2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Offlamaaa Allah başka bişey vermesin aynısı bana da oldu 25 mg ilaç içiyorum hiç bi yan etkisi de Yok tatlım aynen endokrine gittim orada tekrar tsh bakılır ona göre Dr. Karar verir

Hic uzulme cnm mutlaka kullan ozellikle gebelikte cok onemli bi hormon

Kesinlikle katiliyorum. Gebelik oncesinde de sadece wc ve lavabolarda kullanirdim ogrendikten sonra hic kullanmadim

Kesinlikle katiliyorum. Gebelik oncesinde de sadece wc ve lavabolarda kullanirdim ogrendikten sonra hic kullanmadim

Şimdi deniz kenarında olmayı çok isterdim doktorum izin vermedi yolculuk yapmama ve denize girmeme herkes giriyo bizim doktor bir acayip
Aa yolculuga neden izin vermedi. Bayramda o kadar cok yolculuk yaptim ki bin km yi bulmustur. Kanama olmadiktan sonra hic bi sakincasi yok dedi benimki. Denize girmeyi sormadim ama bu aylarda cesaret edemem heralde:)

Aa yolculuga neden izin vermedi. Bayramda o kadar cok yolculuk yaptim ki bin km yi bulmustur. Kanama olmadiktan sonra hic bi sakincasi yok dedi benimki. Denize girmeyi sormadim ama bu aylarda cesaret edemem heralde:)
Havalar sıcak diye cnm gebelikte her zamankinden daha fazla şeker ve tansiyon sorunu oluyormuş denizede şuan kalabalık enfeksiyon kapma ihtimalin yüksek diye vermedi

Selam kızlar
Ben dün ilk defa denize girdim,alakalı mıdır bilmem bugün kanamam oldu sabah,acile gittim,şükür bebişim iyi kalp atışlarını da duyduk rahatladım biraz.progesteron başladık inşallah tekrarlanmaz bir daha

Geçmiş olsun cnm dikkat et bende kendimi avutayım bu senede denize girmeyim bebişim sağlıklı olsunda

Bir de bulantım çok fazla,yataktan kalkamıyorum,Canım hiçbir şey istemiyor Sizde de oluyor mu?var mu bulduğunuz bu durumu hafifleten çözümler?

Bir de bulantım çok fazla,yataktan kalkamıyorum,Canım hiçbir şey istemiyor Sizde de oluyor mu?var mu bulduğunuz bu durumu hafifleten çözümler?
Benim bu 2. Gebeliğim cnm ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok benide bu durum korkutuyor doktorum 1 ay sonraya gün verdi napcam o zamana kadar meraktan bilmiyorum

Havalar sıcak diye cnm gebelikte her zamankinden daha fazla şeker ve tansiyon sorunu oluyormuş denizede şuan kalabalık enfeksiyon kapma ihtimalin yüksek diye vermedi
Iyiki yasaklamadi benim dr yolculugu. Cok rahatsizdim anneme geldim bi süre burada kalcam. Cok zor olurdu benim icin yoksa

Benim bu 2. Gebeliğim cnm ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok benide bu durum korkutuyor doktorum 1 ay sonraya gün verdi napcam o zamana kadar meraktan bilmiyorum
Benim de 2. Canım,1.de de çok bulantım olmuştu bi çözüm bulamamıştım,şimdi yine aynı süreç başladı..sen en son ne zaman gördün yavruyu Canım,her şey yolunda dediyse doktor gerisi önemli değil,ilkinde olmuş muydu belirtiler?

Bi tane hap veriyorlar canim günde bir aliyorsun arkadaşımdan biliyorum. Gayet normal bir durum birçok kisi kullaniyor uzulmene gerek yok. Folik asit gibi kullanacaksin tabi gerek varsa eğer.. İnsanlar 9 ay yatiyor ya da her gün igne vurmak zorunda kaliyor neler neler var offf'lama gebeliginin tadini cikar canim :)

Bu çarşamba gördüm cnm ilkinde çok bulantım vardı bunda sadece halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…