2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hangis hayırlısıysa sen ve bebek için öyle olsun. Almanya da sezeryan yapmıyorlar gerekmedikçe diye duymuştum da o yüzden sormak istedim.

Sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah

Dimi ya enazindan cok şükür iletişime gecebiliyoruz ay bu son aylar herseydennkorkar oldum hayırlısiyle gecsede su gunler kavuşsak artik

Dedim ya porçöz, çamaşır suyu gibi kimyasal zehir olan şeyleri ben eve sokmam. Kendime ve eşime de yapamam bunu. Mutfakta günlük temizlikte de frosch greyfurtlu kullanıyorum. Frosch un diğer ürünleri de güzeldir, öyle boğazını filan yakmaz.

Bir gün daha büyümüş göreceksin iyi olsunlar da boşver sonra görelim. Benim de Çarşamba randevu bakalım.

Benim de çok kafamı kurcalıyor, emzirme eğitiminde de kesinlikle krem sürmeyeceksin dediler, kokuyu değiştirir bebeği memeden uzaklaştırır dediler. Anneme sordum hiç bişi kullanmamış, sadece her emzirme öncesi karbonatlı suyla sildim diyor. Hem bebeğin ağzında pamucak filan da olmazmış karbonatlı su sayesinde.

Ayyyyy esimin dogum gunu, bizimki de 23 ocakta gelse ayni gun diye esim sevincten bayilirdi heralde :) ama mumkunse daha gelmesin benimki o tarihte:) 12 subattan sonra heran alabilirim diuor doktor bana bakalim kova burcunu yakalayabilecekmiyiz :)

Benim Doğum günüm de 13 Şubat :) bakalım tutturabilecek mi minik adam :)

Bebişe çok sevindim, güzel haberlerini duymak emin ol bizi de çok rahatlatıyor. O gün akıntı yazdığında tahmin etmiştim neyseki geçici bir şey. Şimdi kendine de iyi bakmalısın. Vücuttan iltihap atan besinleri ve meyveleri de araştır bence.

Bugün ayrıntılı ultrasona girdim suyum hala sınırda ve kesenin bir tarafında yok diğer tarafa yığılmış .anı bir durumda hemen yoksada 10 gün sonra alacaklar bebeği

Böyle bir şey hiç duymamıştım, su değil mi bu çalkalanmıyor mu içerde gibi düşünüyor insan. Neyse nasıl olsa artık gününü yakaladın, bundan sonra doğsa da sorun olmaz.

Nice güzel yaşların olsun canım eşin ve evladınla birlikte mutlu bir ömür sür.Geçmiş olsun cnm fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir

Nice güzel yaşların olsun canım eşin ve evladınla birlikte mutlu bir ömür sür.Geçmiş olsun cnm fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir
Tesekkur ederim canim evet olabilir çünkü dün eşimle temizlik yaptık yoruldum biraz ondan da olmuş olabilir. Hala tam rahatlamadim ama sabaha göre çok daha iyiyim şükür

Martta doğum yapacak bir arkadaşım var oda hep kafasının midesine baskı yaptığından şikayetçiydi doktor bu muayene o popişi senin velet dönmüş demiş inş oda efsunun popiştir

Ay benimki de mideme ve hatta kaburgama baskı yapıyor gibi, kaburgam batıyor benim o derece. Acaba döndü mü ki kızçem inşallah dönmüştür

Birdilimkek doğum günün kutlu olsun

Sağlıkla huzurla bebicikle mutlu yılların olsun. En güzel günlerini bundan sonra yaşarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…