yapıyor stres yapıyor kızımda cok ani oldu herşey cahildim bunda bilincliyim ve bilgi sahibisin.Aşırı stres yapıyorsun cnm. Sıra sen varsın dediydim sana. Daha önceki gibi sezeryan olacaksın sakinleş. Hayırlısıyla ikiniDe yarjn beraber olacaksınız
AynenAy ne güzel ya maşallah canım ben hiç içemiyorum içesim gelmiyor
Homely_angel geçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah neyse ki daha bar Doğuma son haftalarda olmaktan iyidir
Ben grip olmuştum gecmeden şimdi de boğazım agrimaya başladı yutkunamiyorum napsam ki.
Aksilik buya pazar gunu benim algıladığım kadariyla Süpriz babyshower yapacaklar bana orda hasta olmak istemiyorum
Benimde son üç gündür filan karnım taş gibi kızlar ve artık hareketleri de az hissediyorum eskisi gibi çok hareketli değil büyüdüğü içindir inşallah iyice endişe etmeye başladım ama sakin kalmaya çalışıyorum herkeste oluyor sanki
Kızlar helal edin hakkınızı dogum bu.
Okadar dualarınızı aldım bende sizler için edicem hepinizi seviyorum iyi geceler
Helali hoş olsun canım uyku tutmadı ve sancım cogaldı baya suan ilk belimde baslayıp kasıgıma dogru giren o esnada bebek taş kesilip ayaklarıyla ittirip aşagı ya baskı yağışı ile bacaklarıma kadar agrı var popom ve ön taraf agrıyor oturamıyorum kaldırıyor ayakta tur atıyorum suan saati bekliyoruz.Canım benim helal olsun, okuyunca duygusal bağladım ya. Sen de helal et. Her şey yolunda diye yazacaksın yarın ben inanıyorum.
Allah yardımcın olsun, iyi geceler.
Normal canm eger icin rahat etmezse bi doktoruna sor geneÖYle yaptım canım gitmedim bakalım hastaneye. Hemen nefessiz kalmam dışında sorun yok oda hamilelikten normal diye düşünüyorum
Bnde de aynisi canm bazen gobegim komple tas kesiliyo bnm doktorum normal yalanci dogumKızlar benimde sabahları oluyo o sertlik genelde göbek deliginin sol üst tarafında çıkıntı oluyo hep kafası falan mı acaba diyodum ama karnim taş gibi oluyo hatta bi gecede çatlak olmuş sabah gordum yukarda değil aşağıda baya ama bi gecede nasıl oldu anlamadım...
GÜNAYDIN canm bnm hayirli cumalar Robbim bu mubarek cuma yuzu hürmetine yavruna sag salim kavustursun insallah yavrun kuveze girmesin Allah yar ve yardımcınız olsun Allaha emanetsiniz ikinizde mutlaka haberdar et biziEvet tatlım ya cok aceleci dogum sancım başlamış kanala sokmuş kafasını rahimde yumuşama var dendi kordonda boynunda olunca zorlanmasın cok daha diye kavusucam yarın moralim yüksek lakin heyecandan uyuyamıyorum orucuma basladim 12 den sonra su dahi yasak :)
Kızlar helal edin hakkınızı dogum bu.
Helali hoş olsun canım uyku tutmadı ve sancım cogaldı baya suan ilk belimde baslayıp kasıgıma dogru giren o esnada bebek taş kesilip ayaklarıyla ittirip aşagı ya baskı yağışı ile bacaklarıma kadar agrı var popom ve ön taraf agrıyor oturamıyorum kaldırıyor ayakta tur atıyorum suan saati bekliyoruz.
İnşallah canım inşallah güzel haberler veririm sancım var diye seviniyorum sütüm gelir hemen
çok şükür sevindim senin doktor seni kalpte götürecek sen doğurana kadar :)Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
canım çok sevindim haberler güzel zamanla onlarda olacak Allah şifa ve sabır versin bu günleri de gülerek hatırlayacaksınız inşSağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
alla alla bende aynı seyı yasayıp sordugumda kusma ıshal gecırdıgımde hıc alakası yok bebegın suyu azalmaz demıstı doktor ama ben o zaman 6 aylıktım belkı ondan farklıdırBen bi kaç gün ishal olmuştum sanırım su ondan azalmış
kuzum daha bol su kahve cay tuketıyorsan ozellıkle daha fazla su içmelisinKizlar idarim çok koyulasti bi kaç gündür içtiğim su miktarı aynı yetmiyor mu acaba artik.cuma günü idrar tahlili de temiz çıkmıştı yanma acı falan da yok anlamadım az önce şok oldum wcde baya koyuydu
masallah beybı bende 2 ıcıyordum 3 e cıkardımBen su tüketimini abarttım. 6 litreyi geçiyor galiba. Severek aşkla coşkuyla içiyorum. Tüm gece wc yüZünden uykusuz kalıyorum. İşin garibi şekerim de iyice düşüyor diye gösteriyor. Niye bu kadar su bağımlısı oldumki
Çok şükür ben atlattım benim inatçı keçim hala atlaBen de boğaz ağrısı ve tahrişiyle uğraşıyorum canım. Bal ve limonu karıştırıp yemek iyi geliyor gibi. Bir de ıhlamur.
ama işte şekerim normal çıkıyor . hatta düşüyor gitgide. onu anlayamadımçok şükür sevindim senin doktor seni kalpte götürecek sen doğurana kadar :)
canım çok sevindim haberler güzel zamanla onlarda olacak Allah şifa ve sabır versin bu günleri de gülerek hatırlayacaksınız inş
alla alla bende aynı seyı yasayıp sordugumda kusma ıshal gecırdıgımde hıc alakası yok bebegın suyu azalmaz demıstı doktor ama ben o zaman 6 aylıktım belkı ondan farklıdır
kuzum daha bol su kahve cay tuketıyorsan ozellıkle daha fazla su içmelisin
masallah beybı bende 2 ıcıyordum 3 e cıkardım
cok su ıcmen sekerden seker hatsaları suyu cok ıcer genelde
düşük şekerde çok su içtirir canımÇok şükür ben atlattım benim inatçı keçim hala atla
ama işte şekerim normal çıkıyor . hatta düşüyor gitgide. onu anlayamadım
Bence hissetmiyor bir yerde okumuştum hissetmiyorlar diyordu merak etme onu etkilemez yüksek ateş filan olmadığı sürece öksürüyorsan filan biraz zıplar o kadar :))Teşekkür ederim canım, evden çıkmıyorum işte bakalım dinlenerek çabucak atlatırım inşallah. Evet Doğum aşamasında olmak daha fena olur gerçekten. Acaba diyorum içerde minik adam da hissediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?