2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Morarmalar nasil canim sendeki? Benim sanki bi yere vurunca berelenir ya oyleydi hala da gecmedi.dikislerinde bisey yoksa panik yapmamak icin soylememistir belki.ben ilk dogumumda hic zorlamadim kendimi o zaman yoktu morluklar
Aynı dediğin gibi canım. Berelenmiş gibi pembemsi morumsu mavimsi alacalı yani. Malesef ben çabuk ayağa kalktım. Oğlumda da çabuk kalkmıştım sma ozaman yaralarımın üzerine bant geçmişti doktor hiç görünmüyordu yani. Bunda açık olunca farkettim.

canım ben 33.haftamdayim dun tuvalete gittigimde beyazimsi kuru bas parmak tırnak boyutu kadar bir parça vardi camasirimda ve sari koyu akintim oldu akabinde bu sabahta gene akintim oldu bu nisan mi simdi benim daha cok erken degil mi ama sancim yok oyle yazdigini okuyunca korktuk biraz

Belki nisan değildir , nisan bi kere gelirmis. Nisan olsa da sancıların gelmesi bi haftayi bulurmuş. Gerçekten zor beklemek. Allah yardım etsin hepimize.

Kizlar bn yabanciyim turk vatandas degilim esim turk vatandasi bn annmle kendi ulkeme gitmek istiyorum bunun icin esimden izn filan almam lazimmi?

Tamamen gidicektim canm

Canım hayırdır nereye gidiyorsun?? Sakin ol lütfen. Neden böyle düşünmeye başladın, eşinin ailesinden dolayıysa onlara inat kalman gerekiyor.

Hiç sanmıyorum canım. Nişan renkli ve sümüksü oluyormuş. Google’dan bak görürsün. Belki vajinal enfeksiyon mantar filan olmuşsundur.

Tövbeee. Niye kız. Lohusa halinle öyle karar verme sakin ol
Yok canm olmuyo annm geldiginden beri rezil rüsva ettiler her gun esimi dolduruyorlar gönderiyorlar oda bnmle tarisiyo hersey para para para cocugu icin genemi ozel hastaneye gidecekmisin diye butun aile sorun yapiyo gebeligim boyunca ozel hastaneye gittigim icin sorun yaptilar butun paralari ailem verdi biraz once cok kotu javga ettik git dedi annmin yaninda rezil etti annmin tansyonu cikti rahatszlandi ah canm hangisini soyliyim doluyum birakip gitmek istiyorum skldim doydum

Allah yardimcin olsun hakkında hayırlı olanı versin

Canım haklısın ama sakin olmaya çalış , eşinin ailesinin istediği zaten senin gitmen anlasilan. Onlara o mutluluğu yaşatma. Esinle kavga etmeden konuşmaya calisin. Annenin yanında tartismaniz kötü olmuş , ilerde siz unutsaniz da kadının aklında kalacak. Inşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Beni de bugün sağlık ocağından aradılar kilo kontrol filan yapacaklarmis bir aydan beri ariyorlardi gitmemiştim bugün gideyim dedim. Kadın kiloma tansiyonuma baktı normal dedi . 39+0 dayim dedim. Sancin filan yoksa sezeryan olabilirsin dedi. Aklıma takıldı . Yarın kontrol var zaten doktorla daha detaylı konuşacağım bu konuyu .

Kizlar o kadar kotu durumdayim ki cocumu alip gidemiyorum da cok kotu hakaretler etti esim gidin dedi ya gidin dedi gidemicegimi bile bile bnm annem ona neler yapti cocugunun mamasini dahi annem aliyo evin yarisini parasini da babam verdi bi insan bu kadar nankor olurmu annemlere teşekküru bumu cok kotuyum kizlar ya bi insan ailesini dinleyip 5 senede tup bebekle olan cocugu icin para vermek istemezmi kendi cocugu ya

Canım sakin ol. Onlara ne ya gittiğin hastaneye bile mi karışıyolar ki senin tüp bebek en başta onların sana git diyip ücret konusunda yardımcı olmaları lazım. Eşinin seninle tartışma sebebi ne neyi görmüyo yani ne olursa olsun sen lohusasın. Ve artık eşinin ailesi sizsiniz. Eşini anlamaya çalış ama bu konuyuda eşinin anlaması lazım

Benim nişan gün içinde bikaç kez geldi gece doğurdum ama ogün düzensiz kasılma ve sancı vardı

Ben hic anlamiyorum zaten bebek hareket etti diye mi öyle cıktı benim yoksa yalancı sancı mi

180 e cikip sonra 130 inmesi iyi bir sey degil.ayni sey bende de oldu tekrar ayrintiliya girdim 34. Haftaydi sanirim.
Ama sadece hareket edince 180 oluyorsa onda sorun yok. Nasil biz kosuna nabiz artiyor onlarda hareket edince artiyor.
Aşırı hareketliydi o gün yükledim hatta nstleri 1.olan nst tasikardi cıktı dr su içsin tekrar çekin demis sonra normale döndü biraz daha sonra ayrintiliya gönderdi orda da 147-150 bpm cıktı..bebegin kalp atışı yükselince sende bişey oluyomu diye sordu evet dedim benimde kalbim ağzımdan çıkcak gibi oluyo nefesim daraliyo kalbim sıkışıyo ayakları ağzımdan çıkcak gibi oluyo dedim...acaba seninkimi yükseliyo da böyle cikiyo falan dedi de anlamadım ilk defa olmuştu baya korktum taşikardi deyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…