- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.601
Geçen pazartesi gittim nst normaldi enfeksiyonum geçmiş. Salı günü zaten randevum var. Devlet doktorları herseye normal diyo zaten kanama geçirdim ona bile normal dediler gezmediğim hastane kalmadı. Özel dede yakında hastane yok. Yani doktor bile çare değil derdimeEn son ne zaman gittin doktora canım için rahat değilse pazartesi git istersen bişey yoktur ama için rahat olur
Ben de inanılmaz stres altındayım. Malesef kaynana kayınbaba derdi bende de var. Ne deyim bunu bu halimde bana yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın. Dediğin gibi ilk günler taş gibi olan göğüslerim şuan da havası alınmış balon gibi. Ama emziriyorum. Sıkınca da süt geliyor. Bebiş kakasını yapıyor. Yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorumCanm sakin sutum azalir diye düşünme hic stres yapma stres kirku uykusuzluk sutu azaltiyo bol bol subic bnm sutum dogumdan 1 hafta sonra geldigi icin bir hafta mamayla besledik yavrumu oda biberona alisti emmek istemedi zorla emizirdim ilk sutum geldigi zmn goguslerim buyudu tas gibi oldu bir hafta cok iyi sut geldi hm emizirdim hm pompayla sagdim sahdigim zmn gunde uc kez 40,50 cc cikiyordu sutum bu 4 gundur gogusum havasi cikmis balon gibi sagiyorum 10 cc sut cikiyo baskada yoktu bugun hic yok bn cok stres yapmistim cok stres yaptim sutum kacti sen hicbsyi dusunme bol bol su ic canm sutun bol olsun insallah
Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınızCnm bende de aynı durum söz konusu biliyor musun, benimde görümcemin çocuğu 28 şubat doğumlu , Benimde 40. Haftanın dolduğu tarih. Oda ayy o gün doğarmış falan diyor iyi bişey gibi , bende dediğin gibi tüm hayatı boyunca bunu yaşasın istemem. Artık Allahtan hayırlısı tabii sağlıklı doğsun öncelikle ama hoş bir durum değil bencede yakın akraba olunca , Ama seninki daha zor ihtimal gibi 40. Haftayı geçtiği için.
Kız dikkat et kendine , daha vaktimiz var zaten . Biz doğmasını istesekte daha günümüz var .Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınız
Kötü şeyler düşünme canım devlet de olsa kötü bişey olsa görürler...aslında evet zamanımız var daha herkes doğurdu diye biz biraz sabirsizlaniyoruz bi de sıkıntı oluyor son zamanlar hayırlısı demek lazimGeçen pazartesi gittim nst normaldi enfeksiyonum geçmiş. Salı günü zaten randevum var. Devlet doktorları herseye normal diyo zaten kanama geçirdim ona bile normal dediler gezmediğim hastane kalmadı. Özel dede yakında hastane yok. Yani doktor bile çare değil derdimeTek çare doğurmak
Aynen elden hiç bişey gelmiyo. Onların keyfine kaldık bakalımKız dikkat et kendine , daha vaktimiz var zaten . Biz doğmasını istesekte daha günümüz var .
Aynen canım sağlıkla biran önce atlatalım su günleriKötü şeyler düşünme canım devlet de olsa kötü bişey olsa görürler...aslında evet zamanımız var daha herkes doğurdu diye biz biraz sabirsizlaniyoruz bi de sıkıntı oluyor son zamanlar hayırlısı demek lazim
Evet öyle zaten. Ama su yüzden anlamıyorum ilkinde sadece sagıp içirıyordum simdi emzirip sonra sağıyorum. Insaallah artar dahada günde 3 sağım yapıyorum faydası olsun artsın diye.İlk günler süt çok az oluyor biliyorsundur. Benim mesela 5-6 günlükken ikisinden toplam 30 ml çıkıyordu en fazla. Ama süt değil sarı yağ gibi oluyordu. 4-5 gündür birini emzirirken diğeri akmaya başladı. İlk göğüslerim çok yaraydı o yüzden sağıyordum.yaralarım Azalınca bıraktım sağmayı. Ben oğlumda çok sağdım. Yaradan ve kesilmelerden dolayı. Herkes sağınca süt azalıyor diyor sma bende hep arttı. Kesilen sütüm sağarak geri geldi mesela
Hadi bakalım inşallah doğarda ışık olur hepimizeBugün temizlik yaptırdım 12-18 arası hiç oturmadım ben de aynı oranda yoruldum,ben bu gece doğurmazsam hiç uğraşmayın hareketle falan gençler :)) hiç de belirti yok,en geç yapılan sezaryen rekorunu alır mıyım acaba Bi araştırayım
Bana kv verdirtmişti.Çörekotu yağı gaza iyi geliyor mu ilk defa duydum. Kızıma çok kullanırım ama bebeğe verilebildiğni hiç bilmiyordum
Canm emizirmeye devam et bebek emerse sutun gitmez azalmaz bnm bebegim emmek istemedi biberona alisti hm dedigin gibj kv stresi de bni etkiledi cok stres yasattilar ve halade devam ediyor birde eger bebegim cok emseydi sutum kacmazdi bnmki biberon kolayina geldi sakin sutum yetmiyir diye düşünme kakasini cisini yapiyorsa doyuyor melegin degmicsk insanlar icin hic stres yapmaBen de inanılmaz stres altındayım. Malesef kaynana kayınbaba derdi bende de var. Ne deyim bunu bu halimde bana yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın. Dediğin gibi ilk günler taş gibi olan göğüslerim şuan da havası alınmış balon gibi. Ama emziriyorum. Sıkınca da süt geliyor. Bebiş kakasını yapıyor. Yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorumBen sağmayı da bilmiyorum.
Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınız
Doktor henüz bsy vermeyelim dedi 3. Haftadan sonra belli olur gazlo mi kolik mi dediCanım nasıl üzüldüysem artık gece rüyalarıma girdin sana yardıma gelcem diyorum rüyamda:) bi çaresi olması lazım bu durumun ya. Neden acaba 1 saatte emiyor çok uzun bi süre. Gaz için bişey kullanıyormusunuz. Allah kolaylık versin bol bol sütün olsun inşallah
Canım o bahsettiğim bacağa vuran ağrıyı bende yaşıyorum iki gündür , iltihaplanma yoktu ama çok yoğun akıntı vardı çarşamba tek fitil verdi o geçirdi şimdi bitti gibi bir şey doktora da sormayı unuttum bugün ama bence onunla alakalı değil gibiCanım acaba mama mı versen bi nefes alsan o arada sütünü rahat sağıp çoğaltsan. Ablam bi sene sağıp verdi en baştan beri yeğenim almadı memeyi. Bir de sarılık geçirince hepten biberonla verdiler yeter ki yesin diye. Ablam şimdi diyor ki aslında sarılığı geçene kadar mama verseydim sonra da rahatça memede ısrar ederdim. Belki bi umut böyle de olabilir. Mamayla da büyüyor bu çocuklar. 2kere sağarsan bi kere de mama ver bence. Hem nefes alırsın, bi bir saat oturur kafanı toplarsın.
Artacaktır canım. 2saatte 1 sağ. Hastane tipi olanlar baya etkili, hem 2başlıklı filan oluyor aynı anda ikisini de sağıyor. Geçmiş olsun inşallah bebeğin de hemencik evine gelir.
Bende pazartesiden beri sağ tarafı çekiyorım. İlk önce belden öne geliyordu dr’a sordum belki böbrekte idrar kaçağı vardır ondan olabilir önemli değil dedi. Pazartesi idrar testi yaptırmışrım ama bugün gidip bidaha yaptırmayı düşünüyorum. Benimde 2gündür kasıktan sağ bacağıma vuruyor. Hayır yalancı sancı filansa bu kadar sürmezdi. Enfeksiyon çıkıp da normal doğumumdan olmak iatemiyorum. Şuanda da yine hala ağrıyor. Leğen kemiğim ağrıdı bi ara da o esniyor olabilir diye düşündüm ama bu başka bi ağrı. Kimisi de bebeğin başı o tarafa baskı yapıyordır ondan ağrır diyor bilemiyorum.
Ay valla gıcık etti beni akşam akşam. Ben zaten anlıyordum böyle bişey düşündüğünü de bana sordun mu. YaZlık da uzak değil istanbul içinde kalıyor yine ama ben kendi düzenim olmayan yerde kalamam. Bide eşimi de burda bırakıcam. E adamın da çocuğu oldu 3aylıkken ayırıp oraya gitcem. Ya bunun düşünülmüş olması bile abes. Sende hiç yüz berme canım, eşine söyle anında. Ben ordan çıkar çıkmaz söyledim. Hiç hayallere kapılmasınlar. Bir de insan yerine koy da bir sor değil mi. Emrivakiyle iş yapcaklar akıllarınca ama avcunu yalayacak. Kp’in bize faydaları oluyırdu ben çalıştığım dönem eve usta gelip iş yapacaksa filan onu çağırırdı eşim. Herhalde ondan bu rahatlık geldi. Bidaha da asla çağırmam.
Canım sende Allaha emanetsin. Topiğin en hamarat hatunu, maşallah her işini hallettin hazırsın artık doğuma. Bebeğinle kucaklaşıcaksın mis kokusunu içine çekeceksin bunları düşün. Sağlıkla gelsin inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ye canım ben 36 dan beri yiyorum yalancı sancı bile yok. Aldığım hurma bitti tık yokAynen inşallah işe yarar. Benim biraz işlerim bitmedi izne çıkalı 1 hafta olmadı. Ev işlerini halletmeye çalışıyorum. Henüz bitmedi işlerim çantam bile hazır değil1 hafta sonra gelebilir benimki biraz erken şimdilik. İşe yararsa 1 hafta sonra yaparım bende cnm. Ama hurma yemeye başlayim bende henüz başlamamıştım korkudan, Sanki yiyince doğuracam hemen
.
Senin yaşadıklarını da biliyorum cnm. Bende de benzeri bir durum var. Lohusalık dönemim gözyaşı dökerek geçti. Allaha havale ettim. Sen de kendini hiç üzme. Bebeklerimiz daha önemli.Canm emizirmeye devam et bebek emerse sutun gitmez azalmaz bnm bebegim emmek istemedi biberona alisti hm dedigin gibj kv stresi de bni etkiledi cok stres yasattilar ve halade devam ediyor birde eger bebegim cok emseydi sutum kacmazdi bnmki biberon kolayina geldi sakin sutum yetmiyir diye düşünme kakasini cisini yapiyorsa doyuyor melegin degmicsk insanlar icin hic stres yapma
Benimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorumYe canım ben 36 dan beri yiyorum yalancı sancı bile yok. Aldığım hurma bitti tık yokbiran önce hallet canım yinede ufaklıkların ne zaman gelceği belli olmaz
Bence hazırla canım sonradan sonraya eksik çıkıyo. Benim hazıe sözde ama daha doğuma giderken koyacağım şeylerin listesini yaptımBenimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum
Ben salondan mutfağa gidicem misal bişey almaya bi yelteniyorum geri düşüyorum ikincide kalkıyorum ihhlaya ihhlayaonlara komik geliyo tabi şimdi koca gobek top gibiyiz kapalı kutu simdi de bebeler çıksın içerden gorcem onlari anneme diyorum son zamanlarda bebek kanala insin diye çömelme hareketi yapıyomuş herkes aman sakın evde yalnızsın bide bişey olur suyun geliverir yapma öyle şeyler dio e yani suyum da gelirse gelsin artik aynen aslında ise yarar hareketler ama benim bazen kalp çarpıntim oluyo evin içinde bile bazen nefes nefese kalıyorum..benim ev de 1.katta biseye faydası yok benim merdivenlerin annemin 3.kat ama cikarttirmiyo asansöre bindiryo zorla ayağın kayar düşersin diye valla bal limon karabiber yaptım ama fayda etmedi sirkeli su ile calkalayacagim bide...evet hastalanmam pek iyi olmaz malesef
Cnm bende de aynı durum söz konusu biliyor musun, benimde görümcemin çocuğu 28 şubat doğumlu , Benimde 40. Haftanın dolduğu tarih. Oda ayy o gün doğarmış falan diyor iyi bişey gibi , bende dediğin gibi tüm hayatı boyunca bunu yaşasın istemem. Artık Allahtan hayırlısı tabii sağlıklı doğsun öncelikle ama hoş bir durum değil bencede yakın akraba olunca , Ama seninki daha zor ihtimal gibi 40. Haftayı geçtiği için.
Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınız
Canım o bahsettiğim bacağa vuran ağrıyı bende yaşıyorum iki gündür , iltihaplanma yoktu ama çok yoğun akıntı vardı çarşamba tek fitil verdi o geçirdi şimdi bitti gibi bir şey doktora da sormayı unuttum bugün ama bence onunla alakalı değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?