- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.981
Valla ben hiç düşünmüyordum böyle bir şey kafamı karıştırdınız kızlarselam hanimlar.
ilk bebisim erkek biliyosunuz.
35 .gununde sunnet ettirdim.3 gundede dikisleri iyilesti masallah
ilk 1 haftada yapilirsa dikis bile atilmiyormus.bilseydim hemen yaptirirdim hastaaneden cikmadan.
heyecan acemilikte olunca aklima hic gelmedi tabi.
temizligi cok kolay oluyor.sunnetsize gore .
Geçmiş olsun canım okuduğum kitapta hamilelikte karın büyümesi yüzünden denge bozulur düşebilirsiniz ama endişelenmeyin yazıyordu çünkü rahim su filan baya korumalıymış Darbelere karşı inşallah bir şey olmamıştır merak etmeKızlar ben bugun kapının onunde düstum
Son iki merdiven kala kaydım allahtan karnımın üstüne değil dizlerimin üstüne dustüm.Panik oldum çok ağladim ama bebeğin hareketleri vardı eve cikip yatınca bile çok hareketliydi..herhangi bi ağrı olmayınca ve hareketleri de gayet iyi olunca doktora gitmedim bi tek dizlerim acıyor...çok kızdim kendime nasil boyle sakar olurum diye.oğlumu servisten aldim bi an dikkatimi dagildi
Kızlar ben bugun kapının onunde düstum
Son iki merdiven kala kaydım allahtan karnımın üstüne değil dizlerimin üstüne dustüm.Panik oldum çok ağladim ama bebeğin hareketleri vardı eve cikip yatınca bile çok hareketliydi..herhangi bi ağrı olmayınca ve hareketleri de gayet iyi olunca doktora gitmedim bi tek dizlerim acıyor...çok kızdim kendime nasil boyle sakar olurum diye.oğlumu servisten aldim bi an dikkatimi dagildi
Onu da asarsin canim insallah en kisa zamanda.Sagol tatlım aynen ögle keyfini cıkarıyorum yürümek sıkıntılı yoksa ne agrı ne sızı kaldı sükür ler olsun
Adet olmadan bir gün önce sağ bacağıma ağrı girerdi şimdi aynı ağrı var. Kasıklarımda da hafif sızlamaidrar da devamlı geliyor ikide bir tuvaletteyim. Erken doğurmam dimi ya benim eksiklerim var çantam bile yok
Geçmiş olsunKızlar ben bugun kapının onunde düstum
Valla ben hiç düşünmüyordum böyle bir şey kafamı karıştırdınız kızlar
Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum benhormonlarım ilk üç ay zorlamadığı kadar zorluyo beni, bazen eşimin söylediği bir şeyden bazen benim kna söylediğim bir şeyden bazen aklıma gelen bir anı ve film sahnesinden.. eşimde bu gece artık baktı ağlıyorum dönsü arkasını uyudu daha çok ağladım. Bitsin artık bu hamilelik şubat ayına ışınlanmak istiyorum ama sıfır hazırlıktayım ay yine ağlıcam
Bir konuşayım bakalım ama eşimin yeğeninin geçen sene mevlütlü yemekli büyük bir sünneti oldu çocukta küçük değildi yani hiç hoş değl bence ama daha diğer yeğenleri de duruyor ikisi de 5 yaşından büyük bir de bunlara altın filan alıyoruz sünnetlerdeEşinle konuş bence, o da onaylarsa yaptırın bitsin.
Gecmis olsun canim. Dizlerin uzerine dustuysen bebege bir sey olmamistir. Senin korkun panigin daha cok etkilemistir bence. Sakinlesmissindir insallah
Onu da asarsin canim insallah en kisa zamanda.
Ya gecen gece benim kasiklarim da adet agrisi gibi agridi. Bi de doktor suyun ust sinira yakin, siniri gecerse erken dogum riski var demisti. Sabahi sabah ettim o gun. Benim de cantam vs hazir degil daha. Neyi ne zaman nasil yaparim eger doguruyosam diye dusundum oturup
Hala var mi ayni agri?
Hormonal dediğin gibi benim de içim daralıyo çoğu zaman sonra sen hamilesin ağlama sakın yaşadıkların çok normal deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum vakit bulsam örgüye başlayacağım birer patik öreyim yavrularıma diyorum dene istersen iyi gelebilirSürekli ağlama krizleri geçiriyorum benhormonlarım ilk üç ay zorlamadığı kadar zorluyo beni, bazen eşimin söylediği bir şeyden bazen benim kna söylediğim bir şeyden bazen aklıma gelen bir anı ve film sahnesinden.. eşimde bu gece artık baktı ağlıyorum dönsü arkasını uyudu daha çok ağladım. Bitsin artık bu hamilelik şubat ayına ışınlanmak istiyorum ama sıfır hazırlıktayım ay yine ağlıcam
Cnm 2-6 yaş arası zaten uygun değilBir konuşayım bakalım ama eşimin yeğeninin geçen sene mevlütlü yemekli büyük bir sünneti oldu çocukta küçük değildi yani hiç hoş değl bence ama daha diğer yeğenleri de duruyor ikisi de 5 yaşından büyük bir de bunlara altın filan alıyoruz sünnetlerde
Ben hic sevmiyorum ya cocugun pipisi kesildi diye organizasyon yapilmasini, benim esimin de yegeni var bi tane. Dugun yapacaklar sanirim. Biraz daha akli basina gelsin de dugunu hatirlasin diye bekliyorlar. Allahtan farkli sehirlerdeyiz, yaparlarsa gitmeyi hic istemiyorum cunku.Bir konuşayım bakalım ama eşimin yeğeninin geçen sene mevlütlü yemekli büyük bir sünneti oldu çocukta küçük değildi yani hiç hoş değl bence ama daha diğer yeğenleri de duruyor ikisi de 5 yaşından büyük bir de bunlara altın filan alıyoruz sünnetlerde
Bilmiyorum ki benim doktor oyle dedi.Benim suyum da üst sınırda. Bu nasıl erken doğuma sebep oluyor acaba. Bana dr hiç erken doğurursun falan demedi. Ben uyudum valla
İşin garibi normalde daha evhmlıyımdır, hamilelikte bi rahatlama geldi, doğum sancısı olsa uyuyamazdım zaten dedim yattımşu an hla sağ bacağım ağrıyor, başka bişey yok ama bakalım. Bugün de çalışıyorum aksi gibi. Bebeğin mobilyası gecikince yerleştirmek öanta hazırlamak da gecikti. Yoksa ben hep erkenden işimi yapardım, pazar günü eşyaları yerleştirip çantamı hazırlıyım diyorum bakalım.
Benim son bir haftam kaldı çalışmak için gençler,bu hafta sonu da taşınıyoruz,haftaiçi bir yandan yerleşsem , sonra oturup kızımı bekleyeceğim inşallah
İşlerini son haftalara bırakan bir ben değilmişim,benimde boya badana yeni bitti ,halılar yıkandı temizlik yapılıp işim bitecek inşallah ama senin işin daha zor Allah yardımcın olsunBenim son bir haftam kaldı çalışmak için gençler,bu hafta sonu da taşınıyoruz,haftaiçi bir yandan yerleşsem , sonra oturup kızımı bekleyeceğim inşallah
Evet birde belki bir görüşmede olsa bi paikologa gitmek belki lohusa döneminide kolay atlatmamı sağlayabilir ablamda sağolsun moral verir gibiHormonal dediğin gibi benim de içim daralıyo çoğu zaman sonra sen hamilesin ağlama sakın yaşadıkların çok normal deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum vakit bulsam örgüye başlayacağım birer patik öreyim yavrularıma diyorum dene istersen iyi gelebilir
Daha bunun lohusalığı var canım :) o zaman da çok fena geçebiliyormuş. Ağlama diyemiyorum çünkü elinde değildir Emin'im. O anlarda güzel şeyler düşün, bebeğinin sağlıklı olduğunu, hamile kalabildiğini, bebeğinin yakında seninle olacağını, eşinin yanında olduğunu...
Evet canım 7 iyiymiş ama o da çok büyük geliyor bana eşek kadar çocuk :) bir de gelen giden çocuğa pipi esprisi yapıyordu zavallı çocukCnm 2-6 yaş arası zaten uygun değil
Amiiin. Yok kız benimki son haftaya bırakmak değil. Naklim 2 hafta önce çıktı. Hemen ev bul işlerini yap et derken 2 haftada tamamlayabildimİşlerini son haftalara bırakan bir ben değilmişim,benimde boya badana yeni bitti ,halılar yıkandı temizlik yapılıp işim bitecek inşallah ama senin işin daha zor Allah yardımcın olsun
Ay en nefret ettiğim olaydır. Biz 45 günlükken yaptırdık sanırım. 3 ay dolmadan. En temizi.Evet canım 7 iyiymiş ama o da çok büyük geliyor bana eşek kadar çocuk :) bir de gelen giden çocuğa pipi esprisi yapıyordu zavallı çocuk
Bence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yaniBen hic sevmiyorum ya cocugun pipisi kesildi diye organizasyon yapilmasini, benim esimin de yegeni var bi tane. Dugun yapacaklar sanirim. Biraz daha akli basina gelsin de dugunu hatirlasin diye bekliyorlar. Allahtan farkli sehirlerdeyiz, yaparlarsa gitmeyi hic istemiyorum cunku.
Bilmiyorum ki benim doktor oyle dedi.Ust sinir 200dur, 200 ve uzeri oldugu zaman erken dogum riski devreye girer. Senin degerin 198 cikti. Suyu fazla oldugu zaman annede seker hastaligindan suphelenilir dedi. Ben seker yuklemesi yaptirmamistim. Aclik tokluk seker degeri istemisti. Onlarin sonuclari da normal gorunuyo, karbonhidrat alimini sınırlandır iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Ben de oyle diken ustunde oturmaya basladim. Ben de normalde rahat biriyimdir hamilelikte bi pimpirik bi sey oldum ciktim her konuda olmasa da dogum korkusu olunca bu konuda endiselendim magnezyum aliyor musun? O kalcadaki bacaktaki agrilari kesiyor. Veya zorladin mi ters bi hareket filan mi yaptin acaba? Cok gecmis olsun.
Biz de bi dolap aldik da onu hadi kuralim artik diyesiye kadar baya vakit gecti. Ben de esyalari yerlestirmemistim ayni sebeptenyikayip yerlestirmeye basladim yavas yavas artik.
Allah kolaylik versin canim. Tasinmak kolay is degil bence, cok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?