- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.101
Ay maşallah 3 saat uyumak hayal gibi benim için:)) bu arada maşallah defnoşa ne güzel büyğmüş fıstıkBnm ki her uyanmada değil ama bazı uyanmalarda en az 2 saat uyanık kalıyor 4 saati bile gördük yani nasıl dayanıyor el kadar bebiş bilmiyorumGece de 3 saat de bir emmek için ağlamaya başladı gibi bir kaç gündür alarmı duymadığım oluyor ama Defne ağlayınca dikiliveriyorum ayağa
Sağol canım teşekkür ederim bu zamana kadar gece hiç uyanmıyordu gündüz de hep uyuyordu bir kaç gündür uyanmaya başladı büyüdükçe yavaş yavaş normal bebek moduna geçiyor demek ki yavaş yavaş başlıyoruz biz de uykusuz takılmalara :))Ay maşallah 3 saat uyumak hayal gibi benim için:)) bu arada maşallah defnoşa ne güzel büyğmüş fıstık
Ay ne güzel anlatmışsın yaSadece bol bol hayal kur kuzum çok güzel bir duygu seni bekliyor hic tatmadigin:) eline küçücük yumuşacık bişey veriyolar ve sen onu bağrindan ayırıp su içmeye bile gitmek istemiyorsun. Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin
Ay hadi inşallah iyi habelerini alalim...belki de olmuştur doğum daha sayfa sonuna gelemedim sağlıkla al kucağına ınşallah kolay bi doğum olur...Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
Ay inşallah canım ya bi gelseler artık :)O gergin karin ve arada karin agrisi bende de var bugunlerde. Yaklasti mi ki dogumumuz
Yaa ne guzel masallah zirt diye gelmis gunu
Benim hic belirti de yok. Arada karnim geriliyor, usuttugumden heralde diyorum. Bi de kasiktan gelen ufak agrilar var. Anneannem karnin asagi dogru iner dogum yaklastikca, miden rahatlar filan demisti. Gidip gelip karnima bakiyorum hala agzima kadar karin var bende inmedi gitti
Korkma canim korkma. Cok az kaldi alicaz insallah kucagimiza saglikla.
Ne kadar dogru bilmem de kiz bebekte karindan erkek bebekte belden girer diye duymustum.
Ben goresiye kadaaaar dogumun olmustur canim muhtemelen.
Hadi hayirli olsun bebeginiz.
Epidural takilirken once uyusturuldu mu? Acisini hissettin mi?
Gününü dolduruncaya kadar uyur derler bizde:) 40 haftası dolunca başlarmış çok uyanmalarSağol canım teşekkür ederim bu zamana kadar gece hiç uyanmıyordu gündüz de hep uyuyordu bir kaç gündür uyanmaya başladı büyüdükçe yavaş yavaş normal bebek moduna geçiyor demek ki yavaş yavaş başlıyoruz biz de uykusuz takılmalara :))
Düzeldim derken yine başladı malesef canım..yapmadigim şey kalmadi gecmiyoYaaa ne guzel duygular.allahim acilarini gostermesin.
Carcabuk toparlanirsin insallah iyice canim
Iyi bari canim iyi olmana sevindim
Gece usuyunce oluyo zaten noluyosa. Ben de butun gun karin agrisi cekiyorum gece ustumu actigim zaman
Hamilelik boyu hic duygusal degildim normal hissediyodum kendimi. Son zamanlar bi aglamalar sinirden cildirmalar cikti basima. Sonum hayrolsun
az kaldi az. Dualarin cok guzel cok tesekkurler, allah razi olsun. Sana da, biz kalanlara da tez zamanda saglikla hayirlisiyla kolay dogumlar nasip olsun insallah
Bi fikrim yok benim canim ama ates olmasi onemli ya. Doktora git bence. Cok gecmis olsun.
Canim hayirli olsun bebeşinKiyamam ben sana. Canim herkesin bir olmuyor işte. Benim ameliyat sonrasi cok ağır geçti öldürün beni diye bağıra bağıra ağladım insanlar herkes acıdı bana.. Ama ikinci günün aksaminda basladim toparlanmaya. Şimdi evimin her işini yapiyorum ama ağrım var insallah sonra pisman olmam
Doktor bakarken eline bir jel suruyor o geri geliyor en basta.Doktordan geldim. Alttan baktı açılma hala yok dedi. Şok oldum. O kadar ağrıya açılma olmaz mı? Şimdi eve git dedi. Suyun gelirse, sancılar seni bağırtırsa ve sürekli büyük tuvaletin gelir gibi olursa gel dedi. Perşembe sabah 08.30 da yatış yapacakmışsın gibi gel ama o kadar sürmez dedi. Bende g.tüm g.tüm eve geldim. Sancılar hala düzenli devam ediyor. Çok zor oluyo. Yalnız kızlar alttan baktıktan sonra kanama olabilir korkma dedi. Evde bi baktım kanama var ama Google daki nişan fotoları gibi sümüksü. Doktor baktığı için mi yoksa nişan mı?
Canim sen bir kadin dogumcunla da gorus mutlaka. Gribal enfeksiyon bebegide etkiliyor cunku. Benim biranda suyum kritik hale geldi gripten dolayi. Riske etme.Düzeldim derken yine başladı malesef canım..yapmadigim şey kalmadi gecmiyobaya kötüyüm düzelemezsem acile gitmeyi düşünüyorum en azından serum falan verirler...burnumdan nefes alamadığım için gece bikac kere kalbim durmuş gibi agzimdan derin nefes alarak uyandım sinuzit falanda var bende bas agrisi da ekstrası benim aşırı sinir hali geçti de bi ara baya kötüydüm şimdi biseye üzülsem kizsam kasiliyorum..aglama arada geliyo da ağlayamiyorum
O kadar sancın var açılma yokmuymus herkesin doğum serüveni ne kadar farklı ya...mesela @lulicik de kaç gün açılmayla bekledi onda da sancı yoktu...belki birden olur acilman canım şimdi nasilsinDoktordan geldim. Alttan baktı açılma hala yok dedi. Şok oldum. O kadar ağrıya açılma olmaz mı? Şimdi eve git dedi. Suyun gelirse, sancılar seni bağırtırsa ve sürekli büyük tuvaletin gelir gibi olursa gel dedi. Perşembe sabah 08.30 da yatış yapacakmışsın gibi gel ama o kadar sürmez dedi. Bende g.tüm g.tüm eve geldim. Sancılar hala düzenli devam ediyor. Çok zor oluyo. Yalnız kızlar alttan baktıktan sonra kanama olabilir korkma dedi. Evde bi baktım kanama var ama Google daki nişan fotoları gibi sümüksü. Doktor baktığı için mi yoksa nişan mı?
Çok canım yanıyorO kadar sancın var açılma yokmuymus herkesin doğum serüveni ne kadar farklı ya...mesela @lulicik de kaç gün açılmayla bekledi onda da sancı yoktu...belki birden olur acilman canım şimdi nasilsin
Canım onları takma kafana sen dediğin gibi stajyer falandır kim ne derse desin..sanci da su da nişan da birden gelebilcek şeyler biliyosun belirtinin olmaması demek 2 saat sonra hatta 5 dk.sonra suyunun yada sancinin gelmeyecegi demek değil ki...benim de cuma 39 oluyo bakalım yarın neler çıkcak nst de dr ne diyecek bide hastayım ya yatış verir diye korkuyorum...Kızlar bugün doğum yapacağım hastanede kontrolüm vardı. Benim dün düzensiz olan sancılar bugün nerdeyse 0 a inmiş dümdüz bi çizgi. Ultrasonla bebeğe baktı ölçümlerin biri 36+2 biri 38+6 biri 37 flan ama hiç bişey demedi. Tıp fakültesi olduğu için ya stajerdi yada çok yeni daha. Allah tan dün başka hastanede ölçümlerini yaptırmıştımda tam çıkmıştı bugün aklım karışacaktı yoksa. Kanamalı hamilelik geçirdiğim içinde seni alttan muayene etmicem riske atmayalım dedi iyi bari dedim bendebazı doktorlae gerçekten çok değişik orayada sıf doğum bölümü güzel diye gidiyorum yarın 39 oluyorum olan sancım da gitti artık hiç bir doğum belirtim kalmadı
Canım gözün aydın ne güzel sende kavuştun sağlıkla kızına...normal mi olmustu doğum?Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızımdarısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
moralini bozma o zaman canım, git dediğin gibi, ne var ne yok bakmak zorunda. inşallah ciddi birşey yoktur. çok geçmiş olsun.Bende anlamadım aşırı rahat mantarsindir diyor kültür almadan ne güzel mantsrsin dedi
İyileştiği için mi kaşınıyor dedim kendince ama Baya sürdü iyileşme için olsa 3 4 gün sürerdi bence diye düşünüyorum
Ankara’da canım özelde doktorum
Gidicem artık valla baksın yani kafadan mantarsın denir mi hiç sinirlendim açıkcası
Kuzum lansinol un biberonu delikli hava kabarcığı çıkarıyor gaz olmasın diye aslında
Bi arkadasım da söyledi bunu arkadaşına öyle yapmışlar onu aradı oda kontRole gidince alırım hastaneden dedi ama kim bilir ne zaman alır adını da bilmiyor adını bilsem araştırıp bulurum da adını da bilmiyoruz
Nişandan sonra doğum olayı 1 hafta içinde olur demişti bana drKizlar cok buyuk bir parca geldi, ama kanli degil. Gelirken ben cok net hissettim bu arada.Doktor nisandir dedi ama agri kanama olmadikca gelmene gerek yok dedi. 2 gunumuz var zaten umarim benimki once davranmaz :)
Maşallah defneye nasıl da toplamisBu arada 2050 gr taburcu olmuştuk 21 gün oldu tam 3000 gr olmuş dün maşallah minik kızıma
Benim ilkinde gerçekten anlık olmuştu sanciyla gittim 2cm açılmayla. İlerledi işte hastanede gerçekten ben niye bunda bişeyler bekliyorum anlamadım stres yapıyoruz kendimizeCanım ben özele gitmeme rağmen o olcumlerden bahsetmiyor , büyük ihtimal çok bahseden yoktur diye düşünüyorum. O yüzden hiç aklını karıştırma bile. Bende belirti arıyorum kendimde ama herkes diyor o sancılar anlık geliyor . Kendinde boşuna belirti aramabüyük ihtimal yarın bende kontrole gidince ne sanci , ne açılma , ne kanala girme olayı olmuş olacak.
Maşallah ömürlü olsun bebegin darısı basimizaKızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızımdarısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Sağlıkla al kucağına canım belki de almissindirKızlar hastanede 2. günüm. Bana 6 saatte bir ağızda eritmeli bi ilaç veriyorlar. Hafif sancılarım var ama açılma hala 1 cm var yok. Epiduralın katateri takıldı bekliyorum. Doktorum geldi az önce, açılma olacak dedi güveniyor kendine..
Benim şu alttaki sancı kısmı dümdüz çıktı bugün ya bebis de durmadan hareket etti gene yok dümdüzzzzzGeçen haftaki nstlerim bunlar kızlar...
Canım açılmayı ultrasonda da görüyorlar benim bildiğim? sormazsan söylemiyorlar annem sormuştu geçen kontrolde açılma yok demişti alttan daha hiç bakmadı bana da...Kanala girmiş mi dedim kafası aşağı dönük dedi anlatamadım herlde oysa başka gittiğim doktor kanala girmiş demişti. Ben de hiç doğurmayacak gibiyim. Açılma var mı diye bakmaya cesaret edemedi zaten. Hele dündüz nst çizgisini görünce azcık moralim bozuldu açıkcası
hadi hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, hayırlı ömürler dilerim :)Benim günüm de belli oldu yarın 8de kavuşuyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?