2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay maşallah 3 saat uyumak hayal gibi benim için:)) bu arada maşallah defnoşa ne güzel büyğmüş fıstık

Ay maşallah 3 saat uyumak hayal gibi benim için:)) bu arada maşallah defnoşa ne güzel büyğmüş fıstık
Sağol canım teşekkür ederim bu zamana kadar gece hiç uyanmıyordu gündüz de hep uyuyordu bir kaç gündür uyanmaya başladı büyüdükçe yavaş yavaş normal bebek moduna geçiyor demek ki yavaş yavaş başlıyoruz biz de uykusuz takılmalara :))

Ay ne güzel anlatmışsın ya her kadın doğuştan annedir derler ya öyle bişey demek sana muhtaç bi defa ya tahmin ediyorum bende bırakamam herhalde kolay kolay

Günaydın kızlar. 8 dk da bir olan sancılarım var. suyum nişanim gelmedi. Devam ederse hastaneye gideceğim. Aç mı gideyim yoksa karnımı doyurayım mı?
Ay hadi inşallah iyi habelerini alalim...belki de olmuştur doğum daha sayfa sonuna gelemedim sağlıkla al kucağına ınşallah kolay bi doğum olur...

Ay inşallah canım ya bi gelseler artık :)

Gününü dolduruncaya kadar uyur derler bizde:) 40 haftası dolunca başlarmış çok uyanmalar

Doktordan geldim. Alttan baktı açılma hala yok dedi. Şok oldum. O kadar ağrıya açılma olmaz mı? Şimdi eve git dedi. Suyun gelirse, sancılar seni bağırtırsa ve sürekli büyük tuvaletin gelir gibi olursa gel dedi. Perşembe sabah 08.30 da yatış yapacakmışsın gibi gel ama o kadar sürmez dedi. Bende g.tüm g.tüm eve geldim. Sancılar hala düzenli devam ediyor. Çok zor oluyo. Yalnız kızlar alttan baktıktan sonra kanama olabilir korkma dedi. Evde bi baktım kanama var ama Google daki nişan fotoları gibi sümüksü. Doktor baktığı için mi yoksa nişan mı?

Düzeldim derken yine başladı malesef canım..yapmadigim şey kalmadi gecmiyo baya kötüyüm düzelemezsem acile gitmeyi düşünüyorum en azından serum falan verirler...burnumdan nefes alamadığım için gece bikac kere kalbim durmuş gibi agzimdan derin nefes alarak uyandım sinuzit falanda var bende bas agrisi da ekstrası benim aşırı sinir hali geçti de bi ara baya kötüydüm şimdi biseye üzülsem kizsam kasiliyorum..aglama arada geliyo da ağlayamiyorum

Kızlar kontrolden geldim geçen hafta bugün 3370 kg di bebek bu hafta 3350 dedi doktor.moralim bozuldu yanılma payının olcagini bi sıkıntı olmadığını söyledi. Son haftalarda duruyor mu acaba kilo alımları. Bi de mide bulantısı hala devam ediyor kusma olmadıkça o da normalmiS. ..nst de yine tık yok ama aksamlari ağrım var...38+4um bugün 3 hafta bile beklenilebilir diyor doktor içim rahat etmez ki benim öyle olursa...

Canim hayirli olsun bebeşin benim de senin gibi ameliyattan cikinca cok agrim vardi ama cabuk toparladim.bebegi alip kaldirdim,altini degistirdim,egilip dogrulma hareketleri cok yaptim.5 gun sonra kontrolde doktor dikislerime bakti cok zorlamissin ama patlatmamissin aferin dedi :) dikisin alti ve ustu hep morarmisti. O yuzden dikkat et derim Allah korusun iyilesme sureci daha zor olur

Doktor bakarken eline bir jel suruyor o geri geliyor en basta.

Canim sen bir kadin dogumcunla da gorus mutlaka. Gribal enfeksiyon bebegide etkiliyor cunku. Benim biranda suyum kritik hale geldi gripten dolayi. Riske etme.

O kadar sancın var açılma yokmuymus herkesin doğum serüveni ne kadar farklı ya...mesela @lulicik de kaç gün açılmayla bekledi onda da sancı yoktu...belki birden olur acilman canım şimdi nasilsin

O kadar sancın var açılma yokmuymus herkesin doğum serüveni ne kadar farklı ya...mesela @lulicik de kaç gün açılmayla bekledi onda da sancı yoktu...belki birden olur acilman canım şimdi nasilsin
Çok canım yanıyor annem kalk gez ayakta olman lazım diyo ama ben yerimden kalkamıyorum. Belim kopacak gibi

Canım onları takma kafana sen dediğin gibi stajyer falandır kim ne derse desin..sanci da su da nişan da birden gelebilcek şeyler biliyosun belirtinin olmaması demek 2 saat sonra hatta 5 dk.sonra suyunun yada sancinin gelmeyecegi demek değil ki...benim de cuma 39 oluyo bakalım yarın neler çıkcak nst de dr ne diyecek bide hastayım ya yatış verir diye korkuyorum...

Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızım darısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Canım gözün aydın ne güzel sende kavuştun sağlıkla kızına...normal mi olmustu doğum?

moralini bozma o zaman canım, git dediğin gibi, ne var ne yok bakmak zorunda. inşallah ciddi birşey yoktur. çok geçmiş olsun.

Kizlar cok buyuk bir parca geldi, ama kanli degil. Gelirken ben cok net hissettim bu arada.Doktor nisandir dedi ama agri kanama olmadikca gelmene gerek yok dedi. 2 gunumuz var zaten umarim benimki once davranmaz :)
Nişandan sonra doğum olayı 1 hafta içinde olur demişti bana dr

Bu arada 2050 gr taburcu olmuştuk 21 gün oldu tam 3000 gr olmuş dün maşallah minik kızıma
Maşallah defneye nasıl da toplamis

Benim ilkinde gerçekten anlık olmuştu sanciyla gittim 2cm açılmayla. İlerledi işte hastanede gerçekten ben niye bunda bişeyler bekliyorum anlamadım stres yapıyoruz kendimize

Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızım darısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Maşallah ömürlü olsun bebegin darısı basimiza

Sağlıkla al kucağına canım belki de almissindir

Geçen haftaki nstlerim bunlar kızlar...
Benim şu alttaki sancı kısmı dümdüz çıktı bugün ya bebis de durmadan hareket etti gene yok dümdüzzzzz

Canım açılmayı ultrasonda da görüyorlar benim bildiğim? sormazsan söylemiyorlar annem sormuştu geçen kontrolde açılma yok demişti alttan daha hiç bakmadı bana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…