2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Annem de yaptırmış kızıma inan ki hiç kullanmadık alerjik bebekti ki yün de kullan istemedi doktorumuz. Tulum beğenin alsın çok isterse

Kullananların yorumları öyle degerli ki cok sağ olun, bu kadar insan bi şey biliyo da söylüyo...ben bilmeyince ancak aklım karisiyo iste...cok tesekkurler.

Ohhh cok sukur canim, tebrik ederim allah bebeginin bahtini acik etsin uzun omurler versin. Yasadigin streste cok hakliydin, sonu guzel oldu. Darisi basimiza artik :)

Homely_angel canim merhaba ocak annleri cok güzel bi doğum listesi hazirlamıs bizde ufaktan bi doğum listesi hazirlasakmı kimler ne zaman dogurmuş arada girenler sayfaya baka birbirimizi tebrik eder dogum hikayelerini sorarız ne dersin?

Allah razı olsun Allah duaların kabul etsin ins

gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza Rabbim uzun ömürler versin darısı başımıza inşallah

Kullananların yorumları öyle degerli ki cok sağ olun, bu kadar insan bi şey biliyo da söylüyo...ben bilmeyince ancak aklım karisiyo iste...cok tesekkurler.
Benim ilk bebek, tecrubeli degilim ama butun uzmanlar ustunu ortmeyin diye bas bas bagiriyor. Bizim yasadigimiz yerde cok soguklar olmuyor ama ben battaniye bile kullanmayacagim. Onun yerine uyku tulumu aldim.benim kv de yastik diye tutturdu, incecik yun yastik olmaliymis. Neyse gecen hastanenin dogum egitiminde yastik kullanmayin dediler, esim de ikna oldu olay benden cikmis oldu. O mudahale eder artik:)

ayy maşallah sonunda beklenen haber geldi çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah çok geçmiş olsun darısı bizlere olsun.

Sami beye her an ulaşıyorum ben. Aşılara hiç ödeme yapmadık ama sigortamiz 100de 100 hatta rota gibi özel aşilarada %20sini ödedik. Yani en güzeli bir kere gidip ona göre hangisini istiyorsanız sigorta yaptırmak. Devlet sigortası geçmiyor evet ama özel sigortalar geçerli.

Normalde muayene ücreti 270 lira şuan biz 30 lira ödeme yapıyoruz. Aslında hiç ödemiyorduk ama yeni yıldan sonra ödeme yapılacakmıs 30 lira kadar.

Ben ne üstünü örtüyorum nede yastık kullanıyroum. 2 yaşa kadarda kullanmayacağım yastık sonrasında isterse kullansın. Ani bebek ölüm nedenlerinin basında geliyor yorgan ve yastık.

Çok teşekkür ederim bi oraya sorayım bir de eşimin sigortacı ark görüşeyim ona göre bi fiyat araştırması yapayım ben

Zahmet oldu sizede çok sağolun

Siz de söyleyince iyice ikna oldum şu an. Egitimde söylenince daha bi inandırici oluyo di mi ya... Allahtan eşim kolay etki altında kalmıyo ama k.v. sanki biz hayır dememişiz gibi aynı seyi gelip-gidip söyluyo ama bu konuyu dr' a sordum kesinlikle kullanmayın dedi diyerek dogrudan kapatmayı düşünüyorum. Öyle deyince ses tonu bi degisiyo...yoksa biraksan herkesten çok biliyo

K Kaan-merve canım çok alakasız olacak ama sen memurdun sanırım. Memur olunca direk yeşil pasaport veriyolar mı? Bizde de öyle bi durum var gibi ben çok heveslenmiyim vermiyorlarsa
Canım hemen alamazsın. Derecen kademen önemli. 3/1 ine düşünce alabiliyorsun. Ben daha okadar ilerlemedim ama eşim 3 yıl önce haketti aldık hemen.
Senin kaç şuan derecen. Yada sen kadroya mı geçiyorsun

@Visneli_Turtam hayırlı olsun gözünüz aydın. Kızlar ya moralim bozuldu bir ay oldu sezeryan olalı. Bı sıkıntı yok gibiydi az önce camasirimda sezeryan yerine denk gelen kısmında hafifcik bı kan olmuş açtım baktım yaranın ortası sarımsı bı akıntı var ama o da çok az sonra orayı peceteyle sildim yine çok az kanadı ve durdu yara orada kapanmamış az bı açıklık var şimdi haftasonu oldu acile gitsem antibiyotik veriler sut sagiyorum kullanmak istemiyorum.pazartesiyi beklesem geç mi olur. İkinci doğumu olanlar daha önce böyle bişey yasadiniz mı ya ?

Tabiki canım istezsin hiç. Eskilerin düşüncelerini hep dikkate alırım ama benim annem de oğlum gece benim yanımda uyurken üzerini kat kat örter ben atarım örttüklerini o tekrar örtmeye gelir. Saklarım altıma alırkm yeni örtüler bulur gelir gene örter. Tüm gece uyutmaz. Allahım mübarek kendisi çok üşüyen biridir çocuk daha fazla üşür diye bana kızar. Senin kv de öylemi ki. Evinin sıcaklığına göre değişir durum. Ben sadece pazenden yapılmış battaniye kullandım mesela. Çok sıcağı sevmiyor çocuklar

Ben birde oğlum doğdugunda bir saglik sorunu olmazsa hemen sunnet ettirecegim.Hastaneden cikmadan o iş de bitmis olacak.Doktorlar çok oneriyor yenidogsn sunnetini aklinizda olsun arkadaslar
Cnm bizim doktorumuz 40 çıkınca yaptırttı. İlk üç ay içinde 40 çıkar çıkmaz yaptırın dedi. Een ideal zamanı o aralık dediydi. Gene de sen bilirsin. 2 günlük bebeğe hemen ağrı kesici şu bu müdahale ettirmeyin dedi. 1 günde atlattık. Sanırım iki aylıktı oğlum.

Cnm denersin alerji yaparsa kullanmazsın olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…