- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.341
işte son durum :)
eklenmek isteyen anneler lütfen özelden bilgilerinizi yazın.
Canım mesaj yazmıştım ama tablo da göremedim mesaj mı gelmedi acaba ben mi göremedim ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte son durum :)
eklenmek isteyen anneler lütfen özelden bilgilerinizi yazın.
Canim uzme kendini olumlu düşünGünaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Üzme kendini canım inşallah bir şey olmaz bebeklerine allah yardimci n olsun ümidini kesmeGünaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Normal herhalde canım ya ara ara benimde oluyor ayaktaysam zor duruyorum hemen oturuyorum tansiyonum falanda düşüyor sanırım Bende de oluyor yaniİyi bayramlar herkese, kızlar bugün fena şekilde başım döndü , başımı zor taşıdım. 4 saattir de tam olarak kendime gelemedim, sizce normal mi bu
Günaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Canım mesaj yazmıştım ama tablo da göremedim mesaj mı gelmedi acaba ben mi göremedim ki :)
İyi bayramlar herkese, kızlar bugün fena şekilde başım döndü , başımı zor taşıdım. 4 saattir de tam olarak kendime gelemedim, sizce normal mi bu
Bende yolladımhaydi kızlar tablomuzu tamamlamak için özelden mesajlarınızı bekliyorum.
Bende yolladım
Çok sağol cnm Allah razı olsunB Berazberaz canım kanamayı görünce insanın dünyası başına yıkılıyor, haklısın ama umudumuzdur kaybetmeyelim. Burada anlatmıştım, dört ay regl kanaması gibi kanama yaşayan arkadaşım bebeğini doğurdu, büyüttü. Eğer rızkı varsa bu dünyada senin bebeğin de tutunur, büyür, doğar. Bu güzel günde hepimiz dua edelim.