2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende halaa 2. bebisimi beklemedeyim.
40 +4 dum bugun.agrilar kasilmalarim var .fakaat hala bi acikligim yok.
doktorum pazartesi sabah suni sanci verip dogumu baslatalim diyor.acilma olmadan baaslanirmiki .
2. bebekler erken dogar diye bisi yokmus megersem.
bugun cok yurudum cok hareket ettim insallah faydasi olur.
bide iliskiye girmekte dogumu hizlandirimis sanirim,onuda denedik bakalim .insalllah ise yarar

belirsizlik cok zormus .hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eetsin Allahim biann once

Normal de çok hareketli kemiğime dayanır bi orda poposu bi diğer tarafta canımı yakıyo bu seferde acaba neden bu kadar çok hareketli diyorum galiba benim biraz psikolojim bozuldu

Maşallah canım Allah bağışlasın darısı bize

Normal de çok hareketli kemiğime dayanır bi orda poposu bi diğer tarafta canımı yakıyo bu seferde acaba neden bu kadar çok hareketli diyorum galiba benim biraz psikolojim bozuldu
Hepimizin bozuldu canım:) işte hareket ettikleri zaman da can yakıyorlar çünkü yerleri çok dar senin kanaldaysa ondan da azalmış olabilir benim daha tam inmedi ondan kıpır kıpır belki de...az kaldı ama ya okadar bekledik senin 2 haftadan bile az kalmış 40 hafta bitmesine benim 13 gün 2 hafta diyim önümüzdeki hafta değil sonraki hafta bugün belki kucağımda olcak ama dr 40 haftayi gecirirse normal dogum icin bilmem dogum hakkinda bisey konusmuyo hic erken diyo hep :)aylari saydık valla 2 hafta nedir ki bi bakarsan...sen benden önce alırsın kucağına ama:)

İnşallah canım. Kendimi çok kasıyorum daha şimdiden. Duştan çıktım şimdi kendimi garip hissediyorum bide muayneden sonra doğumum başlarsa diyede düşünmüyor değilim
2 gunde 1 muayene oluyorum alttan.ve doktorum surekli ittirerek muayene ediyor.dogumu baslatmak icin .ama pek bi etkisi olmadi .Allah ne zaman uygun gorduyse ozaman gelicek bebislerimiz .
hayirli agrisiz dogumlarimiz olsun insallah

Bende hiç bi belirti yok canım. Yalancı sancı bile çıkmıyo. Doktor direk suyun da gelebilir ozaman biraz daha zor olur dedi. Nerdeyse 2 haftadır kanalda dedi doktor ama hareketleri yeni azaldı daha gerçi şimdi şükür yine oynuyo ama çok korkuyorum ben 9 ay boyunca bebeğimi kaybetme korkusu mahfetti beni. E bide eşim uzakta düzgünce hamileliğimi geçirip naz bile yapamadım. Hayırlısıyla şu günlerimiz sağlıkla geçsinde belki aynı gün doğururuz belli olmaz

Bence senin az kaldı doguma dediydin dersin:) yalancı sancı çıkmasa bile aniden de sancılanabilirsin suyun gelir canım orası hiç belli olmaz hem korkma artik bu zamana kadar Allah korumuş artik biseycik olmaz..valla işte sağları solları belli olmaz canim o yüzden taktikca gelmezler sipalar:) düşünme akışına bırak artık ben öyle yapıyorum:) ipleri şimdiden aldı eline benim zilli :)amaaan sanki benim eşim yanimda da çok mu faydası var canım akşamdan akşama geliyo eve...askerlik biter ondan sonra hep yanınızda olur onu hiç takma sende lohusayken yaparsin azcik naz :)

İnşallah canım kucağıma alana kadar geçmez bu korkum gibi. Bugün squat felan yaptım biraz sıvak suda oturdum. Bi atak bekliyorum ama nasip işi artık keyifleri nezaman isterse ozaman gelicekler. Biz istediğimiz kadar uğraşalım

mucka Evet canım sonrada okudum inşallah bebeğin le di isteğiyle en kısa zamanda gelir sabah akşam yürümeye çalışsan aslında en çok açılma sağlayan yürümekmiş. Bel ağrın olur biraz ama bende yoga yaptım baştan beri senin gibi çok hareketliydim en iyisi yürümek diyor herkes .

Ye canım ben 36 dan beri yiyorum yalancı sancı bile yok. Aldığım hurma bitti tık yok biran önce hallet canım yinede ufaklıkların ne zaman gelceği belli olmaz
Kızlar ananas yemenizi tavsiye ederim. tabi herkes de işe yarayacak diye birşey yok ama burada her doğum yapan,benim bebeğim ananas bebek diyor. Ben amerikada yaşıyorum da, burda da böyle birşey var mesela, ama burada da hurma yiyorlar, ona ek olarak ananas ve nar tüketiorlar. Bilginize

Kızlar merhaba, bir türlü giremedim. Bu hafta fırtına gibi geçti... önce süt ve emme ile uğraştık. Sonra ben çok ağır bir kanama yaşadım derken zaman olmadı.

Şimdi geriye doğru ateş uyanana kadar okumaya çalışacağım.

Bu sürede Doğum yapan bebeğine kavuşan arkadaşlar, şu an hepinizi daha bir duygusal ve evlat kokusunun anlamını öğrenmiş olarak tebrik ediyorum. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun.

Aynen yaşayanlar bize bi tarif etsin lüüüttfeeen

Asu1677

Kızlar bence Doğum sancısı da biraz kişisel bir durum. Örneğin benimki hiç de adet ağrısına benzemiyordu. Hani son haftalarda karnımız kasılıp sertleşiyor ya, onun çok daha şiddetli ve uzun süren halini düşünün. Ve ağrılı, kramplı halini. İşte öyle başladı benim.

Gece 01:00 gibi yattım kitap okudum, hiç bir şeyim yoktu. 03:30 gibi bir anda yukarıda anlattığım gibi bir kasılmayla uyandım. Önce yatakta izledim, bir saat kadar oyalandım. O zaman daha hafifti. Sonra zaman tutmaya başladım ve benim sancılarım 6-7 dakika arayla başladı. Öyle 15-20 dakikalarla başlayıp, azalarak gitmedi araları. Nitekim 07:30 da hastaneye gittiğimde 3 cm açılmıştım. O andan sonra çok şiddetlenerek gitti kramplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…