2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar süt stresle azalır belki ama kesilmez. Çok stresliyim sütüm kesilecek diye düşünmeyin lütfen. Kesilecek derseniz kesilir.
Bu arada dün geceyle bugün bebeklerde sıkıntı var galiba. kıZım gece uyumadı emzikle durdu ben o arada 1 er saat kadar gözüm kapslı dinlendim desem yeridir. Sabahtan beride uyumadı. Uyuyor tam odadan çıkacağım vıyaklamaya başlıyor. Sadece memede durdu tüm gün. Banyoda da mayışıyor sma uyutunca gene kalkıyor. Dün dışarda fazla durduk ondanmı acaba fiyorum. Şimdi yastığa yüzüstü yatırdım uyudu. Düz yatırırssm uyanacak gibi. Ama çıkmıyo gaz
Bugün oğlumun doğum günüydü. Evvelsigün okulda bugün evde kutladık. Dünyanın adeti çıkarılıyor gıcık oluyorum. Doğumhünü çocukları arkadaşlarına hediye dağıtıyormuş. Masa konsept örtü cart curt hiç sevmediğim işler sma oğlum çok hevesliydi 4 aydır gün sayıyordu arkadaşlarıma şunu alacağım bardaklarım şundan olacak vs fiye sayıklıyordu. Çocuk mutlu klsun fiye kaç gündür ona uğraştık nihayet bitti.

Kızlar iyi geceler
Bugün akşam 6 da sancım oldu adet sancısı gibi
Sonra akşam 8de 10da ve az önce oldu.
2 saatte bir gelmesi beni düşündürdü
Sizce doğum sancısı olabilir mi
Şimdi gece 2 de olacak mı diye beklicem

Bence hazırla canım sonradan sonraya eksik çıkıyo. Benim hazıe sözde ama daha doğuma giderken koyacağım şeylerin listesini yaptım
Ya aslında bebek bezi , göğüs pedi , terlik , gibi eksikler var zaten. Yarın alacağım inşallah onları da alınca yerlestirecegim kısmetse . Artık zamanı ..

Canım dikkat et yine takipte ol . Bende merak ediyorum aslında. Doğum sancısı yaşayanlar nasıl oluyor tarif eder misiniz

Bende de hiç bu parti kafaları yok. Görümcem çok istedi baby shower yapalım diye yapmadım sevmiyorum. Çocuğun doğum gününü de aile arasında kutlarım herhalde. Ama tabi okula başlayınca işler değişiyor. Çocuklar birbirinden görüp isteyecektir. Doğum günü kutlu olsun canım Kaan’ın, mutlu sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun

Canım belki doğum sancısıdır da 2 saatte birse çok aralıklı şimdilik. 10dakikaya falan düşerse doğum yaklaşıyor galiba. Bunu tecrübeli anneler bilir biz doğurmayanlar ne desek boş

Ya aslında bebek bezi , göğüs pedi , terlik , gibi eksikler var zaten. Yarın alacağım inşallah onları da alınca yerlestirecegim kısmetse . Artık zamanı ..

Benim çantada da çorap saç maşası makyaj malzemelerim kişisel bakım malzemelerim filan eksik. Yarın koyucam onları da artık. Göğüs kalkanı ve biberonu da yıkayıp koymam lazım. Bir de kağıt havlu ıslak mendil filan başka bir çantaya koyucam yanımıza alırız lazım olacaktır. Biraz daha sayarsam ne koymuşum ki zaten diyicem

Bugünün benim için tek olumlu yanı bebeğin doğum pozisyonu almış dedi dr. İnşallah kendiliğinden bi iki güne gelsin yavrukuşum da anasını bu ağrılardan kurtarsın

Arkadaşlarıma sorayım diyorum ama hepsi sezaryen oldu kendimiz tecrübe edicez sanırım

Ay vallahi iyi ki saydın bunları unutmuşum bile . Onları da aklıma getireyim de koyarım bende.

Senin yaşadıklarını da biliyorum cnm. Bende de benzeri bir durum var. Lohusalık dönemim gözyaşı dökerek geçti. Allaha havale ettim. Sen de kendini hiç üzme. Bebeklerimiz daha önemli.
Allah yardimcimiz olsun kuzum bos ver bu insanlarla bas edemeyiz Allah var Allaha havale ediyorum bnde bnmde lohusalik donemimi zehir ediyorlar ve halada devam ediyirlar bn artik arayi actim ne onlar gelsin nede bn onlara gidim en iyisi uzak durmak diyirum da ama onlar yuzsuzler utanmadan gelirler senin şansın hala sutun var sakın sakın stres yapma guzel uykunu al bol su ve morel lazim kuzunun rizki sutunu onlarin yuzunden kacirma tatlim

Hahhaha ay dur heycandan felan doğurursam belki izleyim bari
Durmadan hareket edip karnını delercesine tekmeler atip hareket etsin de gör sen bu sefer anam yeter dersin bebise yeri rahat gelmiş demek anne karnında hareketli olan bebek bana göre uyku da uyumaz doğru düzgün belki de sakin bi bebek olcak seninki

Kızlar bebeği beşikte mi yatırıyosunuz yanınzda mı? Ben beşiğe koyunca çok huzursuzlanıyorum ya kusarsa vs diye

Bende de hamilelikten dolayi bobrekte genisleme var. Kalici hasar olabilir demedi doktor ama korkuyorum. Gelismeleri yazarsan cok sevinirim canim.

Aynen yaşayanlar bize bi tarif etsin lüüüttfeeen
canim benim ilk dogumumda soyle oldu.1 hafta boyunca hic gecmeyen kalca agrim vardi.yurumekte dahi zorlaniyordum.gece 1 de regli sancisi gibi hafifhafif sancilarim oldu.gecee 4 gibide wc giderken suyum geldi.duş aldiktan sonra hastaneye gittik.2 cm aciklik varrdi.ogleden sonra 4 dede suni sanci ve epidural destegiyle oglusum dunyaya geldi.

Hepsini yaptım bakalım hurmayı bende 36 dan beri yiyorum. Ama hareket yoktu hamileliğim boyunca yattım. Belki vücuda farklı gelip tepkime olarak doğurursam

Valla bıraktım zaten artık akışına ne zaman gelmek istiyosa canı ozman gelsin gelmezse de sezeryan olursam yine yapcak bişey yok simdiden dediğim dedik bebeler oldularbi tarafını da yirtsan ben ne zaman istersem ozaman gelirim Sen istediğini yap diolar valla büyüyünce napcam bakalım ben bu kızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…