2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah bagislasin canim gozunuz aydin iyi olmaniza cok sevindim.Darisi tum hamilelerin basina.

Bi yandan seviniyorum boyle dogumlari duyunca bi yandan panik oluyorum sira bana geliyor sag salim kavusuruz insallah yavrularimiza.
Sagol Birtanem allah razı olsun darısı sizlerin basına artık panik yapma zamanına bırak herşeyi allahım dogacagı saati günü iyi biliyor

Kimse boş konusamaz 36 haftalık için cok iyiyiz şükür zaten riskimiz vardı ve kalktı ortadan yanımda suan uyuyor emzirdim yeni :) agrım oldu spinal oldum ama inan dogumdan sonra herşey unutuluyor vallahi onun yüzünü görünce bitiyor dert tasa :) darısı sizin basınıza

Sagol tatlım aynen ögle keyfini cıkarıyorum yürümek sıkıntılı yoksa ne agrı ne sızı kaldı sükür ler olsun

Cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, çok sevindim. Maşallah kilosu, boyu da çok iyi , 40 haftalıklar bile o kadar doğabiliyor gerçekten.
Cok şükür cnm evet iyiyiz maşallahımız var darısı basınıza inşallah :)

POWERHACK çok sevindim iyi olmanıza maşallah güçlü kızına kuveze bile girmemiş çok iyi doğmuş boyuyla kilosuyla masallah
Cok direndi ve allahım şükür ki kavuştuk canım maşallahımız var gerçekten yoksa onuda benide kaybedebilirlerdi doktor iyiki almışım doguma cok dar dolanmış kordon rahimde acılmış kanala girmişti zaten

Geçmiş olsun, dengemiz iyi değil bu ara.

Geçmiş olsun canım, yoktur bişey telaş etme, oluyo işte...ben evin ićinde öyle saga sola çarpıp gereksiz tehlikeler geçiriyorum ki inanamazsın.

Açıkcası sendeki o gerginliği hissediyorum. Daha doğrusu adını koyamıyordum. Çok yazık yani. Eşlerin bu konuda duyarsızlığı çok başka. Benim eşim annesini istemedim diye küstü bana. Babalığa da hazır değilmiş anlaşılan. Hiiiç yardım etmedi aksine hep eziyet etti. En çok onun hareketleri sonrada annemin beni sürekli kv ye teslim edişi koyuyordu. Eşimin yardım etmemesine okadar alışmışımki herşeyi kendim yaparım. Normalde de pek işime başkalarını karıştırmam kendim yaparım. bugün fakülte sekreteri kızım senin kocan yokmu çocuğu okula getir götür sefer yapıyosun evin şusunu busunu ysptırcsm diye izin istiyosun bi defada eşin izin alsın gelsin koşsun dedi. Dondum biran. Herşeye kendim koşmaya okadar alışmışımki eşim geldiğinde pazara gitmeyi bile akıl etmiyorum. Yardım istesem yapmaz değil yapar ama doğumdan sonra unutmuşum onu. Allahtan benim kv fesat değil. 5 yıl önce farklı bir insandı tabi. Hala bilmişliği vardır. Artık huy olarak görüyorum. Açıkcası fikirlerine de ihtiyaç duyuyorum. Ayy çok karışık mevzular ya bu kv işleri. Çok bocalıyor insan. Üzülüyorum insanlar anneliklerini babalıklarını yaşayamıyorlar.

POWERHACK kuzum msj yazmistim gormedin galiba Allaha şükür sag salim kavusmaniza Cok sevindim masallah minik prensesimize kilosuda cok iyi benm icin mis mis kokusunu icine cek öp

Geçmiş olsun canım, yoktur bişey telaş etme, oluyo işte...ben evin ićinde öyle saga sola çarpıp gereksiz tehlikeler geçiriyorum ki inanamazsın.
Sağol canım akşamdan beri kendimi dinliyorum hafif bi kasık ağrım var simdi.belki normal cunku bugun cok yorulmustum ama ona yoruyorum istemesem de...allahim korusun yavrularını ve bizi

Allah kurtarsın diyorlar ya hamilelere. Ne güzel bi dua...Darısı bize insallah canım

Kızlar bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ya. Baş aşağıdaydı 2 hafta önce. Yoksa makat duruşunamı geçti tekrardan

Biz kafasının nerde olduğunu nasıl anlıcaz hiç bilmiyorum benimde değişik yerlerden geliyor hep tepkisi. İnşallah dönmüştür baş gelişe

Ben sürekli kasıkta hissediyorum. Ama başaşaģı. Ayaklarını nasıl başardıysa yüzüne değdiriyor ultrasonda gördük ondan sanırım

Bunu anlamanın bir yolu var mı? Benimki göbek deliğinin soluna bazen birşeyi dayıyor yamuluyor karnım. Acaba popo mu ki

Canım dikkat et. Ben hala çalışıyorum ve işim gereği araca bin in merdiven çık in, gir çık bir yerlere hep risk altındayım. Bugün şoför kaza yaptı mesela öndeki arabaya vurdu, Allahtan bişey olmadı fazla. Allah korusun yavruları da bizi de

sareya canm geçmiş olsun kanama suyun filan yoksa bebek hareket ediyorsa korkma bnde 14 haftalikken gobek üstü düşmüştüm Allah korudu dikkat et bi iki gun dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…