- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.661
İnşallah çünkü berbat bir acı. Sezeryan acima denk geliyor hatta bazen daha çok oluyor ..Ben bazen hergün bazende 2 güne bir lansinoh sürüyorum 2 haftadıe inşallah faydasını görürüm canım
Geçmiş olsunKızlar merhaba, bir türlü giremedim. Bu hafta fırtına gibi geçti... önce süt ve emme ile uğraştık. Sonra ben çok ağır bir kanama yaşadım derken zaman olmadı.
Şimdi geriye doğru ateş uyanana kadar okumaya çalışacağım.
Bu sürede Doğum yapan bebeğine kavuşan arkadaşlar, şu an hepinizi daha bir duygusal ve evlat kokusunun anlamını öğrenmiş olarak tebrik ediyorum. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun.
Reflu yatagi aldim ben. Yan yatiriyorum zatenn yan yatis yastiklariyla destekli.Kızlar bebeği beşikte mi yatırıyosunuz yanınzda mı? Ben beşiğe koyunca çok huzursuzlanıyorum ya kusarsa vs diye
Bende de hamilelikten dolayi bobrekte genisleme var. Kalici hasar olabilir demedi doktor ama korkuyorum. Gelismeleri yazarsan cok sevinirim canim.
İnşallah canım. Kendimi çok kasıyorum daha şimdiden. Duştan çıktım şimdi kendimi garip hissediyorum bide muayneden sonra doğumum başlarsa diyede düşünmüyor değilim
mucka Evet canım sonrada okudum inşallah bebeğin le di isteğiyle en kısa zamanda gelir sabah akşam yürümeye çalışsan aslında en çok açılma sağlayan yürümekmiş. Bel ağrın olur biraz ama bende yoga yaptım baştan beri senin gibi çok hareketliydim en iyisi yürümek diyor herkes .
Geçmiş olsun canım maalesef bazı doktorlar çok rahat benim ki de çok rahattı tahlil filan istemezdi hiç ondan diyorum bebeğim böyle oldu enfeksiyon var ya kanında anne karnındayken olmuş 2 hafta erken doğdu ondan mı acaba diyorum çünkü enfeksiyon yüzünden bir sürü erken doğum yapan var allahtan daha beteri olmadı ne diyelim. İyi ki başka doktora gitmişsin neyse ki çaresi olan şeyler bunlarValla benim doktorun rahatlığından bu kadar ilerledi diye düşünüyorum, hiç bakmadı yönlendirmedi de kaç defa enfeksiyon geçirdim bi usg’de bakılsa çıkıcakmış. Kendi doktoruma gitmedim bu arada başka hastaneye gittim. Dr normal doğum olur hiç çekinme dedi. Kendi doktoruma verdikleri böbrek raporunu yolladım geçmiş olsun stent takılır ürolog takip eder yazmış bana. Netten okudum idrar kanalına takılıyormuş normal doğuma engel değilmiş. Belki o şekilde biraz daha bekleyebilirim doğumu. Yoksa haftaya doğum olacak. Akşam eşimle tekrar gidicez bakalım kendi hastanemdeki dr ne diyecek. Hepinizden Allah razı olsun, birbirimizi anlıyor olmamız çok güzel
Amin canım teşekkür ederim inşsllahOh çok şükür cnm sağlıkla çıksın kuzucuk inşallah
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evet asıl zorluklar doğurunca başlıyırmuş bende dikişlerdrn bebeğe zor yoğunlaşıyordum ama hafifledi senin durumun zor muş baya benim hiç fikrim yok bu konuda ama arkadaşım sırf hemeroid yüzünden normal doğum yapamadı. Allah yardımcın olsunBen 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
canım ilk 10 gundrn sonra gecmisti ama oglum gazi cok oldugu icin çok çekistiriyo boylelikle tekrarladı suanki cozumum ayva cekirdegiyle lanshion karistirarak suruyorum azalmaya basladı ama oglum cekistirmeye devam ediy0o tekrarlamaz umarimAyyy hala devam mı ediyor ? Çozum olarak neler yapıyorsun ? Benim de var hala 6 gün olduk . Garmastan biraz iyi geldi iki gün streçe sararak durdurdum .
Tabi azdı 5-10ole çıkıyordu sonra 30-40oldu arttı sonra zamanlaCanım selam ne kadar süre ile sağıyorsun birde ilk günlerde seninde çokmu az gelmişti?
Bebeğin cinsiyeti neydi senin ? Bir de bu kadar kendini dinleme o gelmesi zamanı biliyor hala duruyor ki bir bildiği var bebeğin :)) annesi sabırlı ol .. niye hemen doğsun diye sabirsizlaniyorsun kilo almasin normal doğum olsun diye mi ?Selam kızlar bugünde doğurmadım. Dün squat dahil birsürü doğumu tetikleten hareketler yaptım hurmamı yedim. Sıcacık duş aldım ve sıcak suda oturdum. Sonuç normalde geceleri kasık ağrım oluyodu o bile olmamış ve doğurmamışımdemekki hareketle sıcak suyla felan olacak iş değil bu oysa biraz umudum vardı ama kısmet ne diyelim
Hazırla bence de artık canım suyun falan gelirse panik olursun kafan karışırBenimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum
Nice güzel yılları olsun oğlunun canimKızlar süt stresle azalır belki ama kesilmez. Çok stresliyim sütüm kesilecek diye düşünmeyin lütfen. Kesilecek derseniz kesilir.
Bu arada dün geceyle bugün bebeklerde sıkıntı var galiba.kıZım gece uyumadı emzikle durdu ben o arada 1 er saat kadar gözüm kapslı dinlendim desem yeridir. Sabahtan beride uyumadı. Uyuyor tam odadan çıkacağım vıyaklamaya başlıyor. Sadece memede durdu tüm gün. Banyoda da mayışıyor sma uyutunca gene kalkıyor. Dün dışarda fazla durduk ondanmı acaba fiyorum. Şimdi yastığa yüzüstü yatırdım uyudu. Düz yatırırssm uyanacak gibi. Ama çıkmıyo gaz
Bugün oğlumun doğum günüydü. Evvelsigün okulda bugün evde kutladık. Dünyanın adeti çıkarılıyor gıcık oluyorum. Doğumhünü çocukları arkadaşlarına hediye dağıtıyormuş. Masa konsept örtü cart curt hiç sevmediğim işler sma oğlum çok hevesliydi 4 aydır gün sayıyordu arkadaşlarıma şunu alacağım bardaklarım şundan olacak vs fiye sayıklıyordu. Çocuk mutlu klsun fiye kaç gündür ona uğraştık nihayet bitti.
Nar çekirdeklerini ben de duymuştum unuttum gitti...bana Dr 38+3den itibaren hurmayi gunde 10 tane yiyebilirsin dedi 3 4 tane az gibi kızlarKızlar ananas yemenizi tavsiye ederim. tabi herkes de işe yarayacak diye birşey yok ama burada her doğum yapan,benim bebeğim ananas bebek diyor. Ben amerikada yaşıyorum da, burda da böyle birşey var mesela, ama burada da hurma yiyorlar, ona ek olarak ananas ve nar tüketiorlar. Bilginize
Geçmiş olsun canım benim iyisidir inşallah simdiKızlar merhaba, bir türlü giremedim. Bu hafta fırtına gibi geçti... önce süt ve emme ile uğraştık. Sonra ben çok ağır bir kanama yaşadım derken zaman olmadı.
Şimdi geriye doğru ateş uyanana kadar okumaya çalışacağım.
Bu sürede Doğum yapan bebeğine kavuşan arkadaşlar, şu an hepinizi daha bir duygusal ve evlat kokusunun anlamını öğrenmiş olarak tebrik ediyorum. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun.
Benim günüm doldu artık. Lütfen kızlar sırayla doğuralımSelam kızlar bugünde doğurmadım. Dün squat dahil birsürü doğumu tetikleten hareketler yaptım hurmamı yedim. Sıcacık duş aldım ve sıcak suda oturdum. Sonuç normalde geceleri kasık ağrım oluyodu o bile olmamış ve doğurmamışımdemekki hareketle sıcak suyla felan olacak iş değil bu oysa biraz umudum vardı ama kısmet ne diyelim
Subat sonu gibi hissediyorsan kesin subatta gelmez :))Merhaba güzel anneler. 15 gündür ben de burayı okumaya başladım ve bazen mesajlara yetişemiyorum, birden artıyor :) herkesin durumu hakkında az çok bilgim oldu, çok tatlısınız, çok güzel paylaşmak... Bu arada durumu sıkıntılı olan herkese dua etmeye çalıştım, inşallah en iyi şekilde üstesinden gelirsiniz. Hiçbirinizle diyaloğum yok, sonradan geldim, kabul ederseniz :) nedense şubat sonu gibi doğuracağımı hissediyorum ama kısmet, mart başı da olabilir tabi ama mart anneleri topiğini takip etmiyorum. Dün doğuma girecek bi annemiz vardı, @lulicik . ona da dua ettim, inşallah yolunda gider herşey. Tecrübelerimizi paylaşalım isterim, günlerdir okuyorum ama artık geldim. Faydalı olabilmek ümidiyle, hayırlı bekleyişler güzel anneler....
Erkek canım. Benim hep risk bardı 9 ay boyunca tabiri caizse kanadım neden bulamadılar. Hep düşcek hep erken doğum olcak azcık psikolojim bozuldu şimdi en ufak bişeyde içim sıkılıyo. Bide eşim askerde doğurursam o gelcek onu özledimBebeğin cinsiyeti neydi senin ? Bir de bu kadar kendini dinleme o gelmesi zamanı biliyor hala duruyor ki bir bildiği var bebeğin :)) annesi sabırlı ol .. niye hemen doğsun diye sabirsizlaniyorsun kilo almasin normal doğum olsun diye mi ?
Oo maşallah canım. Doktor ne diyo peki beklicekler mi gelmesini ?Benim günüm doldu artık. Lütfen kızlar sırayla doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?