2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bendede oluyor o artık sona yaklaştık galiba ondan günde 3 lt içiyorum ben kesin akşam 6 dan sonra ilaç içerkenki haricinde başka içmiyorum gece nadiren kalkıyorum wc ye.Yatmadan öncede magnezyum tozu suya karıştırıp içiyorum belkide ondanmı nedir sabah baya koyu oluyor rengi

maşallah ben 3 lt yi zar zor içiyorum ama fazlasıda zararlı diye biliyorum su zehirlenmesi diye birşeyde var allah korusun

P Prime18 ankarada ben memorialda sami akbuğaya gidiyorum çok çok memnunum. Aşılarda orada yapılıyor. Her ay düzenli devam ediyoruz bebeğide ona götürecegim herşeyi açıklar ve hastalikları hep ilacsız atlattı oğlum. Aşırı ilgili en sevdiğim özelliğide asla yüzü düşmüyor ağlıyor cırpınıyor muayene olmak istemiyor bazen yinede sabırla yaklasıyor.

Ayrıca zihinsel gelisim icinde bilgilendiriyor her ay

Sen ümit beye gidiyordun sanırım benim ilk doktorum :)

araba var ama yakınlık dusunuyorum bı yandan da bılıglı olsun ılaca yonlendırmesın ıstıyorum eryamanda baya uzak merkeze orda ıyı bı ozel hatsane vardı adını hatırlayamadım oralara bı bak ıstrsen cnm
not alıp takıbe aldım ben sami beyi siz sölediğinizde
sıgorta yaptırabılıyor muyuz orada memorialda sıgorta gecmıyor dıye duydum da

Sen nasıl oldun sakinldşebildin mi bir karara varabildiniz mi
Sakinleştim canım ama ne olacak hala belirsiz. Yanimda kocamdan başka refakat edebilecek biri yok. Benim annem 71 yaşında illa ki gelmek istiyor ama ben dogumda ona haber vermemeyi düşünüyorum. Kadın aylar öncesinden basladi aglamaya dogumhane kapilarinda perişan olur aglar tansiyonu çıkar. Benim aklım da onda kalır. Kaynana kp kesin gelecekmiş onlara gec de haber versek refakatci kalmak isteyecektir. Sonra ben cinnet gecirecem istemiycem. Kavga çıkacak... Olacak ihtimal şimdilik böyle..

Canim benim Allahim yardimcin olsun sagsalim kavus yavruna rabbim dogan melegine ve bekleyen kuzuna kavusmani nasip etsin dualarim seninle bu mubarek.cuma gunun yuzu suyu hurmetune rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almani nasip etsin ilk firsatta ha er et korkma.iki bucuk kilonun ustunde Allahin izniyle girmez kuveze bana doktorum oyle demisti beni habersiz birakma kuzumm rabbime emanetsjniz

canım eşine söylesen refakatçi istemiyor dese olmaz mı eşin olsun refakatçi benim öyle olacak

canım eşine söylesen refakatçi istemiyor dese olmaz mı eşin olsun refakatçi benim öyle olacak
Ya zaten özel hastanelerde hostes kızlar oluyor her ihtiyacı gideriyorlar ilgileniyorlar. Ben de eşimin olmasini istiyorum ama ben aci agri cekince eşim dayanamayip ağlar. Kendimi bırakıp onunla ilgilenmem gerekebilir bu yuzden kararsizim:)

yok yok öyle duşünme öyle bı soguk kanlı olunuyor kı basa gelınce
hem aglasın bsy olmaz senın gozun görmez o anda onu bence esın ben kalacagım gerek yok desın
gelır gıderler kalıpta senın sınırını bozmasınlar
sütüm kesilir de politik ol :)

Hehe ayyy Allah korusun valla o zaman terör estiririm zaten öyle bişey olursa.. Dün akşam biraz konuştuk ama netlestirmedik konuyu bu akşam tekrar konusmak karara baglamak lazım

Hehe ayyy Allah korusun valla o zaman terör estiririm zaten öyle bişey olursa.. Dün akşam biraz konuştuk ama netlestirmedik konuyu bu akşam tekrar konusmak karara baglamak lazım
bunlarda istenmediği halde ne geliyorlar anlamıyorum yüzsüz mü ne kadın
cidden cinnet sebebi ama sen politik bir hanfendicik olup gözlerini boncuk boncuk aglak suratında belertip askım benim sana ihtiyacım var sen ol yeter diyip politik oluyorsun sorunlar çözülüyor

Ay valla becerebilir miyim bilmiyorum ben genelde eşimi tehdit ederek işlerimi hallederim yani gelirlerse öyle olur böyle yaparim falan.. Yok anam hastanenin camına çıkıp kendimi atsam yine gelecek onlar kaçış yok. Bari gece onunla kalmayayim vallahi sinir olurum bi ihtiyacim olsa da gururumdan istemem yardım etmesini.. Evet kesinlikle eşim olmali yapacak bisey yok

Benim eşim de dayanamaz hem de panik olur ama ben yine de eşime daha rahat olurum başkasının olma ihtimali beni geriyor.

İnşallah normaldir. Aslında normal diye hissediyorum bende ama insanın aklında bi soru işareti kalıyo işte
tabiki tedirgin olman normal, kasılmalarını takip et hislerinede güven cünkü hissediyorsun gercekten farklı olunca içine sinmeyen bi sey varsada git bi göster gönlün ferahlasın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…