- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.581
Geçmiş olsun canım bizde doğum yaparsak gikir alırız sizdenOnu daha denemedim iki gündür streç ile kapatıyorum krem sürüp .. garmastan adı kremin biraz yumuşadı az bir ucunda kaldı yara gibi onlarda geçerse inşallah rahatlayacam
Amin canım inşallah. İnsan stres oluyo işte hep kötü senaryo kuruyoOlmaz inşallah merak etme . Artık yerleri daraldi iyice o yüzden çok hareket edemiyorlar. Ya da uyuyorlarmis böyle dusunelim.
Ben salondan mutfağa gidicem misal bişey almaya bi yelteniyorum geri düşüyorum ikincide kalkıyorum ihhlaya ihhlayaKoca karinla tabi olmuyo hareketler. Ben de oturunca kalkana kadar baya ugrasiyorumesim ben yatip kalkarken filan dalga geciyo hah biraz da buralarda yuvarlan ha tosunuma diye anneler hep oyle kiyamiyo iste yavrusuna
Cok uzun sureli yapamiyorum zaten 15 dakika cok yavas bi sekilde anca. Sonra nefes hizlanmaya basliyo
Bi komsunun kayinvalidesiyle karsilastik da gecen gun. Eskiden bize camasir cignetirlerdi ayagimizla son zamanlarda hep dogum kolay olsun diye dedi. Ayni hareket iste eliptikteki veya merdiven cikarkenki hareket bence.
Son ay hurma da cok ise yariyomus. Aklima geldikce hurma yiyorum bi de8 ay durdum durdum da simdi sapittim ne yapacagimi
Amaaan bogazinin agrimasi kotu olmus canim. Balli ilik sut ic o iyi yumusatiyo. Tam dogum oncesi hastalanma dikkat et
Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin en kısa zamanda ...Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Ahh ahhh bizde de var aynı durumu bende yaşıyorum biogai kullaniyoruz Dr hastaneden taburcu olurken yazdı ... Bagirsak florasını düzenleyici bir ilaç .. bugün adaçayı yağı aldırdım diğer acı elma yağı diye geciyor bakalım ise yarayacak mı 1 damla ile ayak altına masaj yapacam inşallah fayda ederTaze anneler bu gaz isini ne yapiyorsunuz :) benim bebis emerken uyuya kalıyor hep. Gaz cikartmaya kalincada rahatsiz oluyor uyanip agliyor çığlık kiyamet. Gazini cikarmasam bu kezde 2 saat sonra karin ağrısıyla agliyor :/ var mi bu gazi çıkarmanin pratik yolu.
Simdilik mommy bliss Gece gunduz gaz damlasi sipariş verdim 15. Gun başlayacağım. Bakalim ise yarayacak mi. Kendi doktorumuz metsil damla verdi ama simdiden ilaca bogmak istemiyorum bebemi
Canım stres yapma valla benimkinin de hareketi o kadar az ki . Ne yesem de oynasa filan diyorum . Boşuna kendimizi de strese sokuyoruz. Belki onlarda etkileniyordur. Uyuyolarsa bi rahat birakmadin anne diyorlardr bize
Corekotu tansiyon icin filan da kullaniliyo canim. Dikkatli vermek lazim bebege cocuga bence. Ben bi ara kendim duzenli iciyim dedim de adet duzenim de degismisti.Çörekotu yağı gaza iyi geliyor mu ilk defa duydum. Kızıma çok kullanırım ama bebeğe verilebildiğni hiç bilmiyordum
Heyecandan hic gecmeyecek bi on gun var onunde deseneDoktorum çok çok iyi. Biraz acı oldu tabi ki ama çatı muayenesi hiç korktuğum gibi olmadı. Rahat olmak önemli. Doktorum beni bu konuda çok rahatlattı sağolsun. Heyecanla beklemedeyim şimdi nişan ne zaman gelecek suyum ne zaman gelecek
Diger tarafa gidiyosa sorun yoktur canim bu kadar stres yapma. Allah korktugundan emin eylesin. Kotu dusunup durmaÇok korkuyorum gecen cumadan beri bi tuhaf. 2 gün önce bi hareketlendi sonra yine aynı. Riskli geçirdim dönemi hala da stresliyim bişey olucakta Allah korusun bebeğime zarar gelicek diye aklım çıkıyo. Artık doğurmak istiyorum. Öğlen bi hareketliydi şimdi yemek felan yedim yok ben dürtersem diğer tarafa gidiyo yoksa yok. Allah ım inşallah bişey olmaz
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli doğmuş ya kilo alır sonradan minnoş:) ay amin canım ya darisi basimiza inşllahKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Zaten o kötü senaryolar bitirdi bizi . Insan hiç mi güzel bisey düşünmezAmin canım inşallah. İnsan stres oluyo işte hep kötü senaryo kuruyo
Deniyorum ama yok yani aklım bebekte dinleyip duruyorum sinirleniyorumBenimki de bi garip kurt kayniyo sanki totosunda virt orda zirt burda. Yeri de az gerim gerim geriyo beni hareket etcek diye
Corekotu tansiyon icin filan da kullaniliyo canim. Dikkatli vermek lazim bebege cocuga bence. Ben bi ara kendim duzenli iciyim dedim de adet duzenim de degismisti.
Heyecandan hic gecmeyecek bi on gun var onunde desene
Senin adina sevindim canim. Benim cati muayenem de haftaya, simdiden geriliyorum
Diger tarafa gidiyosa sorun yoktur canim bu kadar stres yapma. Allah korktugundan emin eylesin. Kotu dusunup durma
İnşallah canım. Ay şimdi çığlık atıcam DOĞURMAK İSTİYORUM diyeZaten o kötü senaryolar bitirdi bizi . Insan hiç mi güzel bisey düşünmezama biz bebisleri sağlıklı şekilde kucağımıza alacağız inşallah öyle düşünelim.
Kız dur bende gaza gelcem şimdi ac survivor izle çok heyecanlıİnşallah canım. Ay şimdi çığlık atıcam DOĞURMAK İSTİYORUM diye
Sürekli dürtmekten karnım ağrıdı istiyorum ki kendisi dönsün acaba sıkıntıdada o yüzden mi etmiyo diyorumestherr canım diğer tarafa dönmesi de hareketli olduğunu gösterir. .Diğer türlü yeri daralmistir stres yapma.artık normal bu durumlar allah korusun hiç hareket olmazsa sikinti...
Hahhaha ay dur heycandan felan doğurursam belki izleyim bariKız dur bende gaza gelcem şimdi ac survivor izle çok heyecanlı
Valla calisiyorum zatende yok gaz cikarmiyor benimm sipaValla canim oğlum cok gazli bi bebekti hep damlalarla buyudu.bu sefer hemen vermek istemiyorum.sen verir misin bilemem ama bi cay kasigi rezene veriyorum daha rahat cikariyor.kendim de her gun bi bardak iciyorum.zaten o damlalarin icinde de rezene yagi,anason yagi vs.var.kiraz cekirdegi yastigi aldim bi de onu denicem gazi artinca.
Ben de ayni ikilemde kaliyorum ama gazini almadan yatirinca yarim saat sonra uyaniyor bizimki de.almadan yatirmamaya çalış
Bebege vermedim hic bir sey ama kendim humana still.iciyorum ondada var rezene.Ben daha dogurmadim ama annemi ornek veriyum dedim belki ise yarar
Rezene ve anason karistirip cayini iciyordu her gun birer bardak. Anason da uykusuna iyi geliyo galiba bebisin.
Valla bende ne yapilacak bilmiyorum :/ mecbur metsil veriyorum simdilik. Ama bebege boyle seyler vermeyin demisti hastanede bebek hemsiresiCanım doğum yapmadım bilmiyorum ama kardeşimden bu örnek vereyim . O çok gazliydi ne fitiller kullandık küçücük bebeğe o zamanlar. Küçük bi kaşık rezene veriyorduk , annemde iciyordu. Ama çok değil . Metsil damla da iyi diye duydum. Bi de bebis afedersin kakasini yapamazsa sabun koyuyorduk hemen geliyordukocakari metodlari iyi geliyor bence . Ama sizinkiler daha küçük işte onu ne zamandan itibaren yapmak lazım bilemedim. Aklında bulunsun yine
Hayirli ugurlu olsun canim. Saglikla buyusun bebis :)Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Gozun aydin seninde :) saglikla buyusun senin bebisinde :)Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Metsil kullaaniyorum simdilik. Yatarken veriyorum sadece cunku geceleri cok agliyor. Birde bugun sabah 9 dan beri nerdeyse hiç uyumadi.surekli memede emiyor yarim saatte bir. Uzunda emiyor. Doktor 10 12 gunlerde midesi buyume atagi yapacak surekli emecek demisti ama daha 9. Gun demekki bir gun erken ataklandi bizimki diyorum. Zaten mommy blissde soyledim. Birkac gune gelirse kullanirim.Ben de her emzirmeden sonra çıkaramıyotum gazını. Genelde yatırıyorum bi on dk sonra falan ağlamaya başlıyor o zaman çıkıyor ancak. 20. Gün gibi biogaia diye bi damlaya başladık biz iyi geliyor sanki. Metsil kullanma bence cnm bitkisel damlaların da faydası oluyor ilaca gerek yok
Aci elma yagi ile ayak masajini duymustum. Denemedim ama denemek lazim.Ahh ahhh bizde de var aynı durumu bende yaşıyorum biogai kullaniyoruz Dr hastaneden taburcu olurken yazdı ... Bagirsak florasını düzenleyici bir ilaç .. bugün adaçayı yağı aldırdım diğer acı elma yağı diye geciyor bakalım ise yarayacak mı 1 damla ile ayak altına masaj yapacam inşallah fayda eder
En son ne zaman gittin doktora canım için rahat değilse pazartesi git istersen bişey yoktur ama için rahat olurSürekli dürtmekten karnım ağrıdı istiyorum ki kendisi dönsün acaba sıkıntıdada o yüzden mi etmiyo diyorum
Tünaydın herkese
Bu sefer hakkaten 3-5kişi kaldık doğurmayan. Haftaya ya da 20sine kadar doğsun istiyorum. Benim 26şubatta dolacak 40haftam daha var aslında ama geç kalmadan gelmesi lazım. Benim kayınpederim inşallah 6martta doğar diyip duruyor, çünkü görümcemin çocuğunun doğum tarihibütün ömrü boyunca çocuğumun doğumgünü aynı güne hatta aynı haftaya bile gelsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?