2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
En son ne zaman gittin doktora canım için rahat değilse pazartesi git istersen bişey yoktur ama için rahat olur
Geçen pazartesi gittim nst normaldi enfeksiyonum geçmiş. Salı günü zaten randevum var. Devlet doktorları herseye normal diyo zaten kanama geçirdim ona bile normal dediler gezmediğim hastane kalmadı. Özel dede yakında hastane yok. Yani doktor bile çare değil derdime Tek çare doğurmak

Ben de inanılmaz stres altındayım. Malesef kaynana kayınbaba derdi bende de var. Ne deyim bunu bu halimde bana yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın. Dediğin gibi ilk günler taş gibi olan göğüslerim şuan da havası alınmış balon gibi. Ama emziriyorum. Sıkınca da süt geliyor. Bebiş kakasını yapıyor. Yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum Ben sağmayı da bilmiyorum.

Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınız

Canım ben birazdan squat yapıcam sonrada duşa kabini hafif tıkayıp sıcak suda duş alcam 3 tanede hurma yedim eğer sabaha karsı doğurursam felan sizde yaparsınız
Kız dikkat et kendine , daha vaktimiz var zaten . Biz doğmasını istesekte daha günümüz var .

Kötü şeyler düşünme canım devlet de olsa kötü bişey olsa görürler...aslında evet zamanımız var daha herkes doğurdu diye biz biraz sabirsizlaniyoruz bi de sıkıntı oluyor son zamanlar hayırlısı demek lazim

Aynen canım sağlıkla biran önce atlatalım su günleri

Bugün temizlik yaptırdım 12-18 arası hiç oturmadım ben de aynı oranda yoruldum,ben bu gece doğurmazsam hiç uğraşmayın hareketle falan gençler :)) hiç de belirti yok,en geç yapılan sezaryen rekorunu alır mıyım acaba Bi araştırayım

Evet öyle zaten. Ama su yüzden anlamıyorum ilkinde sadece sagıp içirıyordum simdi emzirip sonra sağıyorum. Insaallah artar dahada günde 3 sağım yapıyorum faydası olsun artsın diye.

Hadi bakalım inşallah doğarda ışık olur hepimize

Canm emizirmeye devam et bebek emerse sutun gitmez azalmaz bnm bebegim emmek istemedi biberona alisti hm dedigin gibj kv stresi de bni etkiledi cok stres yasattilar ve halade devam ediyor birde eger bebegim cok emseydi sutum kacmazdi bnmki biberon kolayina geldi sakin sutum yetmiyir diye düşünme kakasini cisini yapiyorsa doyuyor melegin degmicsk insanlar icin hic stres yapma

Aynen inşallah işe yarar. Benim biraz işlerim bitmedi izne çıkalı 1 hafta olmadı. Ev işlerini halletmeye çalışıyorum. Henüz bitmedi işlerim çantam bile hazır değil 1 hafta sonra gelebilir benimki biraz erken şimdilik. İşe yararsa 1 hafta sonra yaparım bende cnm. Ama hurma yemeye başlayim bende henüz başlamamıştım korkudan, Sanki yiyince doğuracam hemen
.

Doktor henüz bsy vermeyelim dedi 3. Haftadan sonra belli olur gazlo mi kolik mi dedi
Ah canım ya çok sagol dua edin başka şey isyemem bugün denedim bir iki cekti sonra ağzını sarmayinca avazı çıktığı kadar agladi
Bakalım allah büyük bu günlerde geçer
Artık bi nevi kabullendim bu durumu olmuyorsa ne yapayim diyip kabullenmeye çalışıyorum ki çok üzüldüm sütüm çekilir diye korkuyorum zaten azaldı ondan da olmayım istiyorum

Canım o bahsettiğim bacağa vuran ağrıyı bende yaşıyorum iki gündür , iltihaplanma yoktu ama çok yoğun akıntı vardı çarşamba tek fitil verdi o geçirdi şimdi bitti gibi bir şey doktora da sormayı unuttum bugün ama bence onunla alakalı değil gibi

Ye canım ben 36 dan beri yiyorum yalancı sancı bile yok. Aldığım hurma bitti tık yok biran önce hallet canım yinede ufaklıkların ne zaman gelceği belli olmaz

Senin yaşadıklarını da biliyorum cnm. Bende de benzeri bir durum var. Lohusalık dönemim gözyaşı dökerek geçti. Allaha havale ettim. Sen de kendini hiç üzme. Bebeklerimiz daha önemli.

Ye canım ben 36 dan beri yiyorum yalancı sancı bile yok. Aldığım hurma bitti tık yok biran önce hallet canım yinede ufaklıkların ne zaman gelceği belli olmaz
Benimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum

Benimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum
Bence hazırla canım sonradan sonraya eksik çıkıyo. Benim hazıe sözde ama daha doğuma giderken koyacağım şeylerin listesini yaptım

Kız öyle hareketle doğsa benimki bu haftaya bile kalmazdı. Ben hem pilatese gidiyordum bu haftaya kadar yeni bıraktım hem de çalışırken günde rahat 8bin adımım merdiven inip çıkmalarım vardı. Squat filan şurda dursun pilateste daha ne hareketler yapıyordum. Yani rahatça yapın hemen doğurulmuyor

Benim 26şubat son günüm usg’ye göre. Sat’a göreyse 3mart aslında. Bebeğim baştan beri 5gün önde gidiyor o yüzden dr öne çekmişti benim tarihi. Zaten bıugün böbrek genişlemem olduğunu öğrendim büyük ihtimalle 1hafta içinde doğumum olabilir. İnşallah seninki de kendiliğinden erken gelir de kalmaz o tarihe.

34haftadan beri yiyorum ben hurmayı. her gün en az 3tane yedim. Sıcak duşu da bir haftadır yapıyorum ağrıma iyi geliyor diye. Squatı da pazartesi pilateste yapmıştım ama doğum yok henüz tabi olmayacak anlamına gelmez. Bence hepimiz yapmalıyız bunları.

Böbreğim genişlemiş canım bugün farklı doktora gittim baktı direk usgde anladı. İlerlemiş de. Bir haftaya doğum olabilir dedi üroloji doktoru çok beklememeliymişim. Pazartesi başka doktor görüşü alıcam bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…