2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende daha yeni yeni toparladım cnm yetişir merak etme daha zaman var üzerine düşşen bi haftalık iş , bende anı kalsın diye düşünüyorum cok kişi gelecegini düşünmüyorum masa yı bende sormadım ama her odada yemek yemek için kullanılan minik masalardan var kuzenimde küçükde olsa ona hazırlamıstık en kötü onu hazırlarım diye düşündüm bende iki vip oda var oarsı denk gelirse boş olup orada boydan duvara monteli alan var aslında orası olsa süper olucak ama nasip işte belli olmuyor :)

Nabzı düşürmenin yolunu buldum boş su ve sola dönüp yattım. Şükür düştü ama az ayağa kalkıyım yine aynı. Neyse buna şükür

@kaancelil canım çok alakasız olacak ama sen memurdun sanırım. Memur olunca direk yeşil pasaport veriyolar mı? Bizde de öyle bi durum var gibi ben çok heveslenmiyim vermiyorlarsa

@kaancelil canım çok alakasız olacak ama sen memurdun sanırım. Memur olunca direk yeşil pasaport veriyolar mı? Bizde de öyle bi durum var gibi ben çok heveslenmiyim vermiyorlarsa
Yesil pasaport icin 3/1 derece kademeye gelmen gerekiyor her memur alamiyor maalesef.bende yil sayiyorum ne zaman alaniliriz diye

Kızlar bişey sorcam. Bebek uyku setindeki standart yorganımı gören k.v. "üşür...çok ince bu, yün yorgan almak/yaptırmak lazım" dedi...aklım karıştı..Arkadaşlarım battaniyesi var, altina da serersin diyo ama siz ne dersiniz,ne aldınız veya tecrübeli anneler kullandığınız yorganlarla bebişler üşüdü mü
Hayır hiç bir anne yavrusunu bilerek üşütmez.

Bende fbtl gibi Memoriala Sami beye gitmeyi planliyorum.Bebege özel sağlik sigortasi yaptiracagiz o şekilde daha mantikli olacak.
Eryamanda oturan bir arkadasim senin gibi yakinlarda doktor ariyor ama gittigi kimseden memnun kalmadi.Memorial falanda pahalli diyor ama surekli baska doktora gidiyor.
Sami beyin randevulari da acayip yoğun gerci memorialda çocuk doktorlarinin hepsi yogun.

Ben birde oğlum doğdugunda bir saglik sorunu olmazsa hemen sunnet ettirecegim.Hastaneden cikmadan o iş de bitmis olacak.Doktorlar çok oneriyor yenidogsn sunnetini aklinizda olsun arkadaslar

Sigorta devlet sigorta anlaşmalasi yok hastanenin özel sigortalar geciyor. Bizim acıbadem sigortamiz var bebegede yaptıracağiz.

İlk zamanlar bebeği zaten battaniyeye sarıp yatırıyoruz evde sıcak oluyor neden üşüsün ki evin ısısını ona göre ayarlarsinız
Yun alerjen olduğu için Dr lar çok tavsiye etmiyor ama benm annemde yun diye tutturdu bakalım ne yapacağız

bahaha tehdit yok politika var bırak elinde ki gurur ve tehditi evlat sen güzel dinle anlat gelirsede kalmaz merak etme
sende memoriala gidiyordum kadın doğum için değil mi canım
bizde tamamlayıcı sıgorta ya da saglık sıgortası dusunuyoruz bakalım gecenlerı arastırayım haberın olursa yazar mısın bana ücretlerini
ben acilde ulaşabilmek istiyorum yoğunluğu düşündürdü şimdi beni
Sigorta devlet sigorta anlaşmalasi yok hastanenin özel sigortalar geciyor. Bizim acıbadem sigortamiz var bebegede yaptıracağiz.
tamamlayıcı ya da normal sıgorta yaptırmayı dusunuyoruz
aşılar içinde oluyor mu sigortadanı bazı arkadaslarım sıgorta yaptırmasına ragmen asılara ayrı ucret vermısler livde sanırım tamamlayıcıda asılar ıcınde olmuyor

ben hepsı ıcınde olsun hıc ugrasmayalım ıstıyorum acıl ulabılıyor musunuz sami beye
memorialda saglık sıgortasının bıle gecmedıgını duymustum da ondan sordum sıgorta gecerlı mı dıye

canım annem yün yorgan yaptı bana ama ablalarıma uyku seti almıştı yani sanırım farketmiyor. zaten üstlerini de örtmüyorlar. insanlar uyku tutlumu alıp yatırıyorlar çocukları. Çok da kafanı takma. İstiyorsa kendi yaptırsın versin sana

Canım bebeğe yorgan kullanmak uygun değil boğulma tehlikesinden dolayı. İlk başta battaniyeye sarılıp yine üzerine battaiye örtülüyor. Sonraki kışlarda da zaten üzerini açıyo diye tulum kullanırız. Ben de iki türlüsğ de var yorganın yünü hiç kullanmadık. Uyku setininkini çok az kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…