- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.001
Evet en iyisi aslında bende eşimle konuşacağım bakalımAy en nefret ettiğim olaydır. Biz 45 günlükken yaptırdık sanırım. 3 ay dolmadan. En temizi.
Biz kafasının nerde olduğunu nasıl anlıcaz hiç bilmiyorumbenimde değişik yerlerden geliyor hep tepkisi. İnşallah dönmüştür baş gelişe
Bunu anlamanın bir yolu var mı? Benimki göbek deliğinin soluna bazen birşeyi dayıyor yamuluyor karnım. Acaba popo mu ki
Canım dikkat et. Ben hala çalışıyorum ve işim gereği araca bin in merdiven çık in, gir çık bir yerlere hep risk altındayım. Bugün şoför kaza yaptı mesela öndeki arabaya vurdu, Allahtan bişey olmadı fazla. Allah korusun yavruları da bizi de
sareya canm geçmiş olsun kanama suyun filan yoksa bebek hareket ediyorsa korkma bnde 14 haftalikken gobek üstü düşmüştüm Allah korudu dikkat et bi iki gun dinlen
Geçmiş olsun canım okuduğum kitapta hamilelikte karın büyümesi yüzünden denge bozulur düşebilirsiniz ama endişelenmeyin yazıyordu çünkü rahim su filan baya korumalıymış Darbelere karşı inşallah bir şey olmamıştır merak etme
Gecmis olsun canim. Dizlerin uzerine dustuysen bebege bir sey olmamistir. Senin korkun panigin daha cok etkilemistir bence. Sakinlesmissindir insallah
Onu da asarsin canim insallah en kisa zamanda.
Ya gecen gece benim kasiklarim da adet agrisi gibi agridi. Bi de doktor suyun ust sinira yakin, siniri gecerse erken dogum riski var demisti. Sabahi sabah ettim o gun. Benim de cantam vs hazir degil daha. Neyi ne zaman nasil yaparim eger doguruyosam diye dusundum oturup
Hala var mi ayni agri?
Çok sağolun kızlar bişey olmadı çok şükür sanci kanama falan ben aglama krizine girince sanırım o da etkilendi kıpır kıpırdi şimdi iyiyim çok dikkat etmek lazımGeçmiş olsun
Aslında ablanda kötülüğüne dememiştir cnm. Ben oğluma hamileyken gittim. Ama sağlam zeki başahılı bir psikologtu. Çoook faydasını gördüm. Psiklog dediğin zeki olacak. Beni halt edecek. Yoksa basit birinin lafları da bana basit grliyor. Etki etmiyor bendeEvet birde belki bir görüşmede olsa bi paikologa gitmek belki lohusa döneminide kolay atlatmamı sağlayabilir ablamda sağolsun moral verir gibi
Çok kötüsün şimdiden böyleysen lohusada depresyon geçirirsin zaten meyillisin dedigıcık şey. Sizlere danışabilmek anlatabilmek saçma yargı ve fikirler duymayacağımı bilmek çok güzel kızlar.. İYİKİ
Biz yapacağıZ. Ama bizim istediğimiz düğünden ziyade parti havasında. Bide adı sünnet düğünü değilde kaancelil paşanın günü diye. Tabi büyükler bişi demesin söylenmesin diye onlara sünnet düğünü deniyor artık. Bide biz istemesekte çocuklar heves ediyor. 5 yaşındaki oğlum şimdiden davetiye hazırlayıp sağa sola dağıtıyor. Bende arkadaşlarıyla gününü kutlasın istiyorum. İlkokula başlasın arkadaş edinsin öyle kutlayalım diyorum ama 2 yıl var ona daha. Zor sabreder benim kuzum.Bence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yani
Geçmiş olsun cnm. Normalde tarçın falan çok zararlı diye biliyoruz ama benim doktorum istediğin kadar iç dediBen iki oğlumu da 6 aylıkken yaptirmak istedim sünnet ilk oğlum biraz kiloluydu 6. Ayında yapmadılar 9 ayda yaptırdım. İkincisini de 6 aylık. Bunda da öyle olur bir aksilik olmazsa
Ya gelenek işte bir de o kıyafeti giymek filan çocuklara güzel geliyor tabi kreşe filan gitmiyor mu bir de okul olunca böyle şeyler yaza kalıyor çok sıcak oluyor çocuğa daha zor oluyorBiz yapacağıZ. Ama bizim istediğimiz düğünden ziyade parti havasında. Bide adı sünnet düğünü değilde kaancelil paşanın günü diye. Tabi büyükler bişi demesin söylenmesin diye onlara sünnet düğünü deniyor artık. Bide biz istemesekte çocuklar heves ediyor. 5 yaşındaki oğlum şimdiden davetiye hazırlayıp sağa sola dağıtıyor. Bende arkadaşlarıyla gününü kutlasın istiyorum. İlkokula başlasın arkadaş edinsin öyle kutlayalım diyorum ama 2 yıl var ona daha. Zor sabreder benim kuzum.
Benim son bir haftam kaldı çalışmak için gençler,bu hafta sonu da taşınıyoruz,haftaiçi bir yandan yerleşsem , sonra oturup kızımı bekleyeceğim inşallah
Ben hic sevmiyorum ya cocugun pipisi kesildi diye organizasyon yapilmasini, benim esimin de yegeni var bi tane. Dugun yapacaklar sanirim. Biraz daha akli basina gelsin de dugunu hatirlasin diye bekliyorlar. Allahtan farkli sehirlerdeyiz, yaparlarsa gitmeyi hic istemiyorum cunku.
Bilmiyorum ki benim doktor oyle dedi.Ust sinir 200dur, 200 ve uzeri oldugu zaman erken dogum riski devreye girer. Senin degerin 198 cikti. Suyu fazla oldugu zaman annede seker hastaligindan suphelenilir dedi. Ben seker yuklemesi yaptirmamistim. Aclik tokluk seker degeri istemisti. Onlarin sonuclari da normal gorunuyo, karbonhidrat alimini sınırlandır iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Ben de oyle diken ustunde oturmaya basladim. Ben de normalde rahat biriyimdir hamilelikte bi pimpirik bi sey oldum ciktim her konuda olmasa da dogum korkusu olunca bu konuda endiselendim magnezyum aliyor musun? O kalcadaki bacaktaki agrilari kesiyor. Veya zorladin mi ters bi hareket filan mi yaptin acaba? Cok gecmis olsun.
Biz de bi dolap aldik da onu hadi kuralim artik diyesiye kadar baya vakit gecti. Ben de esyalari yerlestirmemistim ayni sebeptenyikayip yerlestirmeye basladim yavas yavas artik.
Allah kolaylik versin canim. Tasinmak kolay is degil bence, cok yorma kendini
Kizlar selam 20 gun sonra sezaryen kesinlesti benim. Bebegimin onunde kordon ve plasenta var. Siz ne durumdasiniz
İnşallah canım İyi canım çok şükür iyiye gitmeye devam ediyorSagol Birtanem inş kalmıcak vuruldum son ignemide zaten kanalda cocuk sancım var baya allahım sag salim kavusurur bizi ve tüm bekleyenleri sendede güzel haberi alıyorum görüyorum allahım en kısa zamanda kızına kavusayı nasip etsin nasıl Defnemiz kilo almış daha da iyi inş
Ay canım gözünaydın yeni fırsatım oldu buraya bakmaya Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun :)Kızlar dogumdan cıktık biz herşey mükemmel küveze girmedik 49 cm 2850 bir kızım oldu bende oda iyiyiz emzirdim simdi yanımda duyuyor darısı başına artık sag salim kavusun hepinizden allah razı olsun saglıkla kalın
Canim ben zencefilli limonlu cay yapip iciyorum surekli. 2-3 tane findik buyuklugunde zencefili demlige atiyorum. Haftada 3 defa falan iisimdir hep, hicbisey olmadiBu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Tarçını mi zencefil ı mi istediğin kadar iç dediGeçmiş olsun cnm. Normalde tarçın falan çok zararlı diye biliyoruz ama benim doktorum istediğin kadar iç dedi
Ay guldum amaKızlar ,iyi ki varsınız... nerden çıktı şimdi bu dileksiniz ...içimden geldi ... hormonlar işte
Ya gelenek işte bir de o kıyafeti giymek filan çocuklara güzel geliyor tabi kreşe filan gitmiyor mu bir de okul olunca böyle şeyler yaza kalıyor çok sıcak oluyor çocuğa daha zor oluyor
Aslında hiç gündemimizde yoktu düğündü şeydi. Burda konuşulunca aklıma geldi. Oğlumu hep ilkokula başla ozaman arkadaşlarınla kutlamak daha eğlenceli olur dedik. Normalde ben kendi düğünüme insanları çağırmaya utanmıştım. Sanki para pul takacaklar diye çağırdığımı düşünürlerse diyordum.Ya gelenek işte bir de o kıyafeti giymek filan çocuklara güzel geliyor tabi kreşe filan gitmiyor mu bir de okul olunca böyle şeyler yaza kalıyor çok sıcak oluyor çocuğa daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?