- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.961
Cok şükür tatlım tşk ederim evet yanımda darısı basınızaPOWERHACK gözün aydın maşallah kilosuda kendide gayet iyi. Zaten yanındaymıs. Çok sevindim senin adına.
Çok şükür cnm evet küveze gerek kalmadı yanımda emziriyorum sütüm az geliyo ama cogalıcak zamanlaMaşallah...POWERHACK kilosuda boyuda çok iyi.. ve yanında ne kadar güzel bir duygu❤❤
Sagol Birtanem allah razı olsun darısı sizlerin basına artık panik yapma zamanına bırak herşeyi allahım dogacagı saati günü iyi biliyorAllah bagislasin canim gozunuz aydin iyi olmaniza cok sevindim.Darisi tum hamilelerin basina.
Bi yandan seviniyorum boyle dogumlari duyunca bi yandan panik oluyorum sira bana geliyor sag salim kavusuruz insallah yavrularimiza.
Sagol cnm evet darısı basınızaKız akşam yazacaktım kendine eziyet etme olmamış şeyleri olmuş gibi yaşayıp şimfiden üzülme diye. Gözün aydın darısı başımıza
Cok sagol gülüm inşallah sizlerde sag salim kavustursunuz :)Canım çok sevindim, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu, başarılı ve şanslı upuzun bir ömrü olsun inşallah.
Kimse boş konusamaz 36 haftalık için cok iyiyiz şükür zaten riskimiz vardı ve kalktı ortadan yanımda suan uyuyor emzirdim yeni :) agrım oldu spinal oldum ama inan dogumdan sonra herşey unutuluyor vallahi onun yüzünü görünce bitiyor dert tasa :) darısı sizin basınızaMaşllah prenses e canım
Gerçekten maşallah 39-40haftada o kiloda boyda doğuran var örneğin ben :)))) oğlum da 49cm 2700gr doğmuştu hemencecik büyüyorlar merak etme sakın canım
Gelip gidenlerden boş konuşan olmaz umarım)
Nasılsınız şimdi ayrın var mı ameliyattan sonra bebiş senin yanında kalıyor di mi
Sagol tatlım aynen ögle keyfini cıkarıyorum yürümek sıkıntılı yoksa ne agrı ne sızı kaldı sükür ler olsunMasallah canim sizin kiza o zaman. Bizimki genelde hickiriyor. Gunde 2 3 kez illa hickirir. Hareketleri de genelde ben yatacagim zaman olur. Uyutmaz beni
Mide yanmasina malesef hicbi cozum yok iste ya. Gaviscon var o da anlik geciriyor. Benim mideyi peynir sut yogurt hep yakiyor.hepsi de cok severek tukettigim seylerdi sogudum resmen artik.
Evet cidden corap ayakkabi giymek giderek zorlasiyo. Kan ter icinde kaliyorum ben de giyerken
Valla isterlerse etmesinler yardim. Cocuk dogunca mecbur edecekler.
Benim bazen kendimi cok sıktığım uzuldugum veya stres yaptigim zamanlar siser bogazim. Belki senin de olmustur oyle, farkinda olmadan sıkmıssındır kendini. Cok gecmis olsun insallah atlatirsin bi an once.
Gebe okuluna gittim ben, orda ilk 6 ay sadece anne sutu dediler canim. Anne sutunun icinde bebegin her ihtiyaci var, zaten midesi kiraz kadar olur anne sutu harici bir sey vermeyin dendi. Verilmesindeki amac ne hic bilmiyorum
Canim bir yasina kadar yastik ve yorgan onerilmiyor. Ben de egitime gittim. Yastik koyarsaniz yatagin altina, hafif egim versin (asagi yukari 25 30 derece kadar) diye koyun, yorgan vs kullanmayin dendi. Zaten ilk zamanlar zirt ve de pirt aglayip emmek isteyecek. Yataginda dogru duzgun yatacagini sanmiyorumalasi varsa birak alsin. Kullanmazsin, battaniyeye sarip yatirirsin. Bebekleri de kendiniz gibi dusunun, sizin uzerinizde ne varsa kac kat varsa bebeginize bi yelek veya hirka ceket vs fazladan giydirseniz yeter dendi. Gercekten cocuk kucukken nasil alisirsa oyle devam ediyor.
Ayy ne guzel masallah canim kavustun minnak kizina.boyu kilosu da guzel hic korktugun gibi olmadi sukur.
Stresli zamanlar gecti keyfini sur artik gecmis olsun, gozunuz aydin
Cok şükür cnm evet iyiyiz maşallahımız var darısı basınıza inşallah :)Cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, çok sevindim. Maşallah kilosu, boyu da çok iyi , 40 haftalıklar bile o kadar doğabiliyor gerçekten.
Cok direndi ve allahım şükür ki kavuştuk canım maşallahımız var gerçekten yoksa onuda benide kaybedebilirlerdi doktor iyiki almışım doguma cok dar dolanmış kordon rahimde acılmış kanala girmişti zatenPOWERHACK çok sevindim iyi olmanıza maşallah güçlü kızına kuveze bile girmemiş çok iyi doğmuş boyuyla kilosuyla masallah
Bizim hastanede haftada 3 gün doktor gelip, son günlerde doğanları sünnet ediyormuş. Kaçıncı gününe denk gelirse artık :)Bizim de 2. Gun yapilacak. Bu konuda cok farkli dusunceler var ama biz de biran once olsun dedik.
Kızlar ben bugun kapının onunde düstum
Son iki merdiven kala kaydım allahtan karnımın üstüne değil dizlerimin üstüne dustüm.Panik oldum çok ağladim ama bebeğin hareketleri vardı eve cikip yatınca bile çok hareketliydi..herhangi bi ağrı olmayınca ve hareketleri de gayet iyi olunca doktora gitmedim bi tek dizlerim acıyor...çok kızdim kendime nasil boyle sakar olurum diye.oğlumu servisten aldim bi an dikkatimi dagildi
Son iki merdiven kala kaydım allahtan karnımın üstüne değil dizlerimin üstüne dustüm.Panik oldum çok ağladim ama bebeğin hareketleri vardı eve cikip yatınca bile çok hareketliydi..herhangi bi ağrı olmayınca ve hareketleri de gayet iyi olunca doktora gitmedim bi tek dizlerim acıyor...çok kızdim kendime nasil boyle sakar olurum diye.oğlumu servisten aldim bi an dikkatimi dagildi
Açıkcası sendeki o gerginliği hissediyorum. Daha doğrusu adını koyamıyordum. Çok yazık yani. Eşlerin bu konuda duyarsızlığı çok başka. Benim eşim annesini istemedim diye küstü bana. Babalığa da hazır değilmiş anlaşılan. Hiiiç yardım etmedi aksine hep eziyet etti. En çok onun hareketleri sonrada annemin beni sürekli kv ye teslim edişi koyuyordu. Eşimin yardım etmemesine okadar alışmışımki herşeyi kendim yaparım. Normalde de pek işime başkalarını karıştırmam kendim yaparım. bugün fakülte sekreteri kızım senin kocan yokmu çocuğu okula getir götür sefer yapıyosun evin şusunu busunu ysptırcsm diye izin istiyosun bi defada eşin izin alsın gelsin koşsun dedi. Dondum biran. Herşeye kendim koşmaya okadar alışmışımki eşim geldiğinde pazara gitmeyi bile akıl etmiyorum. Yardım istesem yapmaz değil yapar ama doğumdan sonra unutmuşum onu. Allahtan benim kv fesat değil. 5 yıl önce farklı bir insandı tabi. Hala bilmişliği vardır. Artık huy olarak görüyorum. Açıkcası fikirlerine de ihtiyaç duyuyorum. Ayy çok karışık mevzular ya bu kv işleri. Çok bocalıyor insan. Üzülüyorum insanlar anneliklerini babalıklarını yaşayamıyorlar.Gelmekteki tek amacı şu gittim ilgilendim baktim demek. Annemi zorla resmen zorla yolladı 2 gün gitti annem herkese ben kaldım baktım kendi annesi kalmadı dedi. Ki annem tam 2 ay kaldı 1.5ayda ben annemde kaldım sonra. Çok doluyum bu konuda. Bide aradı uçak biletini istedi geliyorum diye. Eşime söyledm dayanamadim. Bizim için geliyor dedi bende kimseyi davet etmedim dedim. Çok doluyumda susuyor insan mecbur.
Çok şükür canım benim çok sevindim iyi olmanıza maşallah size hep iyi olun.36+0 cnm
Teşekkür ederim iyi ki daha kötü dusmedimGeçmiş olsun, dengemiz iyi değil bu ara.
Sağol canım akşamdan beri kendimi dinliyorum hafif bi kasık ağrım var simdi.belki normal cunku bugun cok yorulmustum ama ona yoruyorum istemesem de...allahim korusun yavrularını ve biziGeçmiş olsun canım, yoktur bişey telaş etme, oluyo işte...ben evin ićinde öyle saga sola çarpıp gereksiz tehlikeler geçiriyorum ki inanamazsın.
Allah kurtarsın diyorlar ya hamilelere. Ne güzel bi dua...Darısı bize insallah canımCok direndi ve allahım şükür ki kavuştuk canım maşallahımız var gerçekten yoksa onuda benide kaybedebilirlerdi doktor iyiki almışım doguma cok dar dolanmış kordon rahimde acılmış kanala girmişti zaten
Kızlar bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ya. Baş aşağıdaydı 2 hafta önce. Yoksa makat duruşunamı geçti tekrardan
Ben sürekli kasıkta hissediyorum. Ama başaşaģı. Ayaklarını nasıl başardıysa yüzüne değdiriyor ultrasonda gördükondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?