2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın ben hala depresifim üff sıkılıyorum sanki içim daralıyor :ruh:

Ağlamak ve uyumak istiyorum birazda sinir var hamilelik depresyonu filan mı acaba :uykucu::ukala:

Günaydın annişler napiyosunuz bakiim.. Ben saat 5.30 da uyandım malum akşam dayanamayip erken yatıyorum erkenden kalkiyorum sevdim ben bu işi:)) bir de karnimda acayip kramplar oluyo sizin de başladı mi gebeligin ilk haftalari gibi degil. Dönerken çok gülerken öksürüp hapsirirken bütün karin bölgem kısım kısım kasiliyor. Ben çok gülen biriyim şimdiden çok zorlaniyorum. Eşim aksam yatakta komik bisey söyledi gülmek yeribe agladim neredeyse kalktim agridan gülemedim:)))

Bende de ayni durum mevcut. Ozellikle uatarak gulerken ya da oksururken ayaktada kendimi soyle bi buzup oyle oksuruyorum :) gecer insallah bu da :)

Kozlar iki gundir lekelenm var moralim.col.cok.bozuk: ( dun bir.doktor.buldul.alel acele keseyi.gordu 6 milim.dedi hch 2800 progosgon.verdi.yolladi.icime.siedi.pek.bugun artti lekelenme : (
Geçmiş olsun bende de oldu progestan iç dinlen dedi kahverengiyse korkma hemen hemen herkeste oldu içini ferah tut

Kozlar iki gundir lekelenm var moralim.col.cok.bozuk: ( dun bir.doktor.buldul.alel acele keseyi.gordu 6 milim.dedi hch 2800 progosgon.verdi.yolladi.icime.siedi.pek.bugun artti lekelenme : (

Yapilacak herseyi yapmis doktorun canim. Prgestan i ic ve dinlen, cogumuzda ara ara lekelenme oldugunda ayni seyleri yaptik. moralini yuksek tut bise olmaz Allahin izniyle

Günaydın canım evet hapsurmaya oksurmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor demekki bu haftalarda olan bişey bebisler büyüyor tabi
Insallah sagliklidirlar. Benim doktor kalp atışını duydu ve bir ay sonraya randevu verdi sinir oldum ya cok merak ediyorum bebegimi insallah her sey yolundadir. Ayin 10 undan sinra baska doktora gidecegiz ben o doktorun keufini bekleyemem

Bende de ayni durum mevcut. Ozellikle uatarak gulerken ya da oksururken ayaktada kendimi soyle bi buzup oyle oksuruyorum :) gecer insallah bu da :)
Aynen ya :) hapsiracagim zaman once kendimi tutup en saglam pozisyonu alip öyle hapsiriyorum:)) ne guzel ya bebeklerimiz varlığını hic unutturmuyorlar:)

Insallah sagliklidirlar. Benim doktor kalp atışını duydu ve bir ay sonraya randevu verdi sinir oldum ya cok merak ediyorum bebegimi insallah her sey yolundadir. Ayin 10 undan sinra baska doktora gidecegiz ben o doktorun keufini bekleyemem
Bende kalp atışını duydum 3 hafta sonra gel dedi ilk gebeliktede 3 haftada bir çağırıyordu dr ben bi bahane bulup gidiyordum erkenden :)

Günaydın ben hala depresifim üff sıkılıyorum sanki içim daralıyor :ruh:

Ağlamak ve uyumak istiyorum birazda sinir var hamilelik depresyonu filan mı acaba :uykucu::ukala:
Canım ayni durum bende de mevcut.sanirim hormonlardan kaynaklaniyor surekli bebege bisey olacak hissi kapliyor icimi canim bisey yapmak istemiyor. Acik hava park gibi yerler iyi geliyor

Bende kalp atışını duydum 3 hafta sonra gel dedi ilk gebeliktede 3 haftada bir çağırıyordu dr ben bi bahane bulup gidiyordum erkenden :)
Benimki elinden gelse doguma kadar gelme diyecek.. Çok yoğun bir doktor özel hastane ama millet deli gibi kapilarinda bekliyor. Valla ben şimdiden çok bunaldim. Hamileligimi rahat gecirmek istiyorum bu doktor stresten baska bisey degil.

Günaydın kızlar
Bende bugün tsh düşüşünü kafama taktım . Bir hafta önce 7.7 iken 2.2. Oldu bir hafta sonra bende bebeğe bişey mi oldu da düştü diye düşünmeye başladım. Çünkü gebelikte başlıyor tsh sorunu bende. İkinci gebeliğimde başladı gebelikten sonra düzeldi 3. Gebelikte ilk kan verdim yüksek bir hafta sonra düştü. Kafam karıştı ne düşünmeliyim

Ilk gebelikte bende iki haftada bir gidiyordum meraktan. Doktor alismisti artik sana 1 ay sonra gel dicem ama gelcen zaten haftaya diyordu. Bunda daha rahatim :) bakalim :)

Benimki elinden gelse doguma kadar gelme diyecek.. Çok yoğun bir doktor özel hastane ama millet deli gibi kapilarinda bekliyor. Valla ben şimdiden çok bunaldim. Hamileligimi rahat gecirmek istiyorum bu doktor stresten baska bisey degil.

Aman o stres cekilir mi. Eminim bulundugun yerde baska iyi doktorlarda vardir. Bence de degistirsen rahat edersin.

Günaydın kızlar
Bende bugün tsh düşüşünü kafama taktım . Bir hafta önce 7.7 iken 2.2. Oldu bir hafta sonra bende bebeğe bişey mi oldu da düştü diye düşünmeye başladım. Çünkü gebelikte başlıyor tsh sorunu bende. İkinci gebeliğimde başladı gebelikten sonra düzeldi 3. Gebelikte ilk kan verdim yüksek bir hafta sonra düştü. Kafam karıştı ne düşünmeliyim
Günaydın Tutuna Tutuna tsh hormonu değişkenmiş strese bağlı olarak da fark ediyormuş İnan laboratuvar bile fark edermiş ben ilk yaptırdım 4 çıktı bi hafta sonra 5,63 çıktı üç gün sonrasında 3,51 en son üniversite hastanesinde yaptırdım doktor hamilelikde hormonların tiroid hormonunu yükselttiğini ilaçla kontrol altına alınacağını söyledi ki sen daha önce yaşamışsın yani diyeceğim o ki kafana takma değerin düştüğüne sevin bakayım bende Temmuz 15 de gideceğim son durum Ne bilmiyorum Allah herkese şifa versin

Aman o stres cekilir mi. Eminim bulundugun yerde baska iyi doktorlarda vardir. Bence de degistirsen rahat edersin.
Cok var kuzum karar vermeye calisiyoruz. Eski doktorum benimle arkadas gibiydi vatsapptan kendisi mesaj atıyordu nasilsin diye eşli gitmeyince kocan gelmedi selam soyle ona da falan derdi. Ben hastaneden randevu almazdim kendisi vatsaptan ben senin icin şu tarihte şu saate randevu yazdirdim derdi.. Her tür doktor var valla ben de en kotusune gitmisim heralde bu gebelikte

Kızlar mutlu pazarlar. Perşembe doktoruma gittim.keseyim gördü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.bebişi göremedi olur bu haftalarda dedi mide bulantısı baş ağrım zirve yapmış durumda. Benden haberler böyle

Arkadaşlar birkaç yerde tahlillerin sağlık ocağında yapılabileceğinden bahsetmişsiniz. Ben hiç tavsiye etmiyorum. Oğlumda sağlık ocağında kan verdim tsh yüksek çocuğunda zeka geriliği olacak dediler. Hemşirenin biri bazen yanlış sonuçlar gelebiliyor tekrar gönderelim dedi. Tekrar kan verdim gene yüksek çıktı. Çok panik yaptırdılar. Özele gittim endokrinciye. Doktor sağlık ocağının testlerini eline bile almadı tekrar tahlil istedi ve hepsi normal çıktı. Benzer bir olay başka şehirde yeğenimde oldu. Doğumdan sonra topuk kanı alınmıştı ve gene yanlış sonuç çıkmıştı. Boşuna çocuklarınızın ve kendi canınızı acıtmayın derim. Gene de siz bilirsiniz. Bazen doğru sonuçlar veriyo olabilir ama yanlış sonuç olasılığı daha yüksek.

Back
X