2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok teşekkürler, ben bile yünle rahatsız olurken hassas tenli bebegim ne yapsı di mi, icime su serptiniz.

valla sabahtan beri profiline bkıyorum ne zaman gelceksin diye :) hadi gözün aydın. darısı başımıza :)

Maşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. bizim yerimize de kokla fıstığı:)

oii çok şükür sağlıkla büyüsün prenses iyi olmanıza çok sevindim maşallah

Ay yaptırmasın zaten derdi o...uyku setimi beşigi v.s.annem almıştı ama biz eşimle sectik markayi modeli annem begendigimizi aldi. K.v. ille de o daha iyi biliyo çıkaracak kendini...alinacaksa bile ben o işi ona birakmiycam fakat zaten esas bebegimin üşümemesi ise kime sorduysam hayir usumez hatta yun agir gelir alerji yapabilir diyor.

Hah işte bilen insanın hali başka oluyo...çok yaşa valla...uyku tulumu bakiyodum tam netten ama muhtemel seneye...ilk etapta battaniye v.s.

İşte bu haberi bekliyoduk hepimiz
Gözün aydın canım, Maşallah prensese Allah bahtını şansını açık etsin yavrunun. Ikiniz de Allaha emanet olun

Canım çok duygulandım gözünaydın sağlıkla hayırla büyüt prensesi.
Bende spinal istiyorum ilki geneldi musait olduğun bir zaman ameliyatın nasıl geçti bilgilendir bizide

CAnm bnm gozun aydin Allah bağışlasın cok sevindim mis mis kokulu prensesi op bizim icin

Gözünaydın canımm maşallah yavruya, çok sevindim ne güzel sorunsuz bi kavuşma oldu

POWERHACK canim çok sevindim allahim anali babalı buyutmeyi nasip etsin minik kızce sana dogumda soyleyecekti cinsiyetini ama sen yinede sona dogru ogrenmis oldun yaa nasil mutlu oldum masallah sübhannallah size

Maşallah canim cok sevindim senin adına dün korkudan ağliyordun bugün yavrun yaninda koynunda ne güzel korkularin boşa çıktı masallah :))) darısı başımıza insallah hepimiz senin gibi sorunsuz kavusuruz yavrularimiza

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün .darısı başımıza inşallah

Annem de yaptırmış kızıma inan ki hiç kullanmadık alerjik bebekti ki yün de kullan istemedi doktorumuz. Tulum beğenin alsın çok isterse

Ay gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim maşallah kuzuya :)

Gozun aydinnnnn ne guzel haberilk ocak bebişimizde geldi boylelikle. Darisi basimiza artik

Ben birde oğlum doğdugunda bir saglik sorunu olmazsa hemen sunnet ettirecegim.Hastaneden cikmadan o iş de bitmis olacak.Doktorlar çok oneriyor yenidogsn sunnetini aklinizda olsun arkadaslar

Evet ben de dogduktan 2-3 ay icinde dusunuyorum sunnet ettirmeyi. Hep öyle öneriyorlar. Daha hizli iyilesiyomus ve ilerdeki psikolojik etkileri de goz onunde bulundurmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…