2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben salondan mutfağa gidicem misal bişey almaya bi yelteniyorum geri düşüyorum ikincide kalkıyorum ihhlaya ihhlaya onlara komik geliyo tabi şimdi koca gobek top gibiyiz kapalı kutu simdi de bebeler çıksın içerden gorcem onlari anneme diyorum son zamanlarda bebek kanala insin diye çömelme hareketi yapıyomuş herkes aman sakın evde yalnızsın bide bişey olur suyun geliverir yapma öyle şeyler dio e yani suyum da gelirse gelsin artikaynen aslında ise yarar hareketler ama benim bazen kalp çarpıntim oluyo evin içinde bile bazen nefes nefese kalıyorum..benim ev de 1.katta biseye faydası yok benim merdivenlerin annemin 3.kat ama cikarttirmiyo asansöre bindiryo zorla ayağın kayar düşersin diye valla bal limon karabiber yaptım ama fayda etmedi sirkeli su ile calkalayacagim bide...evet hastalanmam pek iyi olmaz malesef

Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin en kısa zamanda ...

Ahh ahhh bizde de var aynı durumu bende yaşıyorum biogai kullaniyoruz Dr hastaneden taburcu olurken yazdı ... Bagirsak florasını düzenleyici bir ilaç .. bugün adaçayı yağı aldırdım diğer acı elma yağı diye geciyor bakalım ise yarayacak mı 1 damla ile ayak altına masaj yapacam inşallah fayda eder

Canım stres yapma valla benimkinin de hareketi o kadar az ki . Ne yesem de oynasa filan diyorum . Boşuna kendimizi de strese sokuyoruz. Belki onlarda etkileniyordur. Uyuyolarsa bi rahat birakmadin anne diyorlardr bize

Benimki de bi garip kurt kayniyo sanki totosunda virt orda zirt burda. Yeri de az gerim gerim geriyo beni hareket etcek diye

Çörekotu yağı gaza iyi geliyor mu ilk defa duydum. Kızıma çok kullanırım ama bebeğe verilebildiğni hiç bilmiyordum
Corekotu tansiyon icin filan da kullaniliyo canim. Dikkatli vermek lazim bebege cocuga bence. Ben bi ara kendim duzenli iciyim dedim de adet duzenim de degismisti.
Heyecandan hic gecmeyecek bi on gun var onunde desene
Senin adina sevindim canim. Benim cati muayenem de haftaya, simdiden geriliyorum
Diger tarafa gidiyosa sorun yoktur canim bu kadar stres yapma. Allah korktugundan emin eylesin. Kotu dusunup durma

Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.

Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli doğmuş ya kilo alır sonradan minnoş:) ay amin canım ya darisi basimiza inşllah

Deniyorum ama yok yani aklım bebekte dinleyip duruyorum sinirleniyorum

estherr canım diğer tarafa dönmesi de hareketli olduğunu gösterir. .Diğer türlü yeri daralmistir stres yapma.artık normal bu durumlar allah korusun hiç hareket olmazsa sikinti...

estherr canım diğer tarafa dönmesi de hareketli olduğunu gösterir. .Diğer türlü yeri daralmistir stres yapma.artık normal bu durumlar allah korusun hiç hareket olmazsa sikinti...
Sürekli dürtmekten karnım ağrıdı istiyorum ki kendisi dönsün acaba sıkıntıdada o yüzden mi etmiyo diyorum

Valla calisiyorum zatende yok gaz cikarmiyor benimm sipa
Ben daha dogurmadim ama annemi ornek veriyum dedim belki ise yarar
Rezene ve anason karistirip cayini iciyordu her gun birer bardak. Anason da uykusuna iyi geliyo galiba bebisin.
Bebege vermedim hic bir sey ama kendim humana still.iciyorum ondada var rezene.

Valla bende ne yapilacak bilmiyorum :/ mecbur metsil veriyorum simdilik. Ama bebege boyle seyler vermeyin demisti hastanede bebek hemsiresi
Kendin ic sute geçer demisti.

Hayirli ugurlu olsun canim. Saglikla buyusun bebis :)
Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.

Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Gozun aydin seninde :) saglikla buyusun senin bebisinde :)
Metsil kullaaniyorum simdilik. Yatarken veriyorum sadece cunku geceleri cok agliyor. Birde bugun sabah 9 dan beri nerdeyse hiç uyumadi.surekli memede emiyor yarim saatte bir. Uzunda emiyor. Doktor 10 12 gunlerde midesi buyume atagi yapacak surekli emecek demisti ama daha 9. Gun demekki bir gun erken ataklandi bizimki diyorum. Zaten mommy blissde soyledim. Birkac gune gelirse kullanirim.

Aci elma yagi ile ayak masajini duymustum. Denemedim ama denemek lazim.

Cnm bende de aynı durum söz konusu biliyor musun, benimde görümcemin çocuğu 28 şubat doğumlu , Benimde 40. Haftanın dolduğu tarih. Oda ayy o gün doğarmış falan diyor iyi bişey gibi , bende dediğin gibi tüm hayatı boyunca bunu yaşasın istemem. Artık Allahtan hayırlısı tabii sağlıklı doğsun öncelikle ama hoş bir durum değil bencede yakın akraba olunca , Ama seninki daha zor ihtimal gibi 40. Haftayı geçtiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…