- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.861
bende daha yeni yeni toparladım cnm yetişir merak etme daha zaman var üzerine düşşen bi haftalık iş , bende anı kalsın diye düşünüyorum cok kişi gelecegini düşünmüyorum masa yı bende sormadım ama her odada yemek yemek için kullanılan minik masalardan var kuzenimde küçükde olsa ona hazırlamıstık en kötü onu hazırlarım diye düşündüm bende iki vip oda var oarsı denk gelirse boş olup orada boydan duvara monteli alan var aslında orası olsa süper olucak ama nasip işte belli olmuyor :)Ne güzel elinden gelmiş hepsini yapmışsın. Bende ufaktan bi ikram ve hediye vericem. Aslında hastaneye biri geleceğinden değil fotolarda htıra kalsın diyebenim daha çikolatam, tacım yok. Masa sağlıyorlar mı hastaneye soramadım. Hediyelikleri aldım ama son haline getiremedim. Taç için de koca koca şeyleri sevmiyorum kendim yapıcam hatta kardeşime yaptırırım bir ara bu işlerle ilgileniyordu. Bakalım benimkiler yetişecek mi tabi bir de o var. Kendimi çok geç kalmış hissediyorum. Bebeğin odası dolabı yerleşmedi hala
İnşallah sıkıntısız doğacak canım içini ferah tut, aklımız sende mutlaka haber ver bize de
Gözümüz aydınzaten bişey çıkmayacağı belliydi ama olsun içimiz rahat etsin
Benimki de dönmedi bence, aşağıda hiç baskı hissetmiyorum
aslında o da mantıklı :) bi gezmek lazım pastahaneleriAslında hacıserife verecektim siparis ama vazgectim. Bir pastaneden cesit cesit alıp dizecegim.
.İnşallah hemen kucağına alırsın küveze gerek kalmaz am çok heyecanlı 24 saatten az kalmış
canim ben geri sayima baslayinca verdim dun çikolata siparisini çikolata atölyesinden verdim normal dogum dusunuyosan ver okiduguma gore cikolata atolyesinin dayaniklilik suresi uzun
Ben çikolata atolyesinden verdin siparisi bi arkadasım vermisti onun cikolatasini yedim guzeldi bende oraya soyledim dun bakalım gelince yine yazarim
orayada bi bakayım en iyisi :) sen gelince yine paylasırsan fikir olur
Amin insallah benimde küdurduyo valla bi yerlerim dr hersey normal deyince sesimi çikartamiom artik
Canım allahım yar ve yardimcin olsun allahin izniyle girmeyecek kuveze kuzun bolca dua ediyorum yuregini ferah tut insallah
canım saglıkla kavusun insallah hayırlı haberlerini bekliyoruzÖgle de tatlım işte insan asırı panik yapıyor stres yapıyor kızımda cok ani oldu herşey cahildim bunda bilincliyim ve bilgi sahibisin.
+ küveze girerse diye düşünmeden edemiyorum
Haklısın aslında ya eşim de diyor hep iyi gelebilir yiyosun yatiyosun hareket etmiyosun dio...sagol canım bi deniyim bakalımYürümek iyi geldi bana sen de dene bir dahaki sefere yumuşattı karnımı yürüme
Yesil pasaport icin 3/1 derece kademeye gelmen gerekiyor her memur alamiyor maalesef.bende yil sayiyorum ne zaman alaniliriz diye@kaancelil canım çok alakasız olacak ama sen memurdun sanırım. Memur olunca direk yeşil pasaport veriyolar mı? Bizde de öyle bi durum var gibi ben çok heveslenmiyim vermiyorlarsa
Bendekızlar bu sorumun haricinde bebeklere kaşıkla da olsa su verme olayını nasıl düşünüyorsunuz kimisi verdim diyor kimisi vermedim diyor annem bizlere vermiş acaba verip vermemekte ki amaç tam nedir sağlık açıcından çözemedim
Eryamanda oturan bir arkadasim senin gibi yakinlarda doktor ariyor ama gittigi kimseden memnun kalmadi.Memorial falanda pahalli diyor ama surekli baska doktora gidiyor.POWERHACK Canım benim, Allah bebişine de sana da yardım etsin. Güzel haberlerinle hepimize umut olasın sen de inşallah.
P Prime18 Ben de aynı arayış içindeyim şu an, bakınıyorum bi yandan. Bi yandan da eve yakın olsun istiyorum, çok pahalı olmasın ama iyi bi doktor ya da hastane olsun istiyorum. Biz Eryaman'dayız. Gerçi şu an doktorum Çukurambar'da, doğum da Tobb'da olacak ama çocuk doktoru eve yakın olursa daha iyi olur gibime geliyor. Bilemedim ki ben de
Sami beyin randevulari da acayip yoğun gerci memorialda çocuk doktorlarinin hepsi yogun.P Prime18 ankarada ben memorialda sami akbuğaya gidiyorum çok çok memnunum. Aşılarda orada yapılıyor. Her ay düzenli devam ediyoruz bebeğide ona götürecegim herşeyi açıklar ve hastalikları hep ilacsız atlattı oğlum. Aşırı ilgili en sevdiğim özelliğide asla yüzü düşmüyor ağlıyor cırpınıyor muayene olmak istemiyor bazen yinede sabırla yaklasıyor.
Ayrıca zihinsel gelisim icinde bilgilendiriyor her ay
Sigorta devlet sigorta anlaşmalasi yok hastanenin özel sigortalar geciyor. Bizim acıbadem sigortamiz var bebegede yaptıracağiz.Sen ümit beye gidiyordun sanırım benim ilk doktorum :)
araba var ama yakınlık dusunuyorum bı yandan da bılıglı olsun ılaca yonlendırmesın ıstıyorum eryamanda baya uzak merkeze orda ıyı bı ozel hatsane vardı adını hatırlayamadım oralara bı bak ıstrsen cnm
not alıp takıbe aldım ben sami beyi siz sölediğinizde
sıgorta yaptırabılıyor muyuz orada memorialda sıgorta gecmıyor dıye duydum da
İlk zamanlar bebeği zaten battaniyeye sarıp yatırıyoruz evde sıcak oluyor neden üşüsün ki evin ısısını ona göre ayarlarsinızKızlar bişey sorcam. Bebek uyku setindeki standart yorganımı gören k.v. "üşür...çok ince bu, yün yorgan almak/yaptırmak lazım" dedi...aklım karıştı..Arkadaşlarım battaniyesi var, altina da serersin diyo ama siz ne dersiniz,ne aldınız veya tecrübeli anneler kullandığınız yorganlarla bebişler üşüdü mü
Hayır hiç bir anne yavrusunu bilerek üşütmez.
bahaha tehdit yok politika var bırak elinde ki gurur ve tehditi evlatAy valla becerebilir miyim bilmiyorum ben genelde eşimi tehdit ederek işlerimi hallederimyani gelirlerse öyle olur böyle yaparim falan.. Yok anam hastanenin camına çıkıp kendimi atsam yine gelecek onlar kaçış yok. Bari gece onunla kalmayayim vallahi sinir olurum bi ihtiyacim olsa da gururumdan istemem yardım etmesini.. Evet kesinlikle eşim olmali yapacak bisey yok
sende memoriala gidiyordum kadın doğum için değil mi canımBendefbtl gibi Memoriala Sami beye gitmeyi planliyorum.Bebege özel sağlik sigortasi yaptiracagiz o şekilde daha mantikli olacak.
Eryamanda oturan bir arkadasim senin gibi yakinlarda doktor ariyor ama gittigi kimseden memnun kalmadi.Memorial falanda pahalli diyor ama surekli baska doktora gidiyor.
Sami beyin randevulari da acayip yoğun gerci memorialda çocuk doktorlarinin hepsi yogun.
tamamlayıcı ya da normal sıgorta yaptırmayı dusunuyoruzSigorta devlet sigorta anlaşmalasi yok hastanenin özel sigortalar geciyor. Bizim acıbadem sigortamiz var bebegede yaptıracağiz.
Kızlar bişey sorcam. Bebek uyku setindeki standart yorganımı gören k.v. "üşür...çok ince bu, yün yorgan almak/yaptırmak lazım" dedi...aklım karıştı..Arkadaşlarım battaniyesi var, altina da serersin diyo ama siz ne dersiniz,ne aldınız veya tecrübeli anneler kullandığınız yorganlarla bebişler üşüdü mü
Canım bebeğe yorgan kullanmak uygun değil boğulma tehlikesinden dolayı. İlk başta battaniyeye sarılıp yine üzerine battaiye örtülüyor. Sonraki kışlarda da zaten üzerini açıyo diye tulum kullanırız. Ben de iki türlüsğ de var yorganın yünü hiç kullanmadık. Uyku setininkini çok az kullandımKızlar bişey sorcam. Bebek uyku setindeki standart yorganımı gören k.v. "üşür...çok ince bu, yün yorgan almak/yaptırmak lazım" dedi...aklım karıştı..Arkadaşlarım battaniyesi var, altina da serersin diyo ama siz ne dersiniz,ne aldınız veya tecrübeli anneler kullandığınız yorganlarla bebişler üşüdü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?