- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.621
Ya aslında bebek bezi , göğüs pedi , terlik , gibi eksikler var zaten. Yarın alacağım inşallah onları da alınca yerlestirecegim kısmetse . Artık zamanı ..Bence hazırla canım sonradan sonraya eksik çıkıyo. Benim hazıe sözde ama daha doğuma giderken koyacağım şeylerin listesini yaptım
Canım dikkat et yine takipte ol . Bende merak ediyorum aslında. Doğum sancısı yaşayanlar nasıl oluyor tarif eder misinizKızlar iyi geceler
Bugün akşam 6 da sancım oldu adet sancısı gibi
Sonra akşam 8de 10da ve az önce oldu.
2 saatte bir gelmesi beni düşündürdü
Sizce doğum sancısı olabilir mi
Şimdi gece 2 de olacak mı diye beklicem
Aynen yaşayanlar bize bi tarif etsin lüüüttfeeenCanım dikkat et yine takipte ol . Bende merak ediyorum aslında. Doğum sancısı yaşayanlar nasıl oluyor tarif eder misiniz
Kızlar süt stresle azalır belki ama kesilmez. Çok stresliyim sütüm kesilecek diye düşünmeyin lütfen. Kesilecek derseniz kesilir.
Bu arada dün geceyle bugün bebeklerde sıkıntı var galiba.kıZım gece uyumadı emzikle durdu ben o arada 1 er saat kadar gözüm kapslı dinlendim desem yeridir. Sabahtan beride uyumadı. Uyuyor tam odadan çıkacağım vıyaklamaya başlıyor. Sadece memede durdu tüm gün. Banyoda da mayışıyor sma uyutunca gene kalkıyor. Dün dışarda fazla durduk ondanmı acaba fiyorum. Şimdi yastığa yüzüstü yatırdım uyudu. Düz yatırırssm uyanacak gibi. Ama çıkmıyo gaz
Bugün oğlumun doğum günüydü. Evvelsigün okulda bugün evde kutladık. Dünyanın adeti çıkarılıyor gıcık oluyorum. Doğumhünü çocukları arkadaşlarına hediye dağıtıyormuş. Masa konsept örtü cart curt hiç sevmediğim işler sma oğlum çok hevesliydi 4 aydır gün sayıyordu arkadaşlarıma şunu alacağım bardaklarım şundan olacak vs fiye sayıklıyordu. Çocuk mutlu klsun fiye kaç gündür ona uğraştık nihayet bitti.
Kızlar iyi geceler
Bugün akşam 6 da sancım oldu adet sancısı gibi
Sonra akşam 8de 10da ve az önce oldu.
2 saatte bir gelmesi beni düşündürdü
Sizce doğum sancısı olabilir mi
Şimdi gece 2 de olacak mı diye beklicem
Ya aslında bebek bezi , göğüs pedi , terlik , gibi eksikler var zaten. Yarın alacağım inşallah onları da alınca yerlestirecegim kısmetse . Artık zamanı ..
Arkadaşlarıma sorayım diyorum ama hepsi sezaryen oldu kendimiz tecrübe edicez sanırımBende de hiç bu parti kafaları yok. Görümcem çok istedi baby shower yapalım diye yapmadım sevmiyorum. Çocuğun doğum gününü de aile arasında kutlarım herhalde. Ama tabi okula başlayınca işler değişiyor. Çocuklar birbirinden görüp isteyecektir. Doğum günü kutlu olsun canım Kaan’ın, mutlu sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun
Canım belki doğum sancısıdır da 2 saatte birse çok aralıklı şimdilik. 10dakikaya falan düşerse doğum yaklaşıyor galiba. Bunu tecrübeli anneler bilir biz doğurmayanlar ne desek boş
Benim çantada da çorap saç maşası makyaj malzemelerim kişisel bakım malzemelerim filan eksik. Yarın koyucam onları da artık. Göğüs kalkanı ve biberonu da yıkayıp koymam lazım. Bir de kağıt havlu ıslak mendil filan başka bir çantaya koyucam yanımıza alırız lazım olacaktır. Biraz daha sayarsam ne koymuşum ki zaten diyicem
Ay vallahi iyi ki saydın bunları unutmuşum bile . Onları da aklıma getireyim de koyarım bende.Bende de hiç bu parti kafaları yok. Görümcem çok istedi baby shower yapalım diye yapmadım sevmiyorum. Çocuğun doğum gününü de aile arasında kutlarım herhalde. Ama tabi okula başlayınca işler değişiyor. Çocuklar birbirinden görüp isteyecektir. Doğum günü kutlu olsun canım Kaan’ın, mutlu sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun
Canım belki doğum sancısıdır da 2 saatte birse çok aralıklı şimdilik. 10dakikaya falan düşerse doğum yaklaşıyor galiba. Bunu tecrübeli anneler bilir biz doğurmayanlar ne desek boş
Benim çantada da çorap saç maşası makyaj malzemelerim kişisel bakım malzemelerim filan eksik. Yarın koyucam onları da artık. Göğüs kalkanı ve biberonu da yıkayıp koymam lazım. Bir de kağıt havlu ıslak mendil filan başka bir çantaya koyucam yanımıza alırız lazım olacaktır. Biraz daha sayarsam ne koymuşum ki zaten diyicem
Allah yardimcimiz olsun kuzum bos ver bu insanlarla bas edemeyiz Allah var Allaha havale ediyorum bnde bnmde lohusalik donemimi zehir ediyorlar ve halada devam ediyirlar bn artik arayi actim ne onlar gelsin nede bn onlara gidim en iyisi uzak durmak diyirum da ama onlar yuzsuzler utanmadan gelirler senin şansın hala sutun var sakın sakın stres yapma guzel uykunu al bol su ve morel lazim kuzunun rizki sutunu onlarin yuzunden kacirma tatlimSenin yaşadıklarını da biliyorum cnm. Bende de benzeri bir durum var. Lohusalık dönemim gözyaşı dökerek geçti. Allaha havale ettim. Sen de kendini hiç üzme. Bebeklerimiz daha önemli.
Durmadan hareket edip karnını delercesine tekmeler atip hareket etsin de gör senHahhaha ay dur heycandan felan doğurursam belki izleyim bari
Inşallah Gönlüne göre olur herşey canım:)hayırlı haberle gel inşallah...Yarın çatı muaynem var kızlar dua edin banaHerşeyin rengi yarın belli olucak
Bende de hamilelikten dolayi bobrekte genisleme var. Kalici hasar olabilir demedi doktor ama korkuyorum. Gelismeleri yazarsan cok sevinirim canim.Kızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
canim benim ilk dogumumda soyle oldu.1 hafta boyunca hic gecmeyen kalca agrim vardi.yurumekte dahi zorlaniyordum.gece 1 de regli sancisi gibi hafifhafif sancilarim oldu.gecee 4 gibide wc giderken suyum geldi.duş aldiktan sonra hastaneye gittik.2 cm aciklik varrdi.ogleden sonra 4 dede suni sanci ve epidural destegiyle oglusum dunyaya geldi.Aynen yaşayanlar bize bi tarif etsin lüüüttfeeen
yan yatma yastigini tavsiye eederim. oglumda kullandiiim cok memnun kaldim.Kızlar bebeği beşikte mi yatırıyosunuz yanınzda mı? Ben beşiğe koyunca çok huzursuzlanıyorum ya kusarsa vs diye
Hepsini yaptım bakalım hurmayı bende 36 dan beri yiyorum. Ama hareket yoktu hamileliğim boyunca yattım. Belki vücuda farklı gelip tepkime olarak doğurursamKız öyle hareketle doğsa benimki bu haftaya bile kalmazdı. Ben hem pilatese gidiyordum bu haftaya kadar yeni bıraktım hem de çalışırken günde rahat 8bin adımım merdiven inip çıkmalarım vardı. Squat filan şurda dursun pilateste daha ne hareketler yapıyordum. Yani rahatça yapın hemen doğurulmuyor
Benim 26şubat son günüm usg’ye göre. Sat’a göreyse 3mart aslında. Bebeğim baştan beri 5gün önde gidiyor o yüzden dr öne çekmişti benim tarihi. Zaten bıugün böbrek genişlemem olduğunu öğrendim büyük ihtimalle 1hafta içinde doğumum olabilir. İnşallah seninki de kendiliğinden erken gelir de kalmaz o tarihe.
34haftadan beri yiyorum ben hurmayı. her gün en az 3tane yedim. Sıcak duşu da bir haftadır yapıyorum ağrıma iyi geliyor diye. Squatı da pazartesi pilateste yapmıştım ama doğum yok henüztabi olmayacak anlamına gelmez. Bence hepimiz yapmalıyız bunları.
Böbreğim genişlemiş canım bugün farklı doktora gittim baktı direk usgde anladı. İlerlemiş de. Bir haftaya doğum olabilir dedi üroloji doktoru çok beklememeliymişim. Pazartesi başka doktor görüşü alıcam bakalım ne diyecek.
Valla bıraktım zaten artık akışınaKız öyle hareketle doğsa benimki bu haftaya bile kalmazdı. Ben hem pilatese gidiyordum bu haftaya kadar yeni bıraktım hem de çalışırken günde rahat 8bin adımım merdiven inip çıkmalarım vardı. Squat filan şurda dursun pilateste daha ne hareketler yapıyordum. Yani rahatça yapın hemen doğurulmuyor
Benim 26şubat son günüm usg’ye göre. Sat’a göreyse 3mart aslında. Bebeğim baştan beri 5gün önde gidiyor o yüzden dr öne çekmişti benim tarihi. Zaten bıugün böbrek genişlemem olduğunu öğrendim büyük ihtimalle 1hafta içinde doğumum olabilir. İnşallah seninki de kendiliğinden erken gelir de kalmaz o tarihe.
34haftadan beri yiyorum ben hurmayı. her gün en az 3tane yedim. Sıcak duşu da bir haftadır yapıyorum ağrıma iyi geliyor diye. Squatı da pazartesi pilateste yapmıştım ama doğum yok henüztabi olmayacak anlamına gelmez. Bence hepimiz yapmalıyız bunları.
Böbreğim genişlemiş canım bugün farklı doktora gittim baktı direk usgde anladı. İlerlemiş de. Bir haftaya doğum olabilir dedi üroloji doktoru çok beklememeliymişim. Pazartesi başka doktor görüşü alıcam bakalım ne diyecek.
Aynen canım biran önce hazırla kurtul ne olur ne olmazYa aslında bebek bezi , göğüs pedi , terlik , gibi eksikler var zaten. Yarın alacağım inşallah onları da alınca yerlestirecegim kısmetse . Artık zamanı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?