2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@Visneli_Turtam Allah yardımcın olsun.

Çok zorlu bir geceden Hayırlı bir Cuma ya merhaba inşallah kızlar.

8 AYIMIN en zor gecesiydi ağrılar saniyelik batmalar vs. Allahım yardımcımız olsun.
Herkese kolay doğumlar diliyorum..

yapma yaaa. onu bilmiyordum bak. hep yüksek şekeri düşürme odaklı olunca beyin düşük şekeri hiç düşünmedim.
sen şekerine bi baktır canım dengesiz düşüklük mü yasıyorsun acaba en önemlisi dengesiz olmaması birdne cıkıp birden dusuyorsa sıkıntı var demektir

ankarada çocuk doktoru arıyorum kızlar
özel de olur hacettepeden profösörde olur evim yakın hemde proflar oldugu için hacettepeyi düşündüm ama özel doktor bulursam saglık sıgortası yaptıracağım bebişe
bilgisi olan var mı
çocuk doktorunu şimdiden ayarla mı ne olur ne olmaz

Ay kiyamam sans canm bn bir haftadr cekiyorum bu kasilmayi karnim tas gibi oluyo nefes alamiyorum gece yataktan kaliyorum biraz yürüyorum gece cok oluyo gunduz rahatim cok olmuyo ama gece cok rahatszlik veriyo

Ben de yürüdüm biraz iyi geldi herhalde hafifleyince uyumuşum şimdi hiçbir şey olmamış gibi normalim

Yürümek iyi geldi bana sen de dene bir dahaki sefere yumuşattı karnımı yürüme

Zaten cnm bu Dr anlamış değilim birinin kabul ettiğini diğeri farklı söyleyebilir bende anlamadım hayirlusiula kucağıma bi alsak

Zaten cnm bu Dr anlamış değilim birinin kabul ettiğini diğeri farklı söyleyebilir bende anlamadım hayirlusiula kucağıma bi alsak
Kesinlikle katılıyorum hepsinin farklı yöntemi var uya da fikirlerini yansıtıyorlar oda kafa karıştırıyor

kızlar bu sorumun haricinde bebeklere kaşıkla da olsa su verme olayını nasıl düşünüyorsunuz kimisi verdim diyor kimisi vermedim diyor annem bizlere vermiş acaba verip vermemekte ki amaç tam nedir sağlık açıcından çözemedim

@Visneli_Turtam Canım benim, Allah bebişine de sana da yardım etsin. Güzel haberlerinle hepimize umut olasın sen de inşallah.

P Prime18 Ben de aynı arayış içindeyim şu an, bakınıyorum bi yandan. Bi yandan da eve yakın olsun istiyorum, çok pahalı olmasın ama iyi bi doktor ya da hastane olsun istiyorum. Biz Eryaman'dayız. Gerçi şu an doktorum Çukurambar'da, doğum da Tobb'da olacak ama çocuk doktoru eve yakın olursa daha iyi olur gibime geliyor. Bilemedim ki ben de

Bende aynisini dusunuyorum ama fark ettim ki her doktorun tavri birbirinden farkli. Her olayi baska doktor baska sebebe bagliyor. Kafayi yememek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…