2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Canim uzme kendini olumlu düşün

Günaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Üzme kendini canım inşallah bir şey olmaz bebeklerine allah yardimci n olsun ümidini kesme

İyi bayramlar herkese, kızlar bugün fena şekilde başım döndü , başımı zor taşıdım. 4 saattir de tam olarak kendime gelemedim, sizce normal mi bu

İyi bayramlar herkese, kızlar bugün fena şekilde başım döndü , başımı zor taşıdım. 4 saattir de tam olarak kendime gelemedim, sizce normal mi bu
Normal herhalde canım ya ara ara benimde oluyor ayaktaysam zor duruyorum hemen oturuyorum tansiyonum falanda düşüyor sanırım Bende de oluyor yani

Canim... kotu dusunme. moralini bozmanin ne sana ne bebisine bir yarari yok. Her kanama dusuk anlamina gelmiyor ki. burda kac arkadas kanama yasadi gecti cok sukur. insan cok uzukuyor ama bir yarari yok aksinabebisler geriliyor

Canım mesaj yazmıştım ama tablo da göremedim mesaj mı gelmedi acaba ben mi göremedim ki :)

Canım mesajın gelmiş, sadece mesajından sonra sayfaya girmediğim için henüz ekleyemedim. İlk bilgisayar karşısına geçtiğimde ekleyeceğim. Telefondan yapılmıyor çünkü. Bu Excel listesi gibi bir şey değil, bilgisayar programlamaya benzer yazılıyor, o yüzden telefondan yapamıyorum.

Sevgili anne adayları, hepimizin bayramı kutlu olsun. Bir sonraki şeker bayramını şeker gibi bebeklerimizle kutlarız inşallah.

Not: listeye eklemeleri bilgisayar karşısına geçtiğimde yapacağım. Mesaj aralarımda görmediklerim olabilir, o yüzden lütfen özelden bilgilerinizi atın ki kimseyi atlamıyım ;)

B Berazberaz canım kanamayı görünce insanın dünyası başına yıkılıyor, haklısın ama umudumuzdur kaybetmeyelim. Burada anlatmıştım, dört ay regl kanaması gibi kanama yaşayan arkadaşım bebeğini doğurdu, büyüttü. Eğer rızkı varsa bu dünyada senin bebeğin de tutunur, büyür, doğar. Bu güzel günde hepimiz dua edelim.

Baş dönmesi de olabilir belirti olarak ihtimale karşı tansiyonunu ölçtür canım, çok yüksek ya da düşükse bir doktoruna danış istersen.

Hayırlı bayramlar sevgili anneler.bende 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu.şubatın sonunda kucağıma alacağım hayırlısıyla inşallah.istenbeyen bi gebelikti önce çok üzüldüm ama şimdi alıştım sanırsam.rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.tüm anne adaylarına şimdiden hayırlı uğurlu olsun

B Berazberaz canım kanamayı görünce insanın dünyası başına yıkılıyor, haklısın ama umudumuzdur kaybetmeyelim. Burada anlatmıştım, dört ay regl kanaması gibi kanama yaşayan arkadaşım bebeğini doğurdu, büyüttü. Eğer rızkı varsa bu dünyada senin bebeğin de tutunur, büyür, doğar. Bu güzel günde hepimiz dua edelim.
Çok sağol cnm Allah razı olsun

Back
X