2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oh ne güzel ya daha ne olsun sancıyı hissediyo musun canım yoksa nst de mi çıktı? Bende hiç bişey hissetmiyorum sancı felan ama yarın nst ye gircem bi umut belki benimde sancım açılmam felan vardır

Hoşgeldin sağlıkla al kucağına bebisini

Masallah canım sancilarin çıkmış acilman da var daha ne olsun bence de eli kulağında sağlıkla gelsin

Niye erken gelsin istiyorsun. Zamaninda gelsin kendini tamam hissettiginde gelsin. Daha 38 haftaligiz. Ben 39+0 da sezeryan olacam ama bazen diyorum sancim gelsin oyle gideyim. Rabbimin bildigi vardir. Cok stersleniyorsun ve bu da bebege zarar canim. Benim bebek gunduz cok az hareket ediyor ama aksam karnimi delecek saniyorum. Son gunlerimiz zaten birz daha sabir. Yanlis bi hareket yapip kendinide bebegide riske atma

Subat sonu gibi hissediyorsan kesin subatta gelmez :))
Bu senenin sipalari anneleri ters kose yapiyor cunku :)
Hoşgeldin aramıza :)
çok teşekkür ederim, hoşbuldum :) ya ne bileyim, arkadaşım iki çocuğunu da 36. haftada doğurdu, normal doğum :) heves ettim herhalde, en hayırlı zamanda gelsin inşallah...

Bişey olacak korkumu yenemiyorum canım. Daha çok stres oluyorum bu günlere gelmek benim için hayaldi hala inanamıyorum. Eşimde askerde 4 aydır görmüyorum oda izne gelcek onun da heycanı var. Ama tabi Rabbim ne zaman yazdıysa o biz istediğimizi yapalım

Kucağıma alacağım günü zaten okadar merak ediyorum ki rüya gibi gelir heralde ya bu nerden çıktı diye saf saf bakarımAynen canım biz ne yaparsak yapalım canları ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelecekler artik fazla hırpalama kendini ben olabildiğince ayakta olmaya hareket etmeye hafif ev işlerimi yapmaya çalışıyorum artık ben geç kaldım zaten hurma için de hareket için de malesef

merhaba. öyle düşünmeyin lütfen. arkadaşımın hamileliği riskli idi 9 ay yattı. son gün yürümüş, merdiven çıkmış, ertesi gün doğurdu, normal doğum hem de. ben de spor yapamadım pek, doğumdan sonra yaparız inşallah :)

Canım çok sevindim adına her an gelebilir ozaman senin bebiş:) ay darısı basimiza :)

Haklısın cnm. Bebişime kavuşmak için zaten zorlu yollardan geçtim. Allah büyüktür. Birbirimizi teselli ediyoruz artık. Gene de emzirmeye çalış bence. Emdikçe gelecektir. Pes etmeden emzirmek için çabala. Süt zamanla gelir cnm

Hoşgeldin .. muhakkak siz gibi okuyan ama yazmayan annelerimiz vardir .. buyursunlar gelsinler... Ben çok faydasını gördüm görüyorumda ..

Birdilimkek ten haber yokmu hala ya ?
Merhabalar :) bende bahadır burayı takip ediyorum ve her doğumu okudukça kalbim bi tuaf oluyor çok heycanlaniyorum :) ama inanın en çok sizin dogum hikayemizin merak ediyorum :) bilmiyorum niye ama :) ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum . Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşAllah :)

Çok güzel gelişmeler olmuş herşey normal doğum için biçilmiş kaftan gibi .. inşallah herşey yolunda gider saglikla kucağına alırsın

Hoşgeldin .. muhakkak siz gibi okuyan ama yazmayan annelerimiz vardir .. buyursunlar gelsinler... Ben çok faydasını gördüm görüyorumda ..
Beeeeen beeeen :) Benimde tahmini dogum 04nisan ama bende martta dogum yapacağım diye hissediyorum tabi hayırlısı :) ama burayı okuyup deli gibi mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin evladina sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah :)

Amin

Ben kaç ay hep yattıö daha 2 haftadıe felan hareket ediyorum şimdide az az yürüyorum kısmet artık benim bebek aşağı inceği yerde sürekli yukarı tırmanıyo gibi zaten

Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…