2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün farklı bir doktora gittim. Tamamen doktor seçimimden emin olmak için. Bu doktoru daha çok sevdim. 6+4 müşüz. Tastamam 1 hafta geç döllenmişiz. Kalp atışlarımızı duyduk, sıkıntı olmadığını öğrendik. Yalnız her hafta kg alıyorum gibi tartıda fazla çıkıyorum. Böyle olan var mı? Ben ödem olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle bir kilo alımına sebep olacak beslenme düzeyine sahip değilim. Göğüslerim ve göbeğim kocamanlar. Bu kadar erken gebelikte hamile pantolonu giyme ihtiyacı hissettim resmen. İlk çocuğumu düşünüyorum ne zaman giymiştim diye. Evet erken giymiştim ama sanırım bu kadar erken değil.

Bu arada kalp atım hızı bende görünmüyor. Usg kağıdımda. Ancak düzgün bir yuvarlak değil kesemiz. Bebek de sağa konumlanmış.

Böyle teorilere inanmasam da siz yazınca bir baktım hız olayına. Kalleş usg onu yazmamış.
Bende şiştim ya ki kilom hiç yoktu ve iştahım da Yok ekmek yemiyorum doktora on gün arayla gitmiştim tartısında 2kg almışım çıktı doktor ödem şişlik oluyor ilk aylarda dedi ama her gören kilo almısşın diyor üç aya sağlıkla girelim yürüyüş yapmak istiyorum

Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Canım üzme kendini bol bol dinlen ve dua et stres yapmak bebişlerinide üzer dualarımız seninle

:KK200::nazar: 2018 ŞUBAT ANNELERİ LİSTEMİZ :nazar::KK200:

Üye adı Yaş Şehir Son Adet Tarihi Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmi
@aplasi_89 28 Bursa 8 Mayıs 13.02.2018 ? ilk - ikiz:emir_bebek::emir_bebek: :nazar: ?
@edosko 32 İstanbul 12 Mayıs 16.02.2018 ? ilk - ikiz :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
@cilekliturta_33 36 Mersin 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
@-nemesis- 32 Eskişehir 9 Mayıs 14.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
Homely_angel Homely_angel 31 İstanbul 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
............................................................................

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Ben yokum :)
Benide yaz kuzum

Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Cnım dualarım seninle inş düzelirsin şu doktorlar yokmu hemen kötü konuşurlar sen moralını yüksek tut şekerim

@aplasi_89 28 Bursa 8 Mayıs 13.02.2018 ? ilk - ikiz:emir_bebek::emir_bebek: :nazar: ?
@edosko 32 İstanbul 12 Mayıs 16.02.2018 ? ilk - ikiz :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Homely_angel Homely_angel 31 İstanbul 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
cennet35 cennet35 25 İzmir 30 Nisan 04.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
fbtl fbtl 27 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?

cennet35 cennet35 25 İzmir 30 Nisan 04.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
fbtl fbtl 27 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
POWERHACK POWERHACK 22 İstanbul 12 Mayıs 05.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Y yalnizim35 34 Almanya 29 Nisan 03.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Tutuna Tutuna 33 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? üçüncü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Y yyllzz 31 Almanya 28 Nisan 02.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
Birdilimkek Birdilimkek 28 Bursa 5 Mayıs 09.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?
nannen1 nannen1 29 İstanbul 5 Mayıs 08.02.2018 ? ikinci :emir_bebek::emir_bebek::nazar: ?
cnsuu cnsuu 28 Ankara 5 Mayıs 10.02.2018 ? ilk :emir_bebek::nazar: ?

Back
X