2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok iyi denk gelmiş hastane vallahi hemen olsunlarda sonra daha zor olur bence

Biraz da özellikle istedim bu hastaneyi :) bence büyükken travmatik bir durum gibi geliyor. Hem sağlık açısından da öneriliyor artık. Arkadaşım ısrarla yaptırmadı, 4 aylıkken pipisinde bir sorun oldu hemen sünnet dediler ve o zaman da acı hisleri oluyor maalesef.

saol cannim tavsiyelerin icin.gercekten zor bi surec .su kisi atlatim de nisan gibi gece bezleme olayini birakicam.hem usutmez hemde camasir yikamak kolay olur.

selam hanimlar.
ilk bebisim erkek biliyosunuz.
35 .gununde sunnet ettirdim.3 gundede dikisleri iyilesti masallah
ilk 1 haftada yapilirsa dikis bile atilmiyormus.bilseydim hemen yaptirirdim hastaaneden cikmadan.
heyecan acemilikte olunca aklima hic gelmedi tabi.

temizligi cok kolay oluyor.sunnetsize gore .

Evet canım, o yüzden araştırınca ben de yaptırmaya karar verdim işte. Bir aksilik çıkmazsa hemen o hafta oldu da bitti maşallah :)

Ben biraz toparlansın 2 3 aylıkken falan düşünüyırdum ama kafam karıştı şimdi bi dr araştıralım bari

Masallah canim sizin kiza o zaman. Bizimki genelde hickiriyor. Gunde 2 3 kez illa hickirir. Hareketleri de genelde ben yatacagim zaman olur. Uyutmaz beni

Mide yanmasina malesef hicbi cozum yok iste ya. Gaviscon var o da anlik geciriyor. Benim mideyi peynir sut yogurt hep yakiyor. hepsi de cok severek tukettigim seylerdi sogudum resmen artik.
Evet cidden corap ayakkabi giymek giderek zorlasiyo. Kan ter icinde kaliyorum ben de giyerken
Valla isterlerse etmesinler yardim. Cocuk dogunca mecbur edecekler.

Teşekkür ederim sabah ilk iş ballı süt olacak. Nerden de hasta oluyorum anlamadım evden çıktığım yok
Benim bazen kendimi cok sıktığım uzuldugum veya stres yaptigim zamanlar siser bogazim. Belki senin de olmustur oyle, farkinda olmadan sıkmıssındır kendini. Cok gecmis olsun insallah atlatirsin bi an once.

Gebe okuluna gittim ben, orda ilk 6 ay sadece anne sutu dediler canim. Anne sutunun icinde bebegin her ihtiyaci var, zaten midesi kiraz kadar olur anne sutu harici bir sey vermeyin dendi. Verilmesindeki amac ne hic bilmiyorum

Canim bir yasina kadar yastik ve yorgan onerilmiyor. Ben de egitime gittim. Yastik koyarsaniz yatagin altina, hafif egim versin (asagi yukari 25 30 derece kadar) diye koyun, yorgan vs kullanmayin dendi. Zaten ilk zamanlar zirt ve de pirt aglayip emmek isteyecek. Yataginda dogru duzgun yatacagini sanmiyorum alasi varsa birak alsin. Kullanmazsin, battaniyeye sarip yatirirsin. Bebekleri de kendiniz gibi dusunun, sizin uzerinizde ne varsa kac kat varsa bebeginize bi yelek veya hirka ceket vs fazladan giydirseniz yeter dendi. Gercekten cocuk kucukken nasil alisirsa oyle devam ediyor.

Ayy ne guzel masallah canim kavustun minnak kizina. boyu kilosu da guzel hic korktugun gibi olmadi sukur.
Stresli zamanlar gecti keyfini sur artik gecmis olsun, gozunuz aydin

Sunnet konusunda ben de ilk aylarda yaptirma taraftariyim. Ilerleyen zamanlarda bi oglum olursa yeni dogan sunneti yaptiririm buyuk ihtimal. Hem hareketleri kisitli, hem daha dunyadan haberi yok, acisinin da farkinda olmaz, korkmaz da ilerleyen zamanlarda.

Canım hemen alamazsın. Derecen kademen önemli. 3/1 ine düşünce alabiliyorsun. Ben daha okadar ilerlemedim ama eşim 3 yıl önce haketti aldık hemen.
Senin kaç şuan derecen. Yada sen kadroya mı geçiyorsun

Bir kadro mevzusu var ama içerik hakkında hiç bilgi vermiyorlar. Biometrik foto filsn istediler dedim herhalde bize direk verecekler pasaportu ay ne iyi olurdu

Cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, çok sevindim. Maşallah kilosu, boyu da çok iyi , 40 haftalıklar bile o kadar doğabiliyor gerçekten.

Kızlar bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ya. Baş aşağıdaydı 2 hafta önce. Yoksa makat duruşunamı geçti tekrardan

Gelmekteki tek amacı şu gittim ilgilendim baktim demek. Annemi zorla resmen zorla yolladı 2 gün gitti annem herkese ben kaldım baktım kendi annesi kalmadı dedi. Ki annem tam 2 ay kaldı 1.5ayda ben annemde kaldım sonra. Çok doluyum bu konuda. Bide aradı uçak biletini istedi geliyorum diye. Eşime söyledm dayanamadim. Bizim için geliyor dedi bende kimseyi davet etmedim dedim. Çok doluyumda susuyor insan mecbur.

Kızlar bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ya. Baş aşağıdaydı 2 hafta önce. Yoksa makat duruşunamı geçti tekrardan
Ben sürekli kasıkta hissediyorum. Ama başaşaģı. Ayaklarını nasıl başardıysa yüzüne değdiriyor ultrasonda gördük ondan sanırım

Ben şöyle yaptım, önce zaten battaniyeye sarılıyor. Sonrada uyku tulumu giydirdim dönmeye başlayınca. Oğlum hala uyku tulumu giyiyor 19 aylık şuan. Yorganın üstüne yatırıyorum beşikte ama şart değil tabi. Nasıl alışırsa öyle gidiyor.

Ne değişik insanlar ya. Gönderip bir de arkasından bakmadı demek baya yüzsüzlükmüş kusura bakma canım fbtl Allah korusun hepimizi böyle davranan kayınvalidelerden

Kızlar ben bugun kapının onunde düstum
Son iki merdiven kala kaydım allahtan karnımın üstüne değil dizlerimin üstüne dustüm.Panik oldum çok ağladim ama bebeğin hareketleri vardı eve cikip yatınca bile çok hareketliydi..herhangi bi ağrı olmayınca ve hareketleri de gayet iyi olunca doktora gitmedim bi tek dizlerim acıyor...çok kızdim kendime nasil boyle sakar olurum diye.oğlumu servisten aldim bi an dikkatimi dagildi

Evet battaniyeye sarmak da mantıklı sanırım güzelce sarılırsa herhalde nefessiz kalma tehlikesi olmaz. Acemilik zor zanaat öğrenmem gereken çok şey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…