- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.681
Oh ne güzel ya daha ne olsunGeldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Hoşgeldin sağlıkla al kucağına bebisiniMerhaba güzel anneler. 15 gündür ben de burayı okumaya başladım ve bazen mesajlara yetişemiyorum, birden artıyor :) herkesin durumu hakkında az çok bilgim oldu, çok tatlısınız, çok güzel paylaşmak... Bu arada durumu sıkıntılı olan herkese dua etmeye çalıştım, inşallah en iyi şekilde üstesinden gelirsiniz. Hiçbirinizle diyaloğum yok, sonradan geldim, kabul ederseniz :) nedense şubat sonu gibi doğuracağımı hissediyorum ama kısmet, mart başı da olabilir tabi ama mart anneleri topiğini takip etmiyorum. Dün doğuma girecek bi annemiz vardı,Birdilimkek . ona da dua ettim, inşallah yolunda gider herşey. Tecrübelerimizi paylaşalım isterim, günlerdir okuyorum ama artık geldim. Faydalı olabilmek ümidiyle, hayırlı bekleyişler güzel anneler....
Masallah canım sancilarin çıkmış acilman da var daha ne olsun bence de eli kulağında sağlıkla gelsinGeldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Niye erken gelsin istiyorsun. Zamaninda gelsin kendini tamam hissettiginde gelsin. Daha 38 haftaligiz. Ben 39+0 da sezeryan olacam ama bazen diyorum sancim gelsin oyle gideyim. Rabbimin bildigi vardir. Cok stersleniyorsun ve bu da bebege zarar canim. Benim bebek gunduz cok az hareket ediyor ama aksam karnimi delecek saniyorum. Son gunlerimiz zaten birz daha sabir. Yanlis bi hareket yapip kendinide bebegide riske atmaİnşallah canım kucağıma alana kadar geçmez bu korkum gibi. Bugün squat felan yaptım biraz sıvak suda oturdum. Bi atak bekliyorum ama nasip işi artık keyifleri nezaman isterse ozaman gelicekler. Biz istediğimiz kadar uğraşalım
çok teşekkür ederim, hoşbuldum :) ya ne bileyim, arkadaşım iki çocuğunu da 36. haftada doğurdu, normal doğum :) heves ettim herhalde, en hayırlı zamanda gelsin inşallah...Subat sonu gibi hissediyorsan kesin subatta gelmez :))
Bu senenin sipalari anneleri ters kose yapiyor cunku :)
Hoşgeldin aramıza :)
Hoşgeldin sağlıkla al kucağına bebisini
amin, inşallah. teşekkür ederim :)
Bişey olacak korkumu yenemiyorum canım. Daha çok stres oluyorum bu günlere gelmek benim için hayaldi hala inanamıyorum. Eşimde askerde 4 aydır görmüyorum oda izne gelcek onun da heycanı var. Ama tabi Rabbim ne zaman yazdıysa o biz istediğimizi yapalımNiye erken gelsin istiyorsun. Zamaninda gelsin kendini tamam hissettiginde gelsin. Daha 38 haftaligiz. Ben 39+0 da sezeryan olacam ama bazen diyorum sancim gelsin oyle gideyim. Rabbimin bildigi vardir. Cok stersleniyorsun ve bu da bebege zarar canim. Benim bebek gunduz cok az hareket ediyor ama aksam karnimi delecek saniyorum. Son gunlerimiz zaten birz daha sabir. Yanlis bi hareket yapip kendinide bebegide riske atma
Kucağıma alacağım günü zaten okadar merak ediyorum ki rüya gibi gelir heralde ya bu nerden çıktı diye saf saf bakarımİnşallah canım kucağıma alana kadar geçmez bu korkum gibi. Bugün squat felan yaptım biraz sıvak suda oturdum. Bi atak bekliyorum ama nasip işi artık keyifleri nezaman isterse ozaman gelicekler. Biz istediğimiz kadar uğraşalım
Perşembeyekadar gelmezse suni sancı verecek. İnşallah kendi sancımızla doğururuz pıtırcıklarımızıOo maşallah canım. Doktor ne diyo peki beklicekler mi gelmesini ?
merhaba. öyle düşünmeyin lütfen. arkadaşımın hamileliği riskli idi 9 ay yattı. son gün yürümüş, merdiven çıkmış, ertesi gün doğurdu, normal doğum hem de. ben de spor yapamadım pek, doğumdan sonra yaparız inşallah :)Kucağıma alacağım günü zaten okadar merak ediyorum ki rüya gibi gelir heralde ya bu nerden çıktı diye saf saf bakarımAynen canım biz ne yaparsak yapalım canları ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelecekler artik fazla hırpalama kendini ben olabildiğince ayakta olmaya hareket etmeye hafif ev işlerimi yapmaya çalışıyorum artık ben geç kaldım zaten hurma için de hareket için de malesef
Canım çok sevindim adına her an gelebilir ozaman senin bebiş:) ay darısı basimiza :)Geldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Haklısın cnm. Bebişime kavuşmak için zaten zorlu yollardan geçtim. Allah büyüktür. Birbirimizi teselli ediyoruz artık. Gene de emzirmeye çalış bence. Emdikçe gelecektir. Pes etmeden emzirmek için çabala. Süt zamanla gelir cnmAllah yardimcimiz olsun kuzum bos ver bu insanlarla bas edemeyiz Allah var Allaha havale ediyorum bnde bnmde lohusalik donemimi zehir ediyorlar ve halada devam ediyirlar bn artik arayi actim ne onlar gelsin nede bn onlara gidim en iyisi uzak durmak diyirum da ama onlar yuzsuzler utanmadan gelirler senin şansın hala sutun var sakın sakın stres yapma guzel uykunu al bol su ve morel lazim kuzunun rizki sutunu onlarin yuzunden kacirma tatlim
Hoşgeldin .. muhakkak siz gibi okuyan ama yazmayan annelerimiz vardir .. buyursunlar gelsinler... Ben çok faydasını gördüm görüyorumda ..Merhaba güzel anneler. 15 gündür ben de burayı okumaya başladım ve bazen mesajlara yetişemiyorum, birden artıyor :) herkesin durumu hakkında az çok bilgim oldu, çok tatlısınız, çok güzel paylaşmak... Bu arada durumu sıkıntılı olan herkese dua etmeye çalıştım, inşallah en iyi şekilde üstesinden gelirsiniz. Hiçbirinizle diyaloğum yok, sonradan geldim, kabul ederseniz :) nedense şubat sonu gibi doğuracağımı hissediyorum ama kısmet, mart başı da olabilir tabi ama mart anneleri topiğini takip etmiyorum. Dün doğuma girecek bi annemiz vardı,Birdilimkek . ona da dua ettim, inşallah yolunda gider herşey. Tecrübelerimizi paylaşalım isterim, günlerdir okuyorum ama artık geldim. Faydalı olabilmek ümidiyle, hayırlı bekleyişler güzel anneler....
Merhabalar :) bende bahadır burayı takip ediyorum ve her doğumu okudukça kalbim bi tuaf oluyor çok heycanlaniyorum :) ama inanın en çok sizin dogum hikayemizin merak ediyorum :) bilmiyorum niye ama :) ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum . Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşAllah :)Birdilimkek ten haber yokmu hala ya ?
Çok güzel gelişmeler olmuş herşey normal doğum için biçilmiş kaftan gibi .. inşallah herşey yolunda gider saglikla kucağına alırsınGeldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Beeeeen beeeen :) Benimde tahmini dogum 04nisan ama bende martta dogum yapacağım diye hissediyorum tabi hayırlısı :) ama burayı okuyup deli gibi mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin evladina sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah :)Hoşgeldin .. muhakkak siz gibi okuyan ama yazmayan annelerimiz vardir .. buyursunlar gelsinler... Ben çok faydasını gördüm görüyorumda ..
AminBeeeeen beeeen :) Benimde tahmini dogum 04nisan ama bende martta dogum yapacağım diye hissediyorum tabi hayırlısı :) ama burayı okuyup deli gibi mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin evladina sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah :)
Ben kaç ay hep yattıö daha 2 haftadıe felan hareket ediyorum şimdide az az yürüyorum kısmet artık benim bebek aşağı inceği yerde sürekli yukarı tırmanıyo gibi zatenKucağıma alacağım günü zaten okadar merak ediyorum ki rüya gibi gelir heralde ya bu nerden çıktı diye saf saf bakarımAynen canım biz ne yaparsak yapalım canları ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelecekler artik fazla hırpalama kendini ben olabildiğince ayakta olmaya hareket etmeye hafif ev işlerimi yapmaya çalışıyorum artık ben geç kaldım zaten hurma için de hareket için de malesef
Anladım canım inşallah kendi sancın gelir. Hayırlısıyla al bebeğini kucağınaPerşembeyekadar gelmezse suni sancı verecek. İnşallah kendi sancımızla doğururuz pıtırcıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?