2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

sareya canm geçmiş olsun kanama suyun filan yoksa bebek hareket ediyorsa korkma bnde 14 haftalikken gobek üstü düşmüştüm Allah korudu dikkat et bi iki gun dinlen

Çok sağolun kızlar bişey olmadı çok şükür sanci kanama falan ben aglama krizine girince sanırım o da etkilendi kıpır kıpırdi şimdi iyiyim çok dikkat etmek lazım

Aslında ablanda kötülüğüne dememiştir cnm. Ben oğluma hamileyken gittim. Ama sağlam zeki başahılı bir psikologtu. Çoook faydasını gördüm. Psiklog dediğin zeki olacak. Beni halt edecek. Yoksa basit birinin lafları da bana basit grliyor. Etki etmiyor bende

Diş ağrısından ölüyorum. Bu hamilelik benim bütün dişlerimi mahvetti sağolsun. Dün annem geldi mutfak dolap içlerini boşaltıp herşeyi yıkayıp silip koyduk. Oturma odasına mobilya aldık 15 gün sonra gelicekmiş. Halılarımı yıkatmaya vericem 20 si gibi. Bide perdeler filan yıkanıp temizlik yapıldımı hazırım inşallah bebişin herşeyi hazır. Hastane çantalarmız odamız süslerimiz falan. Hayırlısıyla kucağımıza aldık mı tamamdır

Ben iki oğlumu da 6 aylıkken yaptirmak istedim sünnet ilk oğlum biraz kiloluydu 6. Ayında yapmadılar 9 ayda yaptırdım. İkincisini de 6 aylık. Bunda da öyle olur bir aksilik olmazsa

Bu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Bence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yani
Biz yapacağıZ. Ama bizim istediğimiz düğünden ziyade parti havasında. Bide adı sünnet düğünü değilde kaancelil paşanın günü diye. Tabi büyükler bişi demesin söylenmesin diye onlara sünnet düğünü deniyor artık. Bide biz istemesekte çocuklar heves ediyor. 5 yaşındaki oğlum şimdiden davetiye hazırlayıp sağa sola dağıtıyor. Bende arkadaşlarıyla gününü kutlasın istiyorum. İlkokula başlasın arkadaş edinsin öyle kutlayalım diyorum ama 2 yıl var ona daha. Zor sabreder benim kuzum.

Ben iki oğlumu da 6 aylıkken yaptirmak istedim sünnet ilk oğlum biraz kiloluydu 6. Ayında yapmadılar 9 ayda yaptırdım. İkincisini de 6 aylık. Bunda da öyle olur bir aksilik olmazsa
Geçmiş olsun cnm. Normalde tarçın falan çok zararlı diye biliyoruz ama benim doktorum istediğin kadar iç dedi

Kizlar selam 20 gun sonra sezaryen kesinlesti benim. Bebegimin onunde kordon ve plasenta var. Siz ne durumdasiniz

Ya gelenek işte bir de o kıyafeti giymek filan çocuklara güzel geliyor tabi kreşe filan gitmiyor mu bir de okul olunca böyle şeyler yaza kalıyor çok sıcak oluyor çocuğa daha zor oluyor

Benim son bir haftam kaldı çalışmak için gençler,bu hafta sonu da taşınıyoruz,haftaiçi bir yandan yerleşsem , sonra oturup kızımı bekleyeceğim inşallah

Ay hadi kolay gelsin bende mobilya kokusu çıkmasını bekliyorum. Bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleşmeyi bekliyor. Onları bi halledebilsem evde ortada bişey kalmayacak. Ondan sonra da tül yıkama cam silme işleri var. Ben yapmam yardımcı alırım, yapmaya kalksam zaten eşim hayatta bırakmaz. En son şu bebek çikolatası süs işlerim kalıyor onları da halledersem inşallah. Tabi bir de nevresimler dikiliyor annemde. Yaz yaz yine bitmedi yapılacaklar

Ben daha yeni başladım magnezyuma. O da ben istedim doktordan o vermedi. Suya katılandan ilk defa dün içtim. Zaten son 10gündür kaslarımda ağrı var, dün dosya imzalarken sayfa çevirmekten bir ara elim kolum boşaldı. İnşallah öagnezyum iyi gelir.

Benim şeker üst sınıra yakın çıkmıştı ondan dolayı suyu fazla zaten. 2aydır böyle. Bende pek dikkat ettim diyemem. Zaten sende şeker var demedi sadece biraz dikkat et demişti. İnşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.

Kizlar selam 20 gun sonra sezaryen kesinlesti benim. Bebegimin onunde kordon ve plasenta var. Siz ne durumdasiniz

Hayırlısı olsun canım. Ben beklemeye devam kendi adıma. Sezeryan olmak istemiyorum, normal olmaması için bi sebep yok. En son makat gelişti tabi dönmesi lazım ama dr döner dedi belki de dönmüştür bile. Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah canım İyi canım çok şükür iyiye gitmeye devam ediyor

Ay canım gözünaydın yeni fırsatım oldu buraya bakmaya Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun :)

Bende kontrolden ciktim şimdi 2300 olmus oğlum ve hala makat geliş pozisyonunda daha vakit var dedi doktor.benim gibi minnak olcak 3kilo civari ancak olur kilosu normal dogum icin ideal olur dedi tabi dönerse.36.haftadan itibaren her hafta gidicem ve nstye girecekmişim.

Bu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Canim ben zencefilli limonlu cay yapip iciyorum surekli. 2-3 tane findik buyuklugunde zencefili demlige atiyorum. Haftada 3 defa falan iisimdir hep, hicbisey olmadi

Ya gelenek işte bir de o kıyafeti giymek filan çocuklara güzel geliyor tabi kreşe filan gitmiyor mu bir de okul olunca böyle şeyler yaza kalıyor çok sıcak oluyor çocuğa daha zor oluyor
Aslında hiç gündemimizde yoktu düğündü şeydi. Burda konuşulunca aklıma geldi. Oğlumu hep ilkokula başla ozaman arkadaşlarınla kutlamak daha eğlenceli olur dedik. Normalde ben kendi düğünüme insanları çağırmaya utanmıştım. Sanki para pul takacaklar diye çağırdığımı düşünürlerse diyordum. Bide şimdi kızımla da ilgilenmeliyim. Artık oğlum evin tek varisi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…