Lansimoh için bebeğin ağzındaki aftlara da iyi geliyor demişti benim doktorum ilk doğumda yani silmene gerek yok dedi ama ben de rahatsız olup silmistim.benim de catlaklarim var gogus ucunda doğumdan sonra mı kullanayim önce mi bilemiyorum. Doğumdan önce bebek için meme kokusunu degistiriyor diyor bazı doktorlar
Ben bi kagida yazmistim zaten hissediyorsun bi değişik olduğunu sancim geldikçe gündüz 4ten başladım yazmaya saatlerini ve süresini. .akSam 10 a doğru siklasti kağıda bi baktım ki inanılmaz düzenli aralıklarla geliyor sancılar arası kisaliyor süresi uzuyor.eşime gösterdim hadi gidelim dedim eşim bana bu kadin delirdi gözüyle baktı kagidi görünce hiç unutmuyorum.
İş hayatına başlayınca ne kadar kıskanç ve kötü yürekli insanlar olduğunu anlamışım gerçekten. Hayirlisi olsun canım bebeğin nasibiyle gelsin güzel haberler alırsın inşallah
Ya çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı bana daha çok varmış gibi geliyor.Burda kimisinin profilinde 37 haftaları bu verilen günleri gorunce heyecan oluyorum en son ben dogurcakmisim gibi hissediyorum bakalım.Sağlikla kavusursun ikizlerine inşallah canim
Benim mutfak tezgahım beyaz tabi sarariyor.misafir falan gelmicekse bekletiyorum bırakıyorum öylece 10 günde 1 ağzımi burnumu tulbentle kapatarak kullanıyorum...başka bişey çıkarmıyor çünkü onu.kipadan beyaz sirke aldım geçenlerde vileda kovasına döktüm tuvalet banyo dusakabin toz alma hepsinde kullandim cok memnun kaldim.gerçekten çok sağlıksız bu deterjanlar bi tek bulaşık makinesi için deterJan arayisindayim markettekiler çok ağır geliyor
maşallah canım bebeğin daha iyi olcak inşallah sen de kendini ihmal etme onun sana ihtiyacı var dikkat et kendine
Doğuma bi kaç gün 1 2 hafta kala böyle şiddetli ağrılar oluyor ben gerçek sancıdan günler öncesinde bi kaç defa acile gitmiştim.az kalmış olabilir doğumuna ama çok kötü olursan dinlensen bile mutlaka git doktora canim bu arada doğum günün de kutlu olsun