- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.301
Bende şiştim ya ki kilom hiç yoktu ve iştahım da Yok ekmek yemiyorum doktora on gün arayla gitmiştim tartısında 2kg almışım çıktı doktor ödem şişlik oluyor ilk aylarda dedi ama her gören kilo almısşın diyor üç aya sağlıkla girelim yürüyüş yapmak istiyorumBugün farklı bir doktora gittim. Tamamen doktor seçimimden emin olmak için. Bu doktoru daha çok sevdim. 6+4 müşüz. Tastamam 1 hafta geç döllenmişiz. Kalp atışlarımızı duyduk, sıkıntı olmadığını öğrendik. Yalnız her hafta kg alıyorum gibi tartıda fazla çıkıyorum. Böyle olan var mı? Ben ödem olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle bir kilo alımına sebep olacak beslenme düzeyine sahip değilim. Göğüslerim ve göbeğim kocamanlar. Bu kadar erken gebelikte hamile pantolonu giyme ihtiyacı hissettim resmen. İlk çocuğumu düşünüyorum ne zaman giymiştim diye. Evet erken giymiştim ama sanırım bu kadar erken değil.
Bu arada kalp atım hızı bende görünmüyor. Usg kağıdımda. Ancak düzgün bir yuvarlak değil kesemiz. Bebek de sağa konumlanmış.
Böyle teorilere inanmasam da siz yazınca bir baktım hız olayına. Kalleş usg onu yazmamış.